Jump to content
GTAGames.nl

The Oceans Blog

  • entries
    34
  • comments
    157
  • views
    25,684

The Oceans - The End

Dutchy3010

1,870 views

welkomi3up2.png

Waarde lezer,

Tot mijn spijt moet ik jullie informeren dat The Oceans wordt opgeheven. Velen van jullie zullen het wel aan hebben zien komen gezien de inactiviteit van The Oceans sinds de herstructurering. Het is nooit van de grond gekomen na de overgang van een gang naar een project en dat is grotendeels aan mij te wijten. Ik ben ervan overtuigd dat The Oceans als project een goed concept was, wat absoluut niet deze stille dood had hoeven te sterven. Het was goed opgezet, het was goed uitgedacht en het had mijns inziens heel veel potentie. Een gang was The Oceans net niet (hoewel daar wel veel goed ontvangen activiteiten werden georganiseerd!), maar een apart project was een ander verhaal. Helaas is het net als met alles: iemand moet de drijvende kracht zijn van een project. En dat hoort de leader te zijn; ik dus. Maar ik had geen tijd of beter gezegd: het half uurtje vrije tijd dat ik op een doordeweekse dag heb, wilde ik niet aan The Oceans besteden. De motivatie ontbrak.

Ik dacht dat het wel terug zou komen, die motivatie. Als ik eenmaal gewend was aan de veranderingen in mijn leven. Maar helaas, ik kan nu concluderen dat die niet meer terug komt. Hoewel ik in het begin enorm enthousiast en gemotiveerd met het denkproces bezig was, is het organiseren van activiteiten toch een ander verhaal. Heb hier dan ook zelf lering uit getrokken om niet meer zo betrokken te raken bij het organiseren van activiteiten en al helemaal niet meer als leader.

Hierbij wil ik dan ook mijn welgemeende excuus aanbieden aan mijn co-leaders, Venzio en ERRWINS, aan alle leden van The Oceans en ook aan alle overige leden van dit forum die wat van The Oceans verwacht hadden.

Dutchy3010

Leader The Oceans5 Comments


Recommended Comments

Tja, jammer ): Ik had inderdaad ook nog wat leuks van jullie gezien, maar als de motiviatie en tijd ontbreken, dan kan ik deze keuze begrijpen.

Share this comment


Link to comment

Het is jammer dat The Oceans zo tot overlijden komt, The Oceans was goed bezig met het organiseren van contests en hun casino. Ik wil dan ook iedereen bedanken die The Oceans heeft geholpen om een groot succes te worden als gang én corporation! :)

Share this comment


Link to comment

Absoluut spijtig. Ik kijk toch uit naar het volgende project uit een van jullie handen.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...