GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Hallo ik ben gedegradeerd kan ik nu wel meedoen?
 3. FC Emmen volgend seizoen in de Eredivisie. https://www.nu.nl/algemeen/5274878/sparta-degradeert-eredivisie-historische-promotie-fc-emmen.html Hopelijk komt Almere City daar aan het eind van de middag nog bij.
 4. vandaag
 5. Zo te zien mogen we nu inzenden voordat de kwalificatierondes beginnen. Je maakt het interessant, Cabyon!
 6. Eens, dus een naar wat meer bescheiden grootte gebracht.
 7. Zo gaat dat lekker !
 8. Dit lijkt me super en dit gaat er zekers ook komen deze DLC.
 9. leuk maar dan gaan ze whiskey flessen naar elkaar gooien en dan na 2 keer raak ben je dood zeker?
 10. Blu-ray: -Jumanji: Welcome to the Jungle [Steelbook] -Beyond Skyline -Skyline -What Happened to Monday
 11. Dat is misschien wel een leuk idee ja. De mogelijkheid om zulke berichten toe te voegen aan het verhaaltje waardoor er ook wat persoonlijke berichtjes in staan van andere leden.
 12. Ik weet niet ik vond dit gewoon een mooie post, zag het gewoon helemaal voor me dat iemand Frank aan het aanmoedigen was met dat muziekje. Mooi man.
 13. Mensen kunnen misschien ook tijdens de forum-awards een pb sturen naar de organisator van de forumawards met een reden waarom hij iemand in het zonnetje wilt zetten door middel van een award. Nja ik zit nu even anders te denken. Hebben mensen zin om de moeite daarvoor te doen, ik bedoel als er al niet veel stemmen waren..
 14. De etappe met de finish op de Monte Zoncolan is gister verreden... volgende week weten jullie wie daar punten heeft gescoord. Tevens nog een oproepje: inzenden voor de volgende ronde kan tot vanavond 23.59 uur! Roland Garros is het onderwerp. Zie het hoofdtopic!
 15. Heb eindelijk Horizon: Zero Dawn (complete edition) gekocht. De game staat dit weekend in korting en die kon ik niet laten liggen. Alleen ga ik wel wachten met spelen tot na de examens.
 16. Om baas te worden van een Bunker moet je eerst een Bunker kopen via de Maze Bank For Closure website. Hierna kun je als CEO de Bunker betreden en missies starten.
 17. Wat nou als we, op basis van jouw reactie @NicolaB, er een ''jaarboek opzet'' van maken? Op het einde van het jaar een aantal actieve leden uitlichten met een verhaaltje en deze dan een award geven. Simpelweg de rubriek ''Opvallende leden'' uit het jaarboek nemen en deze gebruiken om awards uit te reiken.
 18. Hallo hoe kun president worden van een bunker ?
 19. Op de gene afstappen (PB / PM) en zeggen dat ie goed werk doet, doet al wonderen. Gewoon assertief contact met iemand leggen. Als forumkapitein heb je dan mooi de mogelijkheid om je mensen openbaar in het zonnetje te zetten. Crewleden, kunnen dat ook met leden doen etc. Zoiets had je ooit in OWN, dat vond ik wel leuk En ook hier, zoiets speelt natuurlijk ook wel omtrend een actieve of inactieve community. Het lijkt me nu onzinnig om awards te organiseren en het lijkt me ook wel onzinnig om iemand expliciet in het zonnetje te zetten die niet echt actief is Persoonlijk vind ik bijvoorbeeld dat je wel erg goed werk doet voor de community en zou ik dat als forumkapitein kenbaar laten maken. Bovenstaande by the way graag klinisch beoordelen, ik heb geen zin in geslijm.
 20. Nog even doorgaan Frank en je bent level 64!!!!!
 21. gisteren
 22. Je level wordt naar mijn smaak echt buitenproportioneel groot weergegeven
 23. Zojuist zijn enkele wijzigingen doorgevoerd aan de opzet van onze crew. De splitsing in meerdere crews, zoals vorig jaar doorgevoerd, heeft helaas niet opgeleverd wat we voor ogen hadden. Om te voorkomen dat elke crew verwaterd met slechts één of twee crewleden, hebben we besloten het weer onder één crew te scharen. Niet elk crewlid is automatisch moderator, dus om te verduidelijken waar elk crewlid zich mee bezig houdt, hebben we tags geïntroduceerd die je naast de posts kan zien. De tags die je op dit moment kan tegenkomen zijn Nieuws (voor de nieuwsposters), WikiGTA (voor de WikiGTA-medewerkers) en de fora die door het betreffende crewlid worden gemodereerd. Hiermee hopen we ervoor te zorgen dat er meer duidelijkheid is omtrent de oriëntatie van elk crewlid. Mocht je mee willen helpen bij deze taken, laat het dan vooral weten. De verdeling van de crewleden is op dit moment als volgt: Nieuwsschrijvers: Asphyxiated, Bassieboy35, Cabyon, PrioX Forummoderators: Asphyxiated (Lifestyle), Danger_dog_guy7 (GTA Online), Foreigner97 (alle), Phoenyxar (GTA), Platypus (Rockstar Games, Games), PrioX (alle), Tommie59 (GTA Online, WikiGTA Feedback) WikiGTA-medewerkers: Dotz, Guardian1980, Tommie59 Door het wegvallen van de aparte crews hebben we nieuwe rollen gecreëerd voor de crewleiders. PrioX en Foreigner97 zullen als Community Managers verder gaan. Hierin zullen zij voor globale forumzaken ter beschikking staan, variërend van jullie vragen tot de feedback van alle leden (zie recente Feedback-topics als voorbeeld). Tommie59 zal als WikiGTA Manager het eerste aanspreekpunt zijn met betrekking tot de wiki. Voor alle technische zaken kunnen jullie zoals vanouds bij de admins (Joriz en Thundercover) terecht. Daarnaast hebben we het mini-profiel een nieuw likje verf gegeven met betrekking tot de weergave van XP en andere prijzen, geïnspireerd op een oud idee met betrekking tot de achievements. De desktop-gebruikers krijgen via mouse-overs extra informatie over hun nieuwe "e-penis", en we kijken ook wat we kunnen weergeven in de mobiele weergave en het inzichtelijk maken van de behaalde XP en achievements.
 24. Het lijkt me ook dat ze die updates gebruiken om (relatief) nieuwe leden van het ontwikkelingsteam op te leiden, ik heb het gevoel dat het niet hetzelfde team is dat te maken heeft met de ontwikkeling van de andere games. (Wat natuurlijk niet wilt zeggen dat mocht men die mensen gebruiken voor de ontwikkeling die niet sneller zou gaan, maar mij maakt het uiteindelijk niet zo veel uit, ik zal de content op Online nooit ervaren en ik heb geen probleem met wachten voor RDR2 of GTAX dus voor mij geen verlies!)
 25. Tumbleweed?
 26. Lekker ouwe, jij mag de volgende plaatsen!
 27. Vernieuwing zit 'm inmiddels dan ook in een nieuwe setting en wat nieuwe gamemodes. Wat dat betreft was de laatste Battlefield wel goed geslaagd. Alleen vond ik de executie wat minder Persoonlijk had ik toch wel gehoopt op een nieuwe Bad Company, maar dat blijft dus nog even wachten.
 1. Meer bijdragen laden