Jump to content
Joriz

#GTAV Trailer online!


Daar is hij dan eindelijk. De eerste echte trailer van Grand Theft Auto 5 in HD. Zoals je in de trailer kan zien gaan we terug naar Los Angeles, of zoals het in GTA heet Los Santos. Onder de trailer zit de muziek van The Small Faces met het nummer Ogden's Nut Gone Flake.

Speciaal voor de mensen die elk HD detail van de trailer willen zien, zijn er ook GTA5 trailer screencaps online.

Wil je verder over de trailer doorpraten en heb je mooie details ontdekt dan ben je welkom in ons GTA5 forum.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Als het alleen Los Santos is komt de game in de zomer van 2012 uit, als er nog trailers van San Francisco en Las Venturas komen dan komt de game pas in april 2013 uit. Dat is mijn voorspelling.

Vette trailers, Jetski's, vliegtuigen alles zit erin. Dit is hoe ik GTA wil, waarom was dit niet al zo in GTA IV. Dat je in een vliegtuig kan, dat ene extra zat er niet in bij die game.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

ik probeer er zo min mogelijk van te verwachten, want dan valt het niet zo tegen als het spel er eindelijk is,

heb toch ook al overal gelezen in 2008 dat GTA IV tegenviel, en ik vond hem juist vet!

dus uiteraard hoop ik ook de hele toffe dingen en heb ik zo mijn dromen en wensen

maar ik probeer er zo min mogelijk van te verwachten :puh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een zeer levendige trailer. Het ziet ernaar uit dat Rockstar heeft geluisterd. Het gaat dus om een vader van een stel kinderen, die graag met pensioen wil gaan en het pad als familieman en huisvader zou willen volgen, maar daar niet aan toe komt. Ik ben blij dat er weer wat meer natuur in terug gaat komen. De mensen op straat hebben zo te zien een make-over gekregen. Ik zie tatoeages, laagjes kleding en verder veel variatie. Nu nog een aantal leuke shops om zelf te combineren. Zo te zien zijn niet alle zwervers meer afhankelijk van kartonnen doosjes, sommige hebben het geluk om in een tent wakker te worden. Buiten al deze dingen lijkt het erop dat Rockstar veel heeft meegenomen uit GTA San Andreas. Ik zag men fitnessen, hopelijk kunnen we daar weer zelf mee aan de slag. Vliegtuigen, hydra's, helikopters waren niet nieuw, een zeppelin is dat daarentegen wel, zo ook dieren als een hond. Het stukje met de backpackers zag er geweldig uit, zocht al naar bigfoot, maar helaas.. Ze geven kleine kiekjes weg wat betreft de rest van de omgeving, maar zo te zien zijn veel leden al druk in de weer met het uitvogelen van de mogelijkheden. Voor nu, even genieten.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Welke screen ik persoonlijk heel interessant vind:

med_gallery_145_93797.jpg

Je kan hier veel van de Los Santos uit GTA: San Andreas herkennen. Zo zie je bijvoorbeeld overduidelijk downtown en in de verte ligt Red County en Vinewood meer bergachtiger dan in GTA: San Andreas, ook zie je het "sterrengebouw" uit GTA: San Andreas mooi op deze screen (het grootste gebouw). Naast dat gebouw zie je ook een zeppelin vliegen misschien dat je daar iets mee zal kunnen of anders is het puur voor "decoratie". Ook zie je nog een mooi beeld van een vliegtuig dat heel hard lijkt op de shamal uit GTA: San Andreas wat het hoogstwaarschijnlijk ook hier weer zal zijn. Voor de rest herken ik ook nog een stukje van het politiebureau van los Santos of anders het er sterk op lijkende gebouw dat er in de buurt van staat in GTA: San Andreas.

Bewerkt: door Megadreams

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Los santos, vliegtuigen, een hond :puh:, en een audi r8 spyder op 00:57.\

Geweldig dit, hebbenhebbenhebben. Komt waarschijnlijk pas over drie eeuwen uit voor de pc, maar lijkt me zeker best spel omdat ik SA de beste gta vind en IV de mooiste :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Nog een zeer interessante screen:

med_gallery_145_38301.jpg

Herkent iemand deze snelweg? Exact dezelfde loopt namelijk ook in GTA: San Andreas. Deze snelweg loopt van Las Venturas, door Red County naar Los Santos, in de verte zie je ook weer downtown liggen wat dus bevestigd dat het een snelweg is naar Los Santos. Best handig deze screencaps, bedankt voor deze Joriz.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...