GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. vandaag
 2. Komen de wapens ook beschikbaar in de Story mode zoals in GTA V eerst het geval was?
 3. gisteren
 4. Ja je kunt wel duidelijk merken dat er fanatieke spelers zijn. De tweede dag dag ik speelde (een dag na release) kwam ik al spelers tegen die bijna 500 kills hadden met een legend. Heb de laatste week niet zoveel gespeeld. Ga dit weekend denk ik even wat tijd vrijmaken om weer wat potjes te spelen.
 5. ok dank je, want dit is echt het eerste spel dat ik echt 100% heb uitgespeeld. Ben er wel fier op en wil dat niet kwijt zijn.
 6. Ik heb geen Playstation. Maar ik geloof dat het aanmaken van een account gewoon gratis is, en dat enkel online gamen een betaalt abonnement vereist (PS Plus). Wat je broer gewoon kan doen is een gratis account aanmaken voor zichzelf en deze dan linken met het ''lege'' Social Club account. Jouw 100% op Social Club staat verbonden met jouw PSN-account. Je progressie op Social Club zal pas verdwijnen wanneer je deze twee accounts van elkaar ontkoppelt en niet eerder. Dus zolang je jouw Social Club account niet linkt met het PSN-account van je broer (de 0%) is er niks aan de hand. En ook al gebeurt dat wel, je kunt je account altijd opnieuw koppelen waardoor je progressie gewoon terugkomt. Pas wanneer je je savegame verwijdert ben je de 100% kwijt.
 7. Ok dank je Want momenteel heb ik: Mijn Playstation Network account (master) en Rockstar Social Club account (100%). Mijn broer heeft een Playstation Network account (sub van master) en Rockstar Club account (0%). Hij kan RDR2 spelen van in begon 0% maar opslaan op RSC niet. En had schrik als die 2de Social Club account werd gelinkt aan mijn PSN dat ik dan mijn 100% kwijt was. Dus ervoor zorgen dat mijn broer zijn eigen persoonlijke PSN heeft. Hopelijk gaat hij dan niet ook de Playstation Plus kaart van 59euro moeten betalen.
 8. Wat heb je nodig: Een tweede PlayStation Network account. Een tweede Rockstar Social Club account. Wat je hierna gaat doen is simpel. Je zorgt dat je bent uitgelogd op je originele Social Club account waarop de 100% vermeld staat. Je logt dus in op het account die op het begin van het spel is. Dit account ga je nu linken met je tweede PSN-account waarop je dus opnieuw bent begonnen. Dit moet gewoon mogelijk zijn. Je Playstation en Social Club account staan op geen enkele manier verbonden met je PC. Ikzelf heb namelijk ook twee Social Club accounts waartussen ik wissel. Je hoeft dus alleen van accounts te wisselen door uit- en in te loggen. Of in het kort: je koppelt het PSN-account van je broer gewoon met een tweede RSC-account. Dit moet mogelijk zijn. Het is niet de Playstation die gekoppeld wordt, maar het account waarop je speelt/bent ingelogd.
 9. Voordat we verder gaan: check eerst uw inbox. Edit: Gezien omstandigheden heb ik twee onderwerpen waarin dezelfde vraag wordt gesteld samengevoegd. Gelieve hier verder te gaan.
 10. Ja maar je PSN account is toch gelinkt aan je computer? En we hebben ook maar 1 huiscomputer. Dus zal PSN zeggen dat er al een account bestaat op deze pc
 11. PrioX

  Zo, na een lange dag weer thuis. ^^

 12. Het begon als een zogeheten mythe: er werd op het donkere net gefluisterd dat Principe bezig was met het ontwikkelen van hun allereerste supercar. Toen werd de mythe een legende: er doken uitgelekte foto's op die zo provocerend waren dat bezit een federale misdaad was. Toen werd de legende een gerucht: een auto die zo exclusief was dat niemand kon bevestigen dat deze bestond in de echte wereld. En nu, dankzij jou, staat dat gerucht op het punt een erg rommelige kop te worden. De Principe Deveste Eight is vanaf nu te koop bij Legendary Motorsport voor $1,795,000. Vergeet deze week ook zeker geen GTA Online te spelen! Je kunt namelijk weer een exclusief t-shirt ontvangen, en er is o.a. dubbel RP en geld te verdienen met The Doomsday Heist. Bekijk hier alle bonussen en kortingen die deze week actief zijn. Bron: Rockstar Newswire
 13. Als ik me niet vergis is je Social Club-account gelinkt aan je PSN-account en dus niet aan je PS4. Als je broer een eigen SC-account en PSN-account heeft, kan hij die normaal aan elkaar linken en zou er geen probleem moeten zijn.
 14. Hallo ik ben nieuw hier en heb een vraagje voor jullie. Ik heb Red Dead Redemption 2 helemaal uitgespeeld en nu wil mijn jongere broer het spel ook spelen. Echter, we bezitten 1 playstation 4 die we dus delen. En als mijn broer zijn spel wil opslaan op Rockstar Social Club dan geeft de site dus mijn spel (100%) weer. Mijn broer heeft een eigen account aangemaakt maar dan vragen ze om je playstation te linken aan je account. Maar die playstation heeft dus al een link, namelijk de mijne. Hoe los ik dit probleem op? Want wil echt niet mijn 100% kwijt zijn, maar mijn broer zou toch ook een eigen social club kunnen hebben?
 15. Hallo, Ik ben opzoek naar iemand die een Intranet/GMS systeem verkoopt voor GTA Roleplay Clans. Of eventueel gratis weg doet. Zou je mij een berichtje op Discord willen sturen? Benny#0476 Alvast bedankt voor de moeite. Groetjes, Benny ENG: Hi there, I’m searching for someone who has an Intranet (Member management) and cad / MDT system in one web based. Free or paid.... Can you help me? Please message me on Discord: Benny#0476 Thanks Kind regards, Benny
 16. Ik heb dus drie potten gedaan. Kwam in het derde potje met twee sick goede spelers, die mij volledig naar de overwinning gecarried hebben. Ik moet zeggen: erg lekker.
 17. Afgelopen week
 18. Zal kijken, dank.
 19. Cabyon

  Een online grootgutter die rijmt op snol biedt RDR2 aan voor 35 euries; aanbieding loopt tot vannacht! Sla je slag!

 20. Waarom heb ik altijd dat mijn mol er nog in zit, vaak heb ik het wel fout, want vaak is het een verliezer. xd Ik nijg nu ook een beetje naar sarah
 21. Volgende week dinsdag, 26 februari, krijgen we de eerste grote update voor Red Dead Online. Zoals Rockstar al eerder bevestigd heeft bevat deze update een aantal aanpassingen en verbeteringen rondom verschillende systemen. Deze staan beschreven in ons nieuwsbericht van vorige week. Vandaag maakt Rockstar duidelijk dat we ook nieuwe content krijgen in de vorm van game modi, challenges, wapens, kleding en meer. Lees snel verder voor de details! Nieuwe gameplay Fool's Gold Spelers kunnen aan de slag met een nieuw Free Roam Event waarbij spelers in een zwaar bepantserd gouden pak stappen. De speler in het pak moet zoveel mogelijk punten verzamelen door spelers te vermoorden. Ben jij degene die de speler in het pak vermoord, dan mag jij het pak aantrekken. Fishing Challenges De Competitieve Challenges worden uitgebreid met Fishing Challenges. Deze challenges zijn ingedeeld in categorieën en wanneer je een challenge begint zal je de nodige materialen krijgen zoals een hengel en aas. Verplaats je naar een passende spot en vissen maar! Vang de zwaarste vis en je wint de challenge. Tijdens de challenge ben je overigens afgeschermd voor mensen die trigger happy zijn. Showdown modes Spelers kunnen aan de slag met nieuwe Showdown modes: Up in Smoke, Spoils of War en Plunder. In deze modi moeten spelers zakken veroveren, loot van elkaar stelen en zien te overleven. Ook zijn er nieuwe races: Target Races waarbij spelers op doelwitten moeten schieten tijdens het rijden naar de finish. Meer details over deze nieuwe modi zullen binnenkort beschikbaar worden. Nieuwe wapens, kleding en emotes Spelers die niet genoeg hadden aan het huidige arsenaal aan wapens kunnen dinsdag aan de slag met twee nieuwe wapens. De Evans Reapeter en Rare Shotgun zullen hun intreden maken in Red Dead Online. De wapens zijn te koop bij lokale de Gunsmith of in de Wheeler & Rawson Catalogue. Ook is er een groot aantal nieuwe kledij toegevoegd. Zo kunnen spelers nieuwe outfits, jassen, vesten, hoeden, handschoenen en meer verwachten. Ook moeten we oppassen voor speciale kledingstukken die tijdelijk beschikbaar zullen zijn. Deze komen en gaan en zijn dus tijdelijk exclusief te bemachtigen. Naast wapens en kleding krijgen we ook nieuwe emotes om op mensen te reageren, ze uit te dagen of te begroeten. Tijdelijk exclusieve content voor de PlayStation 4 PlayStation 4-spelers krijgen weer tijdelijk wat extra content eerder dan de Xbox One. We hebben het hier over Open Target Races waarbij spelers zoveel mogelijk doelwitten moeten raken vanaf het paard, de Jawbone Knife, een aantal kledingstukken en drie emotes. Wanneer de spelers op de Xbox One deze content krijgen is niet duidelijk, maar zal mogelijk een maandje later zijn. Verdien deze week meer Spelers krijgen deze week 20% meer XP voor alle activiteiten op Red Dead Online. We moeten het nieuws in de gaten houden want Rockstar belooft meer bonussen, kortingen, en andere acties. Bron: Rockstar Newswire
 22. Was op de npo3 geloof ik. Reizen met Waes.
 23. Ik durf toch wel te zeggen dat (naar mijn mening) Arthur Morgan het beste personage is dat Rockstar in al die jaren heeft neergezet, wellicht is hij de beste die ik ooit in gaming voorbij heb zien komen.
 24. Interessant stukje wel. Vind het vooral erg boeiend en leuk om te zien dat zo'n stemacteur zich ook daadwerkelijk goed voorbereid om een uniek character neer te zetten, en dat hij de samenwerking met anderen net zo fijn vind als dat de speler de vele interacties met NPC's goed vinden. Dit soort informatie stelt mij altijd gerust dat de volgende GTA zeker een vooruitgang zal laten zien op GTA V. Het realisme, de graphics, de kwaliteit van de acteurs, toppie. Ik hoop dat ze dit vol houden, want kwalitatief weten hun games nooit teleur te stellen.
 25. Twinfinite.net heeft een interview met Roger Clark, die Arthur Morgan speelt, gepubliceerd op hun site - en daar staan best wat interessante dingen in. Zo wist Roger Clark al wat de motion capture inhield en deed hij al eerder iets soortgelijks voor de game Shellshocked 2. Om zich voor te bereiden eigende Clarke zichzelf een klein beetje artistieke vrijheid toe, bijvoorbeeld betreft zijn accent. In de vijf (!) jaar dat het duurde om alles wat benodigd was om Arthur Morgan te laten zijn zoals hij nu is, stelt Clark dat hij vooral de ontwikkeling van zijn karakter zelf het spannendst vond. via Rustaka op YouTube Opmerkelijkerwijs is de verhaallijn gewijzigd in de tijd dat de opnames van het karakter Arthur Morgan doorgingen; Clark verhaalt over bepaalde wijzigingen in het begin van het verhaal die Arthur veel frustratie opleveren. De oorzaak voor deze frustratie is echter herschreven, wat daarop weer ertoe leidde dat Arthur iets ondoorzichtiger is dan hij eerst was. En, natuurlijk hoopte Clark dat Morgan populair zou worden. Zelf zegt hij veel voldoening te krijgen dat Morgan mensen aanspreekt. Andere acteurs zijn vooral heel fijn om mee samen te werken. Het artikel van twinfinite gaat nog even door, maar de vraag-die-je-wist-dat-zou-komen werd natuurlijk ook gesteld, en ja: Clark is wel geïnteresseerd voor een reprise van zijn rol als Morgan - al is dat misschien iets voor de toekomst. Lees het volledige artikel in de link beneden. Bron: twininfite.net
 26. Was die op de Belg? Heb er wel iets van gezien, ben vergeten wat, misschien een trailer of zo. Zag er niet goed uit, inderdaad. Flinterdun laagje ijs, die vrede daar.
 27. Ben ook benieuwd met wat er gebeurd als er een hard border komt. Afgelopen zondag de docu van Tom Waes over Noord-Ierland gezien. Met alles wat hij daar liet zien lijkt het alsof het geweld meteen weer kan oplaaien.
 28. Modeontwerper Karl Lagerfeld is vandaag op 85-jarige leeftijd overleden. In de GTA-community is Karl beter bekend als de stem van The Studio K109. Hij was namelijk de host van dit radiostation in GTA IV dat voornamelijk discomuziek speelde. Karl voelde zich al enige tijd niet goed en is in Parijs overleden. Hij werd in 1983 de hoofdontwerper van Chanel, en met zijn invloed is het merk bekend geworden over de hele wereld. Ook werkte hij jarenlang voor andere merken. Bron: NU.nl
 1. Meer bijdragen laden