Jump to content
Joriz

47ste The Lazlow Show online!


Na bijna een jaar is er dit weekend eindelijk een nieuwe The Lazlow Show opgenomen. Lazlow werkt sinds GTA3 bij Rockstar Games mee aan onder andere de Grand Theft Auto serie waar hij is te horen op de fictieve radiozenders waaronder Chatterbox en Integrity 2.0. Naast zijn werk bij Rockstar Games heeft Lazlow ook een paar keer in het jaar samen met onder andere Reed Tucker en Big Wayne een eigen radioprogramma met de naam The Lazlow Show.

Met de 47ste aflevering van The Lazlow Show wordt naast een heleboel mannenpraat onder andere teruggeblikt op de inzamelingsactie voor Big Wayne. Tijdens de 46ste Lazlow Show werd namelijk voor Big Wayne geld ingezameld om zijn rekeningen te kunnen betalen van het ziekenhuis.

Hierboven is de 47ste Lazlow Show terug te luisteren

LET OP: De Lazlow Show bevat inhoud voor volwassenen en wordt gehost door mannen die zich gedragen als kinderen. Luisteren dus geheel op eigen risico!

Bron: Lazlow.com

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Word dit dus ook echt uitgezonden op een echte radio?

Als je de show hebt geluisterd dan zeggen ze een paar keer dat ze met radiostations zijn gestopt vanwege onderbetaling en vergaande eisen van de radiostations.

Daarom zenden ze alleen nog op internet uit. Deze laatste aflevering was zelfs een dag eerder opgenomen en dus niet live op internet gestreamd.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Is er ook een file die je in je Gta music maps kan plaatsen?

Je hoeft geen ingewikkelde foefjes uit te halen. Je kan het origineel gewoon gratis en voor niets downloaden op de website van Lazlow.

Tnx Joriz.. ik vond de eerste paar min al leuk.. en ik vind het echt iets wat ik moet luisteren tijdens het spelen van Gta, :tu:

Bewerkt: door J-Fun_P

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...