Jump to content
Joriz

[Gerucht] Komt Fernando Martinez terug in GTA5?


200px-Fernando_Martinez.JPG&key=a530d3ac

Fernando Martinez (ingesproken door Frank Chavez) was voor het eerst te horen in Grand Theft Auto III op Chatterbox FM waar hij vertelde over Fernando's New Beginnings, waarbij hij promootte hoe je door middel van vreemdgaan je huwelijk kan redden.
Het personage Fernando Martinez was met zijn zwoele warme stem zo populair dat Rockstar Games besloot om het personage in bijna alle Grand Theft Auto terug te laten komen. Zo is Fernando Martinez onder andere te horen in Grand Theft AUto Vice City als host van het radiostation Emotion 98.3, in GTA San Andreas op WCTR, in GTA Vice City Stories op Emotion 98.3 en in het Episodes From Liberty City verzamelpakket op Vice City FM.

Nu staat op de website van Frank Chavez, de stem van Fernando Martinez, sinds enkele weken de tekst:
 

EXCITING NEW CONTENT JUST DAYS AWAY.


STAY TUNED!!!!!



Zal met deze opwindende inhoud worden bedoelt dat Frank Chavez weer terug is te horen als Fernando Martinez in GTA5 en de daarbij behorende promotie?
We zullen het antwoord hopelijk snel gaan zien, want er gaan op dit moment ook geruchten dat de Grand Theft Auto V promotie binnenkort weer helemaal los gaat. Houdt GTAGames.nl dus in de gaten voor een mogelijke nieuwe GTA5 trailer. Al is er ook nog altijd de kans dat het maanden gaat duren voordat we weer een nieuw filmpje gaan zien.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Haha, De reclames in GTA zijn de enigste reclames waar ik naar luister! Vind de spotjes van Fernando ook echt geniaal ja :bonk:. Hoop alleen dat de muziek in GTA V beter dan in GTA IV is. Het is in GTA IV niet heel slecht, maar in de vorige GTA's waren ze toch beter/grappiger. Heb er zin in, eerst Euro Truck Simulator 2, en dan GTA V. :dans:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik hoor ook iets over een remake van GTA3 welke zou verschijnen op het PSN, misschien doelt hij daar ook wel op, als hij die stem heeft ingesproken in GTA3. http://www.gamer.nl/...mogelijk-op-psn

Sterker nog, hij zou al op 1 juli in de PSN store zijn geweest! Maar door een auteursrechten claim zat er een vertraging tussen. Dus nu waarschijnlijk 25 september!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...