Jump to content
Joriz

GTA Vice City 2011


Tekenaar en Grand Theft Auto fan Patrick Brown heeft zich weer uitgesloofd. Hij heeft namelijk een hele mooie tekening gemaakt van GTA Vice City hoofdrolspeler Tommy Vercetti in het heden. Behalve Tommy Vercetti zijn rechts op de tekening ook nog advocaat Ken Rosenberg en wapenhandelaar Phil Cassidy te vinden. Zullen deze criminelen zoals Patrick Brown dus ook afvraagt nog ooit terug komen in een volgende GTA of zijn ze te oud?

gallery_1_5_5897.jpg

Bron: Patrick Brown DeviantArt via Kotaku

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Dacht ik toch heel even dat het een aankondiging was voor een nieuwe GTA, mooi niet dus dus.. :puh: Maar wat betreft de tekening, ontzettend mooi gemaakt. En ook een geschikte locatie, dat savehouse is wel één van mijn favoriete uit GTA: Vice City. Ook Rosenberg en Cassidy zijn prachtig nagetekend! Wie is trouwens de persoon in het paarse pak, diegene naast de dame?

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Nice artwork...ook origineel dat 'ie niet de Vercetti Estate, maar El Swanko Casa op de achtergrond heeft getekend. Vice City blijft voor mij toch echt heilig. Hopen dat de nieuwe GTA zich in Vice City afspeelt, maar deze personages hoeven van mij niet per se terug te keren.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

zooo vet dit, ik hoop echt dat er een nieuw vice city komt, want dat was gewn de game lol. Verder hoop ik in een volgende gta ook nog eens personages tegen te komen uit het verleden ^_^

Bewerkt: door Rockpoort

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Jammer dat ie die infernus erbij heeft gezet, past niet helemaal erin imo.

Maar idd, personages hoeven niet terug te komen(wel Vice City) maar dat je bv. wel dat shirtje aan kan trekken, zoals in IV dat je III outfit kunt aantrekken.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...