Jump to content
Joriz

GTAGames.nl 6 jaar oud!


Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen ziet de website er iets anders uit! Dit omdat GTAGames.nl meer dan 6 jaar oud is! Na 6 jaar tijd horen we met bijna 90.000 leden en bijna 1,5 miljoen geposte forum berichten bij de grote communities van Nederland. Dankzij de crew en diverse moderators hebben we om het te vieren een vernieuwde website online. Hierbij wil ik Thundercover een extra bedankje geven voor zijn harde werk aan het nieuwe ontwerp. Op dit moment wordt nog heel hard aan de laatste details gewerkt waardoor op dit moment nog niet alles 100% werkt. Mocht je dus nog een probleem met de website tegenkomen dan kan je hier kijken of het al gemeld is.

Vandaag is het tevens de verjaardag van WikiGTA. Precies vier jaar geleden zette ik WikiGTA online voor bezoekers. Nu na vier jaar hard werken van in totaal meer dan 62 medewerkers en oud-medewerkers staat nu bijna alles van alle Grand Theft Auto's compleet beschreven.

gallery_1_5_36211.jpg

Natuurlijk blijft het niet alleen bij een sterk verbeterde website. Zo komt er dankzij Rockstar zeer snel weer een prijsvraag waar onder andere heel veel 'Episodes from Liberty City' T-Shirts en 'Rockstar logo' T-Shirts zijn te winnen (zie plaatje). ^_^

Tevens komt er per toeval ook vanavond om 19:00 op onze verjaardag een nieuwe spectaculaire trailer van 'GTA Episodes From Liberty City' op GTAGames.nl online! Mis dat dus niet.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

:dans: Lang zullen we leven, lang zullen we leven, lang zullen we leven in de gloria, in de glôôôôôriiiii-ja, in de glôôôôôriiiii-ja, GTA! :dans:

Het is mij een eer om als recentelijk aangetreden crewlid en Wikimedewerker deze felicitatie te mogen plaatsen. Even de kans pakken, Admins, Moderators, Wikimedewerkers en alle oud-crewleden en oud-wikimedewerkers, bedankt! :tu: En voor de huidige crew: Let us continue with the good stuff... _O_

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Wederom gefeliciteerd met het 6 jarig bestaan van GTAForum en uiteraard het 4 jarig bestaan van WikiGTA! Het was erg leuk om te zien hoe het allemaal begonnen is 4 jaar terug(met Jim, met zijn legendarische woorden: Het Komt!).

Hopelijk blijft het forum nog lang bestaan!! :dans:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...