Jump to content

Rate het nummer boven je!


Jowx

Recommended Posts

Bij het zien van de thumbnail had ik geen flauw idee wat ik kon verwachten, ik ging er dus vol verwachting in. Wat ik te horen kreeg was... interessant. Het is een soort vreemde mix van new wave, italo disco en heel foute polka. Ik vind het een bijzondere mix en de beat is nog best lekker, maar ik moest er eigenlijk meer om lachen dan dat ik ervan genoot. Kom helaas niet verder dan een 3.5.

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Coldplay vind ik een van de meest smakeloze artiesten van nu. Al hun moderne nummers klinken hetzelfde en die stem vind ik niet om aan te horen. Verder blijft de sound van de Chainsmokers ook erg hetzelfde als in hun andere nummers voor zover ik die geluisterd heb.

2/10

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Journey vind ik altijd goed. :tu: Hoewel ik ze niet heel vaak luister en ook niet zo goed ken vind ik de nummers die ik luister wel erg goed in elkaar zitten. 

10/10 

 

 

Een van de beste nummers van Death _O_ 

 

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Nee, niet mijn ding. Ruige methal, vreemde lyrics welke ik na 1 keer luisteren ook niet helemaal begreep, sowieso al moeilijk om te horen want het is gewoon wat vocaal geschreeuw. Gitaargebeuren is wel sterk :)3/10

 

 

 

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb over het algemeen weinig met Franse muziek, maar dit vind ik toch wel erg tof. Mooie intro, vrouw heeft een prettige stem en de melodie werd natuurlijk wereldberoemd door de Rolling Stones. 7.5.

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Dit vind ik toch een partijtje vage muziek. :7 De muziekstijl is vrij creatief, ik heb zoiets ook niet eerder gehoord, maar ik zou het niet zo snel gaan luisteren. Het nummer komt uit '98 staat er, maar doet me toch meer aan de jaren '50/'60 denken.

5/10

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Toen ik de singlehoes zag en de titel zag dacht ik nog wel veel belovend, maar de intro deed 't 'm al. :7 Hoe dan ook vind ik 'm nog wel meevallen. Ik zou het nooit uit mijzelf opzetten, maar voor een keertje is het wel eens grappig. Komt denk ik ook vooral door de duur van het nummer. 5/10

 

 

N.b. voor de Nederlanders: de tune van de VPRO

Link to comment
Delen op andere websites

Surfklassiekertje, dit. Shadows waren een belangrijke schakel in de opkomst van de gitaarmuziek, hun invloed hoor je nog steeds veel terug. Vind 'Apache' erg fijn, heeft zo'n lekkere westernvibe. Het is lang niet zo indrukwekkend meer als toen dit net werd uitgebracht, maar ik waardeer het nog steeds enorm. Een 8.

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Ook dit vind ik een beetje een aparte stijl van muziek, maar wel een stuk beter dan het vorige nummer dat je plaatste. De vocals passen erg goed bij het 'stoner' achtige gitaarwerk, en je kunt er makkelijk inkomen.

6,5/10

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...