Jump to content
Joriz

Red Dead Redemption multiplayer free roam filmpje online!


Zojuist hebben we van Rockstar Games een nieuw filmpje van het westernspel Red Dead Redemption ontvangen. In dit filmpje wordt de multiplayer free roam mode voorgesteld. Volgens het filmpje is het gehele grote gamelevel beschikbaar in de multiplayer optie waarbij alle vrijheid en opties van het singleplayer spel op de missies na mogelijk blijven. Het is zowel mogelijk om alleen of in een possy (groepje van max 8 spelers) tegen andere of tegen de elementen in het spel te spelen. Tijdens het online spelen krijg je natuurlijk punten en kan je ook nog eens dingen vrijspelen. Het is mogelijk om met maximaal 16 spelers online te zijn. Behalve Free roam zijn er nog andere modes die binnenkort door Rockstar Games bekend worden gemaakt.

Red Dead Redemption ligt op 21 mei voor zowel Xbox 360 als Playstation 3 in de winkel.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Van Tweakers.Net:

Uiteindelijk draait het natuurlijk vooral om de spelmodi waarin spelers tegenover elkaar worden geplaatst. Hoewel er meer spelmodi in Red Dead Redemption zullen zitten, liet Rockstar ons een viertal modi uitproberen. Daarbij zaten voor de hand liggende spelvarianten als Free For All en Team Deathmatch, maar ook twee spelvormen die specifiek voor Red Dead Redemption zijn ontworpen. In Free For All Goldrush gaat erom dat je zoveel mogelijk zakken goud naar een paar schatkisten brengt, waarbij de speler die als eerste tien zakken heeft weggebracht wint. Tijdens onze sessie werden al snel diverse tactieken zichtbaar. Zo hielden sommige spelers in de gaten waar de zakjes steeds spawnden, om vervolgens vooral bij die plekken in de buurt te blijven. Andere spelers kozen positie in de buurt van de meest populaire schatkisten, om spelers die met een zak goud aan kwamen rennen af te kunnen schieten. Alles is geoorloofd, je kunt dus scoren door iemand die met goud rondrent neer te schieten en vervolgens zijn goud af te pakken.

Al even tactisch is 'Hold Your Own', een spelvariant waarbij twee teams elkaars zakken goud moeten stelen. Dit kun je zien als de Red Dead Redemption-variant op Capture the Flag. Beide teams beginnen in hun eigen dorpje, dat op een afstandje van het vijandelijke dorp ligt. In het tussenliggende gebied troffen we, in het speelveld waarop wij speelden, een kanon en een gatling-gun aan. Het gebruik van deze wapens is essentieel als je tegen een goed samenwerkend team speelt. Mocht er na verloop van tijd nog steeds geen team zijn dat drie keer heeft weten te scoren, dan wint de partij die voor staat. Bij een gelijke stand wordt het spel doorgespeeld in een sudden death-variant. Scoren kan dan nog steeds en het levert je direct winst op, maar omdat het vanaf dat moment niet meer mogelijk is om te respawnen, kun je ook proberen alle vijandelijke spelers uit te schakelen.

BRON

4 multiplayermodussen, dus. :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Van Tweakers.Net:

Hoewel er meer spelmodi in Red Dead Redemption zullen zitten, liet Rockstar ons een viertal modi uitproberen.

4 multiplayermodussen, dus. :)

Meer dan vier, dus. ;)

Ontopic: Heb er gelijk zin in. Ziet er zo ongelofelijk gaaf en realistisch uit. Geeft me meteen een western gevoel.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...