Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70882

Editie 8 - Introductie


ERRWINS

931 bezichtigingen

2qiz2ip.jpg

Geschreven door ERRWINS

We zijn aangekomen bij de achtste editie van het Opinieblad. Het blad dat eens in de twee weken verschijnt met verschillende, uiteenlopende rubrieken. Natuurlijk geschreven door een vast team, maar niet elk rubriek heeft telkens dezelfde redacteur. Daarin ligt onze kracht (of zwakte) waarmee wij ons in de markt presenteren. Wij willen graag een team die elk rubriek op zich kan nemen in geval van nood, en ik mag eerlijk zeggen; dit is goed gelukt. Wanneer je hier niet mee eens bent, laat het ons weten.

Wederom is deze editie goed gevuld. Vol met uiteenlopende meningen van verschillende leden waarbij je wel eens achterop je hoofd zult gaan krabben. Deel je deze mening of ben je er niet mee eens? Twijfel dan niet om je reactie achter te laten zodat we hier iets mee kunnen en/of een heerlijke discussie kunnen starten. Al om al, wens ik je veel leesplezier bij deze editie van het Opinieblad!

Inhoudsopgave

Kun je geen genoeg krijgen van OB, of wil je notificaties ontvangen zodra wij iets online zetten? Dan hebben we de ultieme oplossing voor jou! Wanneer je op deze link klikt, zul je rechts een klein knopje zien met deze tekst: 'Deze blog volgen'. Zodra je op deze knop klikt, mis je helemaal niets meer van OB! Is dat niet geweldig?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...