Jump to content

Guard's Blog

  • artikelen
    32
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    44833

Voortgang


Guardian1980

1951 bezichtigingen

gallery_112354_66_698.jpg

Enige tijd geleden kreeg ik indirect het verwijt dat het alweer even geleden is dat ik voor het laatst een blog-item plaatste. Nou ben ik daarin echt niet de enige, maar vooruit dacht ik, laat ik weer eens wat plaatsen. Ik bedoel, waarom niet? Maar toen kwam de tegenhanger; waarom wel? Heb ik iets leuks meegemaakt, iets wat de lezers hier zal interesseren? Tja, eigenlijk kabbelt mijn leven momenteel rustig voort; de kids doen het goed, op m'n werk gebeuren geen opzienbarende dingen (ik werk ook een stukje minder tegenwoordig, ouderschapsverlof is iets fijns ;)), hier op het forum ben ik lekker bezig maar daar hoef ik natuurlijk niks over te vertellen, dat zien jullie zo ook wel.

Is er dan helemaal niks te vertellen? Nou, ik zou een update kunnen geven mbt mijn vorige item. Enige tijd geleden heb ik namelijk het CCENT-examen gedaan. De laatste keer dat ik een examen heb gedaan waar ik serieus wat gespannen voor was was denk ik ergens in de vorige eeuw, maar bij deze had ik het ook. Voor m'n gevoel kende ik de stof goed, maar ik had geen idee hoe het examen er uit zou zien; van verschillende kanten kreeg ik verschillende info. Gedurende het examen ging het op zich wel goed, hoewel ik het af en toe even niet meer wist. Je doet het examen op de computer (duh) en als je een vraag eenmaal beantwoord hebt, kan je niet meer terug. Na het beantwoorden van de laatste vraag sloot ik het examen af en stond het daar ineens, mijn voorlopige score; ruim voldoende. Ik moet zeggen, mijn hart maakte even een vreugdedansje.

Vervolgens duurde het enige tijd, maar ineens was daar post vanuit Californië, met daarin het certificaat. Geloof me, het is pas het begin, maar ben er wel trots op. En nee, het hangt niet boven m'n bed, maar zit in een map met andere certificaten.

blogentry-112354-0-87680400-1441393927.g

~Guardian1980

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...