Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
Joriz

50ste The Lazlow Show online!


Zo snel als nu is nog nooit een nieuwe Lazlow Show uitgekomen. Afgelopen weekend is vanwege Big Wayne's vijftigste verjaardag een nieuwe The Lazlow Show opgenomen. Lazlow werkt sinds GTA3 bij Rockstar Games mee aan onder andere de Grand Theft Auto serie waar hij is te horen op de fictieve radiozenders waaronder Chatterbox en Integrity 2.0. Naast zijn werk bij Rockstar Games heeft Lazlow ook een paar keer in het jaar samen met onder andere Reed Tucker en Big Wayne een eigen radioprogramma met de naam The Lazlow Show.

Met de 50ste aflevering van The Lazlow Show krijgt Big Wayne natuurlijk een fantastisch cadeau (leuke dames), wordt er een gesprek gehouden met ex-drugssmokkelaar Robert Platshorn en daarnaast houd Lazlow nog een telefoongesprek met Jaguar Skills die in het verleden voordat hij in Japan beroemd werd vaker in The Lazlow Show zat. Veel luisterplezier :)

Hierboven is de 50ste Lazlow Show (helaas zonder beeld) terug te luisteren

LET OP: De Lazlow Show bevat inhoud voor volwassenen en wordt gehost door mannen die zich gedragen als kinderen. Luisteren dus geheel op eigen risico!

De volgende Lazlow Show wordt helaas pas ergens in de herfst opgenomen na de release van een bepaalde game (lees GTA5). Over die bepaalde game mag Lazlow ook blijkbaar steeds niets zeggen behalve dat hij er vaak Los Angeles voor heeft bezocht en druk mee bezig is.

Bron: Lazlow.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

.Sharingan

Heerlijk weer dit :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
TerrorMau5

in 1 woord: LOL!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...