Jump to content

Rockstar Games Social Club


Svenie

Recommended Posts

Rockstar Games Social Club

Aangezien er de laatste tijd steeds meer onderwerpen komen met vragen omtrent de Social Club, maak ik bij deze een algemeen topic aan. Hopelijk vinden de leden hier een antwoord op hun vragen, en anders kunnen ze deze hier gerust kwijt.

Algemeen

Voor we kunnen beginnen met het uploaden van stats naar de Social Club, of de extra missies van Xin Shan kunnen downloaden naar onze DS/PSP moeten we vanzelfsprekend eerst een account aanmaken op de website. De website kan je vinden door op de volgende link te klikken: klik. Maak jezelf een account aan, als je dat nog niet hebt gedaan.

Instellingen

Nintendo DS

Als eerste moet je een Wi-Fi verbinding instellen. Dit doe je door in eender welk safehouse de roze laptop aan te klikken en voor "Nintendo Wi-Fi Connecion setup" te kiezen. Nu krijg je de boodschap om je spel op te slaan, wat je natuurlijk ook zult moeten doen. Wat nu volgt is het instellingsscherm van je Wi-Fi verbinding. Druk op de grote blauwe vierkant met het opschrift "Nintendo Wi-Fi Connection Settings". Je komt in een scherm waar je drie mogelijke verbindingen kunt instellen. Druk op Connection 1. Je komt nu opnieuw in een ander scherm, waar je de keuze hebt uit drie opties. Je kan op zoek gaan naar een verbindingspunt, gebruik maken van AOSS (veelal geen bruikbare optie) of je kan je verbinding manueel instellen.

entryScreen.jpgemptyConnections.jpgmanualSelect.jpg

Nintendo zelf raad de gamers aan om op zoek te gaan naar een verbindingspunt. Als dit echter niet lukt, ben je genoodzaakt je verbinding zelf in te stellen. Hier vind je een uitgebreide uitleg hoe je dit allemaal kunt doen. Als alles is ingevuld kan je de verbinding testen en vervolgens opslaan.

Handige links:

PSP

Uploaden/downloaden van bestanden

Als alles goed is, zie je nu bij het opstarten van de roze laptop rechtsboven Friend Code en daarbij een 12-cijferige code staan. Deze code is je Friend Code, en moet je invullen bij de tab "Account Linking" op je Social Club profiel. (Zie de screen hieronder)

post-16696-1258897119,96_thumb.jpg

Wanneer je je code succesvol hebt gelinkt aan je profiel, moet je terug naar je CW spel gaan. Open de roze laptop opnieuw en druk deze keer op Sync Stats. Wanneer je nog geen verbinding hebt gemaakt, zal dit nu automatisch gebeuren. Is je spel gesynct, dan moet je het enkel nog eens opslaan om van je beloning ingame te kunnen genieten.

Let op: Je moet je spel al eens eerder gesynct hebben voor je het nog eens kunt syncen om je beloning(en) te kunnen krijgen. Je moet het dus met andere woorden twee keer syncen als je nog niet eerder een bestand gedownload hebt.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
  • 1 maand later...
  • 8 maanden later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...