Jump to content
Joriz

The Green light District V2.0 aangekondigd!


gallery_1_5_2246.jpg

We zijn bijna aangekomen bij versie 2.0 van de GTA San Andreas modificatie met de naam The Green Light District. Deze versie zal volgens Apple-Mac de grootste en meest complete versie ooit worden. De laatste van The Green Light District bevatte twee nieuwe eilanden (Rockford Island en Lynx District), nieuwe voertuigen, nieuwe weersomstandigheden, een nieuw menu, kortom genoeg vernieuwing voor de speler om de mod uit te proberen.

Maar er waren ook een aantal dingen die er voor zorgde dat de mod iets minder goed ontvangen werd dan verwacht. Een minimap was er bijvoorbeeld niet, er waren geen missies, en het "flicker-probleem" in The Downtown District, zorgde er bijv. voor dat spelers geen stabiel beeld kregen van de mod.

In V2.0 zijn al deze problemen verholpen. Er is dit keer wel een complete radar toegevoegd, en Revolution-Designer, de maker van Left4Theft, zal ook een unieke bijdrage aan GLD leveren. Buiten dat zijn er nog een hoop bugfixes.

Maar dat is nog niet alles, de toevoeging van het Mafia District, en het Vestavia-Hills eiland zorgen ervoor dat de mod echt enorm groot is geworden. Het Mafia District, stond ookwel bekend als "Cita di curizione", in de GTA Mafia Stories-mod. Dit eiland zal orgineel worden opgenomen in The Green Light District, al zal het haar jaren 50-sfeertje wel gedag moeten zeggen. Dit gaat absoluut niet ten kosten van de sfeer in dit district. Het eiland heet niet voor niet Mafia District, en zal zijn naam een eer blijven doen.

Vestavia Hills is een enorm uitgestrekt, heuvelachtig, natuurgebied, waar Highway 461 deels doorheen loopt. Dit eiland is zonder twijfel het grootste eiland in The Green Light District.

Als er meer eilanden zijn, kan een goeie verbinding niet wegblijven. Highway 461 (de verbindingsweg die naar de eilanden toegaat) is groter dan ooit, en heeft een lengte van ongeveer 170 KM. Het duurt 5 uur (San Andreas-tijd), om van het Mafia District, naar het Lynx District te rijden.

Versie 2.0 van The Green Light District staat gepland dit najaar en zal vanaf dan gratis te downloaden zijn vanaf GTAGames.nl. De huidige versie 1.7 is nu al te downloaden op GTAGames.nl

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...