GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Weer een leuke video! Jammer dat je niet zonder te glitchen naar Guarma kunt komen. Zou wel een gaaf gebied zijn om in rond te hangen.
 3. Dat zou gewoon mogelijk moeten zijn. Ikzelf heb laatst de achievement gehaald waarbij je 200 dieren moet bestuderen. Ik had er ook al een paar gedood zonder te bestuderen. Welke dieren probeer je eigen te bestuderen? Ik weet namelijk dat het bij agressieve dieren niet meer werkt wanneer ze op de map rood worden aangegeven, en ze je dus willen aanvallen. Dit is vaak zo bij bijvoorbeeld wolven of beren.
 4. vandaag
 5. Heb de aflevering alleen voor de tweede helft gekeken. Maar man, wat is het toch weer typisch Wie is de Mol? om zo'n gave test te doen. Denk dat het voor deelnemers echt zo'n unieke ervaring is om op zo'n dak van zo'n drukke stad te zitten en dan met die spotlights erbij, geweldig. De vraag is alleen wie eruit de lift stapt, ik hoop toch echt Robèrt. Vind dat toch wel een van mijn favoriete kandidaten (of mol), lekker nuchter als wat en heeft wel komische momenten. Er zijn al weer wat molspotters die omgedraaid 'mol' op de liftknop hebben zien staan. Toeval of toch echt een aanwijzing?
 6. soms sta ik er bijna naast Ik denk als je een dier eenmaal al hebt gedood dat je dezelfde soort nadien niet meer kan bestuderen. (Niet hetzelfde dier he)
 7. Ben je wel dichtbij genoeg? Ik geloof dat je best dichtbij moet komen voordat de optie verschijnt. Het gebruiken van een verrekijker kan hierbij helpen.
 8. Hallo ik (weer) Bij heel veel dieren mis ik enkel nog "study" . Maar ik kan niet study doen, de R1 knop verschijnt niet.
 9. Toevallig was laatst een collega aan het schelden dat ie zeer lastig aan de lamp kon komen, handen al open getrokken aan dat ding en een hoop tijd erin gestoken. Toen maar gevraagd of ie gecheckt had dat er geen luikje in de wielkuip zat, die er blijkbaar toch in zat waarna ie binnen 1 minuut de lamp had vervangen. Blijft mooi, die moderne zooi
 10. gisteren
 11. 't is toch ook een grote poppenkast ook daar eh >.<
 12. Afgelopen week
 13. Uruk hai batlle helmet replica 1:1 toch nog aan kunnen komen via de tolkienwinkel.
 14. .Sharingan

  zucht. wifi drivers van win 7 op win 10 forcen zit niet mee. :< 

  1. Vorige reacties weergeven  2 meer
  2. NicolaB

   NicolaB

   Damn Wi-Fi. Ik ben blij dat ik óf internet via powerline heb (echt 10x zo stabiel als Wifi) óf 4G.

  3. .Sharingan

   .Sharingan

   Niks mis met wifi heur. Ik trek 90 mbit via een dongeltje

  4. NicolaB

   NicolaB

   Jah, in mijn geval is de zeer goed geïsoleerde tussenvloeren niet echt voordelig. Bovendien hebben we hier maar een verbinding van max 100 mbit bij de router dacht ik, dus dat wordt het ook niet echt :puh:

 15. We gaan naar Guarma!!! Grappige momenten. Enjoy:
 16. @JanPeop, zoals ViX_EleCtriX al zei bestaat er al een algemeen topic waarin we crews voor Red Dead Online verzamelen. Ik heb je post even verplaatst naar dat topic, en ik zal je post ook even als extra post vermelden in de hoofdpost.
 17. Apple MacBook Pro 13" (2017) Space Gray (128 GB)
 18. Schotse dialecten.
 19. Hehe, in de 2006 was internet niet voor iedereen toegankelijk en moeten we ook niet vergeten dat de snelheden ook niet al te best waren De savegames kon me vroeger totaal niet deren want ik wilde gewoon alle missies kunnen doen. Kon me wel herinneren dat die vlieglessen klote waren hahaha maar die fiets wedstrijd op Mount Chilliad was helemaal klote... Ik gebruikte ook spaceeinstein's All in One mod, dat kende ik van GTA Vice City en toen ik GTA SA kocht, was ik die later gaan zoeken en tot heden gebruik ik die nog steeds.
 20. Ik moet altijd wel lachen om die maffe nummers XD 75/100 Onderstaand nummer blijft nog wel mijn favoriet van hem
 21. Dlc is ook wel leuk, elke keer met nieuwe gear/skills en schip upgrades.
 22. May heeft meer levens dan een kat
 23. Ik wist tot voor kort geen eens dat de Pinkertons echt bestaan. Wel vreemd dat Rockstar heeft gekozen voor een echte naam van de Pinktertons. Vaak gebruikt R* fictieve naam, maar ze zijn duidelijk wel onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis en al vaak in media gebruikt waaronder de eerdere Red Dead Redemption.
 24. Description: Software Development Kit for implementing Pawn voice systems for SA:MP servers. The plugin is compatible only with version SA:MP 0.3.7-R1. Main features: Controlled voice stream Play audio files Record voice stream in the buffer and its broadcast Player microphone control Creating sound effects Binding voice stream to game objects And many more little things ... Binaries: https://github.com/CyberMor/sampvoice/releases Source code: https://github.com/CyberMor/sampvoice Donate: PayPal
 25. The Criminal Legends Al jaren een vertrouwde naam als online crew in GTA:O. Sinds de release van RDR:O zijn we nu ook te vinden in de bossen van Roanoke, de toppen van de Grizzlies en de prairie's rond Tumbleweed. Met onze vertrouwde paarden, glanzende revolvers en scherpe messen trekken wij dapper ten strijde ter glorie van de misdaad. Vriendelijk doch wantrouwend doen wij onze missies, agressief zijn we jegens onze vijanden. Wij zoeken altijd ter uitbreiding van onze activiteiten nieuwe leden op de PS4. Onze crew is 16+, Nederlandstalig en dagelijks actief. Diverse evenementen worden veelvuldig georganiseerd, zowel in RDR als GTA, en we hebben een hulpvaardige playerbase. Er is een Appgroep beschikbaar voor het stellen van al je vragen, het afspreken van evenementen of gewoon een random chat met je kameraden. Tijdens evenementen is er een livestream met actieve chat en onze huisfotograaf zorgt voor adembenemende actiefoto's. Aanmelden kan bij PSN: JanPeop of gewoon een privébericht hier op de site.
 26. niemand weet waar ze aan toe zijn... zal uiteindelijk misschien wel op een remain uitlopen..
 1. Meer bijdragen laden