GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Beetje sarcastische opmerking !!!! Bij mijn topic heb je ook al zulke sarcastische opmerking gegeven !
 3. Het spel is helaas niet gemaakt voor de besturing met eén hand. Als hij de linkerhand kan gebruiken dan is het misschien waardevol om iets als een Logitch G13 of een Razer Nostromo aan te schaffen. Deze hebben vrij programmeerbare knoppen en een joystick die met de duim van de linkerhand bediend kan worden. Als hij de rechterhand kan gebruiken dan is een muis met extra programmeerbare knoppen misschien een optie. In elk geval zullen er sowieso dingen zijn die maar moeilijk zullen lukken. De besturing van vliegtuigen, wat met twee handen al moeilijk genoeg is, wordt er bijvoorbeeld zo mogelijk nog moeilijker door.
 4. Ja [mod='Tommie59']Dit soort reacties voegen niks toe aan het topic. Dit soort reacties aub voortaan achterwege laten[/mod]
 5. vandaag
 6. Op Ebay of Tweedehands te koop zetten.
 7. Zojuist de iPhone 8 Plus gehaald.
 8. Ik ben benieuwd. Ik kijk al een tijdje uit naar een nieuwe Rockstar game, en waar RDR best vernieuwend was hoop ik dat deze ons ook weer versteld zal doen staan. Ik hoop op een mooie filmische trailer.
 9. gisteren
 10. Beste, ik heb melding gekregen van Playstation Network dat mijn jaarcontract eindigt en kan verlengen. Nu is het 59.99€ ipv 49.99€ verleden jaar. Maar het aller enige spel dat ik Online speel is GTA en dan is het nog solo in mijn eentje om de mooie wagens en geld verdienen enzo, maar als rot Rockstar zo blijft verder doen met hun oorlog updates denkt ik niet dat ik ga verlengen en is het definitief GEDAAN met GTA Online voor me !!!! Heb maar 2 spelletjes en dat is Project Cars en GTA en speel enkel alleen omdat ik niemand meer vertrouw online. Elke maal opnieuw zeg je"ik zal toch eens proberen terug met "vrienden" te spelen, maar die schieten je dood om fun?? FUN ??? Sorry als men GTA als een kindspelletje aanziet en doodschieten fun vinden hoeft de huidige generatie niet voor mij. Ik ben 42jaar en heb een leven. Ik ga niet doodleuk doodschieten en lachen hahahahaha mijn medespeler is zomaar dood voor de lol ! Neen dan speel ik wel eventjes Michael of Franklin of Trevor en heb je nog dieren bij en kan je ook leuk rondrijden zonder die extra 59.99€ die Rockstar uit je zak haalt !
 11. Dotz

  Waar is de chat?

   

 12. Ben benieuwd. Ik verwacht een nieuwe trailer die een korte indruk geeft, maar ook weer veel speculatie oplevert.
 13. De bevolkingsdichtheid rond Lake Victoria (Nalubaale)
 14. ps4
 15. en wat betekend deze trailer dat de game weer uitgesteld is naar fall 2018
 16. Ben al zoooo hyped voor deze game! Lama komuuh!
 17. Adventure

  Oeh...
 18. Nadat er in mei bekend werd dat Red Dead Redemption 2 werd uitgesteld tot de lente van 2018 heeft Rockstar de kaken stijf op elkaar gehouden. Toch hadden ze voor deze zomer nog wat informatie beloofd. En precies vandaag, de laatste dag van de zomer, hebben ze aangekondigd dat we donderdag 28 september om 17:00 uur nieuwe informatie kunnen verwachten. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om een nieuwe trailer. Verder is er op dit moment nog niet veel bekend. Maar ik kan in ieder geval niet wachten! Zet de cowboyhoeden maar weer op! Bron: Rockstar Newswire
 19. Van het album PrioX

 20. Adventure

 21. Dat zal 'Eyes Wide Shut' dan wel zijn.
 22. Thanks ouwe.
 23. Online

  Hallo iedereen, ik moet de server binnenkort vernieuwen maar ik weet niet of dat op dit moment nog zin heeft. De laatste activiteit dateert zo te zien van 7 september dus ik denk er sterk aan om de server niet meer te vernieuwen. Ik zal uiteraard wel de world als download aanbieden.
 24. Afgelopen week
 25. Hint: Kubrick.
 26. Klopt, ik heb flux er ook meteen afgegooid toen de update kwam. Wel natuurlijk nadat ik m uitgetest had. Maar ik merkte dat het chiller werkte omdat het actieveren veel sneller kan. (Ik stel geen tijdschema in) Ik zou misschien een gifje kunnen maken van een paar seconde hoe je het actieveerd. Nog duidelijker.
 27. Wie kent dit nummer niet? Ondanks het toch een hoog komediegehalte heeft, mede omdat het zo'n typisch film nummer is, kan ik er toch best goed naar luisteren. 8,5/10 De iets obscuurdere deathmetal maar eens uit de kast gehaald.
 1. Meer bijdragen laden