GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. vandaag
 2. Spel

  Rickie Lukens
 3. Even opwarmen.
 4. Sport

  Ben Yedder is inderdaad een beest. Ik ben nog ongeslagen met deze teams. (Divisie 7 :7)
 5. Gefeliciteerd night & kai. RIP Real! Nu alleen nog Atletico (die spelen nog een mooie wedstrijd vanmiddag) - Dortmund en dan kunnen we al weer door
 6. Sport

  Nolito Die ben Yedder is ook een beest, maar ik heb m vrijdag voor 92k verkocht. Ik had hem ooit voor 60k gekocht. Veel plezier aan die man beleeft, elk schot vanaf de 2e lijn is gevaarlijk en hij kan zichzelf ook zo heerlijk vrijdribbelen voor een steekpass of schot.
 7. Ik zie bij heel veel testen dat de FPS van GTA5 boven de 120 kunnen uitkomen.Bij mij blijft die maar maximaal op 60 staan.Ik heb een GTX 1070 videokaart met 8 GB video geheugen.i7 4790K 4x4 GHZ.MSI Gaming 5 MoederbordMX100 512GB SSDDDR3 1833 16GB Werkgeheugen.Hoe kan dit dat mijn GTA5 maar op 60 FPS blijft hangen?
 8. Zo, de tabellen in de OP zijn weer gefixt. Ook heb ik bij de ledengroepen de gegevens mbt meeste en minste berichten en profielweergaven verwijderd. Ik begrijp dat dat mogelijk een pijnlijk punt is voor een enkeling, maar deze gegevens waren niet meer zo makkelijk in kaart te brengen, helaas. Mocht er ooit een manier komen waarop dat weer eenvoudig te doen is, dan zullen deze gegevens vermoedelijk weer worden toegevoegd.
 9. Goedemorgen, Mijn zoontje wilde graag tracks maken om te racen maar daarvoor had hij een social account nodig. Dat heb ik aangemaakt en het PSN account daar aan gelinkt. Nu is hij alles kwijt. Levels, wapens, voortgang etc.... Is er iemand die weet hoe ik dit weer ongedaan kan maken. Ik hoor het heel graag!! mvg, Jeroen.
 10. Het zal me benieuwen vanmiddag. Beide clubs kunnen vanmiddsg echt laten zien waar ze op het moment staan.
 11. Feyenoord-PSV, ik verwacht een keispannunde match!
 12. Heeft iemand toevallig toegang tot de "carcols.dat" in LCS?
 13. gisteren
 14. Wow, ziet er echt top uit. Zou zo de trailer van een Hollywood-blockbuster kunnen zijn; die korte flitsen, passende muziek, en het einde waarbij je denkt "WTF, hoe gaat het verder?" is helemaal goed. Enkel dat stukje op 0:07/0:08 met die overvliegende auto's vind ik er niet echt in passen. Past misschien wel in het geheel, maar niet in deze trailer. Zeer benieuwd naar het eindproduct.
 15. Stealth

  https://thekotti.github.io/2016.html Bij toeval tegengekomen toen ik een YouTube filmpje aan het bekijken was van outsidexbox. Ik ga het binnenkort zeker eens proberen.
 16. Spel

  Pegorino family
 17. Het is altijd fijn om gelijk te krijgen
 18. Een Wikipedia pagina zal vast wonderen doen, maar zelf had ik al verwacht dat het gauw een groot drama zou worden. Helaas zien sommigen hier dat nog niet in.
 19. Gwn Thomas, hoor.
 20. Echt totaal meer geen idee wie de mol is. Deze aflevering was best wel een minf*ck. Voornamelijk door de conversatie tussen Sanne en Jochem die door zijn gegaan en aldus henzelf op verschillende personen hebben ingezet tijdens de test. Ook bondje van Thomas en Diederik zorgt voor enige verwarring. Ik ben er nog steeds niet uit of het nou Diederik of Thomas is of Jochem als ik de kandidaten moet geloven. Overigens wel weer een leuke opdracht, de antiek opdracht was wel leuk gedaan en prachtig om het kat en muis spelletje voor de vrijstelling te zien. Overigens, was het vorig jaar ook zo dat de finalisten pas in de laatste aflevering bekend werden? Dat kan ik mij niet meer herinneren.
 21. Sport

  2 nieuwe teams!
 22. Sport

  Maak maar een groep. Wie wilt komen komt maar lekker en wie niet, niet. :cab:. Wel handig dat communicatie wat makkelijker wordt, via de gtaf chatbox is het irritant. Ik stuur je een PB
 23. Sport

  Geef me allemaal jullie contactgegevens door via een PB, dan maak ik een groepje aan.
 24. Sport

  Ik heb er geen probleem mee, zolang jullie mij geen pisfilmpjes van mevrouw Paay sturen.
 25. Sport

  Nah, enkel voor tijdens het Rocket League zelf (of om af te spreken). Het is namelijk best irritant dat er geen communicatie mogelijk is tussen PS4 en PC tijdens het spelen. Wie heeft er hier allemaal een probleem met WhatsApp/je nummer delen? Zoja, zoeken we wel een andere oplossing hoor.
 26. Sport

  Skype heb ik niet meer. Whatsapp vind ik oke. Zolang er niet teveel bs foto's in worden gestopt
 27. Sport

  Data bedoel je? Wifi?
 1. Meer bijdragen laden