GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. vandaag
 2. Hoop dat Rockstar nog iets doet voor mensen met Xbox360/PS3??
 3. Moet je me 's ochtends is zien Ben lang bezig met opladen voor ik eindelijk iets kan doen. Wat me trouwens ook heel erg irriteert in gta online is dat je nu nog steeds moet wachten met mechanic bellen als je net een personal car hebt gevraagd. Want met motorclub opties kan je elk moment dat je wilt je motor opvragen. En met je CEO kan je ook volgens mij altijd je buzzard of iets dergelijks opnieuw laten spawnen als je niet in de buurt staat. Waarom dan niet met je personal cars!! Zou echt fijn zijn om een optie te hebben je auto's te laten spawnen wanneer je wilt en hoevaak je het wilt. En ook eventueel je auto's weer terug laten zetten in je garage.
 4. jammer dat ik niet op de pc speel anders had ik gerust een keer mee willen doen in je filmpjes
 5. Ja óf wees open en duidelijk over waarom je 180 graden gedraaid bent. Niemand is 100% rigide, maar openheid van zaken is denk ik wel een van de belangrijkste dingen. Dan kan zo'n verandering veel beter acceptabel zijn voor mensen. Misschien ben je dan zelf ook wat vatbaarder voor feedback.
 6. Tsk. Django is ook gewoon goed imo. Anders goed dan de nummers die jij plaatste, maar ik vind het best leuke muziek Anywayz, daar maak ik je niet blij mee; dus ik kijk even rond voor wat anders. Hoop dat er hier wat tussen zit. Ik vind het iig allemaal mooie muziek
 7. Ik heb in stijl in een bejaardentehuis op de lokale ouderenpartij gestemd. Voor een ouderenpartij best veel gefocust op modernisering en bovendien al een wethouder met ervaring. Ik vond de vraag in het raadgevend reverendum wel cheap. Ik ben namelijk niet tegen een wet op inlichtingen en veiligheidsdiensten, maar ik wil wel dat ie herzien wordt. Ik ben wel echt benieuwd wat voor tools het volk krijgt om dat sein te geven. Dat was formeel het doel van het raadgevend referendum. Beetje een soort van GO of NO GO idee. Goed, Voor mij is de wet nu nog een NO GO. (fix that shizzle n00bs) En dat resultaat krijg je het beste met een TEGEN / NEE stem.
 8. Twee maal VVD en voor gestemd. Hier in Rotterdam zijn ze op een tweede plaats uitgekomen met vijf zetels, een net resultaat denk ik zo.
 9. Hebben MovieGamer en LionOfHolland al gespeeld?
 10. Ik heb niet gestemd.
 11. Normaal
 12. Thanks ouwe!
 13. BZB doe maar hermes house band rowwen heze volumia
 14. De laatste tijd zijn er een aantal Vlaamse artiesten die toch wel grote hits hebben kunnen scoren met hun Nederlandstalige muziek. Vooral Tourist LeMC die in het Antwerps rapt en Bazart met hun monsterhit Goud. Ik ben wel fan van deze artiesten. En natuurlijk mag Gorki niet ontbreken.
 15. gisteren
 16. Nederlandstalige muziek heeft de reputatie erg kut te zijn, en hoewel dat voor de Toppers, Django Wagner en Rapper Sjors zeker geldt klopt het niet voor elke muzikant. Je kent vast en zeker een paar goede artiesten die hun nummers niet volstoppen met Angelsaksisch gebrabbel, en die wil ik graag leren kennen. Daarvoor dit topic. Mijn eigen favorieten: Wende Fresku Spinvis De Likt Faberyayo (en natuurlijk De Jeugd maar die kent toch iedereen al) De Brassers
 17. De draai van D66 (en Verhoeven bij uitstek) is inderdaad frappant. Eerst hebben ze 20 amendementen die niet door de Kamer komen en stemmen ze tegen, en vervolgens zitten ze in de regering en stemmen ze voor, ook als de wet geheel hetzelfde. Ik snap dat je compromissen moet sluiten, maar als je je eerst zo hard maakt tegen een wet en vervolgens met een extreem slap excuus je 180 graden omdraait dan valt dat echt verkeerd bij mij. Wees in ieder geval eerlijk over waar je het voor doet.
 18. Vooral naar Kees Verhoeven, de gewaande privacypiraat van de D66, die in een interview vóór de Tweede Kamer verkiezingen ontzettend ageerde tegen de sleepwet. Maar, je raad het al, nu opeens doodleuk instemt met de wet en deze verdedigt. Och, kon Kees maar eerlijk zijn! Ook dit is politiek. Helaas. Heeft m'n beeld wel redelijk gekanteld.
 19. 49% voor, 48% tegen in een exitpoll van Ipsos, met een foutmarge van 5%. Het zou nog best eens kunnen dat de Tweede Kamer de wet moet heroverwegen Niet dat zo heel veel zin heeft met deze regering die schijt heeft aan referenda, maar ik zou het wel een leuke middelvinger naar de oude, technobete wannabe Big Brothers in het kabinet vinden.
 20. weet iemand wanneer de server updates compleet zijn . want bij server status staat in het groen up https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246-GTA-Online-Server-Status-Latest-Updates
 21. Ik heb blanco gestemd. Er zijn goede redenen voor en goede redenen tegen. Toen ik in het stemhokje stond had ik geen idee of ik meer naar voor of tegen neigde dus mijn 'stem' is er 1 voor de opkomst.
 22. Ik ga eigenlijk nooit echt naar concerten toe eigenlijk. Lijkt me an sich wel leuk hoor, maar moet je wel wat mensen hebben die naar dat soort dingen gaan. Wel erg mooie sfeerpic trouwens Al zijn er wel echt concerten waar ik echt graag bij had willen zijn Deze bijv. Wat een pareltjes zaten daar tussen
 23. Ticket aanmaken bij rockstar support. Zie paar berichten hierboven, ik was ook redelijk snel geholpen voor een ander hack probleem
 24. Welkom op het forum! Om dit te verhelpen kun je een ticket indienen op de support site van Rockstar Games. Op deze pagina staat meer info, en rechtsonder kun je via de blauwe knop een ticket indienen. Je moet hier wel voor ingelogd zijn met je Social Club account. Het is handig om je ticket gewoon in het Nederlands te typen. Zo zal je sneller geholpen worden.
 25. Een hacker heeft mijn levels afgepakt ben nu level 1 met -100000 rp hoe fix ik dit?
 26. Ik zat gta te spelen op de xbox 360 en opeens ga ik van level 46 naar level 1 met -100000 rp hoe fix ik dit?
 27. ThunderDuck

  Vergeet vandaag niet te stemmen

  1. NicolaB

   NicolaB

   Bedankt, ik zal het niet vergeten.

 1. Meer bijdragen laden