GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. maandag even proberen bedankt voor de tip, alla tips uit proberen..... grt Erick
 3. vandaag
 4. Yup, deze koop ik sowieso op de release. Mss zelfs een pre-order.
 5. in 1 van de Revieuws staat dat vooral bij het jagen fpv voordeel geeft omdat je op het dier kan focussen. dus zit er in
 6. Ook nog een puntje voor in de OP: - je paard blijft staan op de plek waar je het achterlaat, het kan enkel je fluiten horen als je in de buurt bent. Het komt dus niet magisch aangelopen zoals in RDR1. Het is dus zeer belangrijk om te onthouden waar je je paard achterlaat.
 7. Heb je die SBC's al gedaan? Ik voorspel trouwens dat je uit die points weinig goeds krijgt. Verder inmiddels Bailey op linksvoor, Piszcek op RA en Fährmann in de goal.
 8. gisteren
 9. Ik kan me voorstellen dat zoiets gaat frustreren na de zoveelste keer. Het is interessant en als het weer voorspelbaar gaat zijn (door realistische luchtbewegingen) kan dit een leuke toevoeging zijn, maar het balanceert toch op een randje.
 10. " Geslachtsdelen van een paard groeien of krimpen afhankelijk van de temperatuur." R* stelt nooit teleur. Al genoeg reden om een PS4 in huis te halen voor deze game.
 11. Britse wegen ingekleurd naar hun eerste nummer.
 12. Ik ben benieuwd. We kunnen alleen maar afwachten. Hoop dat het ze de originele Red Dead Redemption multiplayer weten te combineren met het (originele) GTA Online tot een bijzonder spel.
 13. Een live performance van OST van Attack on Titan. Het vreemde is dat de teksten duits zijn maar de zangeres is Japans. Ik hoor er geen duits in Een van de nummers wat de anime zo veel diepte geeft.
 14. Is het een optie om Social Club van je PC te verwijderen en deze na het starten van GTA V opnieuw te installeren wanneer het spel je dit verplicht?
 15. Adventure

  Op zich maakt Platypus wel een punt, de laatste jaren zijn veel games (The Witcher III, Watch_dogs 2, AC Origins…) uitgekomen waar je in de loop van het verhaal ook als onderdeel van een missie/quest met een ander personage speelt, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde als meerdere protagonisten, want die personages ontsnappen hun missie nooit. Ik zie het ook niet direct gebeuren in RDR2 want zo'n opzet gaat uit van een belangrijk secundair karakter welke naar mijn mening niet aanwezig is in de game (of het moet John Marston zijn, stel je voor).
 16. Adventure

  Komt hij al op 26oktober? Allright! Ik bedoelde eerder van dat je niet zoals in gta v met meerdere karakters speelt maar dat het slechts met 1 protagonist is. Misschien is het wel zoals in RDR1 dat je na de game met iemand anders verder gaat (zoals met jack) alhoewel dit dan weer teveel herhaling zal zijn. 🤔
 17. Afgelopen week
 18. Weet je welke switches je wilt? Als je een zo goedkoop mogelijk mechanisch toetsenboord wilt, kijk dan naar een toetsenboord met de switches die je wilt en en goed uit ziet. (ook qua macro en media keys) Wel of geen numpad. De goedkoopste met de switches die je wilt en afgesteld op jouw voorkeuren.
 19. Yep! Game lijkt me heel tof!
 20. Adventure

  Dat zei Naughty Dog ook over Joel in The Last of Us, dus ik geloof het pas als ik het met mijn eigen ogen zie. Ik zou het niet zo erg vinden om een missie of twee door de ogen van iemand anders te spelen, zolang het maar logisch is voor het verhaal (bijvoorbeeld zoals in Assassin's Creed III dat je van Haythem naar Connor gaat) en tijdelijk. Goed nieuws: de game komt twee dagen eerder uit.
 21. Correct en ik vrees inderdaad dat het ook ongeveer zolang zal duren, misschien niet het einde van 2021, maar het zal niet voor 2019 gebeuren.
 22. Maar wel realistisch. Volgens mij werd GTA V zon 2 jaar voor de (uiteindelijke) release "echt" aangekondigd. Dan zouden we dus al ik 2020 zitten. En we hebben nog niets gehoord.
 23. Ik neem aan dat je wel over XBL of PS Plus moet beschikken?
 24. Dit nummer kende ik nog niet van de Carpenters. Het nummer doet me soms een beetje aan achtergrond muziek voor een James Bond film denken, het refrein uitgezonderd. Gewoon prima nummertje, fijne stem, goed tempootje. 7/10
 25. Kijk aan, een handige samenvatting! Ik concludeer er in ieder geval uit dat de mogelijkheden heel ver gaan. Mooi om te zien, nog een maand voor de fans die meteen kunnen spelen.
 26. PrioX

  Laatste puntjes op de i voor wat leuke GTAGames verjaardagsactiviteiten. :) 

  1. Nyltje

   Nyltje

   Spannond!

 27. Adventure

  Zoals ik het las in gameplay-magazine is enkel arthur morgan een speelbaar personage. Ik kijk echt uit naar deze game. Nog een paar weken tot 28 oktober 😁
 1. Meer bijdragen laden