Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

Opinieblad

 • entries
  106
 • comments
  243
 • views
  64,196

Editie 9 - GTA Dimensie

Visser23

950 views

gtadimensier8ii7.png

Geschreven door Dippie

Vorige keer hebben we een kijkje genomen in de multiplayer-mode van GTA V. Vandaag ga ik terug naar 1977; Het jaar waarin de hoofdpersoon van deze editie het levenslicht zag. Deze man leeft in Liberty City, rijdt in een goudkleurige Huntley Sport en is één al spieren, of zouden het toch steroïden zijn. We gaan het hebben over niemand minder dan Brucie Kibbutz uit GTA IV!

BrucieKibbutz-GTAIV.jpg

Hij is geboren in 1977 en noemde Niko regelmatigen een 'dikke sukkel' waar 'geen meid mee zou willen daten'. In de missie Search and Delete geeft hij ongemakkelijk toe dat hij zelf gay is en Roman moest gaan oppassen. Direct daarna zegt hij dat hij maar een grapje maakt over dat hij zich aangetrokken voelt door Roman.

Brucie mag graag testosteron in zijn lichaam spuiten. Dit leidde er toe dat hij erg aggresief kan worden en hij ontzettend druk persoon is. Hij is een gebruiker van steroïden en mogelijk een dealer van prestatiebevorderende middelen.

In The Balled Of Gay Tony wordt Brucie's broer geïntroduceerd: Mori Kibbutz. Mori maakt Brucie tot in den treure belachelijk, ook al weet hij dat ze beide al volwassen zijn. Brucie's arrogante en egoïstische houding wordt dan ook in verband gebracht met zijn oudere broer. Mori haalt hem altijd neer en wordt overcompetitief. Brucies geaardheid komt regelmatig naar voren in GTA IV. Onder andere tijdens de missie Ladies Half Price, waar hij Luis Fernando Lopez probeert te kussen, om vervolgens te zeggen dat hij alleen wilde checken of Luis niet gay zou zijn.

Brucie is een succesvolle ondernemer die een autogarage genaamd Brucie's Executive Lifestyle Autos heeft. Als ondernemer in de autobranche, heeft Brucie de mogelijheid te bezitten over luxe en dure auto's. Ook een speedboot en een helikopter heeft hij in z'n bezit, beide om vrouwen en vrienden te vermaken. Hij pronkt graag met zijn geld en heeft een eigen website online gezet, wat een gecombineerde blog/lifestile gids lijkt te zijn. Daarnaast is hij V.I.P. bij een nachtclub en heeft hij zijn naam gelamineerd op de gastenlijst.

OMlj1oi.png

Hieronder nog een paar dingen die je misschien nog niet wist over Brucie.

 • Brucie luistert graag naar The Beat 102.7, The Classics 104.1 en Liberty Rock Radio
 • Wanneer je mee bent geweest op z'n boot, kun je altijd zijn unieke auto (een gouden Huntley Sport) mee nemen. Brucie zal er namelijk altijd één hebben.
 • Wanneer je Brucie op moet halen uit het ziekenhuis, zal hij altijd met ontbloot bovenlichaam aan komen lopen.
 • Als Brucie met je mee rijdt, wil hij wel eens bukken om zich te verstoppen. Jouw auto is dan waarschijnlijk niet goed genoeg voor Brucie.
 • Brucie komt ook voor in GTA V, als woordvoerder van Bull Shark Testerone suplementen.
 • Een kibbutzism is een naam voor een Israëlische boerderij. Mori zegt op één te werken.

Wat vind jij van Brucie Kibbutz? Zou je hem bijvoorbeeld eens in het echt willen ontmoeten?0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...