Jump to content
GTAGames.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Goed om te horen, Seeg! Mocht je meer vragen hebben over GTA stel ze dan gerust en wellicht zijn er opnieuw leden die je kunnen helpen.
 3. Zo te zien werkt het niet. Ik kan jou ook niet joinen: "Unable to connect to game session". Dan denk ik inderdaad dat iets als een firewall het blokkeert. Welke virusscanner gebruik je?
 4. Ik heb je een verzoek gestuurd, kijk even of het lukt om mij te joinen.
 5. Today
 6. Wat is je Social Club account? Dan add ik je even en kan je kijken of het lukt om mij te joinen. Als je nu tijd heb tenminste.
 7. Misschien een domme vraag... Maar je weten zeker dat je een publieke sessie start en geen Invite Only, Crew Only of Solo sessie?
 8. ik heb geen vrienden op gta 5 op de pc
 9. Ik vind het zelf lastig te bepalen. Het lijkt er iets beter uit te zien, maar lastig te zeggen. De TV zelf gooit ook nog tig filters over het beeld waardoor heel subjectief is. Ik zou zeggen dat het met HDR aan het spel iets beter lijkt qua felheid en contrast.
 10. Kunnen vrienden jou joinen of jij vrienden?
 11. PrioX

  RDR2 online Onspeelbaar

  Bugs zijn natuurlijk irritant, maar ze zijn onvermijdelijk in zo'n grote game. Neemt natuurlijk niet weg dat het eigenlijk niet hoort. Ikzelf heb geen problemen, alleen het feit dat Stranger-missies soms niet willen starten wanneer je met de Stranger gepraat hebt. Qua content valt het natuurlijk gewoon tegen, zelfs na de update van vorige week. Ik moet toegeven dat ik sinds de update wel elke dag heb gespeeld om de dagelijkse challenges te voltooien. Ze zijn een stuk leuker en gevarieerder, en het is nu de moeite waard om ze te voltooien. Door de challenges vul ik mijn tijd op het spel toch wel goed in en doe ik allerlei verschillende dingen. De nieuwe missies in de Free Roam vallen ook erg tegen. Ik heb al eerder aangegeven dat het gewoon gerecyclede content is. Ze voegen bijvoorbeeld Sadie Adler toe en wat voor missies heeft ze: het zoeken en terugbrengen van een koets. Dat is exact hetzelfde wat ik bij de andere missies moet doen. En zo gaat het bij alle missies. Speel bij een opdrachtgever de missies en je hebt ze bij allemaal gedaan.
 12. PrioX

  "GTA2: The Movie" high quality version.

  Nice! Bedankt voor het delen, ik had de volledige versie ook nog nooit gezien.
 13. dankjewel voor het helpen maar ik kan niks vinden
 14. MrKooKie

  "GTA2: The Movie" high quality version.

  Een zekere "drawman" heeft op YouTube de volledige versie van "GTA2: The Movie" geupload. Het is niet helemaal duidelijk wie deze persoon is, maar wat wel duidelijk is, is dat het hier om een versie gaat die niet eerder op internet geplaatst is. De "official version" van deze film is altijd in lagere resolutie aangeboden. Ook is er een intro periode van zo'n 30 seconden waar het lijkt alsof er een opname gestart wordt. Misschien niet zo'n grootse vondst voor de meesten, maar ik persoonlijk ben hier al een aantal jaar naar opzoek. Anyway... Enjoy!
 15. Yesterday
 16. In plaats van de PM reageer ik even hier. Als ik op het internet op dit probleem zoek zie ik meerderen (tot terug in 2015) met dit probleem. Het lijkt vooral te maken te hebben met jouw internet connectie en dan kan het probleem overal zijn helaas. Van modem, router, firewall tot jouw eigen computer. Ik zou je vooral aanraden om deze topics eens door te nemen en te zien of je misschien vergelijkbare dingen tegen komt die jou verder kunnen helpen. Ik ben bang dat dit een heel specifiek probleem is. https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/611703709833364758/ https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/611703709831944098/
 17. De kans is groot dat er iets niet goed staat in je instellingen waardoor je geen verbinding kunt maken met spelers, en daarom dus alleen in een sessie komt. Heb je recent iets aangepast, of krijg je errors tijdens het spelen van GTA Online? Op deze website staan een hoop routers. Zoek even je router op en klik erop. Eenmaal op die pagina leggen ze stap voor stap je uit hoe je internetpoorten openzet speciaal voor GTA Online op de PC. Op Steam staat ook nog wat uitleg over het openen van je NAT-type. Misschien dat iemand met wat meer kennis over PC's je kan helpen. Zoals ik al zei ben ik er niet zo bekend mee.
 18. Ik heb zelf niet zoveel verstand van de PC-versie. Maar staan je internetinstellingen wel goed, en wat is bijvoorbeeld je NAT-type?
 19. Seeg

  Seeg

  ik krijg wel meldingen binnen van mensen die een invite sturen maar het joine van een messie gaat ook niet 

 20. hallo met seeg .ik heb een probleem tijdens het joine van gta 5 online elke server die ik join kom ik alleen ik heb alles geprobeerd op nieuw geïnstalleerd hotspot wifi. kan iemand mij helpen ?
 21. Seeg

  • Seeg
  •   
  • PrioX

  hey met seeg zal jij mij kunnen helpen?

   

 22. Phoenyxar

  Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?

  En Assassin's Creed Chronicles India is er mee door en zo alle Chronicles. Eens een grappige andere manier van spelen, maar toch spijtig dat het geen canon volle games waren.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×
×
 • Create New...