Jump to content

WikiGTA

  • artikelen
    39
  • reacties
    257
  • bezichtigingen
    92783

Bijdragers aan deze blog

  • Lantyz 17
  • Joriz 7
  • WikiGTA 6
  • Dutchy3010 2
  • .Timothy 2
  • SummerBase 1
  • Pietje II 1
  • Preddy 1
  • ASPHALT 1
  • Guardian1980 1

WikiGTA

2456 bezichtigingen

Ja, jullie zien het goed, een nieuwe post in de WikiGTA blog. Hoewel deze blog voor zeer lange tijd niet actief is geweest, is dat niet het geval voor WikiGTA zelf. Recent zijn de werkzaamheden daar opnieuw de hoogte ingeschoten en de meer gedetailleerde informatie daaromtrent willen wij jullie niet onthouden.

WikiGTA medewerker aan het woord

Allereerst laten wij graag PrioX aan het woord. De afgelopen dagen en weken was hij zonder twijfel één van de meeste actieve medewerkers, wat onder andere wordt bewezen daar het aantal edits achter zijn naam.

Met bijna 800 bewerkingen de afgelopen 30 dagen ben jij recent de meest bedrijvige WikiGTA medewerker. Kan je ons vertellen wat zoal je werkzaamheden waren de afgelopen dagen en weken en hoeveel tijd je hieraan dagelijks spendeert?

De afgelopen maand heb ik me vooral beziggehouden met het maken en uploaden van screenshots voor de GTA V missies. Deze ontbraken nog en naar een oproep van Svenie voelde ik me wel geroepen om aan een grotere klus te beginnen. Daarnaast heb ik aan verschillende andere pagina's gewerkt die nog meer invulling nodig hadden. Voornamelijk heb ik daar ook screenshots voor gemaakt. Een paar voorbeelden zijn de First-Person-View pagina en de Wildlife Photography pagina

Ik heb sinds een paar weken wat meer vrije tijd en daardoor heb ik zo'n 2 uur per dag aan de Wiki kunnen werken. De meeste tijd heb ik gespendeerd aan het maken en uploaden van de screenshots.

Wat zijn je toekomstplannen op WikiGTA? Aan welke pagina's zie je jezelf werken nadat je de huidige opdracht hebt voltooid?

Als de huidige taken zijn afgerond weet ik nog nog niet precies wat de volgende opdracht wordt. Ik zal misschien proberen de GTA Online sectie uit te breiden. Op dit moment staat er nog een to-do-list klaar voor alle medewerkers en daar kan ik natuurlijk ook nog wat aan doen.

Welke pagina op WikiGTA behoort tot je favorieten?

Moeilijke vraag. Ik heb niet zozeer een favorieten pagina. Ik heb wel een pagina waarop ik een screenshot heb geüpload die ik persoon perfect getimed vond. Dat is de pagina van de GTA V missie The Wrap Up. De screenshot waarop Steve Haines Sanchez door het hoofd schiet is gewoon bruut.

blogentry-55436-0-17253900-1449428886.jpg

Is er nog een boodschap die je kwijt wilt aan onze bezoekers of eventueel geïnteresseerde toekomstige medewerkers?

Voor de bezoekers zou ik zeggen: blijf de site bezoeken. Als we zien dat WikiGTA vaak bezocht wordt geeft ons dat een goed gevoel. Voor toekomstige medewerkers: stuur een sollicitatie in naar Joriz en deel je GTA kennis met de rest. Ik weet zeker dat het team nog gemotiveerde mensen kan gebruiken.

Belangrijkste werkzaamheden

Met de beschrijving van Planning the Big Score werd begin deze maand een einde gemaakt aan de beschrijvingen van de hoofdmissies in GTA V. Een proces dat inderdaad helaas veel langer heeft geduurd dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar het eindresultaat mag er zeker wezen. Meteen hierna ging een enthousiaste PrioX, zoals hierboven reeds te lezen aan de slag met het maken van kwaliteitsvolle screenshots om deze pagina's wat meer vorm te geven. Inmiddels is hij reeds over de helft van alle missies heen, aarzel dus niet om al eens een kijkje te gaan nemen.

blogentry-55436-0-47902800-1449428931.jpgblogentry-55436-0-41703500-1449428957.jpg

Sommige mensen zal het misschien al opgevallen zijn, de hoofdpagina is na lange tijd ook weer eens onder handen genomen. Zeven nieuwe screenshots en citaten vullen sinds vorige week dagelijks je scherm en het uitgelicht tekstje dat tot kort over GTA V ging is vanaf heden gevuld met één van de meest spraakmakende verhalen in de gehele GTA IV verhaallijn, met name die over de diamanten.

Ook werkzaamheden die niet voor bezoekers zichtbaar zijn verdienen hier een vermelding. Dat recent heel wat 'projecten' opnieuw werden hervat is voor een groot deel te danken aan onze eigen Dotz, die voor alle medewerkers een overzichtige tabel samenstelde met daarin de belangrijkste zaken die nog moeten worden uitgevoerd. Een leidraad waarvan dankbaar gebruik wordt gemaakt.

Op de agenda

Wat staat er de komende dagen en weken nog op de agenda vragen jullie zich af. Allereerst wordt hard gewerkt om voor het begin van 2016, 260 nieuwe wist je datjes samen te stellen en online te zetten. De huidige weetjes zijn gedateerd en duidelijk aan vervanging toe. Hierbij kunnen wij nog steeds jullie hulp gebruiken. Heb jij nog een leuk GTA-weetje dat je graag op WikiGTA zou zien verschijnen? Hou het dan niet voor jezelf en laat het ons weten in het suggestie topic.

Daarnaast is bij het updaten van de automerken pagina beslist om voor elk automerk een individuele pagina aan te maken met daarop onder meer een volledig overzicht van alle modellen die onder het merk vallen. Een voorbeeld hiervan is reeds in (testfase) op de Benefactor pagina terug te vinden. Graag horen wij hieromtrent ook jullie mening via een reactie op dit blogbericht.

Dat was het voor deze nieuwsupdate. De bedoeling is dergelijk blogitem op maandelijkse basis te publiceren om jullie, de bezoekers voldoende geïnformeerd te houden over het reilen en zeilen op de Wiki, ook over die zaken die jullie mogelijks niet kunnen zien.

6 reacties


Recommended Comments

Daarnaast is bij het updaten van de automerken pagina beslist om voor elk automerk een individuele pagina aan te maken met daarop onder meer een volledig overzicht van alle modellen die onder het merk vallen. Een voorbeeld hiervan is reeds in (testfase) op de Benefactor pagina terug te vinden. Graag horen wij hieromtrent ook jullie mening via een reactie op dit blogbericht.
Dit vind ik heel strak :Y

Goed werk crew en PrioX in het bijzonder :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...