Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. @GTA_FUNPLAYER De enige posts die jij op dit forum plaatst zijn posts waarin je klaagt en zegt dat Red Dead Online kut is. Waarom speel je het dan überhaupt nog en speel je niet een spel waar je wel plezier aan beleeft?
 3. Amper 347$ omdat je veplicht bent 5 paarden te kopen waar je niets mee bent om een award te krijgen en 87 Gold maar omdat ik er maar liefst 6 goudstaven kwijt ben door die onozele honor/dishonor. Ik was puur op maximum honor en heb daarvoor een award gekregen. Dus ik zeg ik ga eens bij diene debiel ouwe Jones en wa krijg ik? Maar de helft van een dishonor? Ik dacht dat je dan op maximum dishonor kwam, neen de helft van je balk, dus ik ga terug als voorheen, en wat krijg ik dan? Amper 2 miliblokjes verder dus sta ik nu op de helft van mijn balk, terwijl ik helemaal rechts maximum had ! Doe je missies, dan schieten u zogezegde collegas u dood. Online SOLO helpt zelfs niet want dan schieten passanten u nog dood als je niets hebt misdaan. KUTSPEL ! Waarom wil iedereen graag doodschieten? Genieten jullie niet van de natuur neen ???
 4. Today
 5. Hoi Jone, welkom op het forum. Ik ben geen PC expert, echter de minimale systeem vereisten zijn terug te vinden op de Rockstar Games website. Ik kopiëer en plak: Minimum Specs OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS) Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz Memory: 4GB Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) Sound Card: 100% DirectX 10 compatible HDD Space: 72GB Recommended Specs OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1 Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs) Memory: 8GB Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB Sound Card: 100% DirectX 10 compatible HDD Space: 72GB Mocht je een nieuw systeem willen kopen / samenstellen, dan kun je in onderstaand topic terecht door aan te geven wat je precies wilt hebben, voor welk doel, en wat je budget is.
 6. rara

  account te hergebruiken?

  Ok, hartelijk dank. Weten we tenminste zeker waar we aan toe zijn.
 7. Hallo allemaal, mijn naam is Jone แทงบอลเว็บไหนดีสุด Ik zou je willen vragen over de specificaties die ik zou moeten kopen. Ik ben op zoek naar een computer met hoge specificaties. Zou je me wat willen voorstellen? ufabet Elke suggestie wordt op prijs gesteld Bij voorbaat dank
 8. Yesterday
 9. Danger_dog_guy_7

  Hoeveel geld heb jij op dit moment?

  Same
 10. De niet-aflatende loyaliteit van je paard verdient zijn beloning. Deze week ontvangen alle Red Dead Online-spelers een paardenverzorgingspakket - waaronder Horse Reviver, een nuttig en curatief middel dat je in je Satchel kunt houden in het ongewilde geval dat je paard ernstig gewond raakt, 2 paardenmedicijnen die de gezondheid van je paard aanvulle, 2 paardenstimulanten die het uithoudingsvermogen van je paard een boost geven, plus 5 haverkoeken, 5 hooiblokken en 5 wortelen, om ervoor te zorgen dat je hoefgenoot goed wordt gevoed. De band tussen paard en ruiter is sterk, maar het is belangrijk om het juiste ros voor de taak te hebben. Rijders die een nieuw paard willen aanschaffen voor hun avonturen hebben geluk - Stallen in de staten bieden 20% korting op Stable Spaces om je verzameling uit te breiden. Je krijgt ook 20% korting op alle paarden onder Rang 40 zoals de Flaxen Roan Tennessee Walker. Rijders die de uitgestrekte landschappen doorkruisen moeten er goed uitzien wanneer zij dat doen. De Wheeler, Rawson en Co.-catalogus heeft een selectie nieuwe items die perfect zijn voor revolverhelden die indruk willen maken in de wereld. Bescherm je hoofd met de Descoteaux-hoed, draag de Alvarado Chaps, en plaats de Gerden Morrow Spurs aan je laarzen om je outfit compleet te maken. De Cossack Hat die vorige week is toegevoegd blijft deze week nog beschikbaar. Rockstar Games herinnert ons ook nog dat we nog tot 19 juli de kans hebben om een Twitch Prime-abonnement te koppelen met de Rockstar Games Social Club. Doe je dit voor de deadline dan ontvang je $300 op Red Dead Online en de Superior Ammo bundel. Ook krijg je enkele bonussen op GTA Online. Bron: Rockstar Newswire
 11. Last week
 12. Sentasi

  account te hergebruiken?

  Hoi, en welkom op het forum! Het overzetten van een account, ook wel "Character Transfer" genaamd, is sinds maart 2017 niet meer mogelijk. Het was slechts een eenmalig en tijdelijk aanbod als het ware, en velen hebben er misbruik van gemaakt door gemodificeerde accounts over te zetten naar een next-gen console. Helaas voor je zoon zal hij opnieuw moeten beginnen op zijn nieuwe Xbox.
 13. rara

  account te hergebruiken?

  Hallo, Onze zoon krijgt/koopt met verjaarsgeld vanwege Horizon4 een xbox one s. Hij heeft nu een PS3. Met GTA5 heeft hij veel leuke dingen vrijgespeeld/gekregen en een hoop poen. Het zou leuk voor hem zijn als hij gewoon daarmee verder kon op de xbox. Als ik google op account overzetten lees ik dat het mogelijk was, maar dat onnozelaars kinderen geld afhandig hebben gemaakt met niet bestaande accounts en het nu niet meer kan. is het anno nu nog wel of niet mogelijk om zijn account over te zetten? Zo ja, weet iemand een goede stap-voor-stap uitleg hiervoor?
 14. gamer23r498

  GTAV exited unexpectedly

  Halo, Ik heb Gta V voor op de pc en nu wilde ik het gaan openen en krijg ik een melding (zie foto) GTA V exited unexpectedly. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen... Iemand ideeën??
 15. ThunderDuck

  Zijn forums iets van de verleden tijd?

  Het feit dat een topic vol ongefundeerde onzin over de NOS verwijderd wordt maakt dit forum nog niet tot een links bolwerk. Er zijn een aantal leden op het forum die rechtse meningen verkondigden zonder dat zij ooit een vorm van censuur ondervonden hebben. Als jij ook tot die groep wilt behoren raad ik je aan om geen topics aan te maken over bij voorbaat kansloze aangiftes van een 'journalist' die alles waar hij het niet mee eens is typeert als nepnieuws. Ik snap ook niet dat je klaagt over een pro-Denktopic aangezien je zelf dat topic hebt aangemaakt met daarin de zin 'Ik zou het niet erg vinden als kuzu de macht kreeg'.
 16. GTA-LCS-Maverick

  Zijn forums iets van de verleden tijd?

  Ja mensen willen meer vrijheid zonder mods die zeggen wat ze wel en niet mogen doen, en op social media kan dat ook gewoon. Ik had al 2 keer een topic gemaakt met bewijs dat de NOS ook onbetrouwbaar is en zelfs is aangeklaagd, maar werd gelijk weer zonder reden verwijderd en zonder argumenten, want ja ze weten zelf ook wel dat het waar is, maarja dat laat dus wel weer even zien dat het een links bolwerk is hier, en dan vinden ze het dus raar dat het forum dood is, want daar werken ze zelf ook gewoon aan mee, en ooja een PRO Denk topic mag weer wel.
 17. Niked

  Hoeveel geld heb jij op dit moment?

  35 miljoen ondertussen.
 18. NandroDavids

  GTA Liberty City Stories Quiz!

  Geen flauw idee meer. Stel maar een nieuwe vraag anders...
 19. De zomer is in volle gang en de zoete geur van heet asfalt en brandend rubber zit in de lucht. Het is een glorieuze tijd om je leven te riskeren op een van de vele racebanen die San Andreas je te bieden heeft. Alle Stunt Races betalen namelijk dubbel uit. Dit omvat alle door Rockstar gecreëerde Stunt Races en Rockstar Verified Stunt Races. Bodyguards en Associates krijgen deze week een dubbel salaris wanneer zij hun VIP of CEO helpen tijdens lucratieve zaakjes in Los Santos. Van het vechten tijdens Business Battles, het verkopen van goederen, en meer. Dit is het moment om je aan te melden voor de klus. Zoals vanouds zijn er ook kortingen beschikbaar op een aantal voertuigen, en kunnen spelers vastgoed kopen met korting. Voor de volledige bonussen en kortingen-lijst kun je dit overzicht bekijken. Bron: Rockstar Newswire
 20. [PC] [GTAONLINE] Hieronder hoor je het volledige geluid van je fiets, kijk je rond en zie je gelijkgestemden. Weet je, dit zijn je broers en zussen, die altijd je rug vrij hebben. Omdat er in onze MC niets belangrijker is dan je broers en zussen te helpen. Als je dit gevoel wilt ervaren, als je wilt weten hoe het is om altijd iemand aan je zijde te hebben die je niet in de steek laat, dan ben je bij ons, de Spiritus Liber Motorcycle Club, precies goed! We leven een broederschap in een 1% biker club en zijn op zoek naar broers en zussen die net als wij zijn. Wij bieden: -een goede community PVP Training (RNG, MC oorlogen) -Unterstüzung in de verkoop van alle soorten -Events -Modder en kinderen gratis zone -eigen Onenigheid server Wat moet je meenemen? - Minimum leeftijd 18 jaar - Regelmatige activiteit - Geniet van de levensstijl van de fietser Website: https://spirtuslibergermany.wixsite.com/slmcger/home-1 Discord: https://discord.gg/tcNv7M7 Kondig aan: SLMC-BlackH3ll en Furious Dmp -Translate by Google
 21. cyrus_beukbaard

  GTA online videos

  Deze video is m'n baby. Ik had het idee al een paar jaar in m'n hoofd en de uitvoering koste behoorlijk wat tijd en moeite. Alles om het er zo perfect mogelijk uit te laten zien en doen klinken. Uren aan opnames, edits, knippen en plakken, passen en meten, re-shoots etc. Maar ik ben heel erg trots op het eind resultaat, al zit daar wel een klein haakje aan. M'n orginele edit is op youtube gebanned vanwege een copyright issue omtrent het nummer 'she caught the katy'. Dat was erg teleurstellend, maar het is nou eenmaal niet anders. Nu heb ik een andere versie van dat nummer gebruikt en naar mijn mening komt de scene daarmee alsnog tot z'n recht. Ik zou iedereen willen vragen m'n video te kijken, ookal doe je dat normaal misschien niet, en een dikke like op youtube te droppen voor support. Alvast bedankt. Enjoy:
 22. Dit is het beste nieuws dat ik had gehoord
 23. Earlier
 24. Niked

  GTA 5 offline

  $$$
 25. Joriz

  GTA 5 offline

  Helemaal mee eens. In het begin kwamen de auto's die in GTA Online waren toegevoegd ook nog in GTA5. Echter is Rockstar daar om een of andere reden mee gestopt. Geen idee of iemand de reden weet.
 26. Rockstar Games zit niet stil. Deze week worden de avontuurlijkere onder ons verblijd met een Explorer Package en een Durham Coat. Wanneer je vóór 16 juli 10 dagelijkse uitdagingen weet te voltooien, sleep je het pakketje binnen. Hier zit het volgende in: 60 gifpijlen 100 "Varmint Cartridges" - .22 caliber kogels handig voor klein wild tijm wilde munt oregano lekker stukje bief mals varkenslapje steak krekels (om mee te vissen) wormen (om mee te vissen) 5 Jolly Jack's Ja, pfoe, je zou er bijna honger van krijgen! Je kan dat doen in nieuwe items zoals de Durham Coat, maar ook een Riggs Fringe Coat of een Fieldwork Hat. Ook zijn de Cossack Hat en Gardenia Hat afgeprijsd. Goed, tenslotte wil Rockstar je ook even verleiden om Twitch Prime te nemen. Iedereen die zijn of haar Social Club account met de voorgenoemde dienst verbindt voor uiterlijk 19 juli krijgt $300 (ingame) en een Superior Ammo Bundle, die bomvol zit met kogels. Waar wacht je nog op? Spelen met die hap! Bron: Rockstar Newswire
 27. HertogJan3000

  GTA 5 offline

  Ik vind het jammer dat er in online veel meer auto’s zijn dan in story mode dus waarom maken ze niet meer auto’s in story mode
 28. Faex

  GTA IV - Random Chat

  Ja, GTA V is een leuk goed spel maar GTA IV blijft echt voor mij een super goede GTA, zo niet de beste! (SA staat ook erg hoog)
 29. moechy

  Rate het nummer boven je!

  Het deed me op een bepaald stukje wat denken aan Da rude - Sandstorm 😛 toch wel een lekkere zomerbeat. 8/10
 30. Guardian1980

  Beyond Good and Evil IV - The Future is Now

  Interessant, veel succes.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...