Jump to content

BBB - Bassieboy's Blog

  • artikelen
    19
  • reacties
    91
  • bezichtigingen
    5982

De volle december maand


Bassieboy35

869 bezichtigingen

PYfIAbz.png

De decembermaand is alweer even begonnen. Door velen beschouwd als de leukste maand van het jaar; sinterklaas komt langs, het is altijd gezellig met kerst en tot slot vieren we nog oud en nieuw. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Ook radiostations maken handig gebruik van deze maand. Op Radio 10 is vrijwel de gehele maand de Top 4000 te horen, Radio Veronica steunt armere kinderen met Veroniklaas en kent de Top 1000 Aller Tijden, SkyRadio is omgetoverd tot 'The Christmas Station', op Tweede Kerstdag begint weer de Top 2000 op radio 2 en 3FM komt met Serious Request.

Die laatste actie wordt ook nog wel eens bij veel lokale omroepen in het klein nagedaan. Zo ook vanuit mijn lokale radiostation. Ik had de mogelijkheid om deze week van woensdag tot zondag in een soort bouwkeet opgesloten te worden met alleen een milkshake als voeding. Helaas kon ik niet gemakkelijk vrij krijgen van school en heb daardoor ik afgehaakt, ondanks dat het mij een geweldige ervaring zou lijken. Echt respect voor de mensen die toch echt een bijzondere prestatie moeten neerzetten. Gelukkig worden die erg gestimuleerd door grote groepen mensen. Kijk naar 3FM, er staat continu volk voor het Glazen Huis de DJ's te supporten. Dan heb ik het ook nog geen eens over social media gehad, daar wordt ook veel gebruik van gemaakt.

Voor luisteraars is er in ieder geval genoeg keuze. Mocht je nou nou helemaal niet van die hitlijsten of die acties houden, dan zijn er nog altijd wel andere stations waar je terecht kunt. Mijn vragen aan jou zijn:

Wat vind jij van deze acties? En op welke station stel jij hem af deze maand?

Mocht er dit jaar geen artikel meer verschijnen, dan alvast mijn muzikale kerst- en nieuwjaarsgroet. Ik hoop dat je genoten hebt van mijn artikelen, volgend jaar zullen er vast nog wat verschijnen! :)

4 reacties


Recommended Comments

Ik denk dat 3fm wel eens minder leuk kon zijn dan afgelopen jaren. De bekende gezichten als Gerard Ekdom en Coen & Sander zijn er niet meer bij wat voor mij toch wel een belangrijke reden was om er naar te luisteren. Ik denk dat ik dit jaar gewoon 538 luister en radio 2 zo nu en dan.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...