Jump to content

[2012] Vragen & Uitleg


Dutchy3010

Recommended Posts

  • Reacties 57
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dutchy3010

    11

  • NandroDavids

    4

  • Thundercover

    4

  • SpacyColours

    4

Ligt het aan mij of zijn er elk jaar minder categorieën? Ik zou toch graag categorieën zien als Beste Admin, Beste global Moderator, Beste nieuwkomer, Beste comeback en allemaal van die oude categorieën. Misschien ook plek voor wat nieuwe categorieën? Beste GTA Beste subforum?

Link to comment
Delen op andere websites

Het zijn dezelfde categorieën als vorig jaar, vermeerderd met "Beste Global Moderator" en "Beste Debater". Zoals in het nominatietopic staat:

In de categorieën "Beste Global Moderator" en "Beste Admin" hoeft niet genomineerd te worden. Daarbij worden gewoon alle gm's en admins in de poll gezet.

Deze bestaan dus zeker wel.

In 2011 is de keuze gemaakt voor veel minder categorieën, om zo een award wat specialer te maken. Wellicht dat het volgend jaar weer anders is, maar onzes inziens is dat dit jaar nog niet nodig.

Link to comment
Delen op andere websites

Mijn excuses voor de eerste suggesties. Ik heb daar dan ergens overheen gelezen. Ik zat alleen te kijken naar het lijstje wat we voorgeschoteld krijgen om te nomineren. Misschien is het een idee om een keer een stemming te houden onder de leden om te kijken hoe die mening is? Of dat is al een keer gedaan en heb ik dat ook gemist. :$

Link to comment
Delen op andere websites

Wij hebben een keer suggesties voor categorieën gehad, daar kwam alleen "Beste Nieuwkomer" uit als goede optie. De rest was onzin. Wij hebben echter welbewust de keuze gemaakt om dit keer (weer) weinig categorieën te doen. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb blanco gestemd, omdat ik meer dan 2 nominaties heb en dat is niet toegestaan.

Helaas kon ik hier niets over terug vinden in het Nominatieronde - topic.

Ik hoop dat dit alsnog dat dit voor de stemgerechtigden duidelijk word, en wanneer dit niet mogelijk is; bij de volgende rondes en / of awards.

Alvast bedankt,

animaatjes-politie-27983.gifcommandoanimaatjes-politie-27983.gif

Link to comment
Delen op andere websites

Voor de award "Beste debater" wil ik iemand van de paars/rode brigade nomineren. Ik ben van mening dat hij/zij net zo'n goede debater zou zijn indien hij/zij een ander kleurtje had gehad. Naar mijn gedachte is het scheef dat je iemand niet zou mogen nomineren op basis van het kleurtje. Kan dit niet aangepast worden?

Link to comment
Delen op andere websites

Dat is van oudsher zo geregeld, aangezien zij de organisatie op zich nemen, en dan vind ik niet dat je mee mag doen om de prijzen. Om het voor ons ook nog leuk te houden hebben we Beste Admin in het leven geroepen (en nu natuurlijk Beste GM). Ik heb hier zelf ook nog over nagedacht voor de awards, maar ik ben van mening dat de organisatie niet mee mag doen.

Link to comment
Delen op andere websites

Om te voorkomen dat NandroDavids op zichzelf stemt en het dan zelfkennis noemt. clown.gif

Ik zie het nog steeds zo dat ik toen helemaal gelijk had :D

Verder hebben jullie natuurlijk jaren de kans gehad om de huidige GM+ volkomen terecht van meer Awards te voorzien, maar die kans hebben jullie laten liggen :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...