Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. PrioX

  Favoriete commercial

  Deze blijf ik mooi vinden. Hairy Hillary...
 3. PrioX

  Deluxo is verdwenen

  Wat je eventueel ook kunt proberen is een ander persoonlijk voertuig vernietigen. Wanneer je deze dan wilt ophalen bij Morse Mutal geeft het spel je de optie om alle voertuigen die daar staan terug te claimen, en wellicht staat de Deluxo daar ook bij. Anders kun je inderdaad het beste Rockstar Support contacteren zoals @Niked hierboven al zegt. Dit is een veelvoorkomende bug en vaak is Rockstar snel met het compenseren/oplossen van je probleem.
 4. Niked

  Deluxo is verdwenen

  Stuur hier een support request. Kies voor live chat indien mogelijk, dan heb je hem al terug na een uurtje.
 5. Sentasi

  Deluxo is verdwenen

  Als hij opgeblazen is, en je hebt niet direct naar Mors Mutual Insurance gebeld en je console uitgezet, dan is je wagen helaas verdwenen omdat je hem niet geclaimed hebt bij de verzekering. Je kan nog proberen Mors te bellen, maar waarschijnlijk is hij voorgoed weg.
 6. Xifiz1988

  Deluxo is verdwenen

  Halle allemaal. Gisteren lekker gegamed en vandaag is mijn deluxo ineens weg. De laatste keer dat ik hen zag werd ik opgeblazen en daarna de console uitgezet. Sindsdien spoorloos Ik had er een met wapens. Overal gekeken maar nergens teruggevonden. Ik heb gekeken in: Mors mutial en het depot. Garages. MOC Mechanici Politiebureau Op de kaart. Nergens is nog iets terug te vinden. Ik heb ook geen geld er bij dus hij kan ook niet vekocht zijn. Iemand nog suggesties om hem te vinden
 7. Last week
 8. Platypus

  Hackers

  Vandaag de dag kun je best wegblijven van online games op consoles uit de vorige generatie. Die games krijgen geen updates meer en zijn dus kwetsbaar voor hackers.
 9. PrioX

  Open iv

  Ik heb net op je PB geantwoord. Ik wil je best proberen te helpen.
 10. Ja goede vraag... Ik wacht waarschijnlijk tot ze iets toevoegen wat ik echt leuk vind. Dan heb ik nu in ieder geval al een voorsprong.
 11. PrioX

  Hackers

  Ik speel zelf op de Xbox One en daar zijn vrijwel geen hackers te vinden. Op de Xbox 360 ben ik ze wel eens tegen het lijf gelopen, en heb ook genoeg filmpjes gezien.
 12. mike_barca10

  Open iv

  Hallo Wie kan me helpen met open iv kom er niet uit !!!!!!! Michael
 13. Ik heb op dit moment $800 (wel nog wat schatkaarten te gebruiken) en bijna 98 gold bars. De afgelopen weken heb ik niet zoveel gespeeld. Gelukkig heb ik volgende week weer veel tijd over. Ik ga dan zeker weer wat opsparen. Tot nu toe beleef ik nog steeds veel plezier aan de summer update. Rockstar heeft echt goed werk gedaan!
 14. 07a61c1.mp4 We zitten al halverwege de 10 legendarische bounties, met deze week nummer 5: Cecil C. Tucker. Deze kerel is slechts 20 jaar, maar heeft al een aantal brandstichtingen en moorden in de sloppenwijken van St. Denis op zijn naam staan. Momenteel werkt hij samen met de Lemoyne Raiders en houdt hij zich schuil in Fort Brennand, ten noorden van St. Denis. Ga naar eender welk Bounty Board om hieraan te beginnen, en zoals altijd toont het aantal sterren op de poster de moeilijkheid. Rol-specifieke beloningen, toevoegingen voor XBox en meer Deze week krijgt iedereen voor elke rol een cadeautje. Bounty Hunters krijgen 5 Tracking Arrows, Traders krijgen 5 Potent Predator Bait en 5 Potent Herbivore Bait en Collectors krijgen 3 Collectible Coins. Daar bovenop krijgt iedereen die 3 opeenvolgende dagen een Role Daily Challenge voltooit een exclusieve tint van de Folwell Hat. Alle beloningen zouden binnen 24 uur na inloggen beschikbaar moeten zijn. Alle Xbox One spelers krijgen nu ook toegang tot de content die voordien exclusief was voor PS4: dit zijn de American Foxhound hond voor je kamp, 3 Ability Cards, Shoot the Sky Emote en ook nog de Carrigan Hat, de Burnham Boots en de Avery Gloves. Spelers die hun precisie willen verbeteren kunnen deze week Last Stand (Free Aim) spelen. Dit is een free-for-all bloedbad waar enkel de laatste overlevende het spel wint. Daarnaast kunnen ze ook nog de free aim variaties van Shootout, Takeover en Elimination Series spelen tot 21 oktober. Wekelijkse bonussen en voordelen Deze week is er ook een 25% korting op Role items in de Novice categorie. Voor Bounty Hunters is dit onder andere de Reinforced Lasso, voor Collectors onder andere de Field Shovel en voor Traders onder ander een Stew Pot. Ook is er 50% korting op alle Pistol, Revolver, Repeater, Rifle en Shotgun ammo (inclusief High Velocity en Express). Spelers met een Twitch Prime-account kunnen nog steeds de Bounty Hunter rol gratis bemachtigen, en ze krijgen 10% extra korting bovenop de korting die hierboven staat vermeld. Daarnaast krijgen alle PlayStation Plus leden een exclusieve tint van de Killiman Vest als ze voor 4 november inloggen. Ten slotte nog een herinnering aan alle Outlaw Pass-bezitters dat je tot 18 november de tijd hebt om de exclusieve items vrij te spelen. Daarna zijn ze voor altijd weg en kun je ze niet meer vrijspelen. Om iedereen de kans te geven deze items te bemachtigen, kun je nu een rang stijgen voor de prijs van 1 Gold Bar. Bron: Rockstar Newswire
 15. JGN

  Hackers

  Is er iemand zijn spel al gehackt geweest ? Ik heb al enkel dingen gezien waarbij andere spelers je online kunnen 'verkrachten', iemand dit al meegemaakt ? Je mag mij ook een privé bericht sturen, heb hier wat vragen over.
 16. mike_barca10

  Help !!!

  Ik kan hem even niet vinden maar als jij het mij wilt uitleggen vindt ik dat ook prima 👍
 17. Damn, rijke cowpoke. Waar ga je al dat geld en goud aan uitgeven? Voor mijn speelsessie vandaag had ik iets van $3200 en 230 Gold. Heb flink wat uitgegeven en daar schiet nu nog $52.85 en 208.37 Gold van over. Gelukkig heb ik nog twee schatkaarten op zak.
 18. PrioX

  VCS Quiz

  We gaan verder met een makkelijke: Hoe heet het kind van Louise?
 19. Ik heb de laatste weken flink gespaard dankzij het geld dat je verdient met de rollen. Ik zit nu op $17.093 en 382.88 Gold.
 20. .Sharingan

  VCS Quiz

  Dat moet haast wel. Ik zou het anders echt niet meer weten.
 21. PrioX

  Rockstar Games Quiz

  Een vraag over Rockstar zelf: Welke Rockstar-studio is het recentst toegevoegd en welke kleuren heeft het Rockstar-logo van deze studio?
 22. PrioX

  VCS Quiz

  Weet je zelf het antwoord nog na zo'n lange tijd? Heb je het toevallig over het verzamelen van de Red Balloons, welke je kapot moet schieten? In voorgaande III-era GTA's verzamel je de collectibles door ze alleen op te pikken.
 23. .Sharingan

  Rockstar Games Quiz

 24. PrioX

  Help !!!

  Ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt. Kun je misschien zo'n YouTube video hier plaatsen? Dit kun je doen door gewoon de link in de adresbalk in je bericht te plaatsen.
 25. PrioX

  Huis en auto's kwijt

  Hallo Martine, Het appartement heeft hij waarschijnlijk ingewisseld voor de garage. Deze kan hij helaas niet terugkrijgen tenzij hij deze opnieuw koopt. Wel zal hij een deel van het aankoopbedrag van het appartement hebben teruggekregen (ik geloof de helft). Om te controleren of dit inderdaad het geval is kan je zoontje even de Mechanic bellen via de mobiele telefoon. Deze laat alle auto's per gebouw dat hij bezit zien, en zo kun je dus controleren of hij inderdaad het appartement kwijt is. Om dit in de toekomst te voorkomen kan hij een nieuwe aankoop (garage, huis, appartement, etc) in een nieuw slot plaatsen. Zo vervang je niet een andere garage/huis/appartement. Wanneer je een appartement met garage bezit kun je hier vaak 6 of 10 auto's in kwijt. Wanneer je daarna overstapt naar een kleinere garage met twee parkeerplaatsen zal het spel de eerste twee auto's overnemen die in de grote garage stonden. De garages werken namelijk met parkeerplaatsen (''slots''). Wanneer je naar een garage overstap met twee parkeerplaatsen zullen de auto's in slot 1 en 2 uit de grote garage worden overgezet. Tot de rest van de auto's heb je geen toegang tot je weer terug overstapt naar een garage met meer ruimte. Dus in het kort: - Tegen de ruil van een grote garage (of appartement) naar een kleine garage kun je niks meer doen. - De auto's die nu ontbreken zijn niet verloren, maar je kunt ze pas weer gebruiken wanneer je een grotere garage koopt.
 26. Martine

  Huis en auto's kwijt

  Help! Mijn zoontje had een prachtig appartement en deze week voor 20 euro playstation tegoed een auto erbij gekocht. Nu heeft hij iets gedaan waardoor hij ineens een kleine garage heeft en er staan ineens 2 heel andere auto's in. Kan ik hier wat aan doen? De auto's heb ik inmiddels gevonden... Storage... Maar nu dat huis nog....
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...