Jump to content
Joriz

Boxart L.A. Noire bekend! - UPDATE


Rockstar Games heeft zojuist de boxart van het detective spel L.A. Noire online gezet. Op de cover staat de hoofdpersoon Cole Phelps.

gallery_1_5_52635.jpg

L.A. Noire wordt gemaakt door Team Bondi in samenwerking met Rockstar Games. L.A. Noire lijkt misschien wel een beetje op een GTA, maar dat is het totaal niet. Zoals de naam van het spel al zegt is het spel in film noir stijl en speelt het zich dus af in Los Angeles. Het spel is een donkere en gewelddadige detective thriller dat zich af speelt in het eind van de jaren '40. Een tijd waarin corruptie en geweld veel voorkwam in Los Angeles. Dit is tevens goed te zien in de film L.A. Confidential. L.A. Noire maakt netzo als Grand Theft Auto IV gebruik van Rockstar Advanced Game Engine en wordt gemaakt door Team Bondi in samenwerking met Rockstar Games. L.A. Noire komt op 20 mei 2011 in Nederland uit voor zowel Xbox 360 als PlayStation3.

UPDATE:

Inmiddels hebben we een hogere kwaliteitsversie van de boxart van Rockstar ontvangen. Volgens een medewerker van Rockstar Games zal vanavond of morgenochtend bekend worden welke preorder mogelijkheden er komen voor L.A. Noire en welke extra's erbij zitten.

UPDATE 2

Inmiddels is bekend wat de pre-order bonus content voor L.A. Noire zal zijn. Het gaat om extra missies en gameplay zoals beschreven staat op de website van Rockstar Games. Al het vernoemde zal ook in België of Nederland verkrijgbaar zijn. Houd GTAGames.nl in de gaten voor meer L.A. Noire updates.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...