Jump to content
Joriz

GTA4 clan Death Incorporated bestaat drie jaar!


GTAGames.nl afbeelding
Laat twee fans van Grand Theft Auto bij elkaar op een forum komen, laat ze elkaar ontmoeten, en laat ze ontdekken dat ze allebei een xbox 360 hebben. Wat krijg je dan? Precies. Het begin van een gezamenlijke online ervaring, die ze graag met nog meer anderen willen delen! @Jacky-2007 en @Iscariah begonnen met hun recruitment topic nu alweer drie jaar geleden, op 16 juni.

Death Incorporated bestaat drie jaar, en dat laten we niet zomaar aan het forum voorbij gaan! Ieder forumlid is welkom in het gastenboek, er is een uitdagende quiz waarmee je een Gtagames.nl keycord kan winnen met je kennis over GTA en de clan, en een speciale editie van IV Open Tournaments waarin je alweer een Gtagames.nl keycord kan winnen met je online skills! :dans:

Iedereen kan aan de evenementen meedoen. Het online multiplayer evenement wordt verzorgd door Death Incorporated (xbox 360), LibertyKillerZ (PS3) en Big Boss (PC). Voor de quiz heb je aan je forum account genoeg. We sluiten dit bericht af met nog een kleine compilatie uit het nieuws sinds Death Incorporated in Liberty City actief is geworden.

"C U @ Death Inc.!"


Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Dit is toch wel een felicitatie waard: Gefeliciteerd :dans:. Toch wel heel wat als een forum clan het 3 jaar vol houdt. Tot nu toe maar één clan gelukt en dan blijft het nog weinig als je je realiseert dat er een heleboel clans zijn geweest de afgelopen jaren.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Gefeliciteerd! Zelf ben ik nog niet zolang lid van de clan en ook niet altijd even actief, maar ik waardeer de inzet van de coördinatoren enorm. We zijn en blijven een actieve clan met een sterke leiding. En dat hebben jullie zeker bewezen, drie jaar is inderdaad niet zomaar wat. Hulde voor Death Incorporated! :dans::bier:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

p.s. Krijgt Beat Down ook zo'n mooie post wanneer wij 27e augustus 4 jaar bestaan :$?

Dan zullen we die zelf in elkaar moeten sleutelen, dat heeft D.I. namelijk ook gedaan ;)

Dan doen we dat, als we tenminste zin in hebben. Het lijkt me wel dat aan het eind van de zomervakantie vrij weinig motivatie heb om iets te doen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...