GTAGames.nl

  Take Two cancelt RDR mod voor GTA V

  Bassieboy35
  Door Bassieboy35,

  Halverwege vorige maand werd op de internationale variant van dit forum een modificatie aangekondigd genaamd Red Dead Redemption V. Deze mod houdt in dat GTA V pc spelers de map van Red Dead Redemption kunnen spelen in GTA V inclusief andere content van RDR. Speciaal voor al die mensen die zich hebben afgevraagd waarom RDR niet naar de pc is gekomen. Na twee jaar werken werd het project dan eindelijk gepresenteerd. Een bèta-versie zou worden uitgebracht in deze zomer. Ik zeg hier 'zou worden', omdat Take Two heeft ingegrepen door het project te laten cancelen. Welke reden hierachter schuil gaat is niet bekend.

   

   

  large.rsz_rzf87tz.jpg.8abc58c345bcecf989

   

   

  Wel lijkt het redelijk logisch dat hier copyrightschending een rol heeft gespeeld. Hoewel het vanuit de makers niet zo bedoeld is. De trailer die bij de mod hoorde is inmiddels offline gehaald, maar er zijn nog wel wat screenshots van het project te zien. Geen Red Dead Redemption mod dus, maar hopelijk wel snel info over Red Dead Redemption 2.

   

  Bron: GTAForums.com


  GTA Online: Tiny Racers vanaf 25 april beschikbaar!

  PrioX
  Door PrioX,

  Altijd al het klassieke GTA gevoel willen ervaren in GTA Online? Vanaf dinsdag 25 april is dit mogelijk. Rockstar introduceert dan 'Tiny Racers', een nieuw soort stunt races die de camera in 'top-down-view' plaatst waardoor je de races van bovenaf ervaart. Er is ook nog een leuke twist aanwezig. Spelers kunnen elkaar namelijk uitschakelen met unieke power-ups die over de baan verspreid liggen. 

   

   

  Vandaag zijn er ook nog wat bonussen en kortingen beschikbaar. Verdien 50% extra op wietverkopen via de Biker Warehouses. Daarnaast krijg je 50% korting op Weed Farm Businesses, Business Upgrades en de Green Tire Smoke in de Los Santos Customs.

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Content voor terugkerende spelers voor iedereen beschikbaar + bonussen en kortingen in GTA Online

  PrioX
  Door PrioX,

  Rockstar trakteert haar fans met wat extra nieuwe content in GTA Online. Er zijn namelijk weer veel bonussen en kortingen beschikbaar, en de content voor terugkerende spelers (van de last-gen consoles) is voor iedereen beschikbaar. 

   

  medium.e2df1e1567e46346c93e0f569c4877cec

   

  Content voor terugkerende spelers nu voor iedereen beschikbaar, waaronder de Duke O'Death!

  Spelers die GTA V/Online nooit op de Playstation 3 of Xbox 360 hebben gespeeld moesten wat leuke content missen. Zo kregen terugkerende spelers toegang tot de Dodo Seaplane en de Duke O'Death die vanaf nu in GTA Online beschikbaar is. Iedereen kan de content vanaf vandaag kopen in GTA Online. Echter krijgen terugkerende spelers alles gratis en voor niets. Geen zorgen mocht je de content eerder gekocht hebben. Rockstar stort namelijk in de loop van volgende week het geld terug op je Maze Bank account. 

   

  Terugkerende spelers content:

   

  1b2013b3cd74f9f07aa53a026d8e40dbefc6a4e7

   

  Kortingen en bonussen:

  • Dubbel RP en GTA$ voor Contact Missions
  • 25% meer opbrengst voor Special Cargo Deliveries
  • 25% korting op Special Cargo Warehouses
  • 25% korting op Executive Offices
  • 25% korting op de Progen Itali GTB, Truffade Nero and the Dewbauchee Specter
  • 25% korting op de Karin Technical, Karin Armored Kuruma, HVY Insurgent and Benefactor Turreted Limo
  • 25% korting op upgrades bij Benny’s workshop 
  • 25% korting op alle soorten Body Armor en ammo
  • Premium Special Vehicle Race "Surf and Turf" (tot 24 april)

   

  Alle bovenstaande kortingen en bonussen lopen tot 1 mei. 

   

  Bron: Rockstar Newswire


  'Land Grab' en de Turismo Classic beschikbaar in GTA Online!

  PrioX
  Door PrioX,

  Een nieuwe week, een nieuwe Adversary Mode. Vanaf vandaag is het kleurrijke 'Land Grab' beschikbaar. En sinds vorige week kunnen we rondscheuren in de Turismo Classic

   

  Land Grab.png

   

  Land Grab Adversary Mode

  In deze nieuwe Adversary Mode is het de bedoeling om samen met je team op een kleurrijke manier stukken land te veroveren. Dit doe je door er simpelweg overheen te lopen met je team waardoor het stuk land een neonkleur krijgt die overeenkomt met jouw team. Denk echter niet dat dit simpel is. De andere teams hebben dezelfde taak en lopen ook met zwaar geschut rond. Het team met de meeste stukken land wint het spel. 

   

  Tot 24 april kan je dubbel RP en GTA$ verdienen met deze nieuwe Adversary Mode.

   

  Turismo Classic.png

   

  Turismo Classic

  Sinds vorig week dinsdag is de Turismo Classic beschikbaar in GTA Online. Al eerder konden we genieten van de Infernus Classic. De Infernus Classic is te koop voor $705.000. 

   

  Kortingen en bonussen

  • Korting op verschillende soorten ammo
  • Korting op verschillende watervoertuigen waaronder alle jachten en de Nagasaki Dinghy
  • Korting op verschillende voertuigmods waaronder Bulletproof Tires, Suspensions en Resprays

   

  Bron: Rockstar Newswire


  Nieuwe Adversary Mode en Infernus Classic beschikbaar in GTA Online!

  PrioX
  Door PrioX,

  Een tijdje geleden konden we al melden dat er klassieke GTA voertuigen onderweg waren naar GTA Online. Vandaag heeft de eerste zijn bestemming bereikt. De Infernus Classic is beschikbaar! Ook krijgen we een nieuwe Adversary Mode voorgeschoteld, Resurrection. 

   

  medium.58dab9375fcf3_InfernusClassic.jpg

   

  Infernus Classic

  Vanaf vandaag te koop: de Infernus Classic. Ga terug de tijd in met deze klassieke versie van de populaire Infernus. De Infernus Classic komt overeen met de Infernus uit de jaren 80. Vice City fans kunnen dus in stijl rondrijden. Voor $915.000 kan jij de trotse bezitter zijn van de Infernus Classic. 

   

  medium.4af92889476fd6f2e523ba84697d6f4e0

   

  Adversary Mode: Resurrection

  Resurrection is de nieuwste Adversary Mode. Twee teams strijden tegen elkaar in een deathmatch. De bedoeling is om alle vijanden op hetzelfde moment af te maken, want zodra de vijand een teamgenoot dood komt een overleden vijand terug tot leven. Het team waarvan alle spelers tegelijkertijd dood zijn verliest, deze kunnen namelijk niet terug tot leven komen. 

   

  Overigens krijg je op dit moment dubbel RP en GTA$ voor het spelen van deze nieuwe Adversary Mode.

   

  Bron: Rockstar Newswire

   


  Nieuwe Time Trials, Premium Races en kortingen in GTA Online!

  FrankyFourFingers
  Door FrankyFourFingers,

  Goed nieuws voor de fanatieke spelers van GTA Online! De Special Vehicle Races waar vorige week dinsdag over is bericht, blijven tot en met woensdag 29 maart dubbel RP en GTA $ opleveren! Zoals destijds is bericht, zouden deze bonussen gelden tot gisteren, maar R* is zo royaal gebleken om de duur te verlengen met nog een week. Ook de Rockstar Verified Stunt Races zullen tot dan dubbel RP en GTA $ opleveren.

   

   

   

  972e3fa2ec536348b6afe59494dd0ddf1bc621e4

  Stunt Race 'Damned', waar de Ruiner 2000 op prachtige wijze tot zijn recht komt!

   

  Kortingen!

  Altijd welkom! 25% korting op al het volgende tot 29 maart:

  • Garages
  • Bravado Sprunk Buffalo
  • Declasse Drift Tampa
  • Dinka Jester
  • MTL Dune
  • Ocelot Lynx
  • Projectielen en explosieven

   

  Time Trials en Premium Races!

  Er staan 2 Premium Races op de agenda voor de komende periode:

  • Drop Ship - 21/3 t/m 27/3 - Ruiner 2000 race
  • Island Hopping - 28/3 t/m 3/4 - Blazer Aqua race

   

  Premium Races kan je starten vanaf je iDroid en betalen zeer lucratieve bedragen uit aan de top3 en verder ontvangt iedere deelnemer x3 RP.
  Verder komen er ook 2 nieuwe Time Trials aan:

  • Coast to Coast - 20/3 t/m 26/3
  • Casino - 27/3 t/m 2/4

   

  Bron: R* Newswire

   

   

   


  Hijak Ruston beschikbaar in GTA Online + Content Creator update

  PrioX
  Door PrioX,

  We beginnen de week met een kleine update voor GTA Online. Er is namelijk een nieuw scheurmonster beschikbaar om de straten mee onveilig te maken. Daarnaast kunnen de creatieve geesten onder ons zich gaan uitleven met de Special Vehicles in de Content Creator voor stunt races.

   

  medium.375b30772ddc02e9c6dfdbe3e5992113d

   

  Hijak Ruston

  Vanaf vandaag is de Hijak Ruston te koop bij Legendary Motorsport voor een prijs van $430.000. Deze sportauto zal vast geen veiligheidsprijs winnen. Maar maakt dat iets uit? Met deze auto zit je zo dicht op het asfalt dat je voeten kunnen verbranden. De Ruston is zeker een speciale toevoeging in de Sport-klasse.

   

  medium.c12e56416c549464021187a9f111fedfa

   

  Special Vehicles in de Content Creator
  De Special Vehicles die vorige week hun eigen Stunt Races hebben gekregen zijn beschikbaar gemaakt in de Content Creator. Je kan nu spectaculaire Stunt Races maken voor de Ruiner 2000, Blazer Aqua en de Voltic Rocket. Ook kan je aan de slag met nieuwe props die speciaal voor deze voertuigen zijn toegevoegd waaronder speciale power-ups, explosieve kratten en meer.

   

  Bron: Rockstar Newswire

   


Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS