GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. vandaag
 2. Ziet er een beetje bijeen gegooid uit, had waarschijnlijk ook mooier geweest als je m gecentreerd had. 5/10
 3. Quiz

  nee
 4. Spel

  BJ Smith
 5. Quiz

  Greenwood ?
 6. Quiz

  Nee
 7. gisteren
 8. Sport

  Heb m centraal op het middenveld staan in een 4411 en dan Saul en Parolo ernaast die alles belopen. Dan is het geen probleem. Die man harkt een hele bult assist bij elkaar en scoort ook regelmatig een penalty/vrije trap/afstandsschot
 9. Quiz

  Esperanto?
 10. GTA Onderschrift Contest II - Ronde 2. Hoofdtopic Na een succesvolle eerste ronde gaan we door met ronde twee! Zoals in het hoofdtopic beschreven staat is de bedoeling simpel. Hieronder staat een screenshot van GTA V afgebeeld. Het is jullie taak om een passend onderschrift bij de screenshot te bedenken. Je hebt dus alleen wat creativiteit nodig! Het is niet de bedoeling om het onderschrift in dit topic te posten. Stuur je onderschrift via een persoonlijk bericht naar mij (@PrioX). Niet aangemeld? Geen probleem, iedereen mag aanschuiven. Ook wanneer je geen tijd hebt is het mogelijk om een ronde over te slaan. Inzenden kan tot dinsdag 23 januari, 22:00 uur. Daarna open ik een stemtopic en mag iedereen op zijn of haar favoriete onderschrift stemmen. Vragen of opmerkingen zijn welkom in dit topic. Overigens zal ik op het einde van de contest onthullen van wie de onderschriften waren. Zo houden we het spannend en anoniem! Succes!
 11. Justentje

  Ik heb geen idee waar ik voor moet sparen heb ceo, vehicles hoef ik nie apartement voorderest heb ik niks.

  waar zullie jullie eerst voor sparen.

 12. ja ik ben er dus ook uit geknikkerd..
 13. Jammer, ik vond deze pop-ups juist een wenselijke ontwikkeling
 14. best veel voor een trage bak maar wel mooi design
 15. 785000? Zelfs al die oude hokken zijn blijkbaar gemaakt van goud
 16. tot
  Van 16 tot en met 22 januari zijn er verschillende bonussen en kortingen beschikbaar op GTA Online.
 17. De bonussen en kortingen in de hoofdpost hebben weer een update gekregen!
 18. De afgelopen tijd ondervonden meerdere leden die het forum bezoeken via een smartphone last van aggressieve schermvullende pop-ups. Hier zitten wij natuurlijk niet op te wachten en wij zijn bij lange na niet de enige site die hier last van heeft. Blijkbaar zit er een zwakte in het advertentiesysteem dat deze sites gebruiken en wordt deze zwakte misbruikt voor aggressieve advertenties. Het lijkt erop dat dit vooral betrekking heeft in combinatie met het gebruik van Chrome op de smartphone. Hoewel zowel wij als de beheerders van andere sites nog geen optimale oplossing hebben gevonden (zoals het kunnen blokkeren van het desbetreffende domein), zit er voor de gebruikers van Chrome wel goed nieuws aan te komen. In de volgende versie, die later deze maand uitkomt, worden zulke aggressieve advertenties automatisch geblokkeerd. Voor de leden die er echt last van hebben kunnen zij deze instelling al wel vast activeren: surf in je mobiele Chrome app naar chrome://flags/#enable-framebusting-needs-sameorigin-or-usergesture en zet deze instelling op Enabled. Natuurlijk blijven we op zoek naar een betere oplossing die geen actie aan jullie kant vereist.
 19. Quiz

  Nee
 20. spel

  Nee
 21. Dotz

  Gezellig een dagje weg met de dominee, melkboer en dorpsomroeper. :-)

 22. Heb ik jou op steam? Nee, ik heb alleen ooit eens geleveled met MW2 tot prestige 10 en daar houdt het mee op. Daar zijn flink wat banwaves voor geweest, but I survived. Echt multiplayer cheaten doe ik niet, dat is lame... GTA is gewoon GTA. Daar wil ik gewoon in klooien (net zoals je met MTA kon)... dusja dat doe ik dan ook.
 23. Hartelijk dank heren
 24. Hahah hartelijk bedankt mannen!!
 25. Feli heren
 26. 🙏🏻
 1. Meer bijdragen laden