Jump to content

De kledingkast - Wat is jouw stijl nou eigenlijk?


Silverbyte

Recommended Posts

De topictitel geeft al aan waar ik met deze thread heen wil, maar om het nog maar even uit te leggen: wat draag jij zoal op het gebied van schoenen, kleding en accesoires? Ben je into de sneaker game of voel je je het best in wolvenshirts? Koop je wekelijks nieuwe dingen, of heb je een hartgrondige hekel aan shoppen?

Ik ben erg benieuwd naar de kledingkast van GTAF'ers. :)

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 61
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Silverbyte

    11

  • moechy

    5

  • Nyltje

    4

  • MostWantedKid

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ik vind het altijd wel bewonderenswaardig op de een of andere manier, als mensen zeggen niet zo veel om hun kleding te geven. Ik wil het niet weerspreken, ik vind het prima hoor, maar het is voor mij zo moeilijk voor te stellen. Een heel groot deel van mijn geld gaat op aan sneakers en kleding. Ik kan uren bezig zijn met toffe stores afstruinen, zowel online als offline.

Afgelopen weekend weer een al lang gezocht paartje kicks weten te bemachtigen: de Nike Air Jordan 1 KO Bred. Erg blij mee. :)

03b652ceba3611e287f422000a1f9afa_7.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Sneakers, blauwe spijkerbroek met veel lichte stukken erin en altijd een zwarte riem. (ik neem nooit een spijker broek met scheuren)

JTXlH.jpg

In de winter een trui of een t-shirt met een vest die ik zowat altijd bij New Yorker of Coolcat koop (meestal New Yorker), op die truien/t-shirts staan meestal vage of grappige dingen.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik draag meestal broeken van Jack and Jones, G-Star of Chasin. Een wit Chasin met V-hals t-shirt en een Jack and Jones overhemd maken m'n kledingstijl van vandaag af. Overigens draag ik gewoon witte Adidas schoenen, maar wordt tijd voor een nieuw paar.

Link to comment
Delen op andere websites

Heb een tijdje aan skateboarden gedaan, dus mijn kledingstijl is (ondanks het feit dat ik al een jaar of 2 ben gestopt) daar grotendeels op gebaseerd. Dat neemt momenteel wat af, en ik hecht steeds minder waarde aan merkkleding. Momenteel geef ik de voorkeur aan bandkleding, en dat zijn vooral zwarte T-shirts met een opdruk van één van mijn favoriete bands/artiesten. Verder heb ik nog wel wat skate-kleding in de kast liggen, maar dat is minder dan vroeger.

Wat betreft mijn schoenen zit ik nog wel in de skate-fase. Simpelweg omdat ze er goed uit zien, en ze erg fijn lopen. Ik koop eens in het halfjaar schoenen, en dat zijn meestal wat brede, typische skateschoenen. Momenteel heb ik een paar zwarte Fallen schoenen, en die bevallen prima. :) Ik heb ook schoenen gehad van DC, Etnies en Vans. Niet dat ik het dragen van een dergelijk merk zo belangrijk vind, maar omdat ze erg lekker lopen en bovendien ook nog eens mooi zijn.

Link to comment
Delen op andere websites

Op dat gebied ben ik best wel ijdel, het gaat toch wel om de eerste indruk die je maakt. Het meeste geld gaat bij mij op aan kleding, schoenen en accessoires zoals horloges. Niet dat mijn hele kast vol staat met de nieuwste schoenen, kleding of dat mijn la niet meer dicht kan door de horloges, maar bij mij neemt het eerlijk wel tijd in beslag.

Draag op dit moment beige Stefan Janoski Nikes, meestal jeans en de gewoonlijke bovenkleding (T-shirt, vest, trui, blouse, etc).

Moet binnenkort even wat nieuwe t-shirts hebben trouwens. :7

Link to comment
Delen op andere websites

Janoski's! Heerlijke schoenen. Heb zelf een paartje in zwart, matches with anything. :)

Kopen jullie je kleding ook altijd online? Ik wel in ieder geval, de meeste van mijn favoriete merken zijn bij een zeer select aantal retailers verkrijgbaar, die vaak aan de andere kant van het land zitten. Daarom is bijvoorbeeld Freshcotton ideaal voor mij. Meeste shit kost wat, maar het is ook altijd kwaliteit.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik wil graag nog eens een echt mooi horloge kopen, maar ik vind ze te 'weggemoffeld' om er veel geld aan uit te geven. Goedkope horloges gaan snel naar de klote, dus dat is ook niet echt een optie. Vind dit wel een mooi ding, maar de prijs houdt me tegen. Bedragen die ik eigenlijk alleen voor schoenen en jassen betaal.

Link to comment
Delen op andere websites

Jurkjes en een enkel rokje voor het stappen. Lange nette broeken voor werk, samen met paar colberts. En dan wat casual kleding. Spijkerbroeken heb ik eigenlijk niet (meer). En nog wat sportkleding en kleding voor thuis natuurlijk.

Link to comment
Delen op andere websites

Wel ik ben niet van de mode, harde Adidas patas en Yankee caps... Ik draag veel shirts met maffe opdrukken, spijkerbroeken en schoenen die lekker lopen. Ik heb veel shirts met vrouwenopdrukken (zowel echte als anime), en heb een paar rare.. Blousen? Met maffe kleurenpaletten en teksten op de back x). Ik zal eens een foto maken als ik thuisben.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...