GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. https://www.nu.nl/voetbal/5007698/amerikaanse-bond-wil-toernooi-niet-wk-deelnemers-met-oranje.html Wat vinden jullie van dit idee? Mij lijkt het wel leuk, want hoe meer voetbal hoe beter, maar ik ben wel bang dat het dan gewoon veredelde oefenpotjes gaan worden. Ik zie het niet gebeuren dat spelers van Oranje zich voor zo'n toernooi heel intensief gaan inspannen.
 3. Lucky Ajax heb ik nooit gekend. Sinds ik t echt volg, zo vanaf 2005 ofzo, heeft Ajax niet meer geluk gehad dan de andere topclubs.
 4. Ik zou willen dat Leiden een club in de eredivisie had... ik zou het zo leuk vinden om een club te kunnen supporten. Vooral nu ik als Oranje-fan voorlopig ook nergens voor te juichen hoef, behalve voor de dames dan.
 5. Probeer eens op het dakluik bij het machinegeweer te staan en dan driehoekje ingedrukt houden.
 6. vandaag
 7. Iemand tips over hoe ik een betee video kan maken? Ben net begonnen en haalde op een uur 30 views zonder echt iets te doen maar toen bleef het wat hangen en ondertussen bijna een dag later nog steeds maar aan 40.. Dit is de link: Alvast bedankt Ms4ms
 8. Beste Lid: @TryX @Sandertju Beste Superlid: @GolfG60 Beste Crewlid: @Dotz @Asphyxiated Beste GTA-kenner: @Phoenyxar @VeryRealGirl Beste GTA Online-kenner: @TryX @SilverRST Mooiste Snapmatic: Post - Foto 2 met het vliegtuig (door @Asphyxiated) Mooiste Video: 'Ghost in the Shell' (door @OriFilmsGta) Beste Contest: Sportkenners Beste Blog: Inactief Beste Topic: Van Big Smoke tot BAWSAQ - Grand Theft Auto 20 jaar! (door @Cabyon) Beste Sfeermaker: @Cabyon @Asphyxiated Beste Gameskenner: - Beste Computerexpert: - Beste Debater: - Beste Graphicus: - Mooiste Signature: @Cabyon Mooiste Omslagfoto: @Dexist
 9. Geluk van een kampioen. Feyenoord had het vorig jaar ook (wel iets minder extreem). En Ajax heeft vaak genoeg gehad, vandaar ook de term: Lucky Ajax Gewoon gelijk uit de Eredivisie zetten, Ajax had makkelijk met 20-0 kunnen vinden, als ze een beetje de moeite hadden gedaan.
 10. Beste Lid: NicolaB & aron24 Beste Superlid: Dexist & FrankyFourFingers Beste Crewlid: Dotz & Phoenyxar Beste GTA-kenner: Bierbuikje & VeryRealGirl Beste Sfeermaker: Asphyxiated & Nyltje Beste Debater: DDT Dorus & GolfG60 Mooiste Signature: Cabyon & TryX Mooiste Omslagfoto: KaiSkillzz & MegaDreams
 11. Vrijdag weer meeting jongens
 12. De tweede nominatieronde voor de GTAForum Awards 2017 is begonnen. De verandering van crew-opzet, het verdwijnen van de Megaleden-groep en de invoer van XP hebben enige invloed gehad op de categorieën die we nu hebben. Voor de verschillende ledengroepen geldt dat een nominatie in de eerste ronde wordt opgeteld bij die uit de tweede ronde, ongeacht of dat in een andere categorie was of in dezelfde. Mocht je vragen hebben, stel ze dan vooral.
 13. Dit is het tweede nominatie-topic voor de GTAForum Awards 2017 Als je wilt nomineren, kan je tot en met 2 december in dit topic je lijstje met nominaties posten. Volgens de volgende regels: Nominaties zijn alleen geldig, wanneer gebruik wordt gemaakt van het onderstaande lijstje. Berichten die geen geldige nominaties bevatten zullen worden verwijderd. Maximaal twee nominaties per categorie. Niet jezelf, crewleiders of admins nomineren. In de categorieën "Beste Crewleider" en "Beste Admin" hoeft niet genomineerd te worden. Daarbij worden gewoon alle crewleiders en admins in de poll gezet. Met "Beste GTA-kenner" wordt degene die het meeste weet van alle GTA's bedoeld. De nominaties voor "Beste Snapmatic" en "Beste Video" mogen in zowel GTA V als GTA Online gemaakt zijn. De nominaties voor "Beste Video" dienen met de Rockstar Editor gemaakt te zijn. De nominaties voor "Beste Contest", "Beste Blog" en "Beste Topic" moeten in 2017 actief geweest zijn. Wij streven er naar om per categorie de vijf meest genomineerden in de poll te zetten. Stem eerlijk, zo zorg je ervoor dat de awards nog wat waard zijn! Denk dus goed na voor je wat nomineert! Het lijstje: Beste Lid: Beste Superlid: Beste Crewlid: Beste GTA-kenner: Beste GTA Online-kenner: Mooiste Snapmatic: Mooiste Video: Beste Contest: Beste Blog: Beste Topic: Beste Sfeermaker: Beste Gameskenner: Beste Computerexpert: Beste Debater: Beste Graphicus: Mooiste Signature: Mooiste Omslagfoto: Je kunt dus de volgende personen niet nomineren: Dutchy3010 Guardian1980 Joriz Thundercover Bassieboy35 Big Boss Foreigner97 PrioX NandroDavids Tommie59 Banned leden Jezelf
 14. Van wie kreeg je dat telefoontje? Gewoon van een andere speler? Kon je direct weer terug op je psn? Als ik jou was zal ik dan in ieder geval je wachtwoord veranderen (kan sowieso nooit kwaad)
 15. Super bedankt voor deze info! Dan weet ik dat ik nog ff moet sparen voordat ik de Vehicle Workshop kan toevoegen. Tis jammer dat je voor vette dingen zoals een vette bak, trailer of straaljager zoveel neer moet leggen maar dat terzijde. Wat ik wel vreemd vind, je zegt dat je eerst op de achterbank moet plaatsnemen om achter de gun te komen. Laatste werd ik lekgeschoten door iemand die zon pick-up heeft maar, als ik het goed gezien heb, alleen reed. Bedankt!
 16. Hallo, ik speel nog niet zo lang gta 5 op ps3 maar in een online lobby kreeg ik een bericht via de telefoon dat ik offline ging en na enkele ogenblikken was mijn psn afgemeld. Kunnen zij dat zomaar?
 17. Hij is wel snel, trekt goed op en is stil, verder niet echt bijzonder..
 18. wat wel vervelend is, is dat ik op spelers ging "hunten" samen met een vriend van me. We gingen achter spelers aan die eigenlijk op andere spelers aan het jagen waren. Dat vonden ze blijkbaar niet zo leuk, we gingen vervolgens op hen door net zo lang totdat ze de sessie verlieten. Dit hebben we bij meerdere sessies gedaan. Totdat ik een auto opblies en vervolgens Bad sport werd, na wat zoekwerk op google ben ik erachter gekomen dat je eigenlijk een soort "mental state" balkje hebt, maar dan voor het opblazen van auto's, missies leaven en een aantal reports dat je van andere spelers krijgt. Ik vermoed dus dat een aantal van die irritante kids mij gereported hebben en nu dus bad sport ben voor nog 2.5 dag..
 19. Die zijn er wel. De waarschuwing is voor het feit dat je bij een vol warenhuis vier voertuigen krijgt (soms in 1 Tug of Titan) en dan is het het makkelijkst om met zijn vieren te zijn. Ze zijn alleen trouwens prima te doen.
 20. Klopt helemaal!
 21. Serieus? Dus er zijn helemaal geen missies waarbij meer voertuigen tegelijk nodig zijn? Nou ja...
 22. @Gijs1983 Je moet driehoekje ingedrukt houden om achter het machinegeweer plaats te nemen. Als je achter het machinegeweer zit kan je je met pijltje naar rechts op de achterbank laten zakken, ook als er niemand anders in de In surgent zit. @Wollongong Qua bewapening is dat de Weaponized Tampa, maar deze is niet kogelwerend. 1 Andere locatie maakt niet uit, dan verschuiven de opdrachten. 2 Dat kan je gewoon wegklikken, dit is alleen een waarschuwing.
 23. gisteren
 24. By the book
 25. spel

  Radio Mirror Park
 26. Spel

  Hoe heet de (gestolen) jacht van Michael in GTA V ? Heeft wellicht een stukje speurwerk nodig :’)
 27. Spel

  Fame or Shame
 28. Spel

  Helemaal goed!
 1. Meer bijdragen laden