GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. gisteren
 2. Hoe precies heb je dit willen doen? Via Rockstar Social Club, Steam of heb je hem gekocht in de winkel? Hier is een heel forum dat je met plezier wil helpen, hé.
 3. Via Rockstar Support, zou ik zeggen.
 4. Dan heeft opnieuw installeren misschien niet zoveel nut. Ik heb op technisch gebied niet zoveel verstand. Maar misschien kun je het spel opnieuw installeren zonder internetverbinding? Misschien dat het een verschil maakt?
 5. Ik heb het spel pas van een vriend gekregen dus ik zit helemaal niet ver, ik heb het spel al 4 keer opnieuw geinstalleerd maar dat helpt niet altijd loopt er wel iets mis. Ik was missie 1 bezig en ineens hing mn ps vast
 6. Ik ben net terug na een tijdje offline. Het valt me op dat het spel nu om de zoveel tijd helemaal vastloopt. Het is dan makkelijk om vanaf de heup te schieten en dingen te roepen als "Doomsday Heist maakt het spel instabiel"... Heb niet zoveel crashes meegemaakt in zo korte tijd sinds WindowsXP
 7. Ja, dat zou je ook nog kunnen proberen. Het spel opstarten zonder dat je bent ingelogd op het internet. Anders weet ik eerlijk gezegd ook geen oplossing. Ben je ver in het spel? Anders zou je het spel opnieuw kunnen installeren. Of het helpt weet ik niet. Maar ik zoek ook nog even verder mee voor een oplossing. Wat je misschien toch nog even kan proberen is de disc schoonmaken. Misschien is 'ie toch wat vuil maar is het alleen niet goed zichtbaar.
 8. Neen het is niet beschadigd met krassen of plekken, ik heb het filmpje alleen gevolgd, was het tweede met het internet uitzette op mn ps?
 9. Hi iedereen, Gden idee of het hier thuis hoort maar ik was toch een soort van flabbergasted toen we zagen dat Travor ineens met zn broek op zn enkels in beeld kwam. Lachen is het zeker!! Of het ook erbij hoort..? Is meer de vraag!? Groetjess
 10. Hallo mijn naam is Reinoud, ben net weer begonnen met gta online en zoek nog een Nederlandse crew waar ik mij bij kan aansluiten, helaas heb ik nog weinig ervaring maar werk wel graag samen in teamverband beschik over een goede headset mocht je interesse hebben laat dan een berichtje achter op deze form post of doe even een prive bericht naar mij
 11. Jammer om te horen. Heb je alle twee de opties die ik gepost heb geprobeerd, en was de disc niet vuil of beschadigd?
 12. Ik heb het langer kunnen spelen dan normaal maar het blijft weer hangen 😓
 13. "Ook kan je dus GTAO garages in je single player zetten" dus kan je een 10car garage bezitten als Michael? Single player is toch Michael, Franklin en Trevor? Je kan ook nergens niet proberen of het lukt. Stel ik koop zo een GTA PC versie voor 40euro en men pc neemt niet aan of het is niets voor mij, ... Ik ga er ook geen geld tegenaan gooien om niets. En ja pc of "apps" of dergelijke tablet pc wereld ken ik 0,0 !!! Ben ouder dan 40 en heb zo geen computerkennis
 14. De Comet gt2 een laatste upgrade gegeven voordat de Comet SR arriveert. Nieuwe kleur, velgen en spoiler.
 15. Zo dan, veel doomsbedenkingen heb je dan De scripts installeren is niets anders dan ze uitpakken met Winrar, of Winzip en ze in je GTAV map te plaatsen. Je kan ze gewoon verwijderen zoals je dat met gewone bestanden zoals Word bestanden. En wat bedoel je met online garages bezitten als Michael?
 16. Help! Ik heb net een megalodon cashcard gekocht, want ik kreeg een melding dat ik 150% boven op het normale bedrag zou krijgen, in totaal 20.000.000 in game cash dus. Nou heb ik GTA net geopend en zie ik dat er maar 8.000.000 is bijgekomen! Hoe los ik dit op?
 17. Ik doe ook graag mee >>> Door PrioX: Aanmelding toegevoegd, bedankt! <<<
 18. Welkom bij de club! check je crew invite
 19. De naam is Brendan Ingame roepnaam: B, Bshoe, Bren 29 jaar oud Rotterdam Specialties: flying, driving Mic beschikbaar Heel lang op ps4 gta gespeeld level 239 toen is me vrienden groep beetje uit elkaar gegaan naar andere games. uiteindelijk naar xbox gegaan omdat me vriendin daarop veel speelde (ze speelt zelf ook GTA). Zoek een actieve crew om mee te dollen en en missies te doen, geld boeit me niet zoveel maar altijd leuk om het te verdienen maar gaat mij meer om de lol en dolletjes. Indien gewenst mob bereikbaar als iemand van de crew hulp nodig heeft en dan kom ik wel ff on als het kan.
 20. Ik hou niet zo van veranderen, dus als je kijkt naar mijn lijstjes van de afgelopen jaren zal mijn inzending voor dit jaar je niet verbazen Mijn stemlijst voor de GTA Top 40. 1. Paul Engemann -- Scarface (Push It To The Limit) 2. Elizabeth Daily -- I'm Hot Tonight 3. Amy Holland -- She's On Fire 4. Deborah Harry -- Rush Rush 5. Elizabeth Daily -- Shake It Up 6. Frankie Goes To Hollywood -- Relax 7. Phil Collins -- In the Air Tonight 8. Frankie Knuckles - Your Love 9. Mr. Fingers - Can You Feel It? 10. Da Shootaz -- Grand Theft Auto
 21. Ik heb de eerste missies gehad. Nu krijg ik van Lester af en tor bericht om verder te gaan met de ‘data breaches’. Als ik dat dan accepteer kom ik weer bij de H uit in de Facility. Dan krijg ik toegang tot de ‘planning screen’ maar er gebeurd verder niks. Moet ik mensen uitnodigen tot associates? Als ik de verhalen lees van mensen die al met auto’s gevolgen hebben.
 22. Online garages bezitten als Michael ofzo dan? Maar ik denk wel dat er iemand anders dan voor mij alles op pc moet zetten want van scripts, html codes, installeren, ken ik niets van! Ik zou dan best een 2de computer moeten bezitten want als er eens iets misgaat ben ik ook mijn prive dingen kwijt. Als hij zou crashen.
 23. Het lijkt mij wel leuk om het 'empire' systeem uit GTA VCS terug te zien, maar dan een combinatie van bedrijven zoals je dat ook had in Vice City. Het lijkt mij wel mogelijk om daar een verhaallijn om heen te bouwen.
 24. Je kan auto's wel verzamelen in singleplayer, hoor. Kijk maar op gta5-mods, 'scripts' gedeelte. Ook kan je dus GTAO garages in je single player zetten. Je moet wel Simple Trainer hebben of andere script dat voorkomt dat je auto's verdwijnen.
 25. Geen probleem. Veel plezier ermee!
 26. Mijn stemlijst voor de GTA Top 40. 1. Phil Collins - In the Air Tonight 2. Toto - Africa 3. Hall & Oates - Out of Touch 4. Eric Prydz - Pjanoo 5. Roxette - The Look 6. Mr. Mister - Broken Wings 7. Whitey Shafer - All My Exes Live in Texas 8. Paul Engemann - Push It To The Limit 9. Q Lazzarus - Goodbye Horses 10. Hello - New York Groove
 1. Meer bijdragen laden