Jump to content

WikiGTA

  • artikelen
    39
  • reacties
    257
  • bezichtigingen
    92783

Bijdragers aan deze blog

  • Lantyz 17
  • Joriz 7
  • WikiGTA 6
  • Dutchy3010 2
  • .Timothy 2
  • SummerBase 1
  • Pietje II 1
  • Preddy 1
  • ASPHALT 1
  • Guardian1980 1

Werkzaamheden december


WikiGTA

2632 bezichtigingen

De maand december is alweer voorbij gevlogen en in die maand zijn uiteraard heel wat werkzaamheden op WikiGTA gebeurd. Alvorens deze verder toe te lichten wensen wij jullie namens alle WikiGTA-medewerkers een voorspoedig 2016 toe. Een jaar hopelijk gevuld met heel wat GTA-spelplezier en aansluitend misschien heel wat vragen waarop onze website vervolgens een antwoord kan bieden.

WikiGTA pagina uitgelicht

Daar waar we vorige keer een medewerker aan het woord lieten, is het in dit maandoverzicht de beurt aan een WikiGTA pagina om even in de schijnwerpers te worden gezet. In navolging van de Italiaanse maffiarangen pagina is er midden december een pagina bijgekomen die de rangen binnen een Outlaw Motorcycle Gang beschrijft. De volledige pagina genaamd Outlaw Motorcycle Gangs Rangen & Patches (afgekort Rangen en Patches) is er gekomen om de werking binnen dergelijke organisaties duidelijk te maken, alsook bezoekers in staat te stellen een game als GTA IV: The Lost and Damned met een ruimere voorkennis te kunnen laten spelen.

President_MC.png

Daarnaast bevat de pagina ook een uiteenzetting over de verschillende patches en wings die op de leren jassen van bikers in de GTA-wereld terug te vinden te zijn. Informatie daaromtrent is gebaseerd op vrijgegeven informatie over de Hell's Angels.

Met dergelijke pagina's hoopt WikiGTA haar bezoekers een unieke soort informatie aan te bieden, de soort die niet op andere GTA-websites terug te vinden is. Gangs zijn en zullen altijd een belangrijke rol in een GTA-game vertolken, het begrijpen van hun werking kan in bepaalde gevallen de beleving van een game alleen maar versterken en daar is het ons, naast het zijn van een walkthrough ook voornamelijk om te doen.

Belangrijkste werkzaamheden

Zoals hierboven reeds werd aangehaald was december een vrij actieve maand op WikiGTA. Kort samengevat waren dit de belangrijkste werkzaamheden:

Er heeft een grote update plaatsgevonden wat betreft de GTA V voertuigenscreenshots. Screenshots die tot voor kort rechtstreeks van de Rockstar Games Social Club kwamen hebben nu eindelijk een eigen unieke WikiGTA screenshot en dat allemaal dankzij Hanneswasco die zowel het maken als het uploaden van deze screenshots voor zijn rekening heeft genomen. Daarnaast ontwikkelde hij ook een script dat ervoor zorgde dat alle voertuigen op eenzelfde (exacte) plaats verschenen, dit alles om een optimale kwaliteit te garanderen.

2l8i5ah.jpgzx5dnn.jpg

We blijven in de voertuigensfeer, want zoals vermeld in de vorige blogpost is besloten om elk automerk van een individuele pagina te voorzien. Tot dusver heeft ongeveer de helft van elk automerk dergelijke pagina, maar tegen het einde van deze maand hopen wij jullie het nieuws te kunnen brengen dat dit 'project' werd beëindigd. Mochten er eventueel foutjes of onvolmaaktheden worden gevonden, aarzel dan niet om deze in het foutjes gevonden topic te vermelden.

Iedereen kent ondertussen de vrij unieke opmaak van de GTA V missies pagina, waarbij gebruik wordt gemaakt van afbeeldingen om een specifieke missie duidelijk te maken. Om de consistentie te waarborgen alsook de vrij saaie lay-out van de andere GTA missies pagina's wat aangenamer te maken is besloten deze pagina's van eenzelfde opmaak als die van de GTA V te voorzien. Aanpassingen werden reeds doorgevoerd op de missies pagina's van GTA TLAD, TBOGT en Vice City.

11t989l.png

Laat ons gerust via een reactie op dit blogitem weten wat jij van deze update aan bovenstaande pagina's vind. Vind je het een goed idee of had je liever de oude opmaak? Wij horen hieromtrent graag jullie feedback.

Om dit blogitem af te sluiten vermelden wij nog graag de voltooiing van de GTA V Random Events pagina. Eerdere beschrijvingen werden afgelopen week aangevuld door niemand minder dan PrioX die aldus opnieuw zijn waarde aan het team heeft bewezen.

Wij zien jullie graag volgende maand terug met een nieuwe update.

3 reacties


Recommended Comments

Mooie foto's Hannes! Het ziet er een stuk beter uit dan al die Social Club afbeeldingen. :)

Missie overzicht vind ik goed gelukt. Zoals er al door meerdere medewerkers is aangegeven kan het je goed helpen wanneer je de naam van een missie bent vergeten.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...