GTAGames.nl

  De officiële GTAForum Social Club crew is terug!

  PrioX
  Door PrioX,

  med_gallery_1_5_9836.jpg

   

  We are back in business! :sigaar: Na een lange tijd van stilte heeft de Online-crew de Social Club crew van het forum afgestoft. Met de recente veranderingen heeft de Online-crew de leiding van de crew overgenomen. Zij zullen vanaf nu alle zaken rondom de crew regelen waaronder het toevoegen en uitnodigen van leden die lid willen worden. 

   

  Lid worden is overigens ook aangepast. Voorheen waren er een aantal eisen waaraan je moest voldoen om lid te mogen worden. Deze zijn allemaal verdwenen! Het enige wat je moet doen is lid zijn van GTAForum.nl en een reactie achterlaten in het Officiële GTAForum crew-topic. Iedereen is welkom! Via onze crew kunnen leden makkelijk elkaar opzoeken in GTA Online om af te spreken. Dit is bijzonder makkelijk als je iemand zoekt om bijvoorbeeld Heists te spelen. 

   

  We zien jullie online! :) 


  Transform Races zijn beschikbaar in GTA Online!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.e52ab6b6693d1525e690a6d6b62aa8d67

   

  Vanaf vandaag kunnen we nieuwe Stunt Races ervaren in GTA Online! De Transform Races zijn beschikbaar in GTA Online. Tijdens deze races wissel je telkens van voertuig. Het ene moment zit je in een auto, het ander moment ineens in een vliegtuig. Je verandert van voertuig zodra je door een speciale pick-up rijdt, vliegt of vaart. Er zijn in het totaal 15 Transform Races toegevoegd waarin je gebruik maakt van fan-favoriete voertuigen zoals de Ruiner 2000, Rocket Voltic, Zentorno en Besra. 8) Later dit jaar worden er meer Transform Races toegevoegd door Rockstar, en kun je ze zelf maken in de Content Creator. Heb jij de Transform Races al gespeeld? Laat ons vooral je mening weten. :) 

   

  Er zijn deze week ook weer leuke bonussen en kortingen beschikbaar, waaronder dubbel RP en GTA$ voor de Transform Races. Bekijk ze hier

   

   

  Bron: Rockstar Newswire


  SquidPhysics covert de GTAV trailer muziek!

  PrioX
  Door PrioX,

  Het talent SquidPhysics kennen we al langer dan vandaag. Deze YouTuber brengt al jaren covers uit en het mag duidelijk zijn dat hij fan van Rockstar Games is. Zo bracht hij ons eerder al covers van GTA intro's, Max Payne, Bully en Red Dead Redemption. Vandaag heeft hij een nieuwe cover online geplaatst waarin hij de muziek uit de eerste GTA V trailer covert; Ogdens' Nut Gone Flake van The Small Faces. De muziek brengt je meteen weer terug naar zes (!) jaar geleden toen we voor het eerst beelden te zien kregen van GTA V. ^_^

   

   

   

  Bron: SquidPhysics YouTube


  Transform Races komen 17 oktober - Bekijk de trailer!

  PrioX
  Door PrioX,

  Vorige week konden wij jullie al vertellen dat er weer veel nieuwe content onderweg is naar GTA Online, waaronder Transform Races. Tijdens deze races wissel je van voertuig door pick-ups op te pakken. Het ene moment zit je in een supercar, en een paar tellen later vlieg je door de lucht in een vliegtuig. De Transform Races komen dinsdag 17 oktober naar GTA Online. Bekijk hieronder de trailer! :) 

   

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Buckingham Pyro nu beschikbaar in GTA Online!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.gtaonline_pyro.png.f1240dbeca7ca1

   

  Trek de portemonnee maar weer open! De Buckingham Pyro is beschikbaar in GTA Online, een tweepersoonsvliegtuigje met miniguns aan de voorkant en raketten onder de vleugels. De Pyro is te koop bij Warstock Cache and Carry voor een prijs van $4.445.000 of $3.350.000 (trade prijs). Happy flying! 8)

   

  Deze week zijn er ook bonussen en kortingen beschikbaar. Deze zijn hier te bekijken.  

   

  Bron: Rockstar Newswire


  GTAForum als thuisbasis voor Clans en Crews

  PrioX
  Door PrioX,

  med_gallery_1_5_21077.jpg

   

  Al jaren staat GTAForum open voor GTA Clans en Crews die een thuisbasis zoeken. Echter, was het beleid rondom de Clans en Crews verouderd en de laatste jaren is het niet goed bijgehouden. De Online-crew heeft het beleid nu aangepast om Clans en Crews meer vrijheid te geven en het forum open te stellen voor meer Clans en Crews. Wij leggen vanaf nu geen verplichtingen meer op. Leiders van Clans en Crews mogen deze vanaf nu zelf samenstellen zonder dat iemand anders zich daar mee bemoeit. Ook mag je als nieuw forumlid direct actief zijn in het Clans en Crews-forum. Je hoeft dus niet meer x dagen lid te zijn en x posts te hebben geplaatst. 

   

  Ook zijn recruitment- en talktopics afgesplitst en hebben ze ieder een apart forum gekregen om een beter overzicht te krijgen. 

   

  Met deze aanpassingen hopen we het forum aantrekkelijker te maken voor Clans en Crews om zich hier te vestigen. Er is altijd ruimte voor verbetering. Dus laat vooral van jezelf horen mocht je ideeën hebben. :) 

   

  Het aangepaste beleid is hier zichtbaar. 


  Binnenkort beschikbaar: Transform Races en meer!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.e52ab6b6693d1525e690a6d6b62aa8d67

   

  Binnenkort kunnen we weer nieuwe content verwachten in GTA Online. Rockstar Games heeft vandaag bekend gemaakt dat we nieuwe races krijgen, voertuigen, Adversary Modes en meer. 

   

  Transform Races

  Transform Races zijn nieuwe races die gebaseerd zijn op de Stunt Races. Tijdens deze races wissel je van voertuig door over pick-ups te rijden, vliegen of varen. Het ene moment kun je in een snelle supercar zitten, terwijl je op het ander moment ineens in een vliegtuig vliegt of op een jetski springt. Zowel de grond, het water en de lucht worden dus gebruikt voor deze races. En het komt zelfs voor dat je voor de afwisseling moet parachuteren! 8) 

   

  Later deze maand worden de Transform Races beschikbaar. Later dit jaar kun je ze ook zelf maken in de Content Creator. 

   

  Nieuwe Adversary Modes

  We zijn inmiddels wel gewend dat we bij elke nieuwe update een aantal nieuwe Adversary Modes krijgen. De komende periode kunnen we er meer verwachten:

   

  • Condemned: Een speler start met een zelfmoordklokje. Als je deze wil kwijtraken moet je een vijand doden die dan vervolgens de zelfmoordklok in beeld krijgt. Lukt het niet om iemand te vermoorden dan zal je het loodje leggen
  • Dogfight: Een fantasie voor de fanatieke piloten. Tijdens deze mode ga je in gevecht met andere piloten.

   

  medium.43937f9a4525531fb3edef908cd945495

  Hunter

   

  Nieuwe voertuigen:

  Binnenkort zijn de onderstaande voertuigen beschikbaar. Zorg dus dat je ruimte hebt in je garage of hangar! 

  • Hunter (helikopter) 
  • Coil Cyclone (supercar)
  • Vigilante (klasse onbekend, tenzij ''Batmobile'' een klasse is :clown:)

   

  medium.bd55c34216e8b74b2ae48c0e16e063689

  Vigilante

   

  En nog veel meer...

  Er is nog veel meer onderweg voor GTA Online. Zo komen er nieuwe Weaponized Vehicles, zal Legandary Motorsport uitgebreid worden met nieuwe voertuigen en kunnen we nieuwe properties kopen.

   

  Bron: Rockstar Newswire

   


Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS