Jump to content

WK Zuid-Afrika 2010


Kai-ShockWave

Recommended Posts

  • 3 weken later...
  • 2 weken later...

Leuk dat er weer binnenkort een WK aankomt, nu maar hopen dat Oranje in ieder geval verder komt dan de kwartfinales. Leuk weer met ze alle voor de buis zitten en met spanning meekijken en hopen dat ze het een beetje goed doen. Ik heb er wel vertrouwen in op zich, we hebben goede spelers in het Nederlands Elftal met veel kwaliteiten. De oranje gekte zal van de zomer ook weer gaan uitbarsten en dat zorgt weer voor veel commercieel gedoe. Maar goed, we hebben het er tenslotte allemaal voor over, het is gezellig en het brengt een goede sfeer met zich mee. Het is dus weer een gezellige periode voor de meeste mensen maar laten we hopen dat ze er niet meteen de eerste rond uitleggen. Dat zou uiteraard zonde zijn. Ik kijk er dus weer naar uit, bij vrienden zitten en gewoon gezellig mee genieten van de sfeer rondom het WK. :bier:

Edit: Strak topic trouwens, zeer overzichtelijk! :tu:

Bewerkt: door GrandTheftTwano
Link to comment
Delen op andere websites

als Robben, Sneijder, Huntelaar en van persie en ook de verdedigers hun niveau halen dan komen we wel tot de kwartfinale in ieder geval.

Maarja we zullen zien, Ik denk dat iig de halve finale haalbaar is ;)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

De voorlopige selectie voor het WK is bekend gemaakt:

Ibrahim Afellay (PSV), Vurnon Anita (Ajax), Ryan Babel (Liverpool), Otman Bakkal (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Sander Boschker (FC Twente), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Edson Braafheid (Celtic), Wout Brama (FC Twente), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Eljero Elia (HSV), Orlando Engelaar (PSV), John Heitinga (Everton), Klaas Jan Huntelaar (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (AZ), Joris Mathijsen (HSV), David Mendes da Silva (AZ), André Ooijer (PSV), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern München), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Inter), Maarten Stekelenburg (Ajax), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Ron Vlaar (Feyenoord), Michel Vorm (FC Utrecht), Gregory van der Wiel (Ajax), Demy de Zeeuw (Ajax)

Bron: Klik

Van Nistelrooy dus niet, bijvoorbeeld. Vinden jullie dit een goede selectie? Wat een geweldige voorhoede, toch. :puh: Jammer dat de verdediging wat minder is... Maar goed, we zien wel. :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik denk dat van Nistelrooij weinig zal gaan toevoegen op het WK als hij mee zou gaan. Met Robben, Kuijt en van Persie heb je ook een prima voorhoede. Verder snap ik de keuze van Anita niet (het is nog maar stage), maar je had beter Emanuelson kunnen nemen. En beter dat Boschker meegaat i.p.v. Velthuizen. Over Bakkal twijfel ik nog erg.

Goede selectie en ik heb zin in het WK! :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Bakkal vind ik eigenlijk ook helemaal geen goede speler, dus hoop dat hij nog afvalt. Op zich snap ik wel dat hij Anita gekozen heeft, aangezien die een goed seizoen heeft doorgemaakt bij Ajax. Ik had echter ook eerder voor Emanuelson gekozen. Ben benieuwd wie nog afvalt voor de aanval, want met Robben, Kuijten en Van Persie in de basis en Huntelaar/Babel als reserves, is het wel erg druk. Lens mag van mij wel afvallen dan. :puh:

De voorhoede is geweldig, ik maak me meer zorgen om de verdediging. Maar dat dachten we 2 jaar terug ook, en uiteindelijk deed de verdediging het beter op hun vlak dan de aanval... :duh:

Link to comment
Delen op andere websites

Woehoe, dubbelpost. Sue me. ^_^

Er zijn 3 spelers afgevallen: Brama, Bakkal en Mendes da Silva gaan niet mee naar Zuid-Afrika.

Volgens berekeningen van de NOS moeten er nog afvallen:

1 of 2 verdedigers

1 of 2 middenvelders

1 aanvaller

Ik gok op in ieder geval op Anita (verdediging) en Lens (aanvaller), omdat ik sowieso al niet het gevoel heb dat die geweldig zijn. Daarna wordt het moeilijker. Wat denken jullie?

Link to comment
Delen op andere websites

Dat Anita en Lens sowieso al bij de voorselectie zaten is schandalig. Ik hoop dat die twee niet meegaan, daar hebben we totaal niks aan. Aanval is sowieso perfect, middenveld ook wel redelijk. Verdediging kan nog wel wat beter, alleen daar hebben we niet veel spelers voor. Van Bronckhorst is ook maar de enige linksback, terwijl Frankrijk drie wereldspelers hebben voor linksback..

Link to comment
Delen op andere websites

@ Dieko: Servie komt wel erg ver in die tabel... :puh:

Nederland gaat onderuit in de kwartfinale tegen Brazilië, logisch.

Nee hoor.

Paar jaar geleden dachten we ook Nederland niet tegen Italie en Frankrijk kon.

Link to comment
Delen op andere websites

@ Dieko: Servie komt wel erg ver in die tabel... :puh:

Nederland gaat onderuit in de kwartfinale tegen Brazilië, logisch.

Ach, ik weet het niet. We zouden in kwartfinale alleen tegen Brazilië moeten als zij winnen van Portugal (en eerste worden in die groep). Het punt van Brazilië: zij hebben een hele sterke verdediging, maar in mijn ogen geen sterke aanval. Dus dan krijg je de fantastische aanval van Nederland tegen de sterke verdediging van Brazilië. Kan een leuke wedstrijd worden. :Y Anders komen we elkaar niet tegen. Eigenlijk hoop ik dat een van de twee al in de groepsfase naar huis gaat, het zijn twee goede teams.

Als zowel Nederland als Duitsland eerste wordt in hun groep (waar ik stiekem wel vanuit ga :$), is een droomfinale Duitsland - Nederland mogelijk. Dan treffen we elkaar niet voor het einde. :clown:

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...