Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. ik had vroeger toen ik een jaar of twaalf was bij iemand een spel gespeeld, maar helaas weet ik niet hoe het heet. volgens mij was het een ps2 game. alvast sorry voor de vage beschrijving er is maar een stukje bij mij in het geheugen gebleven ik kon mijn herineren dat ik in een soort van villa of teminsten een gebouw was en dat er allemaal vrouwen daar waren of iets wat daar op leek. volgens mij was het karakter wat je speelde een soort van spierbundel een beetje zo'n macho achtig figuur, volgens mij was hij bewapend met pistolen want ik schoot een paar meiden neer die zich op de trap bevonden . ik heb al geprobeerd te zoeken maar omdat het maar iets in de game mij is blijven hangen wordt het er niet makkelijk op omdat er zoveel games zijn. ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, alvast bedankt voor de reactie.
 3. Yesterday
 4. Phoenyxar

  Minecraft

  Dat nodigt gewoon uit om te eindigen met een centrale toren in de vorm van een penis, laten we even eerlijk zijn.
 5. Thundercover

  MTA Meeting: 11 augustus 2019

  I was home quite late and it looks like I missed a lot of fun. There should definitely be another time so I can show my skills on Rainbow Road.
 6. Thundercover

  Bedankt, Tommie59 en Danger_dog_guy_7!

  Begon jij toen je paarse periode of was dat weer een ander legendarisch gesprek?
 7. Ik had al gehoord over zijn dood maar wist totaal niet dat hij ook een personage speelde in de GTA-franchise.
 8. Ik geloof dat je als Trader een huifkar krijgt waarmee je goederen kanvervoeren. Hopelijk kunnen we er ook van profiteren als we geen Trader zijn.
 9. PrioX

  Minecraft

  Ben vandaag een creative server begonnen om gewoon wat los te gaan met bouwen. Ben nu met wat vrienden een gigantische stad aan het bouwen. 😋
 10. Bierbuikje

  Minecraft

  Nog wel een paar keer gespeeld met vrienden maar het is voor mij geen uitdaging meer. Vond het spel vroeger leuker.
 11. Een paar dagen geleden is acteur Peter Fonda op 79-jarige leeftijd overleden aan longkanker. Fonda werd mede bekend dankzij zijn rol in de populaire cultfilm Easy Rider uit 1969. Maar wij kennen we hem voornamelijk als de stemacteur van The Truth, de kleurrijke hippie in GTA San Andreas. Hij liet de speler verschillende mysterieuze opdrachten opknappen zoals het stelen van ''the green goo'' en de jetpack uit Area 69. Rockstar Games heeft vandaag op Twitter aandacht besteed aan het overlijden van de acteur.
 12. Last week
 13. PrioX

  Minecraft

  Openbare (survival) servers zoals op Ark Survival mis ik ook wel op console.
 14. Invite only lobbies Meer kapsels en baarden Meer variërende kleding Koetsen/huifkarren Huizen die je kan kopen (voor in de toekomst)
 15. Big Boss

  Minecraft

  Onlangs ook nog eens gespeeld, maar singeplayer is gewoon niet zo leuk als een PvE multiplayer server.
 16. Phoenyxar

  Minecraft

  Ik heb een dikke maand geleden nog eens een survival Minecraft-server met vrienden gehost, we hadden op 7 dagen de game gecleared en Elytra's voorzien voor iedereen en dat terwijl ik het merendeel van de tijd gewoon de spawntown heb zitten ombouwen. Wel leuk, maar ik zit niet snel weer te springen voor een nieuwe survival server :v
 17. PrioX

  [IV] Guess the quote

  Een Russische gangster?
 18. PrioX

  Minecraft

  Ik heb toevallig recent nog wat uren Minecraft gespeeld (op console). Moet zeggen dat ze inderdaad heel wat hebben toegevoegd waardoor ik toch even op internet moest uitzoeken wat alles precies deed en waarvoor het diende. Toch leuk dat zo'n ''oud'' spel bijgewerkt blijft worden. Kwam toevallig begin deze week tegen dat ze het Super Duper Graphics Pack hebben geannuleerd. Dat zou een mooie toevoeging zijn geweest, zeker voor consoles waar mods niet gebruikt kunnen worden.
 19. GTA_FUNPLAYER

  Binnenkort in Red Dead Online: Roleplay

  Bij deze zou ik persoonlijk voor de collector gaan, beetje Indiana Jones achterna
 20. 1) Je wensen naar Rockstar zenden heeft geen zin want die luisteren toch niet ! 2) Als ze dan toch een request zouden toevoegen : solo kunnen spelen ! In GTA Online kan je kiezen tussen Online spelen, Friends only, Crew only of Solo. Hier is het enkel puur Online open Telkens weer die idioten die naast je komen staan en je PARDOES afknallen en lopen gaan. Bij Friends only of Solo kan je tenminste kiezen met wie je speelt zonder er debielen tussen zitten. Ohja straf verhaal !!!! : Ik werd dus zonder reden afgeknalt en stuurde die persoon een bericht omdat ik zag dat die ook Nederlands sprak. "Waarom schiet je mij zonder enige reden dood? " Zijn antwoord; Omdat ik het leuk vind mensen af te knallen ! :o Doet mij sterk denken aan die debielen zoals je op televisie ziet in America die scholen of gebouwen binnen dringen en iedereen voor de lol afknallen !!!! MAAR wat is er nu het ERGST : Ik heb van Rockstar een mail ontvangen waarop ik mij aan de gedragscode moet houden of mijn account verwijderd word !!!!!!!!!!!! IK !!!!!!!!!!!! Niet die vuile schietgrage debiel !!!!!!! Maar IK !!!!!!!!!!!!
 21. PrioX

  Beste race super car

  Welkom op het forum! Ikzelf heb niet zo heel veel kennis wat betreft de beste voertuigen. Maar op deze website raden ze enkele voertuigen als de Dewbauchee Vagner, Annis RE-7B en Ocelot XA-21 aan.
 22. De grote Red Dead Online update van de zomer staat nog altijd op de planning. Wellicht dat deze update komende dinsdag (20-8) uitkomt aangezien de huidige eventperiode al twee weken loopt. We weten inmiddels dat de update verschillende rollen en andere kleine verbeteringen met zich meebrengt. Maar hebben jullie nog meer wensen voor de update, wat moeten ze volgens jou nog meer toevoegen of veranderen? Ikzelf hoop op meer unieke Free Roam missies, challenges en random events. Ook mogen ze van mij snel Backjack en Liars Dice toevoegen zodat ik net als op de eerste Red Dead Redemption uren tijd erin kan stoppen.
 23. PrioX

  Nieuwsflash: de blogsectie is fokking dood

  Be-lach-elijk, wat een schavuiten! 😤
 24. MilanB102

  Beste race super car

  Hallo, welke race car kan je het beste kopen in de categorie Super cars? Op dit moment heb ik de Tezeract waar ik ook gewoon zo mee rond rijd, maar hij slipt heel snel vind ik. Zijn er andere auto's die aan te raden zijn om ook races mee te doen?
 25. Zoals de titel al zegt. De blogsectie is dood en ontzettend onoverzichtelijk gegroepeerd. Hoe kun je nou makkelijk checken wat de blogs in de afgelopen dagen hebben gepost, per blog gegroepeerd? Moeilijk, man. Inactief leeft nog steeds, je weet zelf. We slingeren al vijf en een half jaar poep rond en sommigen eten het nog op ook. Gatverdamme! Deze is voor al die vakantievierdertjes, de mensjes die nog wachten op promotie en op @MegaPilot, onze verloren zoon die niet meer zal thuiskomen maar in plaats daarvan, ver weg van het toetsenbord, een leuk leven lijdt. Ik ben jaloers.
 26. Heb je toevallig recent je aim-instellingen aangepast in de Story Mode, of ben je een sessie gejoined van een speler die een andere instelling had? Dan komt het namelijk voor dat het spel je auto-aim aanpast. Om zeker te zijn dat je auto-aim goed staat kun je in de Story Mode naar Settings gaan en dan naar Controls en dan naar Targeting Mode.
 27. Hallo iedereen, Normaal gesproken als ik bij gta wil schieten, richt de kogel automatisch op een persoon. Een tijdje geleden deed hij het niet meer en toen heb ik gta opnieuw opgestart. Toen deed hij het weer. Helaas heb ik nu weer hetzelfde probleem. Hoe kan dat?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...