GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. vandaag
 3. Hey! Heel gaaf jongens en leuk dat ik hiervan deel kan uitmaken! We gaan er een feest van maken. 1 TEAM 1 taak! Grt, DeeJay1995
 4. Gefeliciteerd met jullie eigen subforum. Maar er een leuk en gezellig stekkie van.
 5. Super we gaan er wat moois van maken 🤘
 6. Yes cool bedankt Guardian1980!! En natuurlijk ook onze big kahoena Sander voor dit een mogelijk te maken.. toppers!! Nu op naar vele coole topics,pics, and more...
 7. Onwijs veel dank voor het vertrouwen dat we een stukkie van het GTAGAMES.NL / GTAFORUM.NL mogen gebruiken!
 8. Super bedankt guardian1980. En Sandertje voor het opzetten van dit alles. Gr julian aka beastburnit
 9. Niet zo lang geleden is de Online-crew een charme-offensief gestart, zowel op het forum als op Social Media, om GTAForum aantrekkelijk te maken als thuisbasis voor RGSC-crews. Het was meteen duidelijk dat @Sandertju dit wel zag zitten voor zijn crew. En nu is het een feit; The Epic Army Mafia (kortweg TEAM) heeft een eigen subforum! Leden van TEAM, heel veel plezier met jullie nieuwe honk. Wil jij ook een subforum voor je eigen crew, presenteer je hier op GTAForum en wellicht bezit jouw crew hier binnenkort ook een eigen plekje.
 10. 17-11-2017 Na een dagje rust ben ik vandaag met Miranda in de weer geweest om de inkoop voor elkaar te krijgen. Diverse kratten binnen gehaald en doorgeschoven naar klanten. Redelijke marge, maar de verhalen die ik hoorde over "makkelijk tonnen per uur verdienen" lijken vooralsnog lichtelijk overdreven. Het heeft me echter wel in de positie gebracht dat ik weer kan nadenken over vervolgstappen. Garage kopen? Of toch eerst sparen voor een heli? Keuzes, keuzes, keuzes.
 11. Spel

  Waar kan men The World's Biggest Cock vinden?
 12. Sowieso het drugsdealen uit Chinatown Wars. Een van de uitgebreidste minigames waarvan ik toch wel verwacht had dat deze op wat voor manier dan ook zou terugkeren. En dan de quick time event uit Chinatown Wars. Bijvoorbeeld het moeten openslaan van de autoruiten wanneer je in het water ligt, of het aan de praat moeten krijgen van een gesloten auto door wat draadjes onder het dashboard te verbinden. Ik vind zulke features wel uniek.
 13. Wij van TEAM houden van gezelligheid maar van een potje flink knallen zijn wij ook niet vies. Dit is ons digitale HONK, hang plek, kroeg of noem maar wat (vul gerust aan). Dit is tevens ons visitekaartje naar de rest en mogelijk nieuwe members. Houd het leuk, behandel en schiet elkaar met respect. Heb je ideeën en of aanvullingen? GRAAG!
 14. Plemp hier pics van je waggie, gekke situaties of andere zaken wat interessant is.
 15. Waar is wanneer wat te doen met Wie en Waarom? Denk aan car meetings, bedrijfs uitjes of ander totale onzinnigheid in online groepsverband.
 16. wauw.. Nu nog dit voor extra happiness https://imgur.com/gallery/NrJku9x
 17. Twijfels, twijfels, twijfels. Wat Asphyxiated ook al aangeeft, voor een geremasterd spel vind ik 33 euro veel geld. Daar staat tegenover dat ik het een briljant spel vind, waar ik heel veel plezier aan heb beleefd. En dat was dan enkel de oorspronkelijke game, de DLC's heb ik niet (allemaal) gespeeld. Nu die er bij deze versie allemaal wel bijzitten, is de verleiding wel heel groot.
 18. Spel

  Dat is goed, volgende voor @Priox!
 19. Nog altijd zoekende naar een actieve crew, op PC, die ook nog eens in de juiste timezone zit Het valt me op dat crates eigenlijk altijd tussen de 1.5 - 2.5 mijl afstand opgehaald moeten worden. De drops zijn wat minder regelmatig, maar je moet vaak naar de haven of het vliegveld. Dat doet de vraag opkomen: is het slim om (ipv Maze Bank) een andere locatie te kiezen, die handiger ligt voor de pickups? En het warehouse, heeft het zin er eentje te kiezen tussen haven/LSIA? Of verschuiven de locaties als je elders gevestigd zit? Dus -1- Heeft de locatie invloed op de mate waarin opdrachten makkelijker worden (door minder reisafstanden)? Toegevoegd: -2- Hoe kan het dat sommige mensen hun hele warehouse in een keer verkopen? Ik krijg bij bepaalde hoeveelheden de melding dat ik een associate nodig heb.
 20. Bij mij op de PS3 doet ie het ook bij way points.
 21. wellicht heb je het cash gekregen. zodra je het stort staat het bij je transacties. verder gewoon vrienden maken en met hen samenspelen, zoek een actieve crew..
 22. Spel

  neus
 23. Hier ben ik het ook helemaal mee eens. Wel jammer dat het niet bij je eigen markpoints (groene lijn) was, maar alleen bij objective (gele lijn).
 24. Voor elke update op het forum krijgt hij 100xp. Patch 103 Changelog:
 25. Spel

  Schedel
 26. Quiz

  Helaasch, onjuist!
 27. Spel

  GTA IV even opgestart om te gaan kijken. ''Min Speed 20 Miles''
 1. Meer bijdragen laden