GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Nadeel hiervan is dat er al téveel van die zooi rond rijdt helaas, dus daar gaat je hummer limo. Je móet je wel verdedigen tegenwoordig, maja.
 3. Tietuh natuurlijk.
 4. vandaag
 5. Wie heeft er ook last van of is slachtoffer geworden hiervan, terecht en onterecht. Lees en hoor er veel over op de Engelse forums en youtube. Nieuwe policy's die je móet accepteren na de tunable update schijnen nogal voor gedonder te zorgen.
 6. Vliegende motoren, en back to the future crap -_-
 7. 17e of de 24ste. Rockstar heet het wk voetbal afgewacht om daarna ieder zijn aandacht volledig te trekken.
 8. Toppie meetings doe ik ook de laatste tijd. Als je nog serieuze spelers zoekt.. Schumy7_patriot
 9. Zal mij benieuwen, of het weer een lege hangar wordt met neon lampen en passieve zooi eraan vast.
 10. Nice, ben benieuwd. Beetje leuke opties erop ook? Centrale vergrendeling is mss een kleinigheidje en zo gefixed, als je een beetje handig bent. Mijj airco is er mee gestopt gister, beeetje jammer met temperaturen van 30+. Morgenochtend word het gelijk maar even gefixed.
 11. Ja rijd enorm lekker, wel ongeveer 2x zo duur in de belastingen als wat ik voorheen had, maar dat geeft niet. Door de vorige eigenaar is er een nieuwe einddemper + katalysator onder gezet. Nu heb ik geld kunnen afdingen bij de dealer waar deze te koop stond omdat die katalysator dus een los beugeltje of rubber heeft. Ook doet de centrale vergrendeling het niet aan de bestuurders deur... voor de rest een fatsoenlijke wagen. Zal binnenkort eens wat pics maken.
 12. Rustig afwachten :-) Ondertussen wat biertjes opentrekken, anders spel doen, berm of hei in de hens zetten of andere ongein bedenken.
 13. Hallo, nog niets gehoord. heb jij nog een idee wat ik kan doen?
 14. Al gedaan ze gaan het nazien.
 15. gisteren
 16. Zo, hoop veranderingen hier het afgelopen jaar. Zie dat de trouwe stamgasten nog steeds aanwezig zijn hier. 😎 Ik rij zelf momenteel een Mazda 3. Weer eens wat anders, die Kia. Dat model zie je niet vaak. Ik niet in ieder geval. Bevalt 'ie tot nu toe?
 17. Even bestond de kans dat Kroatië er iets ging uithalen, maar die hoop was wel plots immens kapot.
 18. Allez Les Bleus!!!
 19. Mijn korte week vakantie begint na aanstaande vrijdag. Ik ga sowieso een dag naar mijn neefje en nichtje om te zwemmen, want hun hebben een zwembad in de tuin. Mijn echte vakantie is pas in september, heb dan namelijk 3 weken vrij. Moet alleen nog even kijken wat er dan gaat gebeuren aangezien Disneyland Parijs niet meer doorgaat vanwege de prijs.
 20. Nou ik wacht het dan maar ff af. Bedankt voor jouw reactie. groet
 21. Het is weekend dus ik vermoed dat je volgende week bericht zal krijgen.
 22. Ik heb gedaan wat je mij hebt aangeraden maar tot nu geen respons. Ik baal er vreselijk van. Ben mij van geen kwaad bewust.
 23. Nyltje

  Punk*

 24. Ook al was ik ook nog maar jong, de legendarische battle of Nuremberg kan ik mij nog goed herinneren.
 25. Afgelopen week
 26. Ik vind het altijd lastig vergelijken, elk WK heeft wel zijn hoogte- en dieptepunten. Waarom scoort dit WK volgens jou ver boven de vorige 3 edities? Als ik aan het vorige WK denk, denk ik aan Nederland-Spanje, België-VS, Italië-Uruguay (de slotfase dan), alle wedstrijden van Brazilië en er zaten nog wel een paar mooie wedstrijden en momenten bij. 2010 is alweer lang geleden maar toch herinner ik me nog een Italië-Slowakije, Engeland-Duitsland, een wedstrijd van de VS waarin ze in de allerlaatste minuut een belangrijke goal maakten, een Uruguay-Ghana en alle wedstrijden van Nederland (op de finale na, die heb ik verdrongen). In 2006 heb ik maar één wedstrijd gezien, de allereerste voetbalwedstrijd die ik ooit in zijn geheel heb gekeken en meteen ook de meest epische die nooit meer overtroffen gaat worden. Ik heb het dan natuurlijk over Nederland-Portugal. Oh ja, en de finale heb ik ook gezien, toen was ik op internationaal zomerkamp en zat er ook een jochie uit Frankrijk en één uit Italië bij die in de dagen erna tijdens het voetballen constant elkaar in de haren vlogen. Maar nu ik zo nog eens op dit toernooi terugkijk, zijn we inderdaad toch wel op heel wat spannende momenten getrakteerd, met veel last-minute goals, verrassende uitslagen en poules die pas op het allerlaatste moment beslist werden.
 27. Als je daar alle wedstrijden van Zweden aftrekt (hoewel, die tegen Duitsland en Mexico hadden wel iets) ben ik het zeker met je eens! Dit WK heeft alleszins niets gehad zoals de wedstrijden van Griekenland vorige keer.
 28. Mijn Frankrijk shirt en Alles Les Bleus sjaaltje liggen al klaar voor morgen. Bij winst ga ik de straat op om te vieren dat ze eindelijk hun 2e (gouden) ster hebben.
 29. Eens. Kan ook aan mij liggen, maar wat betreft amusementswaarde heeft dit WK bij mij sowieso ver boven de vorige 3 edities gescoord. Bijna elke match die ik heb gekeken, was gewoon genieten. Wat vonden jullie?
 1. Meer bijdragen laden