GTAGames.nl

  Rockstar Warehouse Holiday Sale!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.warehousesaleholiday.jpg.741f6b88

   

  Opnieuw uitverkoop in de winkel van Rockstar Games! Ter ere van de kerstvakantie die bijna begint is er tot 21 december weer flink wat leuk spul met korting te bemachtigen. 

   

  Er is 40% korting op verschillende spellen waaronder GTA V, Red Dead Redemption en Bully. Ook is er weer korting op kleding, en goodies beschikbaar. Speciaal voor de vakantie zijn er twee bundels samengesteld. De 'Rockstar Gear Bundel' waarin R* kleding zit, en de 'Bully Gear Bundel' waarin kleding van het spel zit. 

   

  Later deze maand is er op GTAGames.nl ook wat van Rockstar te krijgen. Blijf ons volgen. :) 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Leak: Mogelijke ''treasure hunt'' binnenkort in GTA Online?

  PrioX
  Door PrioX,

  Met de release van The Doomsday Heist zijn er weer een aantal interessante dingen gevonden in de code van GTA Online. Het Twitteraccount Red Dead Network (die via anderen personen de info gekregen heeft) kwam eerder vandaag met een aantal interessante berichten over een mogelijke ''treasure hunt'' voor GTA Online. Dit evenement zou direct verbonden staan aan Red Dead Redemption 2, het zou je zelfs in-game beloningen kunnen opleveren. Maar laten we bij het begin beginnen...

   

  In de code van GTA Online zijn dus verwijzingen naar een ''treasure hunt'' evenement gevonden. De personen die de code ontdekt hebben denken dat je aan de hand van in-game hints bij een verborgen schat zou moeten uitkomen. In deze schatkist zou een Double-Action Revolver zitten, een iconisch wapen voor westerns als Red Dead. Wanneer je het revolver gevonden hebt zit er een speciale challenge aan verbonden. Zo moet je vijftig headshots maken om een GTA$ beloning te krijgen op GTA Online, en een speciale variant van het wapen vrij te spelen in Red Dead Redemption 2. :sigaar: 

   

  Het gaat hier over leaks, dus neem alles met een korreltje zout. Wanneer het evenement van start gaat is niet bekend. Maar zodra we dat weten is het hier te lezen! :) 

   

   

  Bron: RedDeadNet Twitter (via anderen).


  The Doomsday Heist is speelbaar!

  Cabyon
  Door Cabyon,

   

  Vandaag kunnen de teams in GTA Online weer bij elkaar komen. Jullie hulp is hard nodig nu San Andreas bedreigd wordt met een dodelijke aanval. The Doomsday Heist is vanaf nu speelbaar op GTA Online! 

   

  Waar moeten we beginnen? Allereerst met de melding dat deze heist niet hetzelfde is als de voorgaande. Je start deze namelijk niet in je high-end appartement maar in een Facility. Deze kun je kopen op de Maze Bank Foreclosures website. Wanneer je eenmaal een Facility hebt krijg je als VIP, CEO of MC President toegang tot de planningskamer voor The Doomsday Heist. Een deel van de missies spelen zich in de freemode af wat dus betekent dat andere spelers je kunnen helpen of juist hinderen. De nieuwe heist is goed voor ongeveer twaalf uur aan nieuwe gameplay. 

   

  De Facility kan trouwens uitgerust worden met upgrades. Je hebt bijvoorbeeld de optie om een beveiligingskamer toe te voegen waarin je een speciaal Strike Team kunt oproepen. Ook kun je de Facility uitbreiden met een Orbital Cannon, een groot kanon dat voor een aardig prijsje ingezet kan worden op andere spelers.   

   

  medium.doomsdayheist1.jpg.663405f3ab403b

   

   

  Met deze nieuwe update zijn er ook wat nieuwe voertuigen toegevoegd. Uiteraard is de mega populaire jetpack teruggekeerd genaamd 'Thruster' en kunnen we verschillende andere bewapende voertuigen aanschaffen zoals de Deluxo en Barrage. Er is ook een nieuw Mobile Operations Center toegevoegd, een helikopter genaamd 'Avenger' die maar liefst 30 spelers kan meenemen. Er is in ieder geval voldoende nieuw speelgoed toegevoegd! Hierbij moeten we wel vermelden dat veel voertuigen gestald moeten worden in een Facility. Je zal dus eerst zo'n Facility moeten kopen voordat de voertuigen gekocht kunnen worden. 

   

  Naast de nieuwe heist, properties en voertuigen krijgen we ook een compleet nieuw radiostation genaamd 'Blonded Los Santos 97.8 FM', nieuwe tatoeages, facepaints, kledingstukken en MkII wapens. Er is dus genoeg nieuwe content om je even bezig mee te houden. Voor alle aanpassingen, nieuwe achievements en wapens (en dergelijke), zie het nieuwsbericht van R*.

   

  medium.doomsdayheist2.jpg.2ef7e103e0942a

   

  Er zijn ook bonussen en kortingen beschikbaar, waaronder een Rockstar Sweeptake event waarmee je leuke goodies kunt winnen. Bekijk ze hier! :) 

   

  Discussieer mee over de nieuwe update in ons discussietopic

   

  Bron: Rockstar Newswire


  GTA Online: Doomsday Heist vanaf 12 december beschikbaar!

  PrioX
  Door PrioX,

  Een nieuwe heist? Jazeker! Vanaf dinsdag 12 december kunnen we ons gaan bezighouden met The Doomsday Heist

   

  Jij en je team worden opgeroepen om San Andreas te gaan redden van de totale vernietiging. Lester, Agent 14 en een rijke techneut roepen je op om uit te zoeken waar de dreiging vandaan komt. En zoals we in de onderstaande trailer kunnen zien zal het een spannend avontuur worden met een aantal spectaculaire achtervolgingen. Zo zien we een grote duikboot, een nieuwe tank en zelfs vliegende auto's! 

   

  En voordat we het vergeten: Het grootste mysterie zal hoogstwaarschijnlijk worden opgelost. De jetpack en Mount Chilliad hebben ook een rol in deze nieuwe heist! 

   

   

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Nieuwe Rockstar t-shirts beschikbaar in The Warehouse!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.tshirtrockstardec.jpg.763fdd0b8dc

   

  Er zijn nieuwe t-shirt beschikbaar in de online winkel van Rockstar Games, deze behoren tot de Rockstar Apparal Collection. Deze t-shirts werden een tijdje geleden weggegeven tijdens een giveaway en zijn nu los te koop voor €29,99 (excl. verzendkosten). De t-shirts zijn later deze maand ook vrij te spelen op GTA Online voor je karakter. 8)

   

   

  Er zijn ook een aantal wallpapers, achtergronden en avatars beschikbaar in de download-sectie van Rockstar. Deze nieuwe downloads zijn gebaseerd op de nieuwe t-shirts.

   

  Hier op GTAGames.nl kunnen we later deze maand ook iets Rockstars-gerelateerd verwachten. Blijf het nieuws volgen! :) 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Kerst en Oud & Nieuw meetings 2017

  PrioX
  Door PrioX,

  large.kerstenoudennieuwmeeting.jpeg.b639

   

  Vijf december, pakjesavond. Een van de feesten die wij deze maand voorbij zien komen. Ter ere van Kerstmis en Oud en Nieuw organiseren @Tommie59 (namens de Online-crew) en @Sandertju (namens TEAM) de 'Kerst en Oud & Nieuw' meeting op GTA Online. 

   

  PlayStation 4- en Xbox One-spelers kunnen het jaar dus knallend en gezellig afsluiten op GTA Online. Alle info over deze meetings is te lezen in het bijhorende topic die hieronder vermeld staat. We hopen velen van jullie te zien! En doe je mee, vergeet dan niet mee te denken over de activiteiten die gespeeld kunnen worden. Jouw mening telt. :) 

   

   


  L.A. Noire verschijnt 15 december op de HTC Vive + Giveaway!

  PrioX
  Door PrioX,

   

  Afgelopen maand verscheen L.A. Noire voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Op hetzelfde moment werd aangekondigd dat de HTC Vive versie uitgesteld was tot december. Vandaag hebben we een release datum gekregen. De heruitgave van L.A. Noire zal op 15 december speelbaar zijn op de HTC Vive. Deze uitgave zal zaken bevatten die speciaal opnieuw zijn opgebouwd voor virtual reality.

   

  medium.lanoiregiveaway.png.ba0315c9ae0cf

   

  Om de nieuwste versies van L.A. Noire te vieren organiseert Rockstar een speciale giveaway. De hele maand december zijn er unieke consoles te winnen die compleet in een L.A. Noire jasje gekleed zijn. 8) Meedoen is vrij simpel. Via de events-pagina op de Rockstar Social Club zal er iedere week een nieuwe sweeptake verschijnen waarvoor jij je kunt opgeven met je Social Club account. 

   

  De planning:

  • 1-7 december maak je kans op een Xbox One X
  • 8-14 december maak je kans op een PlayStation 4 Pro
  • 15-21 december maak je kans op een Nintendo Switch
  • 22-28 december maak je kans op een PC

   

  Blijf ook GTAGames.nl goed in de gaten houden. Ook wij sluiten het jaar leuk af. 0_0

   

  Bron: Rockstar Newswire


Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS