GTAGames.nl

  Grotti GT500 en 'Air Quota' nu beschikbaar op GTA Online!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.gtaonline_gt500.png.46106cb020766

   

  Een nieuwe week, een nieuwe auto. Vanaf vandaag is de Grotti GT500 beschikbaar op GTA Online! De auto is te koop voor $785.000 bij Legendary Motorsport. Wat kunnen we eigenlijk nog meer over dit voertuig vertellen? Nou, het is in ieder geval een stijlvolle automobiel die je eigenlijk niet mag missen. En dat voor een relatief lage prijs. Ga jij de Grotti GT500 aanschaffen? :*D

   

  Dat is overigens niet het enige wat we vandaag nieuw krijgen. We krijgen ook weer een nieuwe Adversary Mode: 'Air Quota'. Deze gamemode is eigenlijk een nieuwe variant van 'Kill Quota'. Je moet een x aantal spelers vermoorden met een bepaalt luchtvoertuig waarna je doorstroomt naar een ander luchtvoertuig. Bereik als eerst de 'kill quota' met alle luchtvoertuigen en je wint! Tot 22 januari kun je dubbel RP en GTA$ verdienen met deze gamemode. 

   

  De bonussen en kortingen zijn ook vernieuwd. Je kunt ze hier bekijken. :) 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Lampadati Viseris nu beschikbaar op GTA Online!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.gtaonline_viseris.png.46705c72614

   

  Het is weer dinsdag. Vorig week begon Rockstar het nieuwe jaar met een nieuw voertuig op GTA Online. En deze trend zetten ze deze week meteen weer door. Vanaf vandaag is de Lampadati Viseris beschikbaar op GTA Online! De auto is te koop bij Legandary Motorsport voor $875.000.

   

  Net zoals bij de Annis Savestra is het op deze auto ook mogelijk om wapens te plaatsen via een Mobile Operation Center.

   

  De bonussen en kortingen krijgen vandaag ook weer een update. De volledige lijst is later vandaag hier te bekijken. Er is o.a. dubbel RP en GTA$ te verdienen met Contact Missions van Lester. :) 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Annis Savestra nu beschikbaar op GTA Online!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.gtaonline_savestra.png.313530cd9c

   

  Rockstar begint het nieuwe jaar met een nieuwe auto, de Annis Savestra! Deze auto is vanaf nu te koop op GTA Online voor $990.000 bij Legendary Motorsport. Dit autootje uit de jaren 70 kan ook uitgerust worden met wapens waarmee je het je tegenstanders weer lastig kunt maken. Dit is echter alleen mogelijk wanneer je een Vehicle Workshop hebt in je Avenger of Mobile Operations Center. 

   

  Op het moment van schrijven sneeuwt het nog steeds in Los Santos. We kunnen vandaag dus nog eventjes profiteren van de sneeuwballen. 8)

   

  De actieve bonussen en kortingen van deze week zijn hier te bekijken.

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Gerucht: 'Red Dead Redemption verschijnt 8 juni 2018'

  PrioX
  Door PrioX,

  Pfff... Het idee dat we nu met z'n allen Red Dead Redemption 2 zaten te spelen. Helaas heeft Rockstar dat idee eerder dit jaar doen verdwijnen nadat werd aangekondigd dat het spel werd uitgesteld naar de lente van 2018. :-(

   

  Er verscheen gisteren een opvallend nieuwtje. Een Deense webshop heeft de mogelijke releasedatum van Red Dead Redemption 2 op hun website geplaatst. Nu komt het wel vaker voor dat webshops een releasedatum als placeholder invullen. Maar opvallend is dat deze website hetzelfde heeft gedaan met de releasedatum van GTA V voor de PS4 en Xbox One. En wat denk je? Het was nog juist ook! 

   

  medium.rdr2deensewebshop.jpg.3c19503cb40

   

  De webshop heeft vermeld dat Red Dead Redemption 2 op vrijdag 8 juni 2018 verschijnt. Of het waar is blijft de vraag. Maar het is in ieder geval iets om in de gaten te houden. Ze hebben inmiddels de releasedatum aangepast in '2018'. Overigens verwacht ik persoonlijk toch snel een aankondiging van Rockstar wat betreft de releasedatum. Over een maandje of zes is de lente alweer voorbij. 0_0 

   

  Bron: RedDeadNews Twitter


  Overflod Autarch en 'Slashers' Adversary Mode beschikbaar op GTA Online!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.gtaonline_autarch.png.01ade7aa13c

   

  Overflod Autarch

  De sneeuwbuien boven Los Santos lijken weg te trekken. Weggebruikers kunnen echter nog gewoon door de straten scheuren met de nieuwe Overflod Autarch. Deze nieuwe supercar is te koop bij Legendary Motorsport voor $1.995.000. 

   

  Adversary Mode: Slashers

  Naast een nieuwe auto krijgen we ook een nieuwe Adversary Mode, 'Slashers'. Ik denk dat veel spelers nu denken dat deze al bestond, en dat klopt eigenlijk ook wel. Echter, is dit een variant op de originele gamemode waarbij iemand de andere spelers moet doden in donkere locaties. In Slashers zijn er namelijk grotere teams die tegen elkaar spelen en zullen de teams tijdens het spelen wisselen waardoor de hunted de hunter wordt. Tot 8 januari kun je dubbel RP en GTA$ verdienen met deze gamemode. 

   

  Sneeuwval en meer cadeautjes

  Om het jaar leuk af te sluiten heeft Rockstar nog een aantal cadeautjes in petto. Ook de sneeuwval kunnen we binnenkort weer terug verwachten rond oudejaarsavond en nieuwjaarsdag . 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Fijne feestdagen en een knallend nieuwjaar!

  PrioX
  Door PrioX,

  large.sneeuwgtaonline.jpg.9ebcf00d7f487f

   

   

  GTAGames.nl wenst iedereen fijne feestdagen en een fantastisch 2018! :bier:

   

   

   

   


  Vreemde taferelen in een ondergesneeuwd Los Santos!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.gtaonline_sneeuw5.png.b767a98ad9d

   

  Je ziet het niet vaak; sneeuw in Los Santos. Maar zelfs wanneer het eindelijk zover is laten de inwoners zich niet klein maken. Hier in Nederland is het land meteen in rep en roer. Lange files, treinen die niet rijden en sneeuwvrij voor scholen. In Los Santos gaat het er heel anders aan toe. 

   

  Onze reporter heeft vandaag een aantal kiekjes genomen van mensen die zich niets aantrekken van het koude weer. Mensen gaan gezellig naar het strand, nemen een frisse duik, lopen in hun korte broek en zelfs het werk gaat gewoon door. 

   

  Ben jij ook rare taferelen tegengekomen? Stuur dan je foto's in! :) 

   

  medium.gtaonline_sneeuw4.png.5a4b99a6bb65737223ea5aa2b674b75a.png medium.gtaonline_sneeuw3.png.2d31706ce8de011daf2babecc2a86ba1.png

   

  medium.gtaonline_sneeuw2.png.e77df18be550a9d3facf8072cd807ab1.png medium.gtaonline_sneeuw1.png.7fe89c0ad3c893871a04ce07cefc2aba.png

   

  Eerder: Sneeuwstorm raast over San Andreas + Meer! 


Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS