Jump to content

Inactief

  • artikelen
    143
  • reacties
    841
  • bezichtigingen
    147626

Bijdragers aan deze blog

  • Cabyon 97
  • Bierbuikje 15
  • MegaPilot 15
  • Phoenyxar 9
  • Foreigner97 5
  • thebig 1
  • Michael 1

Een kwalitatieve analyse! C'est formidable!


Cabyon

1089 bezichtigingen

Hey, hey! Zoals jullie al een geruime tijd weten is OWN (voorheen OCEANS Weekly News, watery stuff) kut en is de WYSIWYG-editor ook kut. In ieder geval, wij van Inactief dachten dat het handig was om jullie te informeren over de stand van zaken met betrekking tot het aantal redacteuren van OWN. Want weet je, we mogen dan geen wiskundigen zijn, maar het aantal redacteuren daalt bijna iedere week!

Jaja, W-O-W! Hoe komt dat? Haha, daar weten wij helaas niet het antwoord op. OWN is below our level, weet je, ahahah? Nou, wij denken dat daar bij OWN flink huisgehouden wordt. Huppakee, elke week wordt er eentje weggestuurd. Noem het Expeditie Oceanson, maar dan zonder kutopdrachten. Uiteindelijk zegeviert er één iemand en die tovert OWN om tot een narcistische kutblog á la MAF en wordt zoals NandroDavids, nog steeds ondoordrongen van 't feit dat het echt geen ene flikker boeit wat je schrijft, maar dat mensen het toch wel slikken als zoete koek omdat jij het schrijft.

In ieder geval, de grafiek. Laten we eens kijken naar dit prachtige en objectieve plaatje!

JpGqSJb.png

Interessant, ten zeerste interessant.. de grafiek neemt een bepaalde vorm aan, die kenmerkende is voor iedere persoon die bij OWN zit. Wat opmerkelijk dat dat dan ook nog eens overeenkomt met het persoonlijkheid, hahah! OMG, ik ben zó grappig. Ja, eh, waar was ik. Nou, je ziet dat als de tijd G, verstrijkt, G we onder de -1000000000 redacteuren komen, wat best wel weinig is. Zou OWN dan nog bestaan? Krijgen we dan nog steeds de objectieve krant die we allemaal lezen omdat er maar geen nieuw alternatief komt? Discussieer hieronder.

Tot zover, bedankt voor het lezen!

Cabyon

Beste Megalid OOIT (en tevens Inactief-redacteur)

7 reacties


Recommended Comments

Interessant, ten zeerste interessant.. de grafiek neemt een bepaalde vorm aan, die kenmerkende is voor iedere persoon die bij OWN zit. Wat opmerkelijk dat dat dan ook nog eens overeenkomt met het persoonlijkheid, hahah!
Alleen al voor de taalfouten krijg je een onvoldoende :N
Link to comment

Ik vind die grafiek echt interessant. Het zet je aan het denken. Hoe kan een stijgende tijdsvariable anders uitgedrukt worden dan de tijd die verstrijkt? Hoe kan een blog met 10 rubrieken ooit 20 redacteurs hebben gehad? Hoe kan men zo snel van 0 naar -10 en terug naar 0 redacteurs gaan?

Interessant...

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...