GTAGames.nl

Alle activiteit

Deze stream wordt automatisch bijgewerkt   

 1. Afgelopen uur
 2. Jammer, ik vond deze pop-ups juist een wenselijke ontwikkeling
 3. best veel voor een trage bak maar wel mooi design
 4. 785000? Zelfs al die oude hokken zijn blijkbaar gemaakt van goud
 5. vandaag
 6. tot
  Van 16 tot en met 22 januari zijn er verschillende bonussen en kortingen beschikbaar op GTA Online.
 7. De bonussen en kortingen in de hoofdpost hebben weer een update gekregen!
 8. De afgelopen tijd ondervonden meerdere leden die het forum bezoeken via een smartphone last van aggressieve schermvullende pop-ups. Hier zitten wij natuurlijk niet op te wachten en wij zijn bij lange na niet de enige site die hier last van heeft. Blijkbaar zit er een zwakte in het advertentiesysteem dat deze sites gebruiken en wordt deze zwakte misbruikt voor aggressieve advertenties. Het lijkt erop dat dit vooral betrekking heeft in combinatie met het gebruik van Chrome op de smartphone. Hoewel zowel wij als de beheerders van andere sites nog geen optimale oplossing hebben gevonden (zoals het kunnen blokkeren van het desbetreffende domein), zit er voor de gebruikers van Chrome wel goed nieuws aan te komen. In de volgende versie, die later deze maand uitkomt, worden zulke aggressieve advertenties automatisch geblokkeerd. Voor de leden die er echt last van hebben kunnen zij deze instelling al wel vast activeren: surf in je mobiele Chrome app naar chrome://flags/#enable-framebusting-needs-sameorigin-or-usergesture en zet deze instelling op Enabled. Natuurlijk blijven we op zoek naar een betere oplossing die geen actie aan jullie kant vereist.
 9. Quiz

  Nee
 10. spel

  Nee
 11. Dotz

  Gezellig een dagje weg met de dominee, melkboer en dorpsomroeper. :-)

 12. Heb ik jou op steam? Nee, ik heb alleen ooit eens geleveled met MW2 tot prestige 10 en daar houdt het mee op. Daar zijn flink wat banwaves voor geweest, but I survived. Echt multiplayer cheaten doe ik niet, dat is lame... GTA is gewoon GTA. Daar wil ik gewoon in klooien (net zoals je met MTA kon)... dusja dat doe ik dan ook.
 13. Hartelijk dank heren
 14. Hahah hartelijk bedankt mannen!!
 15. Feli heren
 16. 🙏🏻
 17. Gefelicitaart prutsers
 18. Vandaag zijn Judg3ben, Kemp78 en oppertukker gepromoveerd tot TEAM LIEUTENANTS. Dit omdat deze heren enorm actief zijn voor de crew en veel voor onze club betekenen. Ook dragen ze bij aan onze Facebook pagina en verzorgen/beheren onze messenger groep. Judg3ben om zijn vele goede ideeën, het actief meewerken en het organiseren van een LIVE TEAM uitje. oppertukker omdat ook hij enorm actief is en veel goede ideeën aanbrengt. Kemp78... tsja... omdat hij ook veel goede ideeën heeft, geen blad voor de mond neemt, de crew actief houdt door voor zoveel mogelijk verkeerd te doen en of er zo lang mogelijk over te doen. Kortom, 3 CREW members die veel voor ons allemaal doen! Ze kunnen en mogen nu: PERMISSIONS: Invite new members Demote members Publish multiple emblems Write on wall Delete emblems and wall posts View settings page Geef ze een enorm applaus en dikke knuffels, lik om de bek of bedenk iets leuks.
 19. spel

  De Cheval Fugitive?
 20. Stretch?
 21. Stemmen kan nog tot vanavond!
 22. Een nieuwe week, een nieuwe auto. Vanaf vandaag is de Grotti GT500 beschikbaar op GTA Online! De auto is te koop voor $785.000 bij Legendary Motorsport. Wat kunnen we eigenlijk nog meer over dit voertuig vertellen? Nou, het is in ieder geval een stijlvolle automobiel die je eigenlijk niet mag missen. En dat voor een relatief lage prijs. Ga jij de Grotti GT500 aanschaffen? Dat is overigens niet het enige wat we vandaag nieuw krijgen. We krijgen ook weer een nieuwe Adversary Mode: 'Air Quota'. Deze gamemode is eigenlijk een nieuwe variant van 'Kill Quota'. Je moet een x aantal spelers vermoorden met een bepaalt luchtvoertuig waarna je doorstroomt naar een ander luchtvoertuig. Bereik als eerst de 'kill quota' met alle luchtvoertuigen en je wint! Tot 22 januari kun je dubbel RP en GTA$ verdienen met deze gamemode. De bonussen en kortingen zijn ook vernieuwd. Je kunt ze hier bekijken. Bron: Rockstar Newswire
 23. Zie geen vac op je steam dus goed bezig 👍🏻 @NicolaB
 24. gisteren
 25. Quiz

  Stinger?
 26. @.SharinganPfuh, ben ik even blij dat ik het niet op steam heb en dat ik op steam een lief joggie ben (M.u.v. MW2 )
 1. Meer bijdragen laden