GTAGames.nl

  Nieuwe Bully items beschikbaar in Rockstar Warehouse en GTA:Online Transfer Deadline

  Bassieboy35
  Door Bassieboy35,

  Een tijd terug bestond Bully tien jaar. Dat werd gevierd met een actie waarbij je een speciale Bully iPad kon winnen. We zijn inmiddels een tijdje verder en wat winnaars verder. Voor zover ik weet geen winnaars op dit forum, dus helaas geen Bully iPad. Mocht je toch hebben zitten azen op de rest van de goodies, waaronder de trefbal en de t-shirts, dan is er goed nieuws. Het Rockstar Warehouse is uitgebreid met Bully items. De collectie is aangevuld met een set kleding en een hoesje voor je iPhone of iPad. Daarnaast is GTA V ook nog in de aanbieding. Voor de next-gen versie krijg je nu 30% korting + $1.250.000 in game geld. Fysieke exemplaren zijn tot 21 februari in de aanbieding, de digitale exemplaren lopen tot 6 maart. 

   

   

  medium.bully.jpg.39e2e184356cf15c3997555

  De nieuwe collectie Bully items in Rockstar Warehouse.

   

   

  Overigens is dit ook meteen weer even een herinnering voor de mensen die nog twijfelen over een character transfer in GTA Online. Een tijdje geleden berichtten wij al dit nog mogelijk is tot 6 maart. Deze datum komt al dicht in zicht, dus mocht je nog twijfelen zal je snel een knoop moeten doorhakken. 

   

  Bron: Rockstar Games Newswire


  Valentijn bonussen en kortingen!

  PrioX
  Door PrioX,

  14 februari, dag van de liefde. Deze dag kan je het beste doorbrengen in San Andreas. Rockstar Games geeft ons namelijk weer kortingen en bonussen om deze speciale dag te vieren. Daarnaast is het mogelijk om de Valentijn content uit de eerdere Valentijn-updates binnen te halen! 

   

   medium.58a332e6ca206_Valentijn2017.jpg.d

   

  Till Death Do Us Part
  De 'Till Death Do Us Part' Adversary Mode heeft er twee nieuwe locaties bijgekregen, in La Puerta en Legion Square.

   

  Bonussen:

  • Dubbel RP en GTA$ voor Till Death Do Us Part, Hasta La Vista, Relay en Offence Defence Adversary Modes
  • Dubbel GTA$ voor Biker Business Sales en Special Cargo Deliveries
  • Premium Race ''Duel'' (van 14 feb tot 20 feb) 
  • Premium Race ''Over and Under'' (van 21 feb tot 27 feb)
  • Time Trial ''Sawmill'' (van 13 feb tot 19 feb)
  • Time Trial ''Cypress Flats'' (van 20 tot 26 feb)

   

  Kortingen:

   

  Alle kortingen en bonussen (m.u.v. de Premium Races en Time Trials) lopen tot 27 februari. 

   

  Bron: Rockstar Newswire

   

   


  GTA V: de beta missies tegenover de uiteindelijke versies

  Bassieboy35
  Door Bassieboy35,

  Dit jaar tikken wij alweer het vierde jubileum aan van GTA V. Voor velen is het dan ook al weer even geleden dat zij de storyline hebben gespeeld. Exclusief aan GTA V was dat het spel in verhouding tot andere GTA's veel heists kende die ook de nodige voorbereiding vereiste. YouTuber Vladim M is weer eens de archieven ingedoken en heeft daarbij een analyse gemaakt van de beta missies. In dit eerste deel van de serie kijkt Vladim M vooral naar de heists die in het spel zitten, maar ook andere missies worden besproken. Er wordt eigenlijk verteld wat er op de planning stond ten opzichte van wat waargemaakt is. 

   

   

   

   

  Ben je nou benieuwd geworden naar andere betamissies? Dan zal je helaas nog even geduld moeten hebben op de volgende delen, maar in dit topic is er in ieder geval altijd ruimte om erover te praten. Wat wist jij al van deze betamissies af?

   

  Bron: Vladim M YouTube


  Take-Two gaat de filmindustrie in, mogelijke GTA-verfilming op komst?

  FrankyFourFingers
  Door FrankyFourFingers,

  In gesprek met MCV, een Brits gaming-gerelateerde tijdschrift, geeft Take-Two CEO Strauss Zelnick aan dat Take2 een aantal van haar intellectuele eigendommen (IP’s) auteursrechtelijk heeft beschermd voor mogelijke verfilmingen. Echter kan Zelnick nog niet mededelen om welke IP’s het gaat. Verder gaf hij aan dat game-verfilmingen op z’n zachtst gezegd inconsistent zijn wat betreft kwaliteit en zij niet van plan zijn om zelf geld te investeren in verfilmingen, zoals Ubisoft bijvoorbeeld met de recente Assassin’s Creed. De bedoeling is om “open-minded” te zijn tegenover mogelijke aanbiedingen van externe filmstudio’s die geïnteresseerd zijn.

   

   

   

  large.Strauss2.jpg.7e65f4660120a00516bc1
  Strauss Zelnick, de ambitieuze CEO van Take-Two die zelf geen games speelt
   

   

  Uiteraard zegt dit nog niet veel, Take-Two bezit een hoop verschillende en uiteenlopende gamerechten die zich zouden lenen voor een verfilming. GTA zou natuurlijk gebruik kunnen maken van haar wereldwijde populariteit, terwijl Red Dead Redemption kan kapitaliseren op de terugkeer van westerns. Maar behalve Rockstar Games, zou ook bijvoorbeeld 2K’s dystopische Bioshock interessante mogelijkheden bieden.

  Mocht GTA of een andere Rockstar titel daadwerkelijk verfilmd worden, zal daar uiteraard nog een bericht over volgen. Tot die tijd is het niet meer dan gissen. Zie jij een GTA-verfilming zitten of vrees je dat het net als Hitman, Tekken, Ratchet & Clank en tal van andere verfilmingen flink zal tegenvallen bij het grote publiek en fans? Laat het weten in een reactie.

   

  Bron: Take-Two is going to the movies (10-feb)

   

   


  GTA IV en EFLC speelbaar op de Xbox One!

  PrioX
  Door PrioX,

  Het heeft even mogen duren. Maar vandaag hebben Microsoft en Rockstar Games officieel bevestigd dat GTA IV met haar uitbreidingen The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony vanaf nu speelbaar zijn op de Xbox One via Backward Compatibility. 

   

  medium.e966003b569431e43e330b653404954cb

   

  Xbox One gebruikers kunnen de digitale versie van het spel direct downloaden onder 'Mijn Games en Apps'. Spelers met een fysiek exemplaar kunnen de CD in de Xbox One stoppen om het spel vervolgens te installeren. Overigens zijn alle versies van het spel te spelen, zowel GTA IV, Episodes From Liberty City en The Complete Edition. 

   

  Om te vieren dat de spellen speelbaar zijn op de Xbox One organiseert Rockstar Games een Sweeptakes evenement waarmee je leuke prijsjes kunt winnen zoals een GTA IV dartbord, t-shirts en TW@ muismat. Inschrijven kan hier, en tot 20 februari. 

   

  Bron: Rockstar Twitter

   

   

   

   

   


  Leslie Benzies opent gamestudio in Budapest

  PrioX
  Door PrioX,

  Eerder konden wij jullie al melden dat Leslie Benzies sinds zijn vertrek bij Rockstar Games een eigen gamestudio heeft opgericht en handelsmerken voor games heeft vastgelegd. Wie nog steeds denkt dat dit een klein projectje is komt bedrogen uit. Benzies opent namelijk een derde studio in Budapest die aan de game Everywhere zal meewerken. De twee eerder opgerichte studio's bevinden zich in Los Angeles en Edinburgh. 

   

  small.everywhere.jpg.4576eac82bfa4230a02

   

  De studio in Budapest wordt geleid door Kristoffer Waardahl, voormalig hoofd van Crytek Hungary. Waardahl heeft o.a. meegewerkt aan Ryse: Sons of Rome, The Collectables en Crysis Warhead. Ook zijn er al enkele ervaren gameontwikkelaars gevonden die ervaring hebben in het maken van AAA-, mobiele- en VR-games. 

   

  Wanneer Everywhere uitkomt is nog niet bekend. Het spel zal gebruik maken van de Amazon Lumberyard engine en zal net als GTA een open wereld game worden. 

   

  Bron: Gameindustry.biz

   

   


  Cijfers Take-Two: GTA V inmiddels meer dan 75 miljoen keer verkocht!

  FrankyFourFingers
  Door FrankyFourFingers,

  Afgelopen nacht hield Take-Two Interactive haar driemaandelijkse aandeelhoudersvergadering. De eerste vergadering van het jaar stond zoals gebruikelijk in het teken van het derde fiscaal kwartaal (1 oktober t/m 31 december) van 2016. Zoals altijd werd er vlak voor de vergadering een overzicht uitgegeven met de fiscale gegevens van dat kwartaal.

   

   

   

  Take-2-Logo-Wallpaper.jpg

   

   

  Daaruit bleek des te meer dat er geen einde lijkt te komen aan het succes van Grand Theft Auto V, want de game is inmiddels meer dan 75 miljoen keer verkocht! Rockstar blijft nog steeds de Online-component van de game ondersteunen en ondanks dat de initiële release van de game ruim 3 jaar geleden was, doet het nog steeds bovenaan mee in de verkoopcijfers van videogames. Met dit aantal staat GTA V op de 4e plek van meest verkochte games en heeft het alleen nog Tetris, Minecraft en WiiSports voor zich te dulden.
  Verder gaf T2 aan dat de omzet gedurende dit kwartaal gelijk was aan $ 476,5 miljoen, een stijging van 15% t.o.v. hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Opmerkelijk is hoe groot de digitale inkomsten bedragen, maar liefst $ 240,2 miljoen.

  39% van deze inkomsten waren het gevolg van wat Take2 omschrijft als “terugkerende consumentenuitgaven”, waarmee het virtuele in-game valuta’s, microtransacties en DLC beschrijft. Dat komt neer op ruim $ 93 miljoen. Hoeveel hiervan afkomstig is van de beruchte Shark Cards uit GTA Online, is niet nauwkeurig te bepalen. Ook andere T2 games, zoals NBA2K17 en WWE2K17 kennen dergelijke microtransacties en daarnaast hebben games als Mafia III en WWE2K17 een Season Pass die toegang verschaft tot toekomstige DLC’s.

   

  Red Dead Redemption 2
  Het vervolg in de Red Dead franchise komt in het verslag tweemaal kort ter sprake. Het aankondigen van de game wordt herhaald, waarbij de game wordt omschreven als een “episch verhaal over het onvergeeflijke hartland van Amerika” met een “grote en atmosferische open wereld die de fundering zal bieden voor een gloednieuwe online ervaring”.

  Tot slot wordt het spel nog een keer genoemd bij de management reacties, waarbij er wordt aangegeven dat Take-Two zich in een uitstekende positie bevindt met een langetermijnvisie die zal resulteren in nog gezondere bedrijf, mede te danken aan Red Dead Redemption 2.

   

  Bron: Het volledige verslag, Take-Two Interactive Software, Inc. Reports Strong Results for Fiscal Third Quarter 2017 (7 feb)


Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS