Jump to content

Het gebruik van Flitskikker InfoTool


Thundercover

Recommended Posts

fknfotltdp1.png

Om snellere en betere hulp te krijgen bij computer problemen, is het vaak handig om informatie te geven over de eigenschappen van je pc. Zo is het bijvoorbeeld met het wijzigen van de achtergrond van je bureaublad nodig om aan te geven of je Windows XP of Vista hebt. Helaas gebeurt dit te weinig, veelal door het ontbreken van de kennis over de systeemeigenschappen.

Daarom is het handig om gebruik te maken van Flitskikker InfoTool die voor jou de systeemeigenschappen weergeeft, zeker door leden die niet over voldoende kennis beschikken met betrekking tot hun systeemeigenschappen. In de Computer Talk fora wordt het zelfs aanbevolen om deze software te gebruiken. Als jij namelijk met behulp van de InfoTool je systeemeigenschappen post, kan iemand die wel de kennis heeft zo vertellen waarom jij GTA: IV niet kan draaien. Of waar je een bepaalde functie in Windows Vista kan vinden.

Kijk in

dit topic wat de meeste recente versie is van Flitskikker InfoTool.

Korte introductie

Hier volgt een korte introductie voor leden die nog niet zo goed weten hoe ze het beste de InfoTool kunnen gebruiken bij het oplossen van hun probleem.

Download de nieuwste versie en installeer deze. Vervolgens kan je hem starten (bij Vista kan met de rechter muisklik en vervolgens Uitvoeren als administrator nodig zijn) en zal het programma meteen je systeemeigenschappen op een rijtje zetten. Alles staat duidelijk aangegeven en kan je meteen opzoeken als je maar een bepaalde eigenschap nodig hebt.

GTAGames.nl afbeelding
Via de knop BB-code genereren krijg je de BB-code voor een overzichtelijke post aangeleverd. Deze kan je meteen kopiëren en in je post plaatsen. Als je echter eerst naar het menu Instellingen > Genereer instellingen gaat, kan je onderdelen aan- en uitvinken of onderaan een bepaalde modus kiezen voor als je bijvoorbeeld geen namen, (lokale) IP-adressen of MAC-adressen wilt posten (dan kies je dus Anoniem). Als je daarna opnieuw de BB-code genereert (soms eerst vernieuwen), zitten enkel de gewenste onderdelen erin. Een aanbevolen modus is Compact. Dit geeft een compact en overzichtelijke lijst met de belangrijkste eigenschappen.

gallery_13783_45_19676.png

GTAGames.nl afbeelding
Met behulp van de knop Adviseur kan je zien of je games op jouw pc kan laten draaien. Een screen van dit scherm in je post kan je soms verder helpen in combinatie met het advies wat eronder staat. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet goed weet waarom die grafische kaart niet goed genoeg is voor de aanbevolen systeemeisen.

Het gebruik van Flitskikker InfoTool wordt sterk aangeraden, zowel in de Computer Talk fora als in fora als IV: Technische Problemen en SA: Technische Problemen.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...