Jump to content
GTAGames.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. 25 mei 2019, de dag dat we een wereldrecord neerzette. Onder leiding van Rico2LWD, JanPeop, Francisca-23, Markiemark310588 & ThePossibleKid werd in samenwerking met Red Dead Redemption 2 Nederland(Facebook community) 'De Tocht der Tochten' georganiseerd. Naar aanleiding van een artikel op IGN waarin spelers iets soortgelijks organiseerden, wilden wij dit ook doen, maar dan groter! Met maar liefst 64(!) aanmeldingen was de tocht een groot succes. Het ging zelfs zo ver dan we de groep in 2 lobbies moesten verdelen, omdat deze niet in één paste! Er werd een mooie uitgestippelde route afgelegd door de mooiste natuurgebieden die het spel te bieden heeft. Halverwege hebben we een tussenstop gemaakt voor een leuke opdracht. Hierbij was het de bedoeling dat de groep zich in tweeën verdeelde, en in een rij lijnrecht tegenover elkaar ging staan. Bij een startschot mocht iedereen op elkaar in rijden, en elkaar van kant maken. De laatste die over bleef was de winnaar van deze bloederige minigame! Na afloop van dit spel vervolgden we onze weg door de Tall Trees. Bij de rand van het natuurgebied kwamen we weer bijeen, en werd er een race gestart naar de saloon in Blackwater. Toen iedereen was gearriveerd, zijn we met z'n allen de kroeg in gedoken, en de glazen tegen elkaar geslagen ter ere van een succesvolle tocht, en een nieuw wereldrecord. Uiteraard konden sommigen de alcohol niet handelen, en begonnen de boel te verbouwen. Onder het genot van de schreeuwende politieagenten en de vele schoten sloegen we nog een whiskeytje achterover, en was het einde van de avond weer in zicht. Met nog een mooie foto van de organisatie werd de avond afgesloten, en kunnen we terug kijken op een mooie tocht!
 3. Yesterday
 4. Bierbuikje

  Brexit

  Nog steeds heb je geen idee welke kant het op gaat zometeen, bijna 3 jaar na het referendum. Ik denk wel dat het beter is dat ze in ieder geval even uit de EU gaan. Als ze dat ervaren hebben, misschien willen ze er dan weer in, of niet.
 5. Dutchy3010

  Brexit

  Moeten ben benieuwd naar de opkomst
 6. Speel de laatste weken weer wat meer en heb dus weer een aantal kiekjes gemaakt. De laatste vond ik wel heel bijzonder. Ik schoot het paard van een vijand dood waarna de rijder eronder terecht kwam en ook stierf. De positie waarin ze terecht kwamen vind ik wel prachtig.
 7. Joriz

  Brexit

  Ik snap er nu helemaal niets meer van. Ze mogen nu ook stemmen voor de Europese verkiezingen 🤯
 8. Platypus

  Brexit

  Ik denk dat een 'no deal'-Brexit nu een stuk waarschijnlijker is, zeker als Boris Johnson eerste minister wordt.
 9. Ik denk dat Rico, de hoofdorganisator, wel een verslagje zal schrijven. Ik zal deze met de foto's in ons subforum zetten als ik hem heb.
 10. Dutchy3010

  Brexit

  Wat een soap negen levens van May zijn ook voorbij. Wat heeft zij het nog lang vol gehouden in dat wespennest...
 11. Dutchy3010

  Ik heb me lekker geamuseerd met de rockstar editor :D

  Haha leuk filmpje!
 12. Was het leuk gisteravond? Krijgen wij verslagje en foto’s? @Danger_dog_guy_7
 13. Joriz

  "GTA2: The Movie" high quality version.

  Rockstar Games had (vroeger) in vele fragmenten deze film als downloads online staan. Zo te zien heeft iemand ze eindelijk weer goed aan elkaar geknipt. Ook vroeger wel een keer een poging gedaan, al is het lastig om daar mooi resultaat mee te krijgen. Ik vind de film nog steeds bijzonder. Het speelt zich duidelijk af in het heden (of iedergeval moment van filmen) in New York, terwijl GTA2 totaal niet in het heden speelt in een fictieve stad. De film vind ik dan ook veel meer bij GTA1 of GTA3 passen. Des al niet te min. Super dank voor het delen @MrKooKie
 14. Dutchy3010

  "GTA2: The Movie" high quality version.

  Gaaf zeg en leuk je weer eens te zien @MrKooKie!
 15. JasonStatham

  JasonStatham

  tnx!!

  1. Danger_dog_guy_7

   Danger_dog_guy_7

   Verder gaat alles wel goed Frank? 

  2. Niked

   Niked

   Cha cha real smooth

  3. JasonStatham

   JasonStatham

   PRRRRRRRRRRRRRRR

 16. JasonStatham

  JasonStatham

  dan gaan we dat doen!

 17. JasonStatham

  JasonStatham

  yo wil iemand met mij een contest organiseren stuur mij een pm :)

 18. Last week
 19. Goed om te horen, Seeg! Mocht je meer vragen hebben over GTA stel ze dan gerust en wellicht zijn er opnieuw leden die je kunnen helpen.
 20. Zo te zien werkt het niet. Ik kan jou ook niet joinen: "Unable to connect to game session". Dan denk ik inderdaad dat iets als een firewall het blokkeert. Welke virusscanner gebruik je?
 21. Ik heb je een verzoek gestuurd, kijk even of het lukt om mij te joinen.
 22. Wat is je Social Club account? Dan add ik je even en kan je kijken of het lukt om mij te joinen. Als je nu tijd heb tenminste.
 23. Misschien een domme vraag... Maar je weten zeker dat je een publieke sessie start en geen Invite Only, Crew Only of Solo sessie?
 24. ik heb geen vrienden op gta 5 op de pc
 25. Ik vind het zelf lastig te bepalen. Het lijkt er iets beter uit te zien, maar lastig te zeggen. De TV zelf gooit ook nog tig filters over het beeld waardoor heel subjectief is. Ik zou zeggen dat het met HDR aan het spel iets beter lijkt qua felheid en contrast.
 1. Load more activity
 • Also want to stay up to date?  Follow the latest GTA news and join our community!

  Join us:

×
×
 • Create New...