Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

Opinieblad

 • entries
  106
 • comments
  243
 • views
  64,575

Editie 9 - OBNieuws

Visser23

1,089 views

obnieuwssduxq.png

Geschreven door Visser23

HOOGTEPUNTEN

Ocean Weekly News stopt!

Ocean Weekly News breidt er na ongeveer 8,5 jaar een einde aan. Het forumblad besloot op 8 maart 2015 de handdoek in de ring te gooien en voorlopig te stoppen met het wekelijkse forumblad. Echter, er is nog hoop.

De laatste tijd is er veel kritiek geweest op Ocean Weekly News. Dit natuurlijk niet zonder reden. Ook de leiding zag in dat het beter moet en staat inmiddels voor een grote schoonmaak. OWN stopt namelijk niet voor altijd, maar er is nog hoop op een rentree. De krant wil namelijk een sterk team hebben om de volgende editie te laten knallen. Wanneer deze nieuwe editie komt..? Geen idee. Dat zal in enkele maanden het geval zijn.

Er zijn vele redenen waarom we deze pauze nodig hebben. We zijn een klein jaar terug met volle enthousiasme aan een opdracht begonnen waarvan we de inhoud niet goed wisten. Niemand die ooit de rol als hoofdredacteur heeft overgenomen wist wat er echt stond te wachten. Een zeer nobele en wat naïeve actie dus, maar zo gaat dat. Vele maanden, reacties en irritatie later is er bij ons wat de wilskracht uit. Het heeft ons uitgeput en OWN lijkt niet meer de mogelijkheden te hebben om elke week een volle krant te publiceren. We zijn al een goede maand of twee als hoofdredactie goed voor 4-5 rubrieken per week en dat is best veel. Als er dan soms ook niets wordt ingeleverd en niets wordt doorgegeven komen we echt in de problemen en daar past deze pauze dan. Een periode waar we alles willen heropbouwen en bekijken.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg jammer vind dat Ocean Weekly News ermee ophoudt. Het is denk ik een belangrijke concurrent voor ons als Opinieblad. Daarnaast kunnen wij natuurlijk veel opsteken uit het grote succes van Ocean Weekly News, want zeg nou zelf; het is wel de grootste blog op GTAForum. Ik denk dus ook zeker dat een stukje GTAForum is verloren met deze aankondiging. Natuurlijk hoop ik wel dat de blog terug komt en ook daadwerkelijk een goede herstart gaan maken. Ik gun het OWN van harte om een goede comeback te maken zodat wij een waardige concurrent hebben. Ik denk dat het goed is voor beide blogs want concurrentie zorgt natuurlijk voor scherpte onder elkaar.

UITGELICHT

De ergernissen omtrent Malinia

In de afgelopen periode registreerde een nieuw lid zich op GTAForum. Het was een enthousiast lid, maar er was echter een minpuntje. Vele mensen irriteerden zich aan hem.

Het is jullie vast niet ontgaan; de online heists kwamen naar GTA: Online. Dit zorgde voor veel meer activiteit op GTAForum en had het forum een leuke toestroom van leden. Een aantal leden bleven actief en een aantal leden namen alleen een kijkje op het forum. Een actief lid was onder andere Malinia, welke veel in de chat was te vinden. Malinia is, volgens een betrouwbare bron, niet niet erg oud, maar had wel veel plezier in GTA. Daarnaast vond hij het forum ook erg leuk. Echter, er waren helaas een paar die het plezier voor dit lid verpesten. Ik spreek nu trouwens echt uit de mond van Malinia. Hij had namelijk een topic geopend met als onderwerp 'ik stop'. Nu weet ik natuurlijk dat er een aantal leden dit niet erg vonden; maar ik wel.

Hij is een 11 jarige jongen die zich probeert stoer te doen in de chat en dergelijke, vaak wel wat irritant. Als ik me niet vergis had hij een 10minuten email gemaakt omzichzelf validerend te maken. Goed joch maar soms wel wat té. Hij is misschien wel wat jong maar zo leer je wel sneller. Ik vind het vooral jammer dat hij niet gewoon rustig is gebleven en wat minder heeft geprobeerd om op te vallen.Ik verwacht hem eerlijk gezegd wel over ene paar jaar terug.

Tuurlijk, een lid kan irritant zijn, maar ik denk ook dat we nieuwe leden moeten respecteren. Iemand als Malinia heeft potentie om een goed lid te worden. Hij is hier voor de gezelligheid. Ik kan me wel voorstellen dat deze jongen een beetje stoer doet, want hij zit natuurlijk wel met wat ouderen op het forum. Het is rond die leeftijd dan ook wel lastig om je plekje te vinden op het forum. Ik hoop dat we in het vervolg anders met deze leden omgaan. In mijn ogen moeten we dit soort leden stimuleren om zich goed te gedragen. Het kan nog wat betekenen voor het forum.

POPULAIRE TOPIC(S)

Cities: Skylines

We hebben een nieuwe trend op het gebied van games! Cities: Skylines, een véél verbeterde versie van Simcity is namelijk HOT op GTAForum.

Cities: Skylines is een pc-game waarbij een stad gemaakt moet worden. Het heeft ongeveer hetzelfde principe als Simcity. De bevolking moet tevreden blijven maar natuurlijk moet je stad ook nog inkomsten genereren. Dat laatste is erg moeilijk. Ikzelf heb de game ook gespeeld; prachtig! Daarnaast ben ik ook in het topic actief. Ik vind het leuk om te zien hoe een trend ontstaat op het forum. Uit het niets werd deze game populair en vele leden van GTAForum zijn begonnen met het spelen van deze game. Het leuke is dan ook om te zien hoe discussies over de game ontstaan op het forum. Daarnaast worden prachtige steden gedeeld en wordt er fantastisch hulp geboden aan spelers die het spel niet helemaal snappen.

Ik vind het super om te zien wat dit topic opeens toevoegt aan de gamesfora. Mocht je meer willen weten over de game, kijk dan even bij Recensies.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...