Jump to content

De kledingkast - Wat is jouw stijl nou eigenlijk?


Silverbyte

Recommended Posts

Sinds mijn laatste post hier is mijn stijl niet zo heel veel veranderd, denk ik. Er zit meer zwart en wit in mijn garderobe, waar ik vroeger wat meer kleur droeg. Tegenwoordig zijn het vooral zwarte skinny jeans, streepjesshirts, turtlenecks, leren jasjes, topcoats, chelsea boots. Die stijl is ook deels geïnspireerd door een aantal van mijn favoriete bands, zoals The Velvet Underground, The Jesus and Mary Chain en Singapore Sling. Waarmee ik geenszins wil zeggen dat ik een muzikale cosplay ben, maar ik haal er wel ideeën uit. Een aantal recente aankopen zijn bijvoorbeeld deze, deze en deze.

Bewerkt: door Silverbyte
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 61
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Silverbyte

    11

  • moechy

    5

  • Nyltje

    4

  • MostWantedKid

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Witte Puma schoenen/leren Tommy Hilfiger schoenen en altijd jeans (regular/slim fit)van merken Superdry, Tommy Hilfiger en Garcia. Meestal draag ik hemden met een trui over (merken; Calvin Klein, Superdry, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marco Polo,...) of simpelweg een t-shirt met een trui over.

 

Ik haat het echt om enkel een t-shirt te dragen, dus buiten op snikhete dagen zal je me er niet in vinden. En ohja, een Apple Watch als accessoire.

Bewerkt: door Skullz-000
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

Ik draag eigenlijk van alles en nog wat. Ene keer kleurrijk en skinnyjeans, andere keer vrij netjes en formeel in pak, weer een andere keer weer wat anders. Hier 2 foto's die ik net heb gemaakt van wat ik vandaag draag: 

 

inde4x.thumb.jpg.1330b29db2b92902b360b09d85020eba.jpgindex.thumb.jpg.6feaf34645699db952feca3f3299f972.jpg

<= buitenshuis |  binnenshuis =>

Link to comment
Delen op andere websites

Nu in de winter truien, sweaters en (donkere) overhemden van merken als Chasin, Calvin Klein, Superdry etc en daaronder slim/skinnyfit jeansbroeken. Heb voor casual gebruik vier paar schoenen wat allemaal sneakers zijn. Uiteraard ook wat nettere schoenen. Als accessoires draag ik een horloge en een zilveren armband. Af en toe een pet wanneer ik snel even naar de supermarkt moet of zo en geen zin heb om m'n haar te doen.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...
  • 2 maanden later...
Op 9-7-2016 om 22:51, Nyltje zei:

Zo kan ik er soms ook vaak een paar dagen bij zitten. :schater:

Ik update 'm ook ff. Wat eerst vaak een t-shirt was met een printje zijn het nu vooral t-shirts met vormen erop (:7) (zoiets als dit: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/19/b2/32/19b232bc79909358b29b698fcbea81b0.jpg https://www.rossino.nl/media/catalog/product/cache/2/image/1000x1270/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/3/t3086r.jpg http://image.otto.nl/asset/mmo/NL_ads_zoom/15941206.jpg ) Daaroverheen heb ik dan meestal een gekleurd, (geel, turquoise , rood, blauw) dun vest zoals deze: https://cdn.kleding.nl/L289611830/Heren-CA-Vest.jpg (groen vind ik niet echt mooi staan :puh:)

Even updaten:

Voor de body kies ik voor een zijde zacht geruit...

https://www.zalando.nl/dickies-sacramento-casual-overhemd-di622f00m-e11.html
Een blouse dus. Niet zo'n nette, maar een beetje houthakker/skate style, om het zo mr ff te noemen. Soort wollen stof, zo voelt het aan. (ik vermijd alleen de rode geblokte blouse, want dat heeft iedereen) Daaronder gewoon een effen t-shirt. Broek hou ik het liefst van zwart of grijs. (geen gaten in de broek, lelijk en hyped)

 

Schoenen, niet te nette puntschoenen. 't Lijkt me ook tof om later puntschoenen met zo'n print erop te kopen, maar dat zien we dan wel.

Voor dit weer (zomer) moet ik nog ff schoenen kopen, want de schoenen hierboven draag ik niet onder een korte broek. Zomer schoenen die ik had zijn nog een paar zooltjes zo kapot zijn ze. :7

Over korte broeken gesproken. Lichte en donkere blauwe spijkerbroek, en heb ook nog wat van die cargo broeken, dat vind ik fijne broeken omdat de zakken groot zijn.

 

Sokken ook niet te vergeten. Vaak sokken met iets erop, waar ik zin in heb, die trek ik aan. Rock sokken, zwarte sokken met roze ballen, kerstsokken.

 

Verder heb ik altijd een elastiekje in m'n kontzak, voor het geval dat, maar die doe ik eigenlijk nooit in, 'k vind zonder toch altijd wel chiller.

 

 

Trouwens voor in de zomer heb ik gladde blousejes met pelikanen of andere vage zooi erop. Lekker luchtig en niemand draagt 't. Top

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...