Jump to content
Jacky-2007

Contests in beeld


Op gtaforum.nl gebeurt meer dan alleen maar praten over Grand Theft Auto. In een nieuwe artikelreeks, waarvan dit artikel het eerste is, nemen we je mee op toer door de community om te zien wat er zoal allemaal te beleven valt. Interessant voor leden en interessant voor lezers die overwegen zich te registreren.

Sinds de start van het forum zit bij de leden het gezamenlijk optrekken en elkaar opzoeken op een andere wijze dan "alleen maar" vragen en praten over Grand Theft Auto er eigenlijk al ingebakken. Een van de vele alternatieven is het tegen elkaar opnemen in competitieverband: een contest! In het verleden waren de contests verspreid over de diverse fora. Een contest over GTA: San Andreas bijvoorbeeld werd georganiseerd in de GTA: San Andreas fora. Sinds eind 2011 is dit niet meer zo. In plaats van de contests te organiseren in het forum waar ze bij passen, worden contests tegenwoordig georganiseerd in één centraal forum speciaal hiervoor ingericht: Gtaforum contests. Deze aanpassing heeft ervoor gezorgd dat wanneer je op zoek bent naar een beetje uitdaging en competitie, je op één plek overzichtelijk kan terugvinden waarvoor je je kan inschrijven. En wanneer je je niet wil inschrijven voor een contest, is er meestal wel een interessante contest te vinden om eens in mee te kijken naar het strijdtoneel, of om te stemmen op inzendingen van deelnemers, zoals bij schrijf- en grafische contests regelmatig voorkomt.

gallery_89338_48_158725.png

Sfeer-impressie van de momenteel lopende contests op gtaforum.nl

Een rondje door het forum Gtaforum contests geeft een duidelijk beeld van wat er zoal te contesten valt! Een kleine greep uit het huidige assortiment:

Wie is de mol? | Net zo complex en uitdagend als het programma bekend van tv. In de contest "Wie is de mol?" strijden een aantal forumleden op moment van schrijven al een aantal weken om te ontdekken wie van hen de "mol" is. Ook niet-deelnemers kunnen, net als bij het originele programma, meedenken en puzzelen!

Subforum | Uitleg & regels | Deelnemers

Smartphone Competition | Een contest waar je zo in-en-uit kan stappen! In deze contest speel je op je smartphone een spel en probeert de hoogste score te noteren. Per ronde is er een nieuw spel om te spelen, en het is niet verplicht om deel te nemen aan iedere ronde.

Hoofdtopic | Reacties

V Pixlr Poster Contest | In drie rondes wordt bepaald wie de meest creatieve poster-ontwerper is op het forum. Een "GFX"-contest bij uitstek, maar met een kleine twist: gebruik maken van professionele programma's is niet toegestaan. In plaats daarvan maakt iedere deelnemer zijn inzending in hetzelfde online fotobewerkingsprogramma. Wie zal er winnen, de deelnemer met de meest indrukwekkende poster op het gebied van looks, of juist op het gebied van creativiteit met tekst? Deelnemers op inschrijving, stemmen mag iedereen!

Hoofdtopic | Stemtopic ronde 2

Sportkenners 2013 en Voetbalcoach | Twee continuerende contests die afhankelijk zijn van de duur van het sportevenement waarop ze betrekking hebben. Bij Sportkenners 2013 worden toernooien aangekondigd waarvan de deelnemers vervolgens hun voorspelling op de uitslag mogen doen. Hoe dichter je voorspelling bij de waarheid zit, hoe meer punten je per ronde kan verdienen! Voetbalcoach is de forumvariant op het spel Profcoach. Op dit moment kan je je dreamteam samenstellen voor de Champions League.

Sportkenners 2013 | Voetbalcoach

Iedere contest heeft zijn eigen beloning voor succes. In de meeste gevallen gaat het om een persoonlijke beloning die door de winnaar kan worden geplaatst op zijn of haar profiel of in zijn of haar handtekening. Naast de eeuwige roem en het gevoel van totale overheersing over de andere deelnemers natuurlijk. Daarnaast is er voor de GTA-gerelateerde contests nog iets anders leuks. Voor deze contests wordt een aparte ranglijst bijgehouden waarin met een eigen puntensysteem het organiseren en deelnemen aan dit type contests wordt gewaardeerd. Dit levert een soort Wall of fame op voor het forum.

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en organiseer vandaag nog een leuke contest, breng je stem ergens op uit of doe gezellig mee! Iedereen is van harte welkom!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Klopt. Ik zit me hier de hele dag (en nacht) rot te vervelen op het redactiekantoor van de site (stoel in de ligstand, voetjes op het bureau) en aangezien de nieuwsberichten omtrent V nu even uit blijven, leek het me nuttig (en een leuke afwisseling tussen het elastiekjes-schieten en collega's-aan-elkaar-nieten) om maar eens wat minder zinloos tijdsverdrijf te vinden in het verhalen over hoe leuk deze community eigenlijk is. Want dat is het nu eenmaal.koffie.gif

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...