Jump to content

Nederlands Elftal, lach ze hier uit


MegaPilot

Recommended Posts

  • Reacties 31
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • MegaPilot

    6

  • Kloep

    4

  • BelgiumRedDevils

    4

  • Jimmiefitz

    3

Top Posters In This Topic

Wat een blundermatch zeg, in 2 minuten van 1-0 naar 1-2 en dan later in 5 minuten van 1-2 naar 4-2..:schater: Maargoed, Oranje mocht toch echt niet verliezen tegen dit België, maar helaas zijn vele goudhaantjes van Oranje hun pluimen aan het verliezen..

Link to comment
Delen op andere websites

Nederland heeft gewoon weer vreselijk slecht gespeeld. België strafte de ontiegelijk domme fouten van Mathijsen, de Jong en Stekelenburg heel goed af, dus lijkt het me terecht dat ze ook gewonnen hebben. De Jong mag van z'n lang zal ze leven nooit meer opgeroepen worden voor het Nederlands elftal, vanwege die vreselijke aannames van hem. Waarom hij de hele tijd terugspeelt op Stekelenburg blijft mij ook steeds een raadsel, aangezien er altijd achterin genoeg aanspeelpunten zijn. Wat me ook opviel is dat niemand van het middenveld en de aanval mee verdedigde toen België vol op de tegenaanval ging (Bij de laatste twee doelpunten), en dus moesten de onervaren verdedigers alles zelf oplossen.

Link to comment
Delen op andere websites

België is nu al een team waar je rekening mee moest houden. Ongelofelijk veel talenten en vedettes. Nederland weet na het EK helemaal niet meer van wie ze kunnen winnen of verliezen, ze zijn bang voor hunzelf geworden. Wel had Nederland wel veel nieuwelingen (nou nieuw..) er in staan. Ik hoop echt dat het goed komt met Nederland, en van Gaal kennende komt het ook wel goed.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik had een stukje gezien. Kreeg een Nederlander ineens een bal voor z'n voeten, weet je wel zo'n aanvaller, achter de linies van de Belgen. Dus alleen nog de keeper en het goal voor zich. Rent die kaaskop naar voren tot ie vlak voor het doel is en dan TJOPPATJEE, BLINDE PASS NAAR LINKS ERMEE!

Als voetbal-n00b denk ik dat een team een duidelijke tactiek nodig heeft, dat de spelers in elke situatie weten wat ze moeten doen. Want ik denk dan "dat is toch een prof-voetballer? Een prof-voetballer kan toch wel scoren als hij een bal heeft en vlak voor z'n neus een doel? Ik denk op zo'n moment heeft de Nederlandse prof-aanvaller een voordeel op de Belgische prof-keeper. Namelijk de bal. Die aanvaller heeft alle ruimte om hem te schieten en die keeper weet niet waarnaar toe."

Dus ik kan alleen bedenken "die coach heeft het team niet duidelijk gemaakt wat je moet doen in zo'n situatie, óf die coach heeft gezegd "in zo'n situatie moet je blindelings ergens heen passen als een soort schijnbeweging." Maar ik vraag me af, waarom? Hij is de coach, niet ik, ik ben maar een fool die de namen van die spelers niet eens kent. Dus mijn verklaring móet wel verkeerd zijn, en zijn tactiek goed.

Dus weet iemand van jullie soccer-experts dan waarom zo'n aanvaller niet gewoon schiet op zo'n moment?

Trouwens, ik kan zelf 1 argument bedenken, namelijk dat je die keeper eerst naar jezelf toe lokt, zodat je maatje een open goal voor zich heeft staan. Maar ik denk dat dat helemaal niet nodig was... het is alsof je in een casino zit, bij één of ander spel. Je hebt al een paar sets gewonnen en veel verdiend maar je zet alles in op nóg een hoger getal. En dan verlies je ineens alles. Misschien een slappe vergelijking want die voetballers zoeken juist constant meer zekerheid. ZO van "Als ik nu schiet heb ik 40% kans om te scoren, maar als ik nu pass en het gaat goed wordt het 80%." Maar als er maar 10% kans is dat die pass goed gaat...

Bewerkt: door SpacyColours
Link to comment
Delen op andere websites

Oja, is het niemand opgevallen hoe afwezig Hazard erbij liep? In 58 minuten heeft ie niks klaargespeeld. Hoe slecht Hazard speelde in 58 minuten, zo goed speelde Mertens in 23 minuten.

Toegegeven, België is niet slecht, maar Oranje is toch nog een pakje beter hoor. Een WK finalist van 2 jaar terug die zo afgaat tegen België, dat zou toch niet mogen hoor.

Link to comment
Delen op andere websites

Een WK finalist van 2 jaar terug die zo afgaat tegen België, dat zou toch niet mogen hoor.

Dat vind ik wel meevallen hoor. Een verdediging bestaande uit enkel debutanten tegen een ploeg die eigenlijk gewoon ieder eindtoernooi zou moeten halen, dan kun je wel 's wat tegengoals krijgen. Nederland is dan wel vice-wereldkampioen en België al jaren afwezig op de EK's en WK's, maar mijns inziens zijn dat beiden uitschieters. Voor Nederland dan een positieve uitschieter en voor België een negatieve.

Link to comment
Delen op andere websites

Nee, maar in de tweede helft stonden Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Nick Viergever en Ricardo van Rhijn in de verdediging toen België er drie scoorde. Hoewel twee goals fouten waren van Stekelenburg en De Jong.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb de match in het Boudewijn Stadium gaan zien en echt waar krijg je de kans om als Belg te gaan kijken zeker doen want, de ambiance is enorm!

Nederland heeft veel geblunderd bij deze match waardoor dat de Belgen meer kansen zagen, wij hebben dan ook 4 kansen gemist in de 2de helft.

Ik kijk al volop uit naar het WK in Brazilië. Wij (De Belgen) moeten tegen Kroatië en Servië, die wel vrij sterk zijn, maar we zullen er wel geraken ;D

Red Devils Forever!

Link to comment
Delen op andere websites

Laatste keer dat zowel België als Nederland aanwezig was op een eindtoernooi, is in 2000... Hoog tijd dat dit weer een keertje gaat gebeuren!

laat de Turken maar thuis,want het is wel vrij zeker dat Nederland groepswinaar word van groep ?. Allesinds in groep A zal Kroatië en hopelijk België doorgaan. Liefst België als eerst, maar ik denk meer dat we al sneller baraches (of hoe je het ook schijft) moeten spelen en dat Kroatië eerst zal staan :D

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...