Jump to content

Rate het nummer boven je!


Jowx

Recommended Posts

De rede dat ik geen popmuziek luister is omdat er vaak meerdere malen achter elkaar een woord wordt herhaald. Helaas doet deze zangeres dat ook. Qua gitaarwerk verder wel dik in orde en ik hoorde volgens mij nog een blastbeat voorbij komen bij de drums. Niet heel verkeerd, maar de tekst verpest het wel voor me.

5/10

 

 

Eergisteren naar Megadeth geweest waar ze onder andere dit nummer ook speelden. Echt heel strak gespeeld die gasten. _O_ 

Link to comment
Delen op andere websites

Ik kende Megadeth niet zo goed, behalve van hun reputatie, maar op zich is dit best te pruimen. Lekkere intro, spannende opbouw, rustige stukken ertussen die ook best aardig zijn. Wel staat, zoals vrijwel met alle metal die ik ben tegengekomen, de hele 'aesthetic' van het genre me enorm tegen. Ik ben gek op donkere shit, maar dan meer in de zin van nihilisme en urban decay. Satanisme, mythologie en de stijl waarin metal-albumhoezen vaak ontworpen worden, kan mij niet zo bekoren. Een 5.

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Lekker upbeat maar hoor geen kut van de lyrics, niet dat dat heel belangrijk is met een nummer zoals dit. Bijzonder is het niet, wel lekker om een te draaien op z'n tijd. 7/10

 

 

Dean Martin, wie kent hem niet. Even wat Mafia 2 vibe in this bitch

 

Link to comment
Delen op andere websites

Ik kan dit soort muziek altijd wel waarderen. Het hoeft niet heel bijzonder in elkaar te zitten, maar het klinkt wel echt fantastisch. :tu:

8/10

 

Van alle blackmetal bands en albums spant Burzum hiermee toch wel de kroon. _O_ 

Link to comment
Delen op andere websites

Zoals met de meeste black metal het geval is kan ik hier op zich waardering voor opbrengen, maar helemaal mijn ding is het simpelweg niet. Wat dat betreft ben ik meer een fan van de wat mildere varianten van black metal, zoals bijvoorbeeld Agalloch. Pluspunt van dit soort muziek vind ik wel altijd de atmosfeer, die trekt mij wel altijd erg. Al met al ga ik voor een 6. 

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben geen anthrax fan, en dit soort genre heeft me ook nooit echt aangesproken. (ben zelf meer hardcore, metal etc), dus een 5,5/10.

 

Deze groep kent iedereen wel en ze bestaan nog steeds. Heb ze 2 weken geleden live gezien op crammerock en ze waren goed! :D

Link to comment
Delen op andere websites

Helaas val ik dan weer net buiten de boot, want ik heb echt nog nooit van ze gehoord. :7 Ik vind het wel een beetje eentonig, en die autotune in het begin is voor mij ook een afknapper. Voor mij hebben de jaren '80/'90 (?) meer te bieden dan dit soort muziek.

4/10

 

Een van de beste nummers die Death ooit heeft gemaakt. :tu: 

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben niet heel bekend met Hollywood Undead, maar voor wat ik hoor is het een soort crossover thrash/nu metal achtige muziek. Het begin van het nummer vond ik zeker niet verkeerd, lekker stevige gitaarriffs en drums, maar het refrein ben ik alleen niet zo'n fan van. 

7/10

 

Nog een keer Burzum dan maar. :7 Die gitaarriff in het begin _O_ 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...