GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. vandaag
 2. Ik ben wel benieuwd wat je straks allemaal kan in RDO. Is er al iets bekend ? Dat je mischien een eigen stekje en paarden / paarden karren kan kopen ?? Maar voor de rest nog niks kunnen vinden hier over.
 3. gisteren
 4. Voor drie dagen is zo gebeurt. Bij elke staats grens gewoon weg veel herrie schoppen, en veel schieten dan zit je zo op 250 $ en dan de grens over en zo verder. Dan gaan slapen zoveel mogelijk tijd dan is die zo binnen, 3 of 4 keer slapen. Zo probeerde ik het wel, alleen zag de bountt hunters over het hoofd.
 5. Oppervlaktes:
 6. $1500 is best veel, moet ook nog proberen voor de trophy om in alle staten een bounty te hebben van minimaal $250 en 3dagen uit handen blijven van Bounty Hunters.
 7. Adventure

  Vol mooie en leuke details inderdaad, i love it. Heb ook een beetje t Bounty en wanted sijsteem onder de knie, alles draait om timing. Ben vandaag een new game gestart, nog niet gedacht dat ik het zo vroeg zou doen maar ik ben voorlopig klaar met mn 'main' save (90.6%) en 46% trophy's. Vindt het begin veel leuker omdat ik nu alle characters ken en wie wie is, nog een complete familie. Met mn new game ga ik tot aan de Horse Shoe Overlook en niet meteen verder daarba, wil daar mn kamp upgraden via MR. Pearson enzo, mooiste kamp plaats van alle 4 vindt ik. En met Arthur voor +Honor gaan, geen o keuzes meer maar altijd vierkantje (PS4). Ik vindt Arthur een good guy dus probeer ik dat vroegtijdig ook te doen.
 8. Mooi dat je het pakketje binnen hebt! Het Red Dead Redemption shirt gaat na enige tijd wel ietsje ruimer om de nek zitten. Dus dat komt vast goed. Amerikaanse maten zijn gewoon een beetje raar.
 9. Wat is het maximale bounty die je kunt krijgen en wat moet je daar allemaal voor doen? Met heel veel plezier heb ik dit op een creatieve manier uitgezocht. Daarnaast loop ik ook nog tegen een hilarische body glitch aan. Enjoy:
 10. *bump* Onze vrouwen hebben zich geplaatst voor het WK 2019 in Frankrijk. Nadat ze eerder al in de finale (play-offs) thuis wonnen met 3-0 werd het gisteren in Zwitserland 1-1.
 11. Spyro Reignited Trilogy (PlayStation 4)
 12. Work paard klasse nog nooit tegengekomen eigenlijk.
 13. Volgens mij is dat standaard bij zulke shirts. Misschien rekt het wel op door te dragen
 14. Thanks, vind 'n ook echt nice! Moet 'm wel wat rekken aan de hals omdat ie echt net te strak zat. Het gekke blijft dat de lengte echt perfect is.
 15. Thanks man. Ik heb ook heel erg veel zin in online.
 16. Die rdr shirt staat je goed!
 17. Ach ja me honor staat al helemaal in het rood, ik blijf mensen gedag zeggen om me honor omhoog tekrijgen, maar dat gaat telangzaam omhoog in tegenstelling dat je honor naar beneden gaat. Dat is wel heel irritand, maar in tegenstelling dat je iemand killt/rooft snap ik dan ook wel dat je honor sneller omlaag gaat dan dat je alleen maar mensen gedag zegt om je honor weer goed tekrijgen. Iemand een tip om dit op een andere manier dan mensen gedag zeggen om je honor omhoog tekrijgen. Dat met Uncle had ik in blackwater. Wat ik wel leuk vind als je ergens een tijdje niet geweest bent dat ze dat dan zeggen dat je dus een tijdje niet geweest bent, of als je een winkel beroofd hebt en je weer terug gaat dat ze dan zeggen als je net als de vorig keer doet moet je weg zo iets.
 18. Doen we nog een extra ronde?
 19. Ik heb hem gekocht in blackwater daar was ik het dichtste bij waar me paard dood ging. Het is een race/work paard . Paardje is nog maar level 1, maar komt mischien heeft dit paard ook wel iets daar kan ik nu nog niks over zeggen. Ik heb wel een arabian rose gevangen ging perongeluk om dat ik een ander paard wou hebben. Een arabian horse is echt wel mijn ding, het enige nadeel van een arabian horse is dat het heel snel schrikt net als een race/war horse. Ik heb nu een Race/work Race/war Arabian rose Marry me eerste paardje
 20. Wow, dat is wel een heel mooi paard. Wat is het voor een en waar heb je hem/haar gevonden?
 21. Adventure

  ^ Ook mooi kut, 2 keer min Honor voor dezelfde knakker 😂 Wat mij opvalt zijn de verschillende dialogen overal, overal waar je komt wordt er wel.wat anders gezegd en op hoe je je gedraagd. Laatst reed ik door Valentine en werdt plots Uncle uit de Saloon gegooit, was een witte stip en je kon ertussen komen, Zelfs de bountys daar blijven in de cel zitten en elke keer hebben ze andere dialogen en herkennen ze je nog. Is toch prachtig allemaal?
 22. Hier me nieuwe paardje sinds 10 minuten. Na dat me Arabian black is overreden door trein, terwijl ik de trein aan het roven was. Naam Fox.
 23. Nog een soort van muur tekenig gevonden, in blackwater in de steeg naast de saloon. Het is een ander soort muur tekening dan die andere muur tekening die ik al gevonden heb.
 24. Afgelopen week
 25. Ziek veel zeg. 50 dollars per stuk, tel uit je winst
 26. Ik dacht ik zet 'm ff hierbij, voor het overzicht.
 27. Dode man herrijst uit de dood in RDR. Denk je ook ff leuk doen een dooie op zijn eigen paard leggen en dan het paart weg sturen, maar nee helaas en dan blijkt de beste man niet dood tezijn.
 1. Meer bijdragen laden