Jump to content
Joriz

Achievement Hunter vergelijkt het nu en toen van L.A. Noire


Jack and Geoff van Achievement Hunter hebben naast hun bezoek aan de E3 gamebeurs in Los Angeles ook nog eens beelden geschoten van het huidige Hollywood om de bekende plekjes te vergelijken met het in L.A. Noire nagebouwde Los Angeles van 60 jaar geleden. Wat je zult opvallen en wat de makers van dit filmpje ook zeggen is dat L.A. Noire echt lijkt op het echte Hollywood en dat vele gebouwen exact zijn nagebouwd. Tevens kan je goed zien wat meer dan 60 jaar 'vooruitgang' doet tot een stad.

Mocht je L.A. Noire fan zijn dan kan je nog t/m zondag meedoen met de GTAGames.nl L.A. Noire actie waarbij onder andere L.A. Noire en Rockstar Games goodies zijn te winnen!

Bron video: RoosterTeeth YouTube channel via Rockstar Games

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Sorry dat ik ga zeuren maar ik vind L.A. Noire er echt niet goed uitzien of het even snel in mekaar geflanst is gebouwen zien er plat uit bewegeingen zien er houterig uit dit spel kan makkelijk uit 2002 komen kwa afwerking... :duh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...