Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

Opinieblad

 • entries
  106
 • comments
  243
 • views
  64,186

Editie 9 - Het Dal van GTAGames

Visser23

792 views

hetdalvangtagamesibf9v.png

Geschreven door bountyskull_10 & Visser23

Inactieve SubFora

Welkom bij een splinternieuwe editie van Het dal van GTAGames, deze keer zal het over de meest 5 inactieve subfora gaan. Hierbij zal ik alle feitjes op een rijtje zetten over de meest inactieve subfora, Veel leesplezier!

5. WikiGTA Feedback

Het WikiGTA Feedback verdient zojuist de 5e plaats. Want voor het algemeen wordt er erg weinig gepost in dit Subforum. Mede doordat het allang niet zo populair is, en ja, de meest topics daarvan zijn allang buiten de datum gevallen. Daarnaast blijkt dat WikiGTA minder spellingsfouten bevat. Deze worden namelijk niet of nauwelijks meer gemeld in het forum. Waar vroeger veel activiteit was, is dit nu niet meer te zien. Dit is natuurlijk erg jammer, aangezien dit forum kan zorgen voor betere kwaliteit van WikiGTA.

4. Real Life Foto's

Real Life Foto's was een forum dat is ingericht na aanleiding van de gebruikers van GTAForum. Het was in mijn ogen een zeer leuk initiatief, waar in het begin erg veel gebruik van werd gemaakt. Er werden fantastische foto's met elkaar gedeeld en daarnaast was het forum vol met activiteit. Deze activiteit is helaas tegenwoordig ver te zoeken. Erg jammer, aangezien het gewoon echt prachtige plaatjes oplevert die anders misschien niet eens op internet zouden komen. Zonde!

3. Grand Theft Auto II Subforum.

Grand Theft Auto II is natuurlijk een erg oude Classic GTA welke gewoon niet meer populair is. Dit kan ik mij dan ook wel een beetje voorstellen aangezien we nu gewoonweg fantastische graphics hebben met GTA:V. Daarnaast is het een minder sfeervolle GTA ten opzichte van San Andres en Vice City. Erg jammer dat het forum minder actief is, maar hier is denk ik weinig aan te doen.

2. Nieuws: Modificaties

Modificaties is altijd erg in trek geweest. Tot de laatste jaren. Het kreeg een erge daling in activiteit. Ik heb dan ook persoonlijk deze fora uitgeschakelt staan. Ik zie niet wat er gepost wordt in de modificatiefora. Het heeft meerdere redenen; ik voel me totaal niet aangetrokken tot modificaties en daarnaast wordt er gewoon te weinig gepost. Het leuke is dan ook nog dat er een nieuwspagina over is. Een nieuwspagina over fora die niet erg actief zijn. Raar. Het is dan natuurlijk ook totaal niet actief en ik vraag me dan ook wel af of dit ooit nog gaat gebeuren. Mij maakt het persoonlijk niet heel erg veel uit; ik heb er toch niks mee.

1. Grand Theft Auto Subforum

Grand Theft Auto is tot nu toe het meest inactieve Subforum, waarbij sinds 17 januari niks meer gepost is.

De subforum heeft in totaal maar slechts 3 pagina's, wat ten opzichte van de andere GTA Subforum's maar heel erg weinig is. Het is de allereerste GTA, wat natuurlijk wel aanleiding kan geven tot activiteit. Het is dan ook jammer dat hier geen gebruik van gemaakt wordt. Ik denk dat er zeker nog mogelijkheden zijn om hier activiteit in te brengen. Bijvoorbeeld het vergelijken van toen en nu. Het kan zeker interessant zijn.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...