Jump to content
Jacky-2007

Releasedatum voor Red Dead Redemption Myths and Mavericks Bonus Pack bekend


Het is zover; de releasedatum van de eerder aangekondigde gratis downloadable content voor Red Dead Redemption, voor zowel PS3 als xbox360, is bekend. Op 13 september aanstaande zal de download beschikbaar worden in de PlayStation Network Store en op xbox LIVE Marketplace. De download is niets minder dan een dankgebaar van Rockstar San Diego aan de vele spelers van de game, die nog tot op de dag van vandaag te paard over de enorme vlaktes galopperen van regio's als Cholla Springs, Hennigan's Stead en Perdido.

gallery_89338_48_30811.jpg

Uiteraard danken wij Rockstar Games evengoed voor het maken van deze downloadable content. Voor iedereen die de multiplayer van Red Dead Redemption met de tot nu toe uitgekomen DLC's nog niet vol genoeg vond, hier even op een rij waarmee je je eigen multiplayer ervaring van Red Dead echt af maakt wanneer je deze DLC binnenhaalt. Ook al is deze DLC gratis, hij doet echt niet onder voor de betaalde extra's die we al eerder voor met name de multiplayer zagen verschijnen.

Nieuwe maps en de daarbij behorende gamemodes:

Cochinay – Gold Rush, Shootout, Gang Shootout, Stronghold

Nekoti Rock – Gold Rush, Shootout, Gang Shootout

El Presidio – Gold Rush, Shootout, Gang Shootout

Plainview – Gold Rush, Shootout, Gang Shootout

Gaptooth Mine – Shootout, Gang Shootout

Pike’s Basin – Shootout, Gang Shootout

Rio Bravo – Shootout, Gang Shootout

Perdido – Hold Your Own, Grab the Bag

Benedict Point – Hold Your Own, Grab the Bag

Beecher’s Hope - Stronghold

Torquemada - Stronghold

Armadillo - Stronghold

Chuparosa - Stronghold

Tumbleweed - Stronghold

En alsof deze serie met nieuwe locaties en nieuwe mogelijkheden op vertrouwde locaties nog niet genoeg is, gooit Rockstar Games er ook nog even een rijtje enorm gave speelbare multiplayer characters tegenaan, waarvan we op sommigen eerlijk gezegd al tijden lang zaten te wachten. We zien Landon Ricketts, de revolverheld bij uitstek uit de game, eindelijk eens terug in de multiplayer. Om er maar voor te zorgen dat er genoeg tegenstanders zijn voor deze digitale legende, zorgt Rockstar ervoor dat je ook in de huid kan kruipen van Vicente DeSanta, Drew MacFarlane, Deputy Eli, Deputy Jonah, Javier Esquella, Nastas en Uncle. Bekende namen uit de verhaallijn van John Marston, nietwaar?

Zoals bekend mag je voor het verder uitdiepen van de nieuwe locaties terecht in het speciale Red Dead Redemption forum in de games sectie. Wanneer je de nieuwe multiplayer modes eens wil gaan proberen, kan je ook eens gaan kijken bij de LibertyKillerZ (PS3) of bij Death Incorporated (xbox360), twee clans die naast Grand Theft Auto IV ook Red Dead Redemption meetings verzorgen.

Ga naar het nieuwsbericht op rockstargames.com voor meer info. Tevens gespot op Facebook en Twitter.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik zou het leuker vinden als er zoiets als Undead Nightmare kwam met singleplayer. Ik ben namelijk meer iemand die singleplayer doet dan multiplayer. Ik doe alleen multiplayer met gta SA en Medal of Honor. Allebij op de PC maar xbox multiplayer vindt ik helemaal niks.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...