GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Farewell OpenIV
 3. Zei de flopissioner.
 4. vandaag
 5. Prima, bij mekaar 35eu i.p.v. 81
 6. - De film gezien of een "educated guess" op basis van de afgebeelde mars?
 7. gisteren
 8. Selma?
 9. Ronaldo vertrekt niet, dus EA hoeft zich nergens zorgen over te maken.
 10. doe normaal captain
 11. Player Unknown Battleground zal niet in de aanbieding komen... @Big Boss Het is hier gelukt om een respectievelijke 5.8 MB/s te halen.
 12. Ik zie Ronaldo niet gaan, maar dit zou wel een zijn.
 13. Morgen de CM jongens, jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar allen veel plezier toegewenst! - Mooie avatar btw @MovieGamer
 14. Ik kom goedkoper uit door een bundel te kopen in plaats van een individuele game. Valve logic. Edit: en zo te zien zijn de servers geïmplodeerd. Download speed een hele 50 kilobyte.
 15. Een heel spannend (niet te competitief, maar wel bij de bovenste ploegen) seizoen toch nog met een winst afgesloten! ^^
 16. De sale is zojuist begonnen.
 17. Dat is inderdaad een lastige vraag om te beantwoorden, zal voor iedereen anders zijn. Indien je nu oudere versies gaat spelen dan voelt het inderdaad heel anders dan ter tijden van dat het spel uit kwam. Veel vorige GTA delen spelen voornamelijk (zoals eerder gezegd) in het verleden af, GTA V lijkt meer in het heden af te spelen met alle gebeurtenissen die in het spel voorkomen. Ik denk dat het voornamelijk hierdoor komt. Neemt nogmaals, niet weg dat ik GTA V het leukste vind om te spelen en verreweg het beste deel. Alleen wanneer je ze vergelijk met de vorige delen vind ik het wel meer afwijken van alle vorige delen daar waar die wat betreft beleving dichter bij elkaar liggen. De voertuigen vind ik een beetje tegen het randje aan gaan.
 18. Maak een verkeerde meme en de politie pakt je op..
 19. Piemelbeweging. Klootzakken actie, komt wel het dichtsbij.
 20. Leuk fossieh en die transparante achtergrond maakt 'm mooi passen als avatar. 8/10
 21. Fucking Chrome! xd Het had van die rode ribbeltjes en ik klikte gwn ff snel op het eerste woord. xd
 22. Afgelopen week
 23. Zeer jammer dat ze dit nu zo aanpakken . Na zoveel tijd en moeite gewoon moeten stoppen met verderwerken en verspreiden van je mod (of tool) is te zot voor woorden. Er zijn ook veel spelers die V van in het begin op console hadden, maar later speciaal nog een tweede keer gekocht hebben bij de PC release om plezier te hebben met mods... Modding verlengt idd de 'levensduur' van een spel, zoals we duidelijk kunnen zien bij de III-era games. Maar misschien kan hen (Take-Two) dat ook niet veel schelen aangezien er dan toch geen geld meer uit te halen is... Deji: (huidige ontwikkelaar van de CLEO mod)
 24. Alhoewel ik TLAD's storyline boeiend vond, verhalen rond motorbendes stevenen altijd af op destructie met veel collaterale schade (TLAD, Sons of Anarchy) en ik had al die depressieve dingen niet voor 90 missies kunnen verdragen.
 25. Progress gaat inderdaad langzaam ook met een volledig geupgrade bunker. Maar in combinatie met een coke business en car(go) warehouse verdient het al met al zeer goed.
 26. AssCreed: Rogue, Ori and the Blind Forest, Enslaved en Final Fantasy IX stonden nog op mijn verlanglijstje.
 27. Sniper Elite 4, Player Unknowns Battleground, Squad of Cities Skylines DLC zou mooi zijn. Ofja, toch proberen zeker eentje voor een goedkoop prijsje te fixen.
 1. Meer bijdragen laden