Jump to content
GTAGames.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Hang on, Project Americas kan inderdaad impliceren dat je een Vice City en dan een Havana, San Juan of Medellin-spoof als tweede hub hebt. Het is maar een werknaam, maar zoiets is met het hoog op '80s drugsmokkel wel een mogelijkheid.
 3. Ik gok dat de game al sinds release van GTA V in ontwikkeling is. Heb ergens gelezen dat Rockstar direct aan GTA V is begonnen na de GTA IV release. Hoop trouwens dat de geruchten waar zijn dat we een high def versie van Vice City krijgen!
 4. Ik hoop het dat het in ontwikkeling is, ja. Oh en Philadelphia & Boston.
 5. PrioX

  Poker challenge

  Hoe kan het toch altijd dat dit soort vragen uitlopen op een schreeuwpartij over correctheid in een game? Maar goed... Je hebt inderdaad tien gok challenges die je moet voltooien voor de 100%. Negen van de tien zijn niet heel moeilijk te halen, want er zijn genoeg trucjes om ze simpel en sneller te halen. Ik heb hier destijds nog wat tips vermeld. Als je nu al moeite hebt geduld op te brengen voor de eerste challenge, wacht dan maar tot je bij Gambler challenge 8 komt. Bij Gambler 8 moet je drie keer Blackjack winnen nadat je minstens drie keer een kaart hebt bij gevraagd (dus je moet drie keer met minstens vijf kaarten winnen). Deze challenge is op puur geluk gebaseerd. Ik ben er uren mee bezig geweest, verdeeld over een aantal dagen, voordat ik de challenge uiteindelijk behaald heb. Maak je borst maar nat.
 6. Dat er een nieuwe Grand Theft Auto uitkomt is eigenlijk geen verassing meer. De vraag is eerder wanneer we deze dan in ontvangst mogen nemen. Daarover kunnen we genoeg speculeren, al gaan de vermoedens van de menigte naar 2021 of 2022. Recent is GTA 6 opgedoken op het CV van Bibin Michael die enige tijd bij Rockstar India heeft gewerkt. Hierop is af te lezen dat Bibin heeft meegeholpen aan het ontwerpen van voertuigen voor GTA Online updates en GTA 6. Ook heeft hij meegeholpen aan Red Dead Redemption 2 waar hij op de bedank-pagina vermeld werd. De vermelding van GTA is inmiddels verwijderd van het CV. Foto: Techtastic.nl Er zijn nog altijd geen officiële berichten over GTA 6 de deur uit gedaan door Rockstar Games of Take-Two Interactive, en de berichten die rond gaan zijn gebaseerd op geruchten, speculaties en wensen. Zo is de codenaam van GTA 6 vermoedelijk ''Project Americas'' wat eventueel kan wijzen op meerdere Amerikaanse locaties. Waar moet de volgende GTA zich volgens jou gaan afspelen? Bron: Techtastic.nl
 7. Mooie foto's DDG7, vooral die middelste.
 8. GTA_FUNPLAYER

  Poker challenge

  Als een 17 jarige crimineel wordt aangehouden gaat hij naar een JEUGDINSTELLING, omdat hij niet volwassen is ten tijde van zijn feiten ! 17 jaar is ook volwassen genoeg zijn om dit in te zien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 9. GTA_FUNPLAYER

  Poker challenge

  Het is een challenge die je NIET kan winnen als je geen kl*ten van begrijpt !! Dit SNAP JIJ dan niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 10. Platypus

  Poker challenge

  Het is nepgeld, geen echt geld, dus ik snap niet waar jij problemen ziet. Bovendien is het een 18+ game, waarbij de spelers volwassen genoeg zijn om dit in te zien.
 11. GTA_FUNPLAYER

  Poker challenge

  Het is en blijft een GOKSPEL want je moet verplicht GELD inzetten !!!!!!!!!! Is irritant spel waardoor je massa geld kwijt bent !!!! Blijft aanzetten tot GOKKEN !!! Niets met vriendjes spelen !!! heel die challenge mochten ze weglaten ! Niet iedereen is voor kansspelen !!!! Blackjack nu, zen zo volgen nog 8 soorten miserie. Resultaat vergeet je 100% RDR 2 !!!!!!!!!!
 12. PrioX

  Poker challenge

  Dat is inderdaad blijven proberen tot je aan de aantal meters zit. Wat kan helpen is Dead Eye gebruiken zodat je eigenlijk altijd raak gooit.
 13. GTA_FUNPLAYER

  Poker challenge

  Heb intussen de challenge gedaan en nu is het Blackjack. Vraag me niet hoe ik het gedaan heb, gewoon gespeeld en elke maal 2 cent ingelegd en gewoon steeds op continue gedrukt en won vanzelf. Vraag me niet hoe of wat er gebeurde Met vrienden oefenen is enorm lastig ik heb 0.00000000000 vrienden in het echte leven maar ben er ook niet kwaad om hoe meer van dieren dan van mensen. Zo zijn er nog 4 challenges die ik moet doen, zoals tomahawk 80feed smijten? Ik heb toevallig 73feed want hoe kan je nu in godsnaam weten hoever je zit? Er staat geen teller he. Je doet tot rood bolletje nipt van wit en rood switcht op je slachtoffer en "hopen" dat het 80 feed is, wat bij mij niet zo was, 73. al ontelbare keren opnieuw gedaan. En andere challenges zijn zo makkelijk dat je gewoon bv moet iets drinken en je bent erdoor om maar te zeggen
 14. Joriz

  Poker challenge

  Poker is alles behalve een kansspel. Tactiek en behendigheid is belangrijk om daadwerkelijk te winnen. Als je het tegen elkaar speelt en niet tegen een computer komt ook al snel bluffen erbij kijken. Alleen op kans win je poker niet snel. Het gaat er om dat je samen met de kaarten die op tafel liggen in combinatie met de kaarten in je hand jij de hoogste combinatie hebt. Daarop kan je winnen. Echter omdat je geld of fiches inzet kan je hierdoor het spel beinvloeden en net alsof doen dat jij goede kaarten in je hand hebt door bijvoorbeeld meer of minder in te zetten. Vroeger speelde ik vaak dan ook poker met vrienden voor de leuk. Niet dus voor het geld. Voornamelijk met bluffen en onvoorspelbaarheid kwam ik relatief ver. Ook in Red Dead Redemption valt poker op dezelfde manier te doen als je veel mensen tegen vrienden of in cafes spelen. Ik vind poker dan ook echt passen bij het western element van het spel. Poker is daarbij er in vele varianten. In Red Dead Online zit gelukkig de meest gespeelde Texas Hold 'Em variant. Wat daarbij helpt is als je zelf een lijstje bijhoudt van welke kaartcombinaties veel waard zijn. Dan hoef je het niet meteen alles uit je hoofd te leren. Een goede manier om dit soort spellen te leren spelen is door het met vrienden te doen, maar de eerste ronden met open kaarten te spelen. Dan kan je elkaar tips en uitleg geven wat handig is en leer je van elkaar. Zo heb ik ook de, in mijn ogen, complexe bordspellen leren spelen omdat je in het begin nog wat hulp van andere krijgt. Veel succes met deze challenge!
 15. .Bunta

  De Muziekkroeg - Het trefpunt voor geluidsjunkies

  Celebs, onder ander Lil dicky, Ariana Grande, Snoop dogg maken collab om geld op in te zamelen voor de Leonardo Dicaprio foundation om onze mooie aarde te redden. De clip is heel erg cool in elkaar gezet. Imma marihuana plant i can get you fucked up
 16. PrioX

  Laatste game die je gekocht hebt

  Gang Beasts. Heb een aantal video's gezien waarbij de spelers ontzettend veel lol hadden, dus ik ben benieuwd.
 17. Danger_dog_guy_7

  Crew Meetings & Specials

  Zondag 28 april om 19:30 de Cops and Crooks meeting! Aanmelden bij mij graag.
 18. PrioX

  Poker challenge

  Bij welke Gambler challenge ben je nu?
 19. .Bunta

  .Bunta

  You vote lean, you keep the city clean. #leanbois

 20. Yesterday
 21. GTA_FUNPLAYER

  Poker challenge

  Ze verplichten je wel om die challenge te voltooien want anders kan je nooit 100% halen. Mijn duidelijker zijn, gewoon : ik begrijp helemaal niets van poker. Wat is de bedoeling? Wat moet je doen? Ik zie kaarten met getallen op, ik heb die link gelezen met de regels, nog steeds is dat chinees "flush ???" ""full house ?????" "pair ????" tja hoe moet ik dat verwoorden 21tigen is om het dichts bij het getal 21 zijn, patience is je kaarten onder elkaar op volgorde leggen, poker is …….. huh?
 22. Platypus

  Poker challenge

  Het is enkel illegaal als het om echt geld gaat, want hier niet het geval is. Niemand verplicht je om de challenges te voltooien of om de minigames te spelen. Het zou handig zijn om wat duidelijker te zijn en erbij te zetten wat die challenge inhoudt, want zo kunnen we je makkelijker helpen.
 23. SilverRST

  Sony PlayStation 5

  8K... Welke hardware is het dan. En voor 4K moet je al een 2080Ti hebben wil je op hoge grafische instellingen laat staan 8K. AMD moet eens meer hun best doen op GPU gedeelte, vooral voor PC ook. En het belangrijkste: de prijs. En oh ja, 8K monitors zijn er nog niet of ze zijn er heel erg beperkt en 8K tv's komen nog als ik het goed heb maar die zijn behoorlijk prijzig ook. Of marketingafdeling heeft ietwat teveel coke gesnoven en zijn ze het noorden kwijt hahaha.
 24. GTA_FUNPLAYER

  Poker challenge

  Eigenlijk is dit een challenge die ingaat tegen de WET !! Want gokspelen zijn illegaal meestal en zet aan tot verslaving !!! Nu goed, Ik begrijp NIETS van dat poker gedoe, heb nog nooit een pel idiote kaarten in mijn handen gehad en zal het ook nooit doen, helaas Rockstar VERPLICHT je weer tot gokken !!! Hier heb ik de regels opgezocht want ik ken poker niet ( http://www.onlinepokerspelen.eu/html/beginners.html ) en nog steeds is het CHINEES voor mij. Echt die challenge gezever hangt me vaak de strot uit !!!!!!!!!!!!
 25. Last week
 26. 50350a2.mp4 Is de batterij van je mobiele telefoon nog vol? Mooi, want deze week heb je deze nodig op GTA Online. Je krijgt namelijk dubbele beloningen voor Contact Missions van Gerald, Lamar, Martin, Ron, Trevor, Lester en Simeon. De heren hebben je hulp nodig met lucratieve zaakjes en jij kunt het geld vast goed gebruiken. Een nucleaire raket staat op scherp, diep in de ondergrondse gangen van Mount Chiliad. Zorg voor een goede afloop en een goed gevulde portemonnee. De Doomsday Scenario Finale levert je namelijk dubbel geld en RP op, evenals de Occupy, Hardest Target en Juggernaut Adversary Modes. Met het geld dat je deze week binnenhaalt kun je eventueel een Biker clubhuis kopen. Spelers die een clubhuis bezitten ontvangen volgende week (25 april) namelijk $250.000 van Rockstar Games. Deze week zijn er een aantal clubhuizen afgeprijsd dus profiteer ervan. Door deze week in te loggen speel je de speciale 'Skulls livery' vrij voor de Mammoth Avenger en TM-02 Khanjali. De volledige lijst met bonussen en kortingen, inclusief de afgeprijsde voertuigen, kun je hier bekijken. Bron: Rockstar Newswire
 1. Load more activity
 • Newsletter

  block_newsletter_signup

  Sign Up
×
×
 • Create New...