GTAGames.nl

  Lights, Camera, Action! #1

  PrioX
  Door PrioX,

  Lights camera action.png

   

  In de ''Lights, Camera, Action!'' artikelen lichten wij een aantal zelfgemaakte GTA video uit die door onze leden gemaakt zijn. Wil je jouw video in een volgende editie zien? Post je zelfgemaakte video in dit artikel of in het geschikte topic in het betreffende GTA forum. :) 

   

  Kiepwagen, bum fights, boot onder map, golfclub vs bike | @cyrus_beukbaard

  Niets is leuker dan met een paar vrienden chaos creëren in San Andreas, zo laat @cyrus_beukbaard ons vaak genoeg zien in zijn grappige video's. Deze keer heeft de groep lol getrapt met een kiepwagen, hebben ze San Andreas van onder de map beleefd, en uiteraard weer een hoop gelachen. 

   

   

  Grand Theft Apocalypse | @cruchedyourduck

  Hoe gaat het eraan toe wanneer er een ''apocalypse'' uitbreekt in Los Santos? @cruchedyourduck laat het ons zien in het eerste deel van zijn serie. Dit knap staaltje editing laat ons zien dat er chaos uitbreekt en de mensheid zichzelf in veiligheid probeert te brengen. 

   

   

  Ghost in the Shell | @OriFilmsGta

  @OriFilmsGta is geen onbekende in het creëren van professionele GTA video's. Zo heeft hij al meerdere prachtige video's gedeeld op het forum. Een paar weken geleden heeft hij een teaser laten zien van zijn nieuwe project, ''Ghost in the Shell''. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het eindresultaat!

   

   

  Deel je mening over de bovenstaande creaties in de reacties! 


  Meer aandacht voor de communtiy in nieuws-fora

  Bassieboy35
  Door Bassieboy35,

  Lights camera action.png

   

  De nieuws-fora zijn de afgelopen tijd nogal ter discussie geweest. Voorheen lag de taak in principe bij de Admins, maar inmiddels wordt deze taak ook vervuld door leden van andere ledengroepen. Er is een nieuws-crew in het leven geroepen en de nieuws-fora kennen ook hun eigen moderators. Iedere week komt er een kleine update met daarin wat bonussen en kortingen voor GTA Online. Goed om te vermelden natuurlijk, maar uiteindelijk niet het meest waardevolle nieuws. Daarom is er afgelopen week voor gekozen dit 'nieuws' vanaf heden in één topic te verwerken. 

   

  Daarnaast zal er in de toekomst meer aandacht komen voor leden van GTAForum in dit nieuws. Zo zullen wij bijvoorbeeld proberen een interview te houden met iemand die net een filmproject is gestart. Of we gaan op zoek naar het antwoord wie toch die modder op het forum is. Ook houden we de creaties die op het forum worden gepost goed in de gaten zodat we deze om de zoveel tijd kunnen belichten in 'Lights, camera, action!' die zojuist al online is gekomen. Verder is er ruimte voor projecten die in het nieuws beter onder de aandacht kunnen komen. Hoe dit alles zich verder gaat ontpoppen ga je in de toekomst vanzelf merken. Laat in ieder geval je mening achter zodat we dit kunnen meenemen voor in het vervolg!


  Win het Rockstar Games zomerpakket!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.a75d6d381c5ba83ae8a82a45ec1249e68

   

  Rockstar heeft in het verleden al veel prijzenpakketten weggegeven aan gelukkige winnaars. Voor de zomer van 2017 hebben ze weer een uniek t-shirt pakket. 

   

  In het pakket zit:

  • Class of ’98 (in red and navy sleeve styles)
  • Knuckleduster Pocket Tee
  • Noise Tee
  • Noise Rockstar Logo Tee
  • Razor Tee
  • Rockstar Camo (in black and white tee styles)
  • Rockstar Logo Blacked Out Tee
  • Rockstar Logo White Out Tee

   

  Tot 26 mei kan je jezelf inschrijven via deze pagina om kans te maken op de bovenstaande 10 t-shirts. Er worden in het totaal twintig winnaars gekozen. Rockstar wilt ons ook nog graag even herinneren dat de bovenstaande t-shirts ook vrijgespeeld kunnen worden in GTA Online! :) 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Xbox: hoge kortingen op oude Rockstar titels!

  PrioX
  Door PrioX,

  medium.e966003b569431e43e330b653404954cb

   

  Deze week is het uitverkoop in de Xbox store van Microsoft! Ontzettend veel *backwards compatibility games zijn met korting te bemachtigen. Zo ook enkele Rockstar Games titels die je voor een paar euro binnen kan halen. 

   

  *Deze games zijn zowel op de Xbox 360 als Xbox One speelbaar.

   

   

  Alle bovenstaande kortingen zijn tot 22 mei beschikbaar. Have fun! :) 

   

  Bron: MajorNelson.com


  Verdien deze week dubbel RP en GTA$ met Heists!

  PrioX
  Door PrioX,

   

  Rockstar is opnieuw in een gulle bui! De laatste weken kunnen we steeds vaker profiteren van dubbel RP en GTA$ op goedverdienende activiteiten in GTA Online. Vanaf vandaag tot volgende week dinsdag kan je dubbel RP en GTA$ verdienen met het voltooien van de Heists! 

   

  Benut deze kans goed, want de aangekondigde wapenhandel-update is ook nog onderweg. Deze week kan je dus mooi wat geld binnen harken om verzekert te zijn van wat geld! 

   

  Alle bonussen en kortingen van afgelopen week zijn ook nog actief tot 15 mei. 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Fanmade Red Dead Redemption 2 music theme!

  Bassieboy35
  Door Bassieboy35,

  We zijn inmiddels alweer meer dan een half jaar verder nadat de trailer voor Red Ded Redemption 2 is uitgekomen. Nog steeds is het met smart wachten op het volgende nieuws omtrent de game, maar tot nu toe lijkt daar geen spoor van te bekennen. In juni komt de E3 er weer aan, dus wellicht dat dat weer wat met zich meebrengt. Tot die tijd moeten we afwachten én muziek luisteren. De getalenteerde SquidPhysics heeft met zijn inspiratie een geheel eigen Red Ded Redemption 2 thema nummer gemaakt. Hoe dat klinkt hoor je hieronder. Mij sprak het in ieder geval echt aan en het haalt de Red Ded Redemption herinneringen naar boven.

   

   

   

   

  Bron: SquidPhysics YouTube

   

   


  Deze week in GTA Online: Biker bonussen en meer!

  PrioX
  Door PrioX,

  De afgelopen twee weken hebben we op GTA Online van flinke bonussen kunnen profiteren. Zo kreeg je onder meer dubbel GTA$ en RP voor Contact Missions. De komende twee weken kunnen de bikers onder ons profiteren van handige bonussen! 

   

  medium.C-07S2EXcAMvyYX.jpg.63c5d5e09a327

   

  Biker kortingen en bonussen

  Tot 15 mei krijgen de bikers dubbel RP en GTA$ voor het voltooien van Biker Contracts die te vinden zijn in het clubhuis. Dat is niet alles. Je krijgt ook 25% korting op het volgende: 

   

  • Biker Clubhouses
  • Biker Clubhouse Customizations
  • Biker Business Properties

   

  Korting op voertuigen

  Zin om je garages uit te breiden? Profiteer van 25% korting op de onderstaande voertuigen. 

   

  • Nagasaki Shotaro

  • Western Company Annihilator

  • Nagasaki Buzzard

  • Karin Technical 

  • Vapid Desert Raid

  • Vapid Trophy Truck

   

  gallery_123064_235_89885.jpg

   

  Korting op ammo en wapens

  Bijna door je ammo heen of moet je voertuig beschermd worden? Ga dan snel naar de plaatselijke Ammu-Nation of Los Santos Customs want er is 25% korting op wapens, ammo en armor! 
   

  • Vehicle Armor
  • Kogelvrije banden
  • Body Armor
  • Explosieve Ammo 
  • Rocket Launchers
  • Grenade Launchers

   

  Verlengde bonussen en Premium Races

  Heb je nog niet genoeg aan het bovenstaande? Sommige bonussen van de afgelopen twee weken zijn verlengd. Je kan nog steeds 25% extra verdienen met Special Cargo Deliveries, en je krijgt dubbel RP en GTA$ voor de nieuwe Adversary Mode 'Tiny Racers'.

   

  Ook zijn er weer nieuwe Premium Races beschikbaar. Doe mee en maak kans op grote geldbedragen die tot $100.000 kunnen oplopen. 

   

  Bron: Rockstar Newswire


Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS