GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Het is niet irrelevant, het is net de reden dat het niet gebeurd. Ik deel je wil, maar ik zie weinig zin in elke keer hetzelfde te herhalen als ik weet dat het niet gaat gebeuren.
 3. APE OUT
 4. vandaag
 5. https://www.gtaforum.nl/topic/138559-het-assortiment-van-ssa-super-autos-is uitgebreid-op-gta-online/?page=2#comment-2444773 Kon 'm niet quoten zonder de quote van @Wollongong, daarom maar zo.
 6. Hint: het spel zou deze zomer uitkomen, maar dat is hij nog niet. Je kan wel de demo spelen. Hier nog een screenshot van het menu van de demo. (naam van het spel en makers geblurt)
 7. Ik had netzoals @Guardian1980 eindelijk een keer de Gta hype goed meegemaakt. En bij mij was dat ook aardig gelukt. M'n eerste game die ik heb gepre-orderd. (En tot nu toe ook m'n enige) Toen de game "uit" was, verder doorgehyped door de console players en pc screenshots. Ik wilde zo min mogelijk gameplay en verhaallijn dingetjes horen. Lastig, maar 't was me wel semi gelukt. Toen... Het moment dat de PC versie uitkwam. Ik wilde een fysieke versie. De cd's, de poster. Heerlijk, zo ongelooflijk hyped. Samen met m'n neefje, m'n game maat. Prachtig om die trailer weer eens te zien. Ik weet nog dat ik hem uploaden op mn eigen YouTube kanaal (wat inmidds verbannen is), geen idee waarom. Ik heb het spel denk ik ongeveer 2 jaar achter elkaar gespeeld. Toen een lange pauze gehad en nu toevallig begin ik het weer dagelijks een paar uur te spelen met m'n neefje. Trouwens @PrioX leuk hoe je het hebt verwoord in de hoofdpost. Het verhaal naar de release van Gta V.
 8. gisteren
  • FrankyFourFingers
  •   
  • aron24

  Waar zijn al die chicks op je profiel naartoe?

 9. Maar meen jij dit of roep je maar wat? Dit is letterlijk kapitaalvernietiging en dat dekt dan nog maar het kleinere deel van wat je aan omzet zou laten liggen als bedrijf zijnde
 10. Irrelevant. Die dingen zitten gewoon in de code maar worden met opzet _niet_ in de single player gestoken zodat je wel naar Online moet om die wagens te kunnen uitproberen, of je dat nu leuk vindt of niet.
 11. De web-app is eindelijk beschikbaar.
 12. Rip Ronaldo, I guess. Ik vond Club Brugge-Dortmund een zeer mooie wedstrijd voor Brugge. Ondanks dat ze verloren zijn toonden ze toch dat ze 'iets' waard zijn.
 13. En ik denken dat het kwam omdat we hier nog zo'n hechte warme liefdevolle mini-community hebben van stuk of 15 peeps
 14. Ik heb er goed vertrouwen in dat ik hier de nodige plezier aan zal beleven. Voor velen draait het om progressie en het kopen van dingetjes lijkt het net, want het gezeik over grinden en shit is allang geleden begonnen. Persoonlijk hoop ik gewoon een mooie sandbox te krijgen waar ik met mijn vriendjes en vriendinnetjes wat missies kan klaren en aan wat roleplayentjes toekom met zo nu en dan wat competitieve spelletjes
 15. Ben blij om het te horen, dit vond ik ook een van de leukste aspecten van RDR. Kan nu al niet wachten om mezelf in te leven in dat wereldje. Hopelijk is er niet zoveel grief materiaal aanwezig zoals in GTA Online. Ben ook wel tevreden dat de multiplayer een maandje later komt. Geeft je toch wat meer tijd om rustig de story mode onder handen te nemen. Het een beta noemen is een slimme zet, zo hebben ze zich in ieder geval al grotendeels ingedekt mocht de launch zo rampzalig als die van GTA Online worden.
 16. Als je op basis van de maanden telt en de wiskundige progressie in de lijn ziet dan lijkt het september 2021 te worden. Niet iets waar een mens echt vrolijk van zal worden.
 17. Voor mij moest V me laten voelen als dat jochie wat zo gek kon genieten van San Andreas. Volledig geslaagd. Helemaal ontwikkeld tot mijn favoriete GTA in de afgelopen 5 jaar en 10 jaar van vandaag waarschijnlijk de enige al bestaande GTA die ik nog zal spelen. V is voor mij net een Tarantino flick onder de videogames. Puur genieten vanaf de Prologue tot de Third Way. Hulde aan Rockstar
 18. 2004-2008-2013-2019?
 19. Jammer dat ik Ajax gemist heb, goede start! wie verzint dat: wedstrijden om 19.05
 20. Ik ben in zekere mate teleurgesteld. Ik eis een pegasus!
 21. Dit toont wel mooi de relativiteit van de situatie, want voor de "oude garde" is vaak de post-2012 periode doodse stilte (2008-2009-2010 waren de extrema), maar 2014 is als ik het me goed herinner wel de periode waar de gangscene een renaissance heeft gekend en wat jij waarschijnlijk met enige vreugde hebt ervaren. De leden die hier vandaag de dag nog plakken zijn allemaal of crewleden of gangleden, de "neutrale" voorbijganger is in het algemeen in die periode wat verdwenen terwijl wij in onze eigen bubbel een ander forum ervaarden dan zij. En verder vat je het wel goed samen, maar ik vond dat regeltje erg interessant.
 22. Enkele interessante dingetjes uit het IGN artikel/interview: -RDR Online zal (gelukkig) totaal verschillen van GTA Online. Dus met andere woorden: geen vliegende paardjes. -De grootste DLC's van GTA Online hebben Rockstar inzicht gegeven voor wat wel en niet werkt of zal werken voor Rdr Online. -Rockstar wil Rdr Online updates sneller uitbrengen, maar dingen releasen waar spelers echt om geven. -GTA Online zal nog steeds updates mogen verwachten -Rockstar weet dat het publiek van GTA Online en Rdr Online verschillend zal zijn, en zal hier rekening mee houden -De focus zal liggen op role-play en soortgelijke. (met andere woorden: don't be a asshole) Als ik me niet vergis was dat laatste ook het oorspronkelijke idee voor GTA Online. En we weten hoe dat is afgelopen... Ik heb altijd al season passes en dergelijke gekend, dus ik vrees dat het tijd word voor het bejaardenhuis.
 23. Je moet natuurlijk niet met me mee wachten, ik sta je toe het spel alleen te spelen!
 24. Misschien mis ik gewoon de tijd waarin je één keer betaalt en je krijgt het volledige product met alles erop en eraan. Ik ben benieuwd of de launch wat vlotter zal gaan dan GTA Online. Hopelijk hebben ze wat van hun miljarden geïnvesteerd in betere servers, want die van R* trekken echt op niks. Maar ik betwijfel het eerlijk gezegd, want als ze nu al zeggen dat de launch waarschijnlijk niet vlekkeloos gaat verlopen, dan weet je genoeg.
 25. Die bejaarden op viagra hebben nochtans gewonnen, dus ik weet niet wat dat dan betekent voor arm Brugge.
 26. Je moet je spelers toch op één of andere manier bijhouden en terwijl geld verdienen? Slim van ze om het een beta te noemen, zo kunnen ze elke kinderziekte daar op steken. Nog eens iedere speler $500.000 (of wat de currency ook zal zijn) geven maakt geen goede vriendjes met je publisher.
 27. Die verdomde Web-App nog steeds niet uit... zit al vanaf ongeveer 18:00 te refreshen op deze tantoe skere laptop. Dacht dat ie uiterlijk om 21:00 wel uit zou komen, aangezien de meeste CL-wedstrijden dan beginnen, maar het mag helaas niet zo zijn.
 1. Meer bijdragen laden