GTAGames.nl

  Wekelijkse bonussen en kortingen

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.starterpack2.jpg.1e5091276c309df3

   

  In dit topic worden de wekelijkse bonussen en kortingen genoteerd die actief zijn op GTA Online. De hoofdpost zal wekelijks bijgewerkt worden.

   

  Laatste update: 14 februari 2019

   

  Bonussen van deze week:

  • Verdien in februari maximaal 1 miljoen door in de weekenden in te loggen, je krijgt $250,000 per weekend.
  • Log in en ontvang het Declasse logo t-shirt.
  • Dubbel RP en GTA$ voor Gunrunning verkoopmissies.
  • Dubbel RP en GTA$ voor Till Death Do Us Part (bunker), Hardest Target, Trap Door en Siege Mentality Adversary Modes.

   

  Kortingen van deze week:

  • 40% korting op Bunkers en Mobile Operations Center. 
  • 30% korting op de HVY APC, Pegassi Oppressor, Weaponized Declasse Tampa, Anti-Aircraft Trailer, Bravado Half-Track, Dune FAV, HVY Nightshark, Ocelot Ardent. 
  • 30% korting op Ballistic Equipment
  • 30% korting op alle wapens bij Ammu-Nation.
  • 40% korting op MkII wapen upgrades.
  • 30% korting op alle Valentijnscontent.

   

  De bonussen en kortingen zijn geldig tot en met 20 februari. 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  De drie meest gehate GTA-antagonisten

  PrioX
  Door PrioX,

  De GTA-serie kent unieke, grappige en interessante personages. Hoofdpersonages als CJ, Tommy Vercetti en Niko Bellic zijn vaak het populairst. Maar we mogen ook zeker de antagonisten niet vergeten. Zij zorgen vaak voor een knallend einde en weten met hun aanwezigheid het verhaal extra spannend te maken. Neem de wraaklust van Niko jegens Dimitri na zijn verraad, of Frank Tenpenny die CJ als een marionetten heeft misbruikt. In dit artikel deel ik, volgens mij en in willekeurige volgorde, de drie meest gehate GTA-antagonisten. Ben je het eens met mijn lijstje, of denk je er totaal anders over? Deel jouw meest gehate GTA-antagonisten in de reacties! :) 

   

   

  medium.0db50034df5f96fe400d6fee85767bb7.png.49ae9d13c4c627e7771baa905ae9c579.pngFrank Tenpenny

  Frank Tenpenny samen met zijn partner Eddie Pulaski liggen meteen in je nek zodra je het verhaal van GTA San Andreas start. Hij maakt onderdeel uit van de zogeheten C.R.A.S.H. unit, een afdeling van de politie die de criminaliteit op straat probeert op te ruimen. Echter, de unit is corrupt en misbruiken hun kennis over de straatbendes om winst te boeken in handeltjes. Tenpenny vindt het ook maar al te leuk om duidelijk te maken dat hij de macht heeft. En dit wekt bij mij grote irritatie op: een hooggeplaatste agent die in feite onaantastbaar is en je tegelijkertijd vieze klusjes laat opknappen. 

   

  Frank komt uiteindelijk aan een noodlottig einde wanneer de brandweerauto waarin hij van CJ en Sweet vlucht in Grove Street crasht.

   

  Citaat

   I can shit on you from such a height, you'll think God himself took a crap on you ~ Frank Tenpenny

  medium.maxresdefault.jpg.6563ef792440d2648a7f6fbb97bf15a7.jpg

  Dimitri Rascalov

  Als je aan een rat denkt zal Dimitri Rascalov waarschijnlijk door je hoofd schieten. Dimitri is in het begin van de verhaallijn van GTA IV een handlanger van Mikhail Faustin, de leider van een Russische bende in Hove Beach. Wanneer Niko Dimitri helpt Mikail om te leggen nadat hij de controle verliest, beloofd Dimitri dat Niko gespaard zal worden, hij zou zelfs beloond worden. Echter loopt Niko in een hinderlaag: Dimitri heeft Ray Bulgarin met zich meegenomen, een oude bekende van Niko die hem zogezegd geld verschuldigd is. De ontmoeting loopt uit de hand, het appartement en taxidepot van Roman worden afgebrand en Niko en Roman moeten een tijdje onderduiken. Later zorgt Dimitri ervoor dat Roman wordt gekidnapt, in de tussentijd verraad hij velen partners en vrienden, en hij stuurt een huurmoordenaar op Niko af tijdens de bruiloft van Roman. Door de persoonlijke bedreigingen weet Dimitri al snel onder mijn huid te kruipen. 

   

  Niko weet uiteindelijk wraak te nemen op Dimitri. Je komt oog in oog met hem te staan op de Platypus, het schip waarmee je aankomt in Liberty City, of op Happiness Island waar Niko Dimitri van het leven beroofd. 

   

  Citaat

  You know, if there is one thing that I have learned, it is that we must obey the rules of the game. We can pick the game, Niko Bellic. But we cannot change the rules. ~ Dimitri Rascalov

  Lance Vancemedium.1469720913_Lance_Vance_VC.jpg.6cd20dfceefdf89a54323435bc59b9bc.jpg

  Lance Vance? Jazeker! Wanneer je Lance ontmoet blijkt het dat zijn broer is vermoord tijdens de mislukte deal op het begint van het verhaal van GTA Vice City. Lance en Tommy besluiten samen te werken om ervoor te zorgen dat de personen achter de hinderlaag zullen boeten. Tommy heeft deze belofte ook aan Sonny Forelli gemaakt. Hij heeft de deal namelijk opgezet vanuit Liberty City en is door de hinderlaag veel geld en drugs kwijtgeraakt. Tommy en Lance bouwen een groot imperium op in Vice City en leggen samen Ricardo Diaz om, de opdrachtgever van de hinderlaag. Lance is een humoristisch persoon die overkomt als een goede kompaan, maar klaagt vaak over zijn status in de groep. Zijn verraad komt toch onverwachts...

   

  Wanneer Sonny Forelli in Vice City arriveert op zijn geld van Tommy op te halen blijkt dat Lance en Sonny een deal hebben gesloten. Ze werken samen en Lance verklapt dat Tommy vals geld probeert mee te geven. Na een groot vuurgevecht in zijn villa weet Tommy zowel Sonny als Lance om te leggen. 

   

  Citaat

  I'm sorry Tommy. This is Vice City. This is business. ~ Lance Vance

   

  Zie ook:


  De Declasse Vamos is nu beschikbaar in GTA Online

  Sandertju
  Door Sandertju,

  medium.gtaonline_vamos.jpg.1dbfe7223bd3c1607ddfd46edfc739d2.jpg

   

  Geloof het of niet, de Vamos kwam tot leven in 1960 als een verstandige, betaalbare compacte auto, maar in de loop van het decennium gebeurde er iets wonderbaarlijks: het verliet het huis van zijn ouders en begon rond te hangen met V8's en fastbacks. wielbasis verlengd, de grille uitgebreid en de motorkap werd zo lang en plat dat je er een hele zomer van liefde op kon doorbrengen en in de kofferbak was genoeg ruimte om minder geliefden te vervoeren. Tegenwoordig is het precies de soort slechte invloed waar je naar op zoek was. De Declasse Vamos is verkrijgbaar voor $596,000 bij Southern San Andreas Super Autos.

   

  Deze week kun je extra geld en RP verdienen met o.a. Gunrunning verkoopmissies. Je bunker vullen is dus een goed idee. En voor Valentijn is de Valentijn-content van afgelopen jaren afgeprijsd. Bekijk hier de volledige lijst met bonussen en kortingen. 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Vice-President van Development verlaat Rockstar Games

  PrioX
  Door PrioX,

  Jeronimo Barrera, de vice-president van ontwikkeling, heeft Rockstar Games na twintig jaar verlaten. Jeronimo is in die twintig jaar verantwoordelijk geweest voor grote titels als Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Max Payne, Bully en meer. Jeronimo heeft het bedrijf in december al verlaten, alleen nu komt het nieuws pas naar buiten dankzij een interview met Variety

   

  large.Jeronimo_Barrera.jpg.da6faaa7fcbfb5a759fdbd21609c860b.jpg

  Jeronimo Barrera

   

  Tegen Variety vertelde Jeronimo dat tegen het einde van de ontwikkeling van Red Dead Redemption 2 hij het besluit nam om er een einde aan te breien en een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen. In de jaren dat hij bij Rockstar gewerkt heeft, heeft hij het bedrijf zien groeien van een klein bedrijf in een kantoorpand, tot een bedrijf met negen studio's over de hele wereld en honderden werknemers. 

   

  Jaronimo was dus toe aan iets nieuws. En dat blijkt ook uit de opmerking dat wanneer hij bij Rockstar zou blijven werken het vaker alleen maar GTA's en Red Dead Redemption's zouden worden, en minder andere projecten. Echter weet hij nog niet wat hij in de toekomst wilt gaan doen. Maar hij weet wel dat hij onderdeel wilt zijn van iets waarop hij trots kan zijn. Hij vermeld daarbij ook dat hij ontzettend trots is op het resultaat dat hij met en bij Rockstar Games heeft neergezet. 

   

  Wie Jeronimo Barrera opvolgt is niet duidelijk. 

   

  Bron: Variety.com


  Nieuwe Red Dead Online Beta Update Op 26/2

  Platypus
  Door Platypus,

  medium.RDOnline.jpg.a2c053077222b02198b0

   

  Op 26 februari komt er een nieuwe update voor Red Dead Online Beta. De update zal nieuwe verbeteringen en andere updates toevoegen, zoals een 'Law and Bounty'-systeem, een betere balancering van wapens en meer. Hieronder staat een korte samenvatting van de belangrijkste updates.

   

  Zichtbaarheid van spelers

  Als reactie op de feedback van spelers gaat R* de zichtbaarheid van 'blips' op de minimap aanpassen. De posities van spelers op de minimap zullen enkel getoond worden als ze zich binnen een straal van 150 meter bevinden. Spelers die zich een klein beetje verder bevinden zullen enkel verschijnen als ze een wapen afvuren. En spelers die bijvoorbeeld in een ander gebied zijn, zullen niet getoond worden op de map.

   

  Ook zal de agressiviteit van spelers getoond worden op de map. Hoe gewelddadiger een speler, hoe roder de 'blip' op de minimap (dit is vergelijkbaar met het systeem in GTA Online). En niet alleen jouw positie zal dan op de minimap getoond worden, maar ook de positie van spelers die in jouw posse zitten. Daarnaast kun je ook een mini-deathmatch starten wanneer een posse jou doodt.

   

  Premiejagers en daily challenges

  Spelers die een hoge premie hebben zullen samen met hun posse achtervolgd worden door NPC premiejagers. Je kunt een premie op je hoofd krijgen door agressief gedrag. Een andere speler doden zal de premie zwaar verhogen terwijl een NPC doden de premie maar lichtjes verhoogt.

   

  Ook zullen 'daily challenges' toegevoegd worden aan de game. Bij het voltooien van deze challenges kun je 'gold nuggets' en XP winnen. Deze challenges kunnen vanalles zijn: planten verzamelen, op dieren jagen, voorwerpen verkopen, enz...

   

  Overige

  Een aantal wapens zullen beter gebalanceerd worden, zoals de 'Varmint Rifle'. Dit wapen zal meer in lijn zijn met andere langeafstandswapens. En ook de 'voice chat' zal wat aangepast worden. Maar volgende week zal er meer informatie verschijnen over deze kleine aanpassingen.

   

  Ten slotte zijn er ook XP-bonussen deze week: spelers in een posse krijgen dubbel XP bij het spelen van missies en andere activiteiten in 'Free Roam'. En volgende week is er een 20% XP bonus op alle activiteiten in Red Dead Online.

   

  Tot volgende week voor meer Red Dead Online nieuws! :)

   

  Bron: Rockstar Newswire


  De NOS telt het aantal ontwikkelaars van Red Dead Redemption 2

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.rdr2screenshot2ok9.jpg.b74e0faed8

   

  Dat Red Dead Redemption 2 een groot spel is wisten we al. Er is zeven jaar hard gewerkt om dit meesterwerk aan ons af te leveren. In tegenstelling tot het eerste deel (die ontwikkeld is door Rockstar San Diego) is Red Dead Redemption 2 gemaakt door alle Rockstar studio's over de hele wereld, en dat zijn veel ontwikkelaars. En als je het spel al hebt uitgespeeld weet je dit ook wel. De credits nemen ongeveer een half uur van je tijd in beslag. 

   

  De NOS heeft ons een gunst verleend. Zij hebben namelijk alle ontwikkelaars geteld en zijn op een totaal aantal gekomen. Ze hebben dit in een mooie slideshow verwerkt met daarbij uitleg waar de ontwikkelaars precies aan gewerkt hebben. Wist je bijvoorbeeld dat er alleen al 640 figuranten aan het spel hebben meegewerkt, oftewel de lokale bevolking in het spel. Maar de hoofdcast bestaat uit honderden acteurs, 1409 mensen om precies te zijn. Ook hebben er honderden programmeurs meegewerkt. Ongeveer hebben er 3800 mensen meegewerkt aan het succes van Red Dead Redemption 2. 

   

  Bekijk de volledige slideshow op NOS.nl.

   

  Getipt door @Tommie59


  Valsspeelsoftware-maker moet $150,000 betalen aan Take-Two Interactive

  PrioX
  Door PrioX,

  Exact twee maanden geleden konden wij jullie berichtten over Jhonny Perez. De man uit Florida verkocht valsspeelsoftware voor GTA Online waarbij spelers oneerlijke voordelen kregen. Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, kreeg hier lucht van en heeft Perez voor de rechter gesleept nadat hij geen gehoor gaf aan voorstellen van het bedrijf om hiermee te stoppen. Perez zou de auteursrechten hebben geschonden door zonder toestemming dit soort software te verkopen. Het bedrijf eiste $150,000 voor de schade.

   

  medium.5b9a9f4ed2b6d_gtaonline_bk.jpg.6d

   

  Inmiddels is duidelijk geworden dat er ongeveer een half miljoen is verdiend met het verkopen van de valsspeelsoftware. De rechter heeft Take-Two Interactive in het gelijk gesteld, en Perez moet dus de $150,000 betalen. Ook moet hij de advocaatkosten van $66,868 betalen. Dat is een totaal van $216,868. Verder is de maker een verbod opgelegd om in de toekomst dit soort handelingen opnieuw te verrichten. De boete zal gedoneerd worden aan een goed doel. 

   

  Een aardig bonnetje voor meneer. Dat zal hij vast wel kunnen missen gezien de opbrengst van de software. Dit is overigens de hoogste boete ooit die een valsspeelsoftware-maker voor een spel moet betalen. 

   

  Bron: Kotaku


Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS