Jump to content
GTAGames.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Ben gisteren opnieuw begonnen aan de Story Mode. Heb vandaag wat missies gedaan en heb vooral veel gevist met bendeleden. Ook nog wat kleine overvallen gepleegd om wat kamp upgrades te kunnen kopen.
 3. Na deze video gezien te hebben vind ik de story van GTA V best slecht vergeleken met 3D era games..
 4. Ik heb altijd het verhaal uit LCS het meest gestroomlijnde gevonden. Het is relatief simpel en toch geeft het enige voldoening. Het spel en zijn controls is helaas niet meer zo speelbaar als jaren geleden, tot mijn eigen grote teleurstelling.
 5. NeoBenDje

  Wapens

  Oke dankje wel
 6. Het beeld bij onze tekst. De nostalgie ❤️ Ondanks dat deze spellen niet te vergelijken zijn met de hedendaagse, behoren ze nog altijd tot mijn favorieten, en kijk ik dit soort filmpjes nog altijd met veel plezier. Goeie vraag. Er zijn er zo veel, en het is kiezen uit zovele goede lijnen. Als ik het weet zijn jullie de eerste die het horen.
 7. PrioX

  Wapens

  Welkom op het forum! Wapens die je oppikt van de straat kun je alleen gebruiken voor zolang je in dezelfde sessie blijft. Zodra je het spel verlaat of de munitie op is ben je ze kwijt. Je kunt alleen wapens behouden die je koopt bij Ammu-Nation.
 8. NeoBenDje

  Wapens

  Wapens wat ik vind onder het spelen ,hoe zorg ik ervoor dat deze in mijn bezit blijven of gaat dat niet
 9. Klopt, dat merk ik nu ook alweer meteen. Je hebt niet veel vrijheid als het aankomt op missies. Zelfs de routes die je neemt zijn vooraf uitgezet en ervan afwijken resulteert in het falen van de missies. Hopelijk weet Rockstar dat in hun toekomstige games weg te werken. Serieus? Ik heb nog niks van de missies gezien dus ik ben benieuwd. Al zijn de ''gratis'' pre-order missies vaak sowieso geen top kwaliteit. Mijn eerste playthrough had ik er echt met een klein weekje opzitten. Ben echt als een gek door het verhaal geblazen omdat ik simpelweg niet kon stoppen. Daardoor heb ik dus wel enkele zij-missies gemist of activiteiten in het kamp. Zonde, want van wat ik online lees zijn er een aantal best goed.
 10. Agent is zo goed als afgevoerd, daar zou ik de hoop niet voor hoog houden. Dat gezegd zijnde hoopte ik altijd op een DLC voor V en die kwam er ook nooit.
 11. Last week
 12. Van mij mag GTA VI nog een tijdje in de koelkast blijven. Door het feit dat ze GTA Online nu al 5 en een half jaar actief houden, ben ik een beetje uitgekeken op de franchise. Ook door de uitspraak van Strauss Zelnick over GTA V ("We undermonitized our users") zie ik een nieuwe GTA nog niet meteen zitten. Ik zou graag een nieuwe IP zien, zodat ze kunnen laten zien dat R* meer is dan enkel GTA en Red Dead en dat ze nog met originele ideeën kunnen afkomen. Daarom dat ik nog hard hoop op Agent.
 13. Dat ga ik binnenkort ook doen, maar dan ga ik als een slechte Arthur spelen. Ben benieuwd hoeveel verschil het maakt. Maar aan de andere kant heb ik niet veel zin om alle missies opnieuw te spelen. Bij 99% van de missies moet je exact doen wat de game zegt en er is weinig vrijheid, waardoor je niet veel variatie kunt creëren bij een nieuwe playthrough. Je hebt niet veel gemist. Ik vind het een slechte missie en begrijp volledig waarom die niet in de standaard editie zit. Bij mij is het omgekeerd. Ik denk dat ik bij mijn eerste playthrough wat te traag ben gegaan en zal bij mijn nieuwe playthrough een stuk sneller gaan.
 14. Ben gisteren opnieuw begonnen met de Story Mode. Heb tijdens mijn eerste playthrough wat missies gemist, inclusief de bonus missie uit de Ultimate Edition. Zal nu dus extra goed opletten dat ik niet te snel ga. Ben nu inmiddels in hoofdstuk 2.
 15. Danger_dog_guy_7

  'GTA 6 is al enige tijd in ontwikkeling'

  Wat mij betreft mag alle aandacht op GTA VI gericht worden. GTA V + Online is inmiddels alweer 5,5 jaren jong en heeft zijn beste tijd wel gekend. RDR Online lijkt ook de verwachtingen niet te overtreffen, en ik denk niet dat een grote DLC veel spelers vast gaat houden. De playerbase gaat krimpen door het gebrek aan interessante content, en zij verlangen naar iets nieuws waar veel mogelijk is. GTA VI gaat R* zowel bij release als de online multiplayer veel geld opleveren, en wat mij betreft mag dit snel gaan komen. De aankondigings trailer van GTA V werd op 2 november 2011 gepubliceerd, bijna 2 jaar later verscheen het spel. Mijn verwachting is een trailer eind 2019/begin 2020, en de game zal vast eind 2021 uit komen.
 16. Ja, de komst van de PS5 is wel een dingetje. Zal wel lang duren. Pluspunt is wel dat GTA VI dan wel, hopelijk, kwalitatief hoogstaand wordt zoals we gewend zijn van R*.
 17. Het YouTube-kanaal Suggestive Gaming heeft recent een leuke video geüpload waarin zij de gebeurtenissen uit de GTA III-era in chronologische volgorde aan ons uitleggen. De video dient vooral als terugblik op een fantastische tijdperk, en het kanaal doet dit ook voor veel andere spellen. In de video worden ons eerst de gebeurtenissen uit GTA Vice City Stories uitgelegd, gevolgd door de gebeurtenissen uit GTA Vice City, San Andreas, Liberty City Stories, Advanced en GTA III. Het is vooral interessant om nog eens te zien hoe goed Rockstar Games deze spellen met elkaar gekoppeld heeft door verschillende gebeurtenissen met elkaar te linken, en personages te laten terugkeren. Binnenkort kunnen we een soortgelijke video verwachten over de GTA IV-era. Dan hebben we het natuurlijk over GTA IV, The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony, Chinatown Wars en GTA V. Welke verhaallijn uit de GTA III-era is jouw favoriet? Bron: Suggestive Gaming
 18. Dat er een nieuwe GTA gaat komen lijkt mij wel wiedes. R* zal nooit dit geld laten liggen. Echter de vraag is hoe lang het gaat duren, waar het gaat spelen, etc... Waarschijnlijk vragen waar wij nog lang op moeten wachten. Ik verwacht niet dat er dit jaar een nieuwe GTA uit gaat komen. Ik verwacht eerder op de nieuwe PS5, die op zijn vroegst pas in 2020 uitkomt. Die project namen verwacht ik niet zo veel aan. GTAV hete bijvoorbeeld 'Project Rush', wat ook niet heel veel met Los Santos en Los Angeles heeft te maken. Hopelijk komen er snel betrouwbaardere geruchten met meer details.
 19. Please no Ik kan me de gekke tijden nog steeds goed herinneren dat er eens per maand of meer een paar screenshots werden gepubliceerd in 2012. Sommige screenshots lieten ook goed zien dat het spel nog zwaar in ontwikkelingsfase was. Maar goed, ik ben enorm slecht met controllers dus zullen wij mensen die kb+m prefereren langer moeten wachten.
 20. Guardian1980

  Champions League 2018/2019

  En nou tegen Tottenham Hotspur. De Spurs lijken licht favoriet, maar dat waren Real Madrid en Juventus ook toen ze tegen Ajax moesten. Ik denk dat deze ploegen zeer aan elkaar gewaagd zijn, worden vast twee mooie wedstrijden.
 21. Guardian1980

  'GTA 6 is al enige tijd in ontwikkeling'

  De geruchtenmolen draait op volle toeren, leuk. Het is ook niet voor het eerst dat een Rockstar-medewerker iets op een CV heeft staan waarin wordt verwezen naar een volgende GTA. Ik ben wel benieuwd, we zijn nu 5,5 jaar verder, dus de volgende mag van mij wel aangekondigd worden. Kunnen we weer 2 jaar hypen op een paar screenshots en wat filmpjes.
 22. Hang on, Project Americas kan inderdaad impliceren dat je een Vice City en dan een Havana, San Juan of Medellin-spoof als tweede hub hebt. Het is maar een werknaam, maar zoiets is met het hoog op '80s drugsmokkel wel een mogelijkheid.
 23. Ik gok dat de game al sinds release van GTA V in ontwikkeling is. Heb ergens gelezen dat Rockstar direct aan GTA V is begonnen na de GTA IV release. Hoop trouwens dat de geruchten waar zijn dat we een high def versie van Vice City krijgen!
 24. Ik hoop het dat het in ontwikkeling is, ja. Oh en Philadelphia & Boston.
 25. PrioX

  Poker challenge

  Hoe kan het toch altijd dat dit soort vragen uitlopen op een schreeuwpartij over correctheid in een game? Maar goed... Je hebt inderdaad tien gok challenges die je moet voltooien voor de 100%. Negen van de tien zijn niet heel moeilijk te halen, want er zijn genoeg trucjes om ze simpel en sneller te halen. Ik heb hier destijds nog wat tips vermeld. Als je nu al moeite hebt geduld op te brengen voor de eerste challenge, wacht dan maar tot je bij Gambler challenge 8 komt. Bij Gambler 8 moet je drie keer Blackjack winnen nadat je minstens drie keer een kaart hebt bij gevraagd (dus je moet drie keer met minstens vijf kaarten winnen). Deze challenge is op puur geluk gebaseerd. Ik ben er uren mee bezig geweest, verdeeld over een aantal dagen, voordat ik de challenge uiteindelijk behaald heb. Maak je borst maar nat.
 26. Dat er een nieuwe Grand Theft Auto uitkomt is eigenlijk geen verassing meer. De vraag is eerder wanneer we deze dan in ontvangst mogen nemen. Daarover kunnen we genoeg speculeren, al gaan de vermoedens van de menigte naar 2021 of 2022. Recent is GTA 6 opgedoken op het CV van Bibin Michael die enige tijd bij Rockstar India heeft gewerkt. Hierop is af te lezen dat Bibin heeft meegeholpen aan het ontwerpen van voertuigen voor GTA Online updates en GTA 6. Ook heeft hij meegeholpen aan Red Dead Redemption 2 waar hij op de bedank-pagina vermeld werd. De vermelding van GTA is inmiddels verwijderd van het CV. Foto: Techtastic.nl Er zijn nog altijd geen officiële berichten over GTA 6 de deur uit gedaan door Rockstar Games of Take-Two Interactive, en de berichten die rond gaan zijn gebaseerd op geruchten, speculaties en wensen. Zo is de codenaam van GTA 6 vermoedelijk ''Project Americas'' wat eventueel kan wijzen op meerdere Amerikaanse locaties. Waar moet de volgende GTA zich volgens jou gaan afspelen? Bron: Techtastic.nl
 27. Mooie foto's DDG7, vooral die middelste.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  block_newsletter_signup

  Sign Up
×
×
 • Create New...