GTAGames.nl

The Underground

Log in om dit te volgen  
Volgers 0
  • artikelen
    25
  • reacties
    187
  • bezichtigingen
    32838

End of Summer

Narukami

1188 bezichtigingen

De zomer zit er weer op. Ik heb vandaag mijn introductie gehad naar mijn laatste jaar op het Vavo. Ik zit op één les na bij niemand die ik ken van vorig jaar. Jammer, want de lui van vorig jaar die nog over waren waren heel gezellig. In ieder geval, de avonden worden korter, de nachten kouder, de ochtenden vochtiger en de middagen lang. Mijn lichaam reageert altijd erg vreemd op het opmerken van het einde van de zomer, het komt met zijn eigen vorm van een nazomerdepressie. Ik kijk voortdurend terug op de leuke dingen die de zomer mij gebracht hebben, en het dreunt heel hard tegen mijn achterhoofd dat die dingen nooit meer terugkomen. "Wat een onzin Narukami, dit gebeurt voortdurend! Waarom trek je het je nu opeens wél aan?" Ja weet ik veel, ik ben achterlijk denk ik. Emotioneel klop ik niet helemaal, dat is ondertussen wel duidelijk.

Nog iets wat me bang maakt is de volwassen wereld. Ik ben 20, student en heb nog geen idee welke kant ik op wil met m'n leven. Ik wil me nuttig maken voor de wereld, op een manier waarop ik dat prettig vind. Ik voel me echter totaal geen 20. Als ik mijn mentale gesteldheid een leeftijd mag geven, zou ik rond de 15, 16 zitten. Totaal nog niet toe aan een full-time baan, en in de harde buitenwereld zou ik het atm nog echt niet trekken. Lekker vanachter mijn laptop een beetje modereren, gamen, en tijd spenderen met vrienden vullen mijn leven op het moment prima in, andere dingen heb ik echt niet nodig.

Ik waardeer jullie aanwezigheid, vreemdelingen die ik waarschijnlijk nooit zal ontmoeten.
7 reacties


Wat maakt het uit dat je op 20-jarige leeftijd nog wil gamen, modereren en gezellig met vrienden om wil gaan. Zelfs als je 40 jaar en kinderen hebt is dit nog geen slecht iets. Als je nog niet wil werken leer je gewoon lekker door. :)

Iedereen komt op een keerpunt. Ik was er vorig jaar klaar mee met school. Dus nu lekker aan het werk. Tis jouw leven en alleen jij bepaald erover! :)

Share this comment


Link to comment
Tis jouw leven en alleen jij bepaald erover! smile3.gif

Mijn ouders zouden graag een gesprek voeren met jou :7 En bedankt MP!

Share this comment


Link to comment

Mijn ouders zouden graag een gesprek voeren met jou emo.gif

Denken zij er anders over?

Share this comment


Link to comment

Ach, een handvol klasgenoten van mij zijn ook 20+ en weten nog niet wat ze precies willen gaan doen met hun leven later. Neem gewoon rustig de tijd, je kan beter rustig wachten en een goede keuze maken dan snel en geforceerd jezelf willen veranderen en alles verkloten.

Share this comment


Link to comment

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen