GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Ik gebruik nu mijn nieuwe LG V30. Daarnaast heb ik nog mijn oude Nokia lumia 1020, maar primair maak ik nu mijn foto's met mijn nieuwe telefoon. Beetje zelfde kwaliteit foto's, maar sneller ter plaatse Ik heb daarnaast niet een speciale dslr / systeemcamera ofzo.
 3. Ik kan er op zich wel bij, omdat er nu default een keuze voor je gemaakt is; waar je eerst de keuzevrijheid daarin had. Mijzelf zit eigenlijk alleen dwars dat er geen betere ethische norm in genoemd is. Zoals van "wij doen dit nu, omdat er momenteel geen andere mogelijkheid is om menselijk leven te redden. Maar wij streven een menselijke donor te vervangen door alternatieven". Want hoewel dit in mijn opinie sociaal verantwoorder is dan geen orgaandonatie, kan ook dat wel wat beter en moet dit niet de norm blijven.
 4. Voorbeeld om aan te melden: Beste TEAM'ers, ik speel al een tijdje GTA5 online maar alleen is het lastig of de andere crew is #$@%*& Mijn socialclub pagina is is hier: https://socialclub.rockstargames.com/member/t3hev1l Mijn XBOX gamertag is: T3hEv1l Mijn leeftijd is: 27 Ik werk bij: hornbach En verder bladiebladieblaaaaonzinwaarniemandopzittewachtenmaarleuk. doe nog een studie hbo ce erbij
 5. vandaag
 6. Ik kan er nog steeds met m'n verstand niet bij dat iemand tegen dit wetsvoorstel is... Het is nog steeds je goed recht om te zeggen dat je het niet wilt - al vind ik het belachelijk als je daarvoor kiest, egoïstisch en egocentrisch, en zelf wel vaak organen willen - maar dat is de "vrije wil" en beschikking over je eigen lichaam. Het is nu alleen zo dat de mensen die voorheen niet de moeite namen om zich te registreren, maar het geen probleem vinden of het juist prima vinden, wel donor zijn. Heb al zoveel mensen gesproken die donor wilden zijn of die indifferent zijn, maar "nee" moesten antwoorden op mijn vraag of ze zich al geregistreerd hebben... Natuurlijk zien we een toename in het aantal registranten die zeggen dat ze het niet willen. Dus? Als we toch maar 1 extra donor hebben die een leven redt, is het toch al waard? En gezien het aantal in mijn direct omgeving, die wel wilden maar niet de moeite namen, wordt dit doel op grote schaal ongetwijfeld bereikt.
 7. Zo slaan ze een hele generatie gamers over met nieuwe gta game, excitement over wanneer, mondjesmaat info, totaal gehyped. Zonde voor hen. Hoop niet dat Rockstar er te gemakkelijk over denkt, want denk dat de gemiddelde leeftijd van de trouwe GTA fans meegegroeid is met de jaren. Denk niet dat de nieuwe generatie zo loyaal is.
 8. Ik ben absoluut een fan van Nederlandstalig. Ook de Toppers vind ik leuk, Marco Borsato, Guus Meeuwis, en zo kan ik nog wel even doorgaan @DDT Dorus kan me ook goed vinden in jouw lijstje.
 9. Wel eens dat t in t algemeen onduidelijk is naar wie een bericht moet worden gestuurd. Wellicht goed om dat in de skin te verduidelijken?
 10. gisteren
 11. Net ontdekt: Nederlandstalige black metal. Daarnaast ben ik helemaal vergeten Drs. P. te noemen in mijn openingspost, dus bij deze, voor degenen die hem nog niet kennen:
 12. Blu-ray: -Bedeviled -Justice League -Radius -The Snowman
 13. -A Way Out (PlayStation 4) -Assassin's Creed Rogue Remastered (PlayStation 4)
 14. Nee, maar kan elke dag na 18:30 uur.
 15. Lekker topic wel. Veel Nederlandstalige muziek trek ik ook heel slecht, maar er zijn gelukkig uitzonderingen, waarvan er al een paar genoemd zijn hierboven.
 16. Ook irritant is dat je hebt betaald om je garage / appartement en je steeds 75 en 50$ moet betalen. Je hebt al betaald en dan moet je nog eens betalen om je mechanic die zogezegd je auto repareert? En als je dit niet wenst en liever in kapotte wagen rijd? Of waarom die kosten appartement? Om ze te kuisen ofwa?
 17. Afgelopen week
 18. Hoop dat Rockstar nog iets doet voor mensen met Xbox360/PS3??
 19. Moet je me 's ochtends is zien Ben lang bezig met opladen voor ik eindelijk iets kan doen. Wat me trouwens ook heel erg irriteert in gta online is dat je nu nog steeds moet wachten met mechanic bellen als je net een personal car hebt gevraagd. Want met motorclub opties kan je elk moment dat je wilt je motor opvragen. En met je CEO kan je ook volgens mij altijd je buzzard of iets dergelijks opnieuw laten spawnen als je niet in de buurt staat. Waarom dan niet met je personal cars!! Zou echt fijn zijn om een optie te hebben je auto's te laten spawnen wanneer je wilt en hoevaak je het wilt. En ook eventueel je auto's weer terug laten zetten in je garage.
 20. jammer dat ik niet op de pc speel anders had ik gerust een keer mee willen doen in je filmpjes
 21. Ja óf wees open en duidelijk over waarom je 180 graden gedraaid bent. Niemand is 100% rigide, maar openheid van zaken is denk ik wel een van de belangrijkste dingen. Dan kan zo'n verandering veel beter acceptabel zijn voor mensen. Misschien ben je dan zelf ook wat vatbaarder voor feedback.
 22. Tsk. Django is ook gewoon goed imo. Anders goed dan de nummers die jij plaatste, maar ik vind het best leuke muziek Anywayz, daar maak ik je niet blij mee; dus ik kijk even rond voor wat anders. Hoop dat er hier wat tussen zit. Ik vind het iig allemaal mooie muziek
 23. Ik heb in stijl in een bejaardentehuis op de lokale ouderenpartij gestemd. Voor een ouderenpartij best veel gefocust op modernisering en bovendien al een wethouder met ervaring. Ik vond de vraag in het raadgevend reverendum wel cheap. Ik ben namelijk niet tegen een wet op inlichtingen en veiligheidsdiensten, maar ik wil wel dat ie herzien wordt. Ik ben wel echt benieuwd wat voor tools het volk krijgt om dat sein te geven. Dat was formeel het doel van het raadgevend referendum. Beetje een soort van GO of NO GO idee. Goed, Voor mij is de wet nu nog een NO GO. (fix that shizzle n00bs) En dat resultaat krijg je het beste met een TEGEN / NEE stem.
 24. Twee maal VVD en voor gestemd. Hier in Rotterdam zijn ze op een tweede plaats uitgekomen met vijf zetels, een net resultaat denk ik zo.
 25. Hebben MovieGamer en LionOfHolland al gespeeld?
 26. Ik heb niet gestemd.
 27. Normaal
 28. Thanks ouwe!
 29. BZB doe maar hermes house band rowwen heze volumia
 1. Meer bijdragen laden