Jump to content
GTAGames.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Joriz

  Poker challenge

  Poker is alles behalve een kansspel. Tactiek en behendigheid is belangrijk om daadwerkelijk te winnen. Als je het tegen elkaar speelt en niet tegen een computer komt ook al snel bluffen erbij kijken. Alleen op kans win je poker niet snel. Het gaat er om dat je samen met de kaarten die op tafel liggen in combinatie met de kaarten in je hand jij de hoogste combinatie hebt. Daarop kan je winnen. Echter omdat je geld of fiches inzet kan je hierdoor het spel beinvloeden en net alsof doen dat jij goede kaarten in je hand hebt door bijvoorbeeld meer of minder in te zetten. Vroeger speelde ik vaak dan ook poker met vrienden voor de leuk. Niet dus voor het geld. Voornamelijk met bluffen en onvoorspelbaarheid kwam ik relatief ver. Ook in Red Dead Redemption valt poker op dezelfde manier te doen als je veel mensen tegen vrienden of in cafes spelen. Ik vind poker dan ook echt passen bij het western element van het spel. Poker is daarbij er in vele varianten. In Red Dead Online zit gelukkig de meest gespeelde Texas Hold 'Em variant. Wat daarbij helpt is als je zelf een lijstje bijhoudt van welke kaartcombinaties veel waard zijn. Dan hoef je het niet meteen alles uit je hoofd te leren. Een goede manier om dit soort spellen te leren spelen is door het met vrienden te doen, maar de eerste ronden met open kaarten te spelen. Dan kan je elkaar tips en uitleg geven wat handig is en leer je van elkaar. Zo heb ik ook de, in mijn ogen, complexe bordspellen leren spelen omdat je in het begin nog wat hulp van andere krijgt. Veel succes met deze challenge!
 3. Today
 4. .Bunta

  De Muziekkroeg - Het trefpunt voor geluidsjunkies

  Celebs, onder ander Lil dicky, Ariana Grande, Snoop dogg maken collab om geld op in te zamelen voor de Leonardo Dicaprio foundation om onze mooie aarde te redden. De clip is heel erg cool in elkaar gezet. Imma marihuana plant i can get you fucked up
 5. PrioX

  Laatste game die je gekocht hebt

  Gang Beasts. Heb een aantal video's gezien waarbij de spelers ontzettend veel lol hadden, dus ik ben benieuwd.
 6. Danger_dog_guy_7

  Crew Meetings & Specials

  Zondag 28 april om 19:30 de Cops and Crooks meeting! Aanmelden bij mij graag.
 7. PrioX

  Poker challenge

  Bij welke Gambler challenge ben je nu?
 8. .Bunta

  .Bunta

  You vote lean, you keep the city clean. #leanbois

 9. Yesterday
 10. GTA_FUNPLAYER

  Poker challenge

  Ze verplichten je wel om die challenge te voltooien want anders kan je nooit 100% halen. Mijn duidelijker zijn, gewoon : ik begrijp helemaal niets van poker. Wat is de bedoeling? Wat moet je doen? Ik zie kaarten met getallen op, ik heb die link gelezen met de regels, nog steeds is dat chinees "flush ???" ""full house ?????" "pair ????" tja hoe moet ik dat verwoorden 21tigen is om het dichts bij het getal 21 zijn, patience is je kaarten onder elkaar op volgorde leggen, poker is …….. huh?
 11. Platypus

  Poker challenge

  Het is enkel illegaal als het om echt geld gaat, want hier niet het geval is. Niemand verplicht je om de challenges te voltooien of om de minigames te spelen. Het zou handig zijn om wat duidelijker te zijn en erbij te zetten wat die challenge inhoudt, want zo kunnen we je makkelijker helpen.
 12. SilverRST

  Sony PlayStation 5

  8K... Welke hardware is het dan. En voor 4K moet je al een 2080Ti hebben wil je op hoge grafische instellingen laat staan 8K. AMD moet eens meer hun best doen op GPU gedeelte, vooral voor PC ook. En het belangrijkste: de prijs. En oh ja, 8K monitors zijn er nog niet of ze zijn er heel erg beperkt en 8K tv's komen nog als ik het goed heb maar die zijn behoorlijk prijzig ook. Of marketingafdeling heeft ietwat teveel coke gesnoven en zijn ze het noorden kwijt hahaha.
 13. GTA_FUNPLAYER

  Poker challenge

  Eigenlijk is dit een challenge die ingaat tegen de WET !! Want gokspelen zijn illegaal meestal en zet aan tot verslaving !!! Nu goed, Ik begrijp NIETS van dat poker gedoe, heb nog nooit een pel idiote kaarten in mijn handen gehad en zal het ook nooit doen, helaas Rockstar VERPLICHT je weer tot gokken !!! Hier heb ik de regels opgezocht want ik ken poker niet ( http://www.onlinepokerspelen.eu/html/beginners.html ) en nog steeds is het CHINEES voor mij. Echt die challenge gezever hangt me vaak de strot uit !!!!!!!!!!!!
 14. Last week
 15. 50350a2.mp4 Is de batterij van je mobiele telefoon nog vol? Mooi, want deze week heb je deze nodig op GTA Online. Je krijgt namelijk dubbele beloningen voor Contact Missions van Gerald, Lamar, Martin, Ron, Trevor, Lester en Simeon. De heren hebben je hulp nodig met lucratieve zaakjes en jij kunt het geld vast goed gebruiken. Een nucleaire raket staat op scherp, diep in de ondergrondse gangen van Mount Chiliad. Zorg voor een goede afloop en een goed gevulde portemonnee. De Doomsday Scenario Finale levert je namelijk dubbel geld en RP op, evenals de Occupy, Hardest Target en Juggernaut Adversary Modes. Met het geld dat je deze week binnenhaalt kun je eventueel een Biker clubhuis kopen. Spelers die een clubhuis bezitten ontvangen volgende week (25 april) namelijk $250.000 van Rockstar Games. Deze week zijn er een aantal clubhuizen afgeprijsd dus profiteer ervan. Door deze week in te loggen speel je de speciale 'Skulls livery' vrij voor de Mammoth Avenger en TM-02 Khanjali. De volledige lijst met bonussen en kortingen, inclusief de afgeprijsde voertuigen, kun je hier bekijken. Bron: Rockstar Newswire
 16. .Bunta

  Wekelijkse bonussen en kortingen

  Hoofdpost is geupdate met de nieuwste bonussen & kortingen.
 17. Cabyon

  Champions League 2018/2019

  Ja, poeh, mooie wedstrijd.
 18. GTA_FUNPLAYER

  Herbalist challenge 9

  Ja de opdracht zelf is niet moeilijk, heb nu al 21 van de 43 terug opnieuw maar speel ook niet elk moment. Enkel nu weekje thuis paasvakantie en morgen bij men verjaardag zal ik ook niet veel spelen erop. Maar ik sta wel vestomt dat er zoweinig actie op deze site is :p Iedereen op reis? Ook heb ik dankzij enkele website veel dingen ontdekt die je anders nooit kan te weten komen. Zoals :
 19. PrioX

  Herbalist challenge 9

  Je moet inderdaad al die planten nog een keertje plukken. Op het internet staan veel vaste locaties van de planten. Ben nu even niet instaat een linkje te delen (vanavond kan dat).
 20. Herbalist 9 Pick one of each species of herb 0 of 43 herb species picked You can use the Compendium to track your progress Maar ik heb in mijn compendium al 43/43 herbs ! Moet ik dus alles opnieuw rapen? ps: elke dag kijk ik gemiddeld 5x op deze website en helaas kom ik elke dag opnieuw tot de verbazing dat ik steeds de enige ben die hier op deze website kom :p
 21. Dutchy3010

  Champions League 2018/2019

  Bizar _o_
 22. .Bunta

  Welk liedje doet jou denken aan GTA VC

  No brainer;
 23. .Bunta

  Heb jij The Doomsday Heist gespeeld?

  Heb elke heist meerdere keren gedaan. The Bogdan problem het vaakst. Via een glitch maakte ik 2 miljoen per uur, per persoon. met 2 spelers.
 24. Joriz

  Sony PlayStation 5

  Ik ben benieuwd hoe grote stap de PS5 daadwerkelijk gaat zijn. Je ziet dat ze toch steeds meer normale hardware gaan gebruiken die ook in computers zit. Waar we nu zeker van zijn is dat de hardware wel 4K kan. De PS4 Pro kan helaas net niet 4k. Zou het wel knap kunnen als de nieuwe console daadwerkelijk 8K kan. Even afwachten tot dat Sony het bevestigd.
 25. Platypus

  Sony PlayStation 5

  Een officiële aankondiging is er nog niet, maar Wired heeft al een sneak peek gekregen van de volgende PlayStation console (een naam is er nog niet, maar het zal waarschijnlijk PlayStation 5 heten) en ze hebben er een artikel over geschreven. Ik zal hieronder de belangrijkste informatie opsommen: Om te beginnen vermelden ze dat de nieuwe console meer is dan slechts een 'upgrade'. The GPU zal onder andere 'ray tracing' ondersteunen, een techniek om lichtweerkaatsing te simuleren, waardoor 3D omgevingen er realistischer uitzien. Daarnaast zal 'ray tracing' ook helpen om een volledig 3D geluid te creëren. Je kunt dus bijvoorbeeld horen dat er een vijand boven je zit. De console zal ook een SSD (solid-state drive) bevatten. Hierdoor kunnen laadtijden veel korter worden. Als voorbeeld geven ze 'fast travel' in Spider-Man: op de PS4 Pro kan dat 15 seconden duren, terwijl het bij de nieuwe console maar 0.8 seconden duurt. De snelheid waarop de game gerendered wordt is ook stukken sneller, dit wil dus zeggen dat de snelheid waarop men door de wereld beweegt ook heel wat sneller is. Om te eindigen nog een paar leuke weetjes: de nieuwe console ondersteunt nog fysieke media (discs dus) én is 'backwards compatible' met PS4 games. Ook de huidige PSVR headset is compatibel met de console. De console zal ook 8K graphics ondersteunen. Bron: Wired.com
 26. Spelers die deze week inloggen op Red Dead Online kunnen profiteren van een gratis pakketje met verschillende drankjes die goed van pas kunnen komen. Dit pakketje is op te halen bij de plaatselijke Post Office of bij de Lockbox in je kamp en bevat het onderstaande: 3x Potent Miracle Tonic 3x Potent Snake Oil 3x Potent Health Cure 3x Potent Bitters De Wheeler, Rawson & Co Catalogue is bijgewerkt en bevat (tijdelijk) weer wat nieuwe kledingstukken. Gator Hat Ortega Vest Hitched Skirt (alleen voor vrouwelijke personages) Morning Tail Coat Strickland Boots Furred Gloves Concho Pants Spelers die aan de slag gaan met de verschillende game modi kunnen gebruik maken van 1.5 meer geld en Gold uitbetalingen. We hebben het dan over alle Showdown modi, Races en Gun Rush. A Land of Opportunities missies, alle Free Roam missies en events leveren je ook 1.5 meer Gold op. De echte gunslingers onder ons kunnen hun munitie voor wat minder geld inslaan. Je krijgt namelijk 25% korting, en de vereiste ranks zijn tijdelijk uitgezet waardoor iedereen alle soorten munitie kan kopen, ongeacht je rank. Bron: Rockstar Newswire
 27. Robeo90

  Chromecast Defect?

  Hey hey, Het kan goed zijn dat je de knop te kort ingedrukt houdt (het lichtje moet wit gaan branden als de reset goed gelukt is). Dit kan vaak wel 30 seconden duren voor hij teruggezet wordt naar de fabrieksinstellingen. Ook is het zaak dat de Chromecast aangesloten is op het netstroom. Check anders hier nog wat andere problemen die ervoor kunnen zorgen dat het resetten niet lukt: https://support.google.com/chromecast/answer/6254654?hl=nl
 28. Joriz

  Welk liedje doet jou denken aan GTA VC

  Sowieso 'I Ran (so far away)' van A Flock of Seagulls
 29. Faex

  Welk liedje doet jou denken aan GTA VC

  Klopt! Dat had ik ook toen ik zat te luisteren, echt leuk om die muziek weer te horen. 😊
 1. Load more activity
 • Newsletter

  block_newsletter_signup

  Sign Up
×
×
 • Create New...