GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. vandaag
 2. Helaas pot pindakaas. Op naar club voetbal weer. Hala Madriiiiiiid.
 3. Geweldig, onderaan de oude vertrouwde wereld met daarboven de nieuwe. Rockstar.. damn this could be great.
 4. Top crew top emblem voor op je Grotti Goed voor carshows. Elegance is Power.
 5. Nieuw account zal nu weinig goed doen. Perma bans die een nieuwe account aanmaken worden weer geband door rockstars nieuwe policy beleid. Console id is nu gelinkt aan je account en dat z Gebruiken ze net als Sony dat al deed tegen gebruik van jailbreak ps3's.
 6. Heb je een nieuwe policy geaccepteerd de laaste dagen? Alles wat maar op cheaten lijkt krijgen mensen bans voor, simpele car dupe is ze al teveel. Veel pc gamers hebben er last van perma of tijdelijk.
 7. Heb je een nieuwe policy geaccepteerd de laaste dagen? Alles wat maar op cheaten lijkt krijgen mensen bans voor, simpele car dupe is ze al teveel. Veel pc gamers hebben er last van perma of tijdelijk.
 8. Ja pc he..
 9. gisteren
 10. Hint: de hoofdrolspeler uit deze film werd tijdens de opnames doodgeschoten.
 11. Ach, het is garantiewerk. Heb de auto net een maandje, en wist al dat 'ie niet helemaal top koelde. De garage wachtte nog op de nieuwe airco apparatuur en die hebben ze nu binnen, dus morgenochtend gelijk maar even langs. Kan ik weer lekker zoom zoom doen in een koude wagen. 😎 Tweede keer in een week tijd dat we langskomen, vorige week begaf de startmotor van m'n vriendin d'r hok het.
 12. Ziet er netjes uit hoor Tommy, idd een model dat je niet snel ziet op de weg. Sentasi, herkenbaar, vorig jaar deed mijn airco het prima maar deed het telkens een tikkeltje minder goed en nu niks meer. Beetje jammer in een zwarte wagen met zwart leer, maar goed, misschien binnenkort maar eens maken, ligt eraan hoeveel de onderdelen kosten. Binnenkort hopelijk nieuwe wielen halen voor de Corrado G60, dit is dan set nr. 10 of 11 meen ik, maar dit zijn blijvertjes. Vreemd genoeg hebben van alle setjes, maar slechts 2 setjes erop gezeten, en de tweede set heeft maar 2 dagen erop gezeten voor een meeting.
 13. Nadeel hiervan is dat er al téveel van die zooi rond rijdt helaas, dus daar gaat je hummer limo. Je móet je wel verdedigen tegenwoordig, maja.
 14. Tietuh natuurlijk.
 15. Wie heeft er ook last van of is slachtoffer geworden hiervan, terecht en onterecht. Lees en hoor er veel over op de Engelse forums en youtube. Nieuwe policy's die je móet accepteren na de tunable update schijnen nogal voor gedonder te zorgen.
 16. Vliegende motoren, en back to the future crap -_-
 17. 17e of de 24ste. Rockstar heet het wk voetbal afgewacht om daarna ieder zijn aandacht volledig te trekken.
 18. Toppie meetings doe ik ook de laatste tijd. Als je nog serieuze spelers zoekt.. Schumy7_patriot
 19. Zal mij benieuwen, of het weer een lege hangar wordt met neon lampen en passieve zooi eraan vast.
 20. Nice, ben benieuwd. Beetje leuke opties erop ook? Centrale vergrendeling is mss een kleinigheidje en zo gefixed, als je een beetje handig bent. Mijj airco is er mee gestopt gister, beeetje jammer met temperaturen van 30+. Morgenochtend word het gelijk maar even gefixed.
 21. Ja rijd enorm lekker, wel ongeveer 2x zo duur in de belastingen als wat ik voorheen had, maar dat geeft niet. Door de vorige eigenaar is er een nieuwe einddemper + katalysator onder gezet. Nu heb ik geld kunnen afdingen bij de dealer waar deze te koop stond omdat die katalysator dus een los beugeltje of rubber heeft. Ook doet de centrale vergrendeling het niet aan de bestuurders deur... voor de rest een fatsoenlijke wagen. Zal binnenkort eens wat pics maken.
 22. Rustig afwachten :-) Ondertussen wat biertjes opentrekken, anders spel doen, berm of hei in de hens zetten of andere ongein bedenken.
 23. Hallo, nog niets gehoord. heb jij nog een idee wat ik kan doen?
 24. Al gedaan ze gaan het nazien.
 25. Afgelopen week
 26. Zo, hoop veranderingen hier het afgelopen jaar. Zie dat de trouwe stamgasten nog steeds aanwezig zijn hier. 😎 Ik rij zelf momenteel een Mazda 3. Weer eens wat anders, die Kia. Dat model zie je niet vaak. Ik niet in ieder geval. Bevalt 'ie tot nu toe?
 27. Even bestond de kans dat Kroatië er iets ging uithalen, maar die hoop was wel plots immens kapot.
 28. Allez Les Bleus!!!
 1. Meer bijdragen laden