GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Gaaf!!! knalluh met z'alle!! Vooral veel PS4'ers en weinig XBOX'ers ?
 3. Er komt een nieuwe controller voor de Xdoos, een muis + een iets met veel knoppen. Zou dit meerwaarde hebben voor GTA of is het alleen "leuk voor Call of Duty" soorten games? Zou jij zoiets kopen? Ik zelf denk het niet, ik heb mij laten vertellen dat zelfs de elite controller geen voordeel heeft voor GTA. Bron: https://tweakers.net/nieuws/130999/hori-introduceert-officieel-gelicentieerd-muis-en-toetsenbord-voor-xbox-one.html
 4. vandaag
 5. Ik kan dat ook niet
 6. Ik heb dat ook en kan zelfs niet naar losantos custums
 7. Ik heb gisterenmiddag nog een race gespeeld. Het was echt continu nek-aan-nek. De lobby zat helemaal vol en de host had 6 laps ingesteld terwijl één zo'n lap best lang was. Uiteindelijk heeft het me 27 minuten geduurd om als eerste te finishen. Ik lag telkens aan kop met twee andere spelers. Maar die vonden het nodig om op het einde te beuken waardoor ze uiteindelijk zichzelf in de voet schoten aangezien ze van de baan vlogen.
 8. gisteren
 9. Het voelt voor mij nog als de zomer, dus had me niet gerealiseerd dat het schaatsseizoen al weer voor de deur staat. Leuk! Kan altijd wel genieten van deze sport. Vind t vaak spannend.
 10. Ik kijk er ook naar uit Spannende wedstrijd. Ik denk dat het thuisvoordeel doorslaggevend gaat zijn.
 11. Arthur Morgan. Om even met RDR2 verder te gaan: Welk personage uit RDR komt al zeker terug?
 12. Hallo Locoopapi, Op welk platform speel je? Is misschien handig om te weten voor de leden die interesse hebben.
 13. Hallo allemaal join my community: Streetgasm voor de beste auto en bike meets van gta!! Alleen serieuse mensen zijn welkom. Deze community is voor iedereen die van auto’s en motoren houd! Regels: luister na de host. crash niet tegen elkaar aan dus rij voorzichtig. we doden elkaar niet. geen politie!! Mee zijn allemaal auto liefhebbers dus houd het gezellig, luister je niet word je geblokkeerd en kan je nooit meer mee doen. Als je geïnteresseerd bent join mijn community: streetgasm gebrukersnaam: Locoopapi
 14. Dan laat je die sharkcard in je zak zitten want niemand gewonnen, kun je naar de Action een jabbiedabbie ding halen :-) Count me in: Sandertju
 15. Leuk! Kunnen jullie je gamertag in het topic posten, dan stuur ik jullie tegen die tijd een uitnodiging voor de game? Als iemand ideeën voor de meeting heeft dan hoor ik het graag. Ik heb alleen het probleem dat ik geen headset (meer) heb. Maar ik zal er nog eentje proberen te regelen.
 16. wij doen mee.
 17. Kijk nouwus, dit wordt VET!!! Mag je niet missen, zorg dat je erbij bent, zet het in je agenda, maak alvast ruzie met je vrouw/vriendin zodat je dan tijd hebt. Meld je aan in dat topic om mee te kunnen doen, plemp je gamertag daar neer, je krijg dan een uitnodiging.
 18. Iets later dan bij de andere crews is ook de samenstelling van de WikiGTA-crew voor nu rond. Crewleider Tommie59 en crewleden Cabyon, PrioX en NandroDavids vormen een kleine, maar zeer gemotiveerde crew. De hoofdtaak van deze crew is het bijhouden van WikiGTA, maar daarnaast zullen deze crewleden de WikiGTA-blog bijhouden en reageren op alle vragen, opmerkingen en suggesties die door anderen in WikiGTA Feedback geplaatst worden. Heren, heel veel succes en plezier bij deze (toch wel grote) klus.
 19. Ja hoor, iedereen mag meedoen ongeacht in welke crew/clan je zit.
 20. Ja mooi citaat, ik mis echter nog een gedeelte van het citaat gok ik of er is een ongelukkige euze van het lettertype.=. Kan maar zo natuurlijk :-)
 21. VET!!! mogen andere crews ook daar bij zijn of worden we da stuk gemaakt want andere letters achter onze naam?
 22. Ik denk dat het hier gaat om Self-Actualization FM uit GTA EFLC. Om deze quiz weer op gang te krijgen ben ik brutaal en stel ik meteen een nieuwe vraag. We gaan verder met een makkelijke vraag: Hoe heet het hoofdpersonage in Red Dead Redemption 2?
 23. MisterDM

  Herres

 24. 31 oktober is het weer Halloween. Een populair feest in Amerika. Maar wij als Nederlanders hoeven niet achter te blijven. Op vrijdag 27 oktober ben ik van plan een GTAForum Halloween meeting te organiseren samen met de leden die hier interesse voor hebben. Als we onze bronnen mogen geloven zal er die dag een nieuwe Adversary Mode beschikbaar worden die we dan mogelijk kunnen uittesten. Wie doet er mee en heeft er ideeën!? Datum: 27 oktober Tijd: 19:00 uur Platform: Xbox One Stream: Jep! (link volgt later) Als je aanwezig bent drop dan even je Xbox Live gamertag. Leden van onze GTAForum Social Club crew die geregeld aanwezig zijn bij dit soort meetings of ze zelf organiseren maken kans op promotie binnen de crew.
 25. Fijn dat je hier reageerd MB72NL ! Daar zouden meer een voorbeeld aan moeten nemen, dan zou het hier nog wel eens gezellig kunnen worden en kunnen we de boel gaan uitbreiden en onderverdelen in meerdere topics zoals show je waggie, je seo, je meest idiote crash, hoe goed je een eikel rol sniper of hydra of opressor kut megool bent of weet ik 't! Zou toch gaaf zijn! ps ik overweeg een meeting te organiseren, op station Utrecht Centraal ofzo. Beetje kletsen en elkaar eens echt voor de kop slaan etc. Dit hoeven wat mij betreft niet alleen maar xbox gta TEAM'ers te zijn maar mogen ook PS4, PC, lekkere chicks (ook leuk om mee te batsen zeg maar) ofzo zijn. Is daar animo voor of sta ik daar dan in m'n uppie als forasaurier ?
 26. De officiële GTAForum crew is weer open voor zaken! De boel is afgestoft en de Online-crew heeft de leiding overgenomen. Wil je lid worden laat dan even je gegevens hier achter. Er zijn geen eisen meer dus iedereen is welkom!
 27. We are back in business! Na een lange tijd van stilte heeft de Online-crew de Social Club crew van het forum afgestoft. Met de recente veranderingen heeft de Online-crew de leiding van de crew overgenomen. Zij zullen vanaf nu alle zaken rondom de crew regelen waaronder het toevoegen en uitnodigen van leden die lid willen worden. Lid worden is overigens ook aangepast. Voorheen waren er een aantal eisen waaraan je moest voldoen om lid te mogen worden. Deze zijn allemaal verdwenen! Het enige wat je moet doen is lid zijn van GTAForum.nl en een reactie achterlaten in het Officiële GTAForum crew-topic. Iedereen is welkom! Via onze crew kunnen leden makkelijk elkaar opzoeken in GTA Online om af te spreken. Dit is bijzonder makkelijk als je iemand zoekt om bijvoorbeeld Heists te spelen. We zien jullie online!
 1. Meer bijdragen laden