GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Hij is gaaf! Niet de snelste maar rijd wel lekker. En je kan hem mooi tunen.
 3. vandaag
 4. Ik zou een avond versie heel erg op prijs stellen. Dat het witte vervangen wordt door wat donkerdere kleuren.
 5. Je hebt ook nog die categorie die zweren bij All-season, "ja die zijn echt zo goed als aparte zomer en winterbanden"... Niet dus Zijn meestal een compromis en dus slechter in de zomer als zomerbanden en slechter in de winter als winterbanden. Op onze chevrolet Malibu liggen Nexen's op (goed winterbandje) en op de Jeep liggen Pirelli Winter Sottozero 3's op (dat is echt een topbandje! ). Overigens komt er vrijdag iemand naar de Jeep kijken, met wat goed geluk is ie verkocht
 6. en iedereen voor gek verklaren dat ze winterbanden nodig hebben, nou dat werkt dus wel degelijk, zie je het gros van de mensen overal naar toe glijden, kun je zelf lekker rustig door rijden..
 7. Ik heb de Schlagen en het is een van de weinige Benefactor auto's dat ik heel mooi vind. Volgens de berichten op de buren is dit de enigste auto dat niet de "advanced handling flags" heeft waardoor het niet bugged is zoals de Itali GTO. Impaler en Schlagen hebben heel goede handling zonder bugs. Je kan de interior painten, suspension verlagen en je hebt ook de mogelijkheid om de grills die de real-life versie te hebben.
 8. Helft van de bestuurders slaat al in overdrive panic als het nog wat miezert
 9. Het grote broertje voor de Surano. De voorkant voelt wel erg F620-achtig.
 10. Mooie bak. Iemand al ingereden?
 11. Ondertussen in België grote paniek omdat er twee centimeter sneeuw ligt. Al heb ik mijn ABS toch een paar keer zien flikkeren.
 12. Blijkbaar is er ook een boek van, fijn aangeschaft. Binnenkort de hele collectie dan eens compleet maken.
 13. Ik was best goed in vliegen. xd Ik deed ook best vaak aanvragen voor dat soort missies. Ik mis die tijden wel. Vond het toch altijd wel leuk om moeilijke missies opnieuw te doen voor anderen.
 14. Heel erg bedankt voor de Steven Spielberg award. Ik vind het echt super tof. Thanks ook aan de leden die m'n videos kijken en we gaan gewoon door. Vanavond weer GTA opnames.
 15. Ja vroeger had ik geen last met study, dan werkte het zelfs van bijna 200meter afstand! Nu op een meter van je nog niets. Maar gisteren kwam er een uil overgevlogen en op dak zitten van een hut. Ik stond echt heel kort en nog niets. Dan heb ik zoals jullie vermelde mijn verrekijker genomen en lukte R1 wel. Raar want stond echt niet ver. En met mijn wapen kon ik het raken want had het rood bolletje en kon doodschieten zonder probleem, maar study niet. Voortaan dus best altijd verrekijker nemen denk ik Gewoon raar omdat in begin als je nog niet veel dieren had het wel lukte. Blijkbaar is de uil mislukt
 16. Het is update dinsdag! Vanaf vandaag is de gloednieuwe sportwagen van Benefactor beschikbaar! Je verwacht dat dit een mooie, race-getunede sportwagen is. Maar niets is minder waar zodra je het gas aanraakt. Want dan laat de Schlagen GT direct zijn intenties blijken door van nul naar bevuilde onderbroek modus te gaan. En dan realiseer je dat je een goede investering hebt gemaakt. De Benefactor Schlagen GT vanaf nu beschikbaar bij Legendary Motorsport voor slechts $1.300.000. Ook wanneer je niet achter het stuur zit van je nieuwe Benefactor, is het belangrijk dat iedereen weet dat je er eentje hebt. Log in op GTA:Online tussen nu en 28 Januari om dit gratis T-shirt aan je klerenkast toe te voegen! De wekelijkse kortingen en bonussen van deze week staan ook weer online! Er is deze week met Import/Export aardig wat GTA dollars te verdienen! bron: Rockstar Newswire
 17. Hahaha en die obsessie van "IK MOET GOLD OP ALLES HEBBEN!!!". Tenminste, dat had ik Er waren ook van die onmogelijke missies, ik denk die ene missie waarbij je een vliegtuig naar binnen moet in de lucht hahaha. Maar die autorijlessen waren lastiger dan die vlieglessen. Ik wilde perse die genoemde missies zelf doen en dat werd een hoop frustraties
 18. Raar, heb dit nog nooit voorgehad. Enkel wanneer ik te ver weg ben is R1 ombeschikbaar. Ik merk dat als je richt met je wapen, je precies het dier moet "raken". Probeer het eens te besluipen, zodat het dier je niet ziet, en blijf op gepaste afstand en zoom in met een wapen met een scope, of je verrekijker. Dat is wat ik vaak doe om ze niet te "spooken". Zolang R1 greyed out is, ben je te ver weg om het te bestuderen. Ga steeds een stapje dichterbij, tot het wel kan. En zoals gezegd, als het in rood wordt aangegeven op je minimap is study onbeschikbaar.
 19. Brr al een paar dagen rond de -30 's nachts en -25 overdag, het word steeds moeilijker om de auto's aan de gang te krijgen. Denk om maar een tweede accu te kopen en die binnen te bewaren. Stond gister een minuut of 5 te wachten in een drive tru, en de temperatuurmeter zakte gewoon bijna terug naar de 0 stand.
 20. Ik begrijp het niet zo goed. Die expansions kwamen toch met nieuwe locaties? Of is dit nog iets anders? Waarom is IOI altijd zo onduidelijk in hun communicatie?
 21. Er is tijdelijk een gratis bonus mission te spelen in Japan. De missie speelt zich af tijdens het jaarlijkse sneeuw festival en de target is de directeur van een vuurwerkfabriek die door een fout een aantal personeelsleden de dood in heeft gejaagd. Het is een vrij simpele missie, maar de unlocks zijn wel leuk. Deze missie is te spelen tot 12 februari. Mensen die de Gold of Silver edition hebben kunnen nu ook een Winter Sports pack downloaden uit de store. Deze DLC bundel maakt deel uit van Expansion 1 die bij beide edities inbegrepen zit. Het bevat een winter sport outfit, een sneeuwbal (om mensen mee knock-out te gooien), een klim haak om mensen mee te steken, een veiligheidsgesp om mensen mee te stranglen en een gereedschapskoffer om wapens in mee te smokkelen.
 22. Op dit moment GTA omdat er nog te weinig te doen is met vrienden in RDR2. Ik hoop wel dat daar snel verandering in komt.
 23. gisteren
 24. Over vliegmissies gesproken, wat hadden we daar veel savegame aanvragen van. Zat vorige week dus wat te bladeren en zo ontzettend veel Learning to Fly, NOE, vertical bird en m’n persoonlijke favoriet Freefall.
 25. Vind t echt wel leuk om af en toe CTW op m’n mobiel te spelen. Maar nu stelt het m’n geduld op de proef met de lange wachttijd tussen pda/map en spel. 11 seconden zwart beeld. Dat klinkt niet lang, maar elke keer na een pauze scherm 11 sec zwart beeld is echt mega irritant
 26. Ja, maar beter was het met toetsenbord
 27. Een update: ik heb Thuco gevraagd of dit mogelijk was. Dit lag nu iets lastiger dan voorheen en hij ging kijken hoe de cijfers makkelijk op te vragen zijn. Mocht het niet lukken dan zal ik handmatig de fora langsgaan om wat cijfers neer te zetten (al is het zo al niet heel moeilijk om te zien welke fora weinig activiteit kennen). Als jullie zo al suggesties hebben post ze dan vooral.
 1. Meer bijdragen laden