Jump to content
Joriz

Beaterator vanaf nu ook te koop voor iPhone en iPod Touch!


Rockstar Games bracht ons zojuist op de hoogte dat het 'spel' Beaterator wat eerder deze herfst voor de PSP is uitgekomen nu ook beschikbaar is voor iPhone en iPod Touch via de App Store. Beaterator is een programma wat is gebaseerd op een gelijknamige website van Rockstar Games waar je muziek kan maken. Hieruit is een veel uitgebreidere versie ontstaan die samen met Rapper/producer Timbaland is uitgewerkt tot een volledig 'spel' waar je op een unieke en makkelijke manier muziek kan maken.

De Apple versie van Beaterator bevat maar liefst 1651 loops en diverse muziekfragmenten die zijn gemaakt door Timbaland en mensen van Rockstar Games. Deze audiofragmenten kan je gebruiken om op een simpele manier een compleet eigen muzieknummer te maken met eigen style. Nadat je alles hebt bewerkt, aangepast en tot een eindresultaat bent gekomen kan je jou zelf gemaakte nummer delen via Rockstar Social Club.

Helaas ziet het spel er wel iets minder uit op de iPhone en ontbreken namelijk diverse belangrijke functies die wel in de PSP versie aanwezig waren. Mocht je dus een PSP bezitten dan kan je beter dus de PSP versie van Beaterator aanschaffen al is die natuurlijk wel duurder.

med_gallery_1_5_39740.png

Beaterator is beschikbaar voor slechts €3.99 in de App Store voor iPhone en iPod Touch. De veel uitgebreidere PSP versie is al een tijdje te koop voor ongeveer 30 euro.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

ik vind het niet veel voorstellen, ik heb hem maar er is niet echt veel aan beter komen ze nu aan met gta cw op ipod touch :S maaar ja dat kunnen ze niet, die moeten ze nog maken

Bewerkt: door jellemuis

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...