Jump to content

[V] GTA V Politieke Contest


Bassieboy35

Recommended Posts

PContest_zps6e19ea88.png




Wat?

Een contest die gericht is op GTA V. Het is de bedoeling dat mensen hun perfecte GTA V op papier gaan zetten, dit wordt gedaan met een politiek vleugje. Eerst is het de bedoeling dat er wordt aangemeld (wat in het inschrijvingstopic kan). Daarna zullen er groepen worden gemaakt (het aantal groepen hangt af van het aantal deelnemers), de leden van een groep vormen samen één partij. De bedoeling is dan dat ze eerst 'campagnes gaan voeren', een leuze bedenken, een logo erbij maken, bedenken wat de standpunten zijn en een voorzitter aanstellen. Dit zal één week duren en daarna mogen mensen stemmen op hun favoriete partij, het aantal stemmen van deze ronde zijn belangrijk. Deze geven je namelijk een 'voorsprong' in de rondes die volgen, het aantal zetels wordt berekend door de volgende formule te gebruiken: aantal stemmen op die partij/ totaal aantal stemmen X beschikbare zetels = aantal zetels.

Voorbeeld:

-Partij 1: 6/20 x 10 = 3

-Partij 2: 8/20 x 10 = 4

-Partij 3: 6/20 x 10 = 3

Dit houdt in dat partij 1 en 3 bij elke ronde automatisch 3 stemmen hebben en partij 4. Bij een enorm verschil wordt er wel gekeken als dit reëel is voor het vervolg en zal dus besloten worden als deze optie wel of niet wordt toegepast. Let op! = Zetels tellen voor een voordeel van de partij, niet voor het individu.

Goed, als de partijen klaar zijn zullen tijdens de eerste stemronde onderwerpen worden voorgeschoteld worden. (Die ga ik natuurlijk nog niet verklappen) Het is aan de partij de taak om dat onderwerp op de ideale manier te presenteren en het publiek te winnen. Deze ideeën worden ingeleverd via een PB aan @Bassieboy35. Hoe je het presenteert maakt niet uit, het is altijd leuk op te fleuren met foto's. Belangrijk is ook het woord waarom, je moet immers met argumenten komen. Na ieder onderwerp volgt er een stemming, maar tegelijkertijd een inleverdatum.

Partijen:

De partijen worden door mij geloot, om oneerlijke teams te voorkomen. Om elkaar met mensen die je misschien minder goed kent samen te laten werken, versterkt misschien jouw band wel met die persoon en houd je er een leuke vriendschap (op het forum) eraan over. smile3.gif Natuurlijk worden groepen wel in eerlijkheid verdeeld, zodat er twee groepen geen graphicussen hebben en de anderen wel. Een partij zal ongeveer uit 3 tot 5 man bestaan.

Puntentelling:

De punten worden simpel berekend door de formule: Aantal zetels + aantal stemmen op die partij van die ronde = totaal aantal punten die ronde, de punten worden tussentijds berekend, maar niet specifiek gemeld in de tussentijd. Uiteindelijk worden alle punten bij elkaar opgeteld en hieruit volgt een winnaar. De eerste ronde, dus de ronde van het campagne leveren geen punten op in de eerste ronde, maar voor de rondes die volgen!

Winnaar:

Zoals al vermeld is zal de partij met de meeste stemmen winnen, deze leden krijgen:

-4 Punten voor op de contestranglijst

-De eer

-Een signature

Inschrijven kan tot en met donderdag 4 juli 15:00

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


Allereerst bedankt voor het aanmelden. Hopelijk kunnen jullie jezelf aan het einde een politcus noemen, maar zover is het nog niet. De eerste opdracht was al een beetje verteld bij het hoofdtopic, het is nu de bedoeling dat er campagnes gevoerd gaan worden. Eerst willen jullie weten in welke partij jullie zitten, ik heb er voor gekozen om 4 partijen te maken (elke partij heeft dan een lid met vakantie):

Partij 1:

Phoenyxar

Pwned.

Cabyon

Partij 2:

Foreigner97

myron.b

Dotz

Partij 3:

Davedavy

Extreem

Venzio

nyltje

Partij 4:

Dippie94

3L1077

PrioXCoMBo

Ezra24rct3

Goed, de partijen zijn nu bekend. Tijd voor de opdracht, het is de bedoeling dat elke partij Campagnes gaat voeren. Reclame maken mag, als het maar niet in strijd is met de forumregels. (Lees: signature) Voordat je echt een campagne kan voeren moet er een partijnaam en leuze worden bedacht, een partijlogo maken, een voorzitter aanstellen en wat jullie standpunten zijn (=Het belangrijkste onderwerp van de nieuwe GTA V is). Hiervoor hebben jullie 1 week de tijd, begin er niet te laat mee!

Het partij logo moet gemaakt zijn in Paint of Pixlr, dit om oneerlijkheid te voorkomen.

Voor iedere partij zal ik een PB maken waarin de partijen kunnen overleggen en zou ik eventuele vragen kunnen beantwoorden. De opdracht lever je niet in via deze PB, maar via een aparte PB. Wanneer er geen leider aangesteld kan worden, zal ik er een aanstellen. Vergeet niet dat het een samenwerkingsopdracht is en het dus belangrijk is om het elkaar eens te worden!

Inzenden kan tot en met Donderdag 11 juli 15:00.

P.s. er was helaas geen mogelijkheid om iedere team evenveel personen te geven, er is daarbij gelet op inactiviteit van de rest van de leden.

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


Helaas kon ik niet 15:00 aanwezig zijn, het was binnen de teams al een beetje bekend. Er wordt uitstel gegeven, de teams hebben nog tot Zaterdag 13 juli 12:00.

Ik had liever geen uitstel gegeven, maar om er nog een beetje competitie in te laten was dit nog wel een mogelijkheid. Ik verwacht dat elk team het dan wel af kan krijgen.

Partij 3 verzoek ik graag om nog mee te doen.

Het is misschien een beetje lullig tegen over de teams die al klaar waren, maar deze krijgen uiteraard de kans om nog dingen te verbeteren, mocht dit nodig zijn.

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


Mooi, de eerste stemronde is van start gegaan, tijd voor de tweede opdracht. Vanaf hier gaan we bezig met ondwerpen die erin moeten komen, deze keer is het onderwerp: auto's.

De bedoeling is dus dat elke partij een lijstje met 10 auto's maakt die er volgens hun sowieso in moeten komen en ook waarom.

De inzending opfleuren met foto's is toegestaan wel met een maximale grote van 400x400. Het betekent niet dat je puur foto's inlevert, het gaat meer om de tekst!

Inzenden kan tot en met zaterdag 20 juli 12:00.

Succes!

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


Helaas moet ik mededelen dat er uitstel moet worden gegeven. Eén partij had het niet af, om het zo eerlijk mogelijk te maken krijgen de andere teams ook nog tijd om hun onderwerpen te verbeteren mocht dat nodig zijn. De nieuwe deadline is woensdag 24 juli 12:00.

Het stemtopic gaat echter wel dicht, maar zoals bekend word dit aan het eind pas bekend gemaakt.

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


Tijd voor opdracht 2, we gaan verder met het bouwen van een GTA V. Vorige keer was het onderwerp Auto's van toepassing, waar je vanaf nu ook op kan stemmen. Het volgende onderwerp is activiteiten, wat moet je namelijk anders in je vrije tijd doen?

We maken het onderwerp iets kleiner dan vorige week, deze week geen 10, maar 5 activiteiten. Ook hier mogen foto's gebruikt worden (de maximale grootte verdwijnt, zijn ze echter te groot voor het forum worden ze er niet bij gepost) en ook hier is het woord waarom weer van toepassing.

Jullie hebben hier weer één week de tijd voor, wat neerkomt op woensdag 31 juli 20:00. Ook kan je stemmen tot die tijd.

Veel succes met de opdracht!

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


We hebben nu wat om ons te vermaken in GTA V, maar dan zijn we natuurlijk nog niet klaar. Kleren maken de man, zoals je al kan raden jullie moeten een opdracht doen over jullie 5 favoriete kleding winkels.

Er kan hier wederom weer gebruikt gemaakt worden van foto's, ook kan je hier wat kleding voorbeelden van geven.

Tip: Wees origineel en verzin ook zelf kledingwinkels, anders komen jullie met 3 dezelfde inzendingen. ;)

Inzenden kan tot 8 augustus 12:00, voorkom deze keer dat je niet inlevert en laat het niet afhangen van je andere teamleden. Waarschijnlijk ben ik op vakantie en zal dan graag nog 8 augustus de laatste opdracht willen opgeven.

Veel succes!

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


Inmiddels een week verder en dat betekent dat we aan zijn gekomen bij de laatste opdracht. Jullie zijn nu zo modieus, maar wat is een GTA Zonder wapens? Dit keer geen winkels, er is namelijk maar één wapenwinkel-merk in GTA. Bij deze is het dus aan jullie de taak om jullie 5 favoriete wapens op papier te zetten. Zoals gewoonlijk hebben jullie weer één week.

Wanneer de uitslag volgt is nog even onbekend, misschien ben ik op vakantie en zal het een weekje op zich moeten laten wachten.

Inzenden en stemmen kan tot 15 augustus 21:00.

Veel succes! :)

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


Goed nieuws voor de deelnemers, er hoeft niets meer ingezonden te worden! We hebben nu eigenlijk alles wel wat belangrijk is een GTA en GTA V komt ook steeds dichterbij.

Er is nog één ding, het laatste stemtopic, zoals gewoonlijk hebben jullie hier één week voor om te stemmen. Daarna zal de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt. In verband met vakantie kan dit misschien iets langer duren.

Stemmen kan tot Donderdag 22 augustus 21:00.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

PContest_zps6e19ea88.png


Bij deze alvast een sorry. Ik ben op vakantie geweest en ben een tijdje van het forum weggeweest. Momenteel heb ik het vrij druk en zal het de uitslag ook dit weekend niet bekend kunnen maken. In de loop van volgende week komt de uitslag, ook ben ik niet zo goed in het maken van signatures, dus dat duurt ook even.

Ik hoop dat jullie er begrip voor kunnen tonen en nogmaals mijn welgemeende excuses!

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


De uitslag is er, eindelijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze contest, graag zou ik naast felicitaties ook wat tips/verbeteringen horen in het reactietopic voor een eventuele volgende contest. Aangezien er al veel tijd overheen is gegaan, zou ik jullie niet langer in spanning laten wachten.

De resultaten van de rondes:

Zoals bekend heeft Partij 3 zich helaas moeten afmelden als partij, deze staat niet tussen de resultaten. Onder elke partij komt de inzendingen van die ronde te staan.

Ronde 1: (berekening: Aantal stemmen op die partij/totaal aantal stemmen x beschikbaar aantal stemmen = voorkeursstem iedere ronde)

Partij 1: 6/16x10= 3,75 = 4 voorkeursstemmen

Logo:

VWbr0n3.png

Naam: PPC (Pwned.PhoenyxarCabyon)

Leuze: Leuzen verzinnen valt niet mee!

Leider: Pwned.

Standpunten:

- Het introduceren van zwerverrazzia's! Dit heeft meerdere voordelen. Zo zien onze, anders enorm verwaasloosde en vuile, straten er ineens een hoop leefbaarder uit. Maar waar gaan de daklozen dan heen? Nou die zetten we op speciale cursussen waar ze kleine taakjes leren uitvoeren waarna we ze weer op straat zetten en ze daar kunnen helpen de boel proper houden. De perfecte manier voor meer aangename omgevingen.

- Anarchie! De kans dat wij al verkozen raken is zo klein en onze invloed is nog kleiner. De kans dat iemand dit standpunt al leest is bijgevolg nog kleiner dan de rest, want standpunten is toch het laatste waar men naar kijkt bij een verkiezing. Daarom eisen wij volledige anarchie. Omdat het kan.

- Meer commerciële spermabanken! Fap je rijk, letterlijk! Geen enkel zichzelf respecterend zakenman die deze verleiding zal kunnen weigeren. Wij introduceren een extra tak voor de economie wat in deze economisch instabiele en troebele tijden een zegen genoemd kan worden! Voor de vraagmoeders is het resultaat ook altijd verzadigend. Want mocht je omwille van ongeluk een crimineel van een zoon of een hoer van een dochter trekken, kun je je altijd verzekeren dat het niet echt jouw kind is.

- Openbare suïcideklinieken! In het huidige negatieve economische klimaat is het idee van jezelf voor de trein werpen alom aanwezig, toch in onze regionen. Maar zo'n oplossing is vaak een karwei om op te kuisen. Daarom pleiten wij voor het oprichten van enkele afscheidsklinieken. Acht lussen op een rij, elk met hun eigen kleur en textuur, want we leven toch in een vrije Amerikaanse maatschappij waar uw keuze de belangrijkste is!

- Alle delen van High School Musical worden verplichte kennis! Voor muzikale en sociale educatie en een moment van geluk in deze wereld overdonderd door geweld en haat. Nee serieus, meer argumentatie hebben we niet nodig.

- Verplicht alcoholpercentage van meer dan 0,1% in je bloed bij het autorijden. Zo lossen die files zichzelf nog op. Geen nuchtere beslissingen meer, enkel passie en een harde voet! Dat wilt toch iedereen?

- Iedereen die gele schoenen draagt wordt vogelvrij verklaard! Want ook wij zijn modebewust.

Partij 2: 6/16x10= 3,75 = 4 voorkeursstemmen

Logo:

yoq51AT.jpg

Naam: V for V

Leuze: Vote for V

Leider: Foreigner97

Standpunten:

- De inzet van politiehonden;

- Beruchtheid, met wanted posters;

- Bij wanted level 1 krijg je een bekeuring in plaats van dat je wordt opgepakt;

- Vanaf wanted level 5 zet de politie wegversperringen op, vanaf level 6 worden er agressieve helikopters ingezet;

- Mensen in een rolstoel, andere gehandicapten;

- Vier- of vijfbaans wegen waar er hard gereden wordt, de speler zal dan niet de enige zijn die hard rijdt zoals het geval was in GTA SA en GTA IV, er zullen ook anderen zijn die de snelheidslimiet overschrijden;

- Een snelheidsmeter;

- Naast privéparkeerplaatsen als in GTA IV en de Episodes zullen er ook weer garages als in het III-era zijn, de privéparkeerplaatsen zullen in V ook beter werken dan in IV;

- Cheats makkelijker invoeren in plaats van in je telefoon met telefoonnummers;

- DLC waarbij de protagonist een (undercover) politieagent is;

- De vlammenwerper komt terug.

Partij 4: 4/16x10= 2,50 = 3 voorkeursstemmen

Logo:

UTA_zps83ad961c.png

Naam: UTA - Unlimited Theft Auto

Leuze: Crime's The Law

Leider: 3L1077

Standpunten:

- Do whatever you want; Er zijn geen beperkingen. Je kunt alles doen wat je wilt doen.

- Zelf kiezen of je sporten en eten/drinken als spelelement gebruikt.

Let op: deze stemmen tellen niet mee voor ronde 1, maar voor de volgende rondes.

Ronde 2: (berekening: stemmen van de ronde + voorkeursstemmen)

Partij 1: 7 + 4 = 11

#1. U bent een hardwerkende Amerikaanse burger! Correct? Dan verdient u ook een echte Amerikaanse auto! Eentje die toont dat u de echte Amerikaanse waardes kent. Vrijheid!!!!!!!!!!!!! Wij bij Mammoth Corporation vinden het belangrijk dat u die vrijheid kunt uiten. Toon die communistische wereld maar even dat u Amerikaans en verlicht bent!

-Mammoth Patriot

hummer-h2252812529.jpg?w=400&h=400

#2. Hij is breed, luxueus en doet 1 op 2. Dat klinkt als het perfecte vervoersmiddel voor de zakenman en zijn nachtelijke partner van plezier. Voorzien van led-schermen en champagne bij aankoop. Omdat wij weten wat onze klanten nodig hebben.

-Benefactor Schafter

25_Carlsson_Aigner_CK65_RS_Blanchimont_Mercedes_Benz_S_Class_14.jpg

#3. Hij is NOG breder! We hebben wegen aangelegd en dan zullen we ze gebruiken ook! Voorzien van een opgedreven V8 en bijpassend geluid om je buren even te laten merken wie de superieure auto bezit.

-Bravado Buffalo

mBa8McU.jpg?1

#4. Ridders van de weg, hier is jullie nobel ros. De auto voor vrijheid, voor opwinding! De auto voor de man die tegen de elementen vecht! De trots is teruggekeerd, het is de kracht van een hatchback! Op de tolwegen van het leven, moet je betalen om je te bewijzen!Beleef de emoties van het individu! De kracht van de natuur, samengeperst in een voertuig. Want nadat je bent neergeslagen door de bliksem... is er de donder!

-Maibatsu Thunder

lewy-bok.jpg

#5. Deze auto zou niet eens reclame nodig moeten hebben om gekozen te worden. Zo simpel is dat!

-Imponte Dukes

DC.jpg

#6. Uitstoot? Dat is een mythe! Het is een commie-plot om ons, welvarende en hardwerkende Amerikanen, onze vrijheid te ontnemen! Maar dat laten we niet gebeuren, nooit! Protesteer ook mee tegen het communisme en toon dat je een vrije Amerikaan bent! Koop een Amerikaanse automaat met een V8. Because 'Murica!

-Bravado Banshee

car-wallpapers-cars.jpg

#7. Trotseer die ruige outbacks met deze echte Amerikaanse 4x4! Zie je een rots? Verpletter hem dan! Zie je een zandvlakte? Overwin hem dan! Zie je een straat? Verniel die dan! Zie je een puma? Overrij hem dan! Er kan je niks overkomen als je in deze reus zit. Welkom in de 21e eeuw!

-Vapid Contender SC

FordRaptorFront.jpg

#8. Maar natuurlijk bestaat er ook nog de gesofisticeerde bestuurder. Hij die de wegen niet wilt trotseren, maar ze wilt bewonderen. Hij die het wilde wel wilt zien, maar niet beleven. Voor hem hebben we een meer intelligente en bescheiden auto...

-Vapid Huntley Sport

concept802-range-rover-sport-platinum-r-wide-body-kit_2.jpg

#9. Wat blijft er dan nog over? We hebben de echte Amerikanen gehad. Diegene die alles zouden trotseren en overwinnen, die willen vechten voor hun land! Nou dan hebben we nog enkel de losers over. Voor hen hebben we goedkope import met een Amerikaans logo erop. Smijt je ego maar uit het raam, want dat zul je niet meer nodig hebben vanaf nu!

-Vapid Rhapsody

320px-AMC_Pacer_Amsterdam_1.jpg

#10. Maar dan hebben we nog wat meer in ons assortiment. Puur om de groep te vergroten en om je te misleiden door de waan te wekken dat je nog meer keuze hebt. Welkom in de Verenigde Staten van Amerika! Voor hen die graag een brede keuze hebben en daarnaast graag met hun PK-phallus willen showen hebben we de koning van het asfalt! Vernietig al uw tegenstanders met deze oerdegelijke Amerikaanse Muscle Car! Geniet van de geur van benzine die verspild wordt al zij het Mountain Dew op een zonnige dag!

-Invetero Coquette

Z06_1.jpg

Partij 2: 3 + 4 = 7

yoq51AT.jpg

Welke auto's moeten terugkeren in V en waarom?

2gsef7t.jpg

Sandking

Is toch onmisbaar in een desert als die in V? Zie het voor je: uur of 9 's avonds, de zon gaat onder, en jij rijdt lekker als Trevor door het zachte woestijnzand met een Sandking... Heerlijk toch?

34hevmd.jpg

Slamvan

Zeker in de gang-wereld van Franklin zijn lowriders vereiste. De Slamvan in San Andreas is één van de gaafste lowriders, dus genoeg reden voor een terugkeer.

2i7wobr.jpg

Kart

Wat is nou leuker dan lekker karten op de kartbaan? Spring in een kart en ga racen! De kart is lekker mobiel, snel en fijn.

el887b.jpg

Super GT

Deze auto kun je vooral veel tegenkomen in moderne luxe woonwijken. Zie jíj het al voor je: lekker cruisen door Los Santos met je gepimpte GT?

2d1k3sw.jpg

Hexer

Lekker old-skool. Veel mensen van motorclubs zullen op deze motor rijden. Vooral leden van The Lost MC! Lekker met Trevor Lost-leden van hun Hexer slaan, leuk toch?

2mxrk06.jpg

Hustler

Beetje variatie doet een mens weinig kwaad, niet waar? Standaard en vierkante versies van lowriders, vier- en tweedeurs... We hebben het allemaal wel gezien. Wat oldtimers bevordert de variatie wat, iets wat we misten in GTA IV.

2ywto2e.jpg

Bloodring Banger

We hebben al meerdere malen gezien dat er een arena komt in V, dus logischerwijs zul je daar ook races kunnen spelen. Ideale gelegenheid voor de terugkeer van de good old Bloodring Ranger, nietwaar?

20qeveq.jpg

Huntley Sport

Dit is nou de Huntley Sport, een stevige terreinwagen met 4 zijdeuren. Veel ruimte dus voor mensen die op reis gaan of in het zand willen crossen. Perfect toch?

2qmp7hc.jpg

Savanna

Deze wagens worden gereden door veel gangleden die erin cruisen, maar ook om speciale races mee te doen. Zet er hydraulics in en hoppen maar! Wie weet wil je de 'hop race' en heb je nog een aardig zakcentje te pakken!

2nluzrd.jpg

Ruiner

Eén van de minder bekende en daardoor wellicht onderschatte sportwagens uit IV, geheel onterecht eigenlijk. Prima auto namelijk, rijdt heerlijk en zeg nou zelf: hij ziet er toch ook mooi uit?

Bedankt voor uw aandacht!

Myron.b, Dotz en Foreigner 97 - Vote for V

Partij 4: 2 + 3 = 5

Studenten

Peujotte 107

De 107 is het nieuwste stukje technologie van Peujotte. Het kleine voertuig is perfect voor de jonge student, geen obstakel is te groot voor de 107, hij glipt overal door en tussen, van de kleine steegjes in de stad, tot de parking van de universiteit. In de bebouwde kom verbruikte deze Peujotte +/- 5.1l/100km, zo verbruikt de jonge student in de stad niet te veel geld!

Voor ¤9.290,- kan je deze kleine, maar toch zo compacte auto vinden.

Senioren

Toötta Yarizs

De Yarizs is licht en dynamisch. Hij is veilig, oogt krachtig, kwalitatief en zuinig.

Door het comfort en de veiligheid is de Yarizs uitermate geschikt voor oudere mensen.

Hij wordt standaard geleverd met onder meer knie-airbag, elektrisch bedienbare buitenspiegels, en zo voorts.

Je vindt de Yarizs al voor ¤14.299,-.

Grootverdieners

Ludi L8

Snel, sportief, degelijk. Deze auto is weggelegd voor mensen met een meer dan gemiddeld budget. Met deze auto ben je snel ter plaatse, met een luxueuze wagen. Dé auto voor dé business-mensen!

De L8 staat al voor ¤89.730,- in je garage.

Bekende personen

BeMyWife ExSex

Snel en groot, dat is deze auto. Een auto voor mensen die graag op willen vallen, zoals de meeste bekende personen. Daarnaast is het een luxe auto die van alle gemakken is voorzien. Zo kom je nog sneller op je bestemming aan op een veilige manier.

De ExSex is te koop vanaf ¤91.000,-

Landbouwers

VC Transport

Als boer heb je een grote auto nodig waarin je veel kunt vervoeren. De VC Transport leent zich hier uitstekend voor. Er is een uitvoering voor 2 personen, en een uitvoering voor 5 personen, zodat je je kinderen ook kunt vervoeren. De Transport heeft een grote laadbak, waarin je veel en/of grote dingen kwijt kunt.

Een goede keus voor een boer.

Deze auto staat al voor ¤18.300,- op uw boerderij.

Reizigers

Hunta Siffik

De Hunta Siffik is een geschikte auto om een eind mee af te leggen. Deze auto is zuinig, goedkoop en comfortabel. Er zit onder andere een geïntegreerd navigatiesysteem in de Siffik, wat geen overbodige luxe is tijdens een lange autoreis. Met een gemiddeld verbruik van 1 liter per 17km rijd je best zuinig.

Een ideale, comfortabele auto voor de autoreiziger.

Met een prijs van ¤23.140,- kun jij een mooie reis maken met deze Siffik.

Ouders

Mord Fondue

Ruim, maar toch compact. Dat is de Mord Fondue. Een geschikte gezinsauto. Je kunt je kinderen vervoeren, maar toch vrij makkelijk door een drukke stad manoeuvreren, want de Fondue is niet erg groot. Daarnaast is er genoeg ruimte in de kofferbak om met het hele gezin op vakantie te gaan.

De Fondue bezit je vanaf ¤28.275,-

Volwassenen

Fullvo F70

Een comfortabele, snelle en luxueuze auto. Voor volwassen (die geen kinderen hebben) is comfort en luxe erg belangrijk. Ook moet een auto er van buitenaf luxueus uitzien, en deze F70 weet dat fantastisch goed weer te geven. Er is genoeg plek om met vrienden naar bijvoorbeeld een festival te gaan. Deze auto is veilig en bevat zelfs een voetgangersairbag.

Voor ¤37.995,- bezit je een comfortabele, veilige Fullvo F70.

Sportievelingen

Chef Famaro

Snel, wendbaar en uitermate sportief. Met deze auto rijd je de meeste auto’s er uit. De Famaro is geschikt voor mensen die van een sportief ritje houden. Vlot door de bochten, laat remmen, snel optrekken; Voor de Famaro is dit geen enkel probleem.

Je rijdt al sportief vanaf ¤40.500,- met deze Chef Famaro.

Criminelen

Vercettes Vittes

Groot, snel en ruim. Dit is een wagen waar een dief veel gestolen goed in kan stoppen. Daarnaast is deze bestelbus wendbaar en trekt hij snel op. De juiste auto om veel goederen mee te nemen, en toch snel mee te kunnen ontsnappen.

Vanaf ¤28.830,- kun jij je slag slaan.

Ronde 3: (berekening: stemmen van de ronde + voorkeursstemmen)

Partij 1: 2 + 4 = 6

Naast alle gebruikelijke dingen moeten de mensen in onze stad wel wat te doen hebben. Wij, als creatieve virtuozen, hebben een aantal fantastische evenementen bedacht die ook nog ‘ns haalbaar zijn.

Hoofdboksen

Fantastisch evenement om die hoofden vol zaagsel nóg leger te maken. Alleen het hoofd is hier toegestaan en met knallende kopstoten win je vaak de wedstrijd. Hoofdboksen zorgt gegarandeerd voor eeuwige roem én eeuwigdurende migraine.

Papegaaienvillen

Je moet toch iets te doen hebben als in zo’n ontiegelijke saaie stad woont als die van ons? Juist, dat bedachten wij ook. Daarom gaan wij papegaaienvillen. Een uitstekend tijdverdrijf, dat ontleden van die bedreigde diersoort, en het is legaal! Immers, we hebben de lokale dierenbescherming ontbonden. Kunt u dus lekker op uw gemak deelnemen aan deze bloederige activiteit!

Jodelcompetitie

Omdat recent onderzoek onder één inwoner van onze stad heeft uitgewezen dat niemand muzikaal talent beschikt, proberen we het, stoïcijns als we zijn, gewoon nog een keer. We hebben in de Oostenrijkse bergen iemand gekidnapt en gedwongen meegenomen om in een krot les te geven in de kunst van het jodelen. Neem wel oorbescherming mee!

Haaienpolo

157, op zoveel doden stond de teller op het moment van schrijven door haaien in onze stad. Daar moeten we toch gebruik van maken? Zoveel mooie haaien! Dus daarom delen wij de haaien in teams in en gaan we potjes haaienpolo doen. Bij elke wedstrijd moet je entree betalen en dus is die nutteloze gemeentekas ook weer gespekt. Win-win!

Mierencastratie

Erg noodzakelijk dit. Mieren zijn een ontzettende plaag en moeten zo snel mogelijk uitgeroeid worden. Onder het motto ‘’Kom hier en castreer een mier’’ moedigen wij u aan uw verzamelde mieren mee te nemen naar het stadhuis om ze daar te laten castreren door de plaatselijke onzinoloog. Hebt u zich toch een beetje nuttig gemaakt voor de stad!

Partij 2: 2 + 4 = 6

yoq51AT.jpg

Karten

Karten.jpg

Indien de Kart terugkeert in V, is het een uitstekend idee om daar ook een minigame aan te verbinden, nietwaar? Een kartbaan zou bovendien een interessante locatie zijn voor enkele missies.

Triatlons

AY0lAsc.jpg

Herinnert u zich Beat the Cock nog? Met de gevarieerde map van V is het leuk om enkele sportactiviteiten als hardlopen, fietsen en zwemmen te combineren tot één gebeurtenis. Ook een leuke activiteit voor multiplayer.

Auto's ophalen

WRZ41Ao.jpg

Franklin werkt voor een autodealer, maar als de klanten niet hun afspraken m.b.t. de betaling navolgen, tja, dat heeft nare gevolgen. Jij als Franklin haalt de auto's bij de desbetreffende klanten op. Maar denk maar niet dat de klanten hun patserbak vrijwillig afstaan...

Gang wars

OjPL1A7.jpg

Eigenlijk is dit heel logisch, gezien gangs weer rijkelijk aanwezig zullen zijn in het vernieuwde Los Santos. Als Franklin zul je ongetwijfeld eens een confrontatie bijwonen tussen verschillende gangs, en dat zal niet gaan zonder slag of stoot. Wellicht zien we ook weer wat verschillende soorten gang wars, zoals in The Lost and the Damned.

Bungeejumpen

6f13db5d5b696371dc87179b43a802d3.jpg

Hadden we al iets gezegd over de grote en afwisselende map? Nou, bij de bergen, bruggen en andere hoge punten die te vinden zijn in de map van V, is het vast mogelijk om de waaghals uit te gaan hangen aan een elastiek, nietwaar?

Partij 4: 2 + 3 = 6

Een dagje op de Pleasure Pier!

De perfecte activiteit voor het gezin, de Pleasure Pier! Je kan hier zonder problemen een hele dag vertoeven, zonder je ook maar een minuut te vervelen. Eerst kan je samen met je echtgeno(o)t(e) en je kinderen genieten van het prachtige uitzicht van Los Santos vanuit ons hoogtechnologisch rad, waarna je lekker samen kunt gaan lunchen in één van de gezelligste restaurantjes van de stad. Na het eten kun je eventjes gaan kijken in de exclusieve boetiekjes, om natuurlijk met een leuk souvenir terug naar huis te keren. Er is geen betere manier om de dag af te sluiten dan een ritje in onze supersnelle achtbaan, die je nooit meer zal vergeten.

Een yacht huren!

De perfecte activiteit voor de feestbeesten, een yacht huren! Voor een prachtige prijs kan je in onze yachthaven een superluxe yacht huren voor één dag. Onze yachten zijn uitgerust met een superluide geluidsinstallatie voor het echte feest en eten en drinken (inlusief in prijs). Je kan niet alleen dansen op lekker luide muziek, maar als je wat verder vaart in de baai, kan je zelfs een duikje nemen in het heldere water van Los Santos!

Een vlucht met de Atomic Blimp!

De perfecte activiteit de romantische koppeltjes, een vlucht in de Atomic Blimp! Er is niets romantischer dan een gezellig sterrendiner hoog in de wolken. Met onze hooguitgeruste Atomic Blimp kan je genieten van één van de beste meesterchefs, en dat met het mooiste uitzicht ter wereld.

Er gaat niets boven en 3-sterrendiner in de lucht van Los Santos.

Een nacht in de Los Santos Dancing!

De perfecte activiteit voor de eche dansers! LSD is dé plek voor de jonge nachtdieren onder jullie, er is maar één plaats waar je de nacht van je leven zult ervaren, en dat is in de Los Santos Dancing!

Met onze exclusieve DJ's die de luidtse muziek draaien, is LSD dé dancing van Los Santos, en ver daarbuiten.

Beklim de Mount Chilliad!

De perfecte activiteit voor de sportieve avonturier! Beklim in je eentje, of met een van je vrienden de Mount Chilliad, verreweg de mooiste berg van Los Santos om te beklimmen! Je kan er niet alleen klimmen, maar ook de prachtige natuur bewonderen door er te overnachten. Eén ding is zeker, als je een fan bent van de natuur, dan is de Mnt. Chilliad iets voor jou!

Ronde 4: (berekening: stemmen van de ronde + voorkeursstemmen)

Partij 1: 8 + 4 = 12

Kledingwinkels zijn top, zeker als de kleren ook nog een te koop zijn in onze kleuren. Roze voor mij, fuschia voor hem en paars voor haar. Diversiteit is het kenmerk van een vrije Amerikaanse winkel!

Seaman

Absoluut geen verwijzing of iets dergelijks, dit is gewoon een oerdegelijke Amerikaanse winkel. Er zijn kleren in alle kleuren en maten en allemaal nog lekker goedkoop ook. Gevechten bij de solden gegarandeerd! Dus als u wilt inzetten op welke koopjesmoeder de solden wint dan moet u zeker hier zijn!

Chlo(ot Store

Kleding voor de man die liever steroïden eet dan echt voedsel hebben we de Chlo(ot Store! We hebben het allemaal, van tank tops tot trainings en van gouden kettingen tot petjes! Het enige wat we missen zijn eigenlijke kleren, maar die zouden toch alleen je kunstmatige spieren bedekken.

Swag-A-Lot

"Every beggar deserves soms Swagger!"

U ziet het goed, wij hebben zelfs een eigen huismerk! Swagger is uw keuze voor stijlvolle kleding. Toch als uw definitie van stijlvol valt binnen "het moet nepleer, neppels en nepbont bevatten". Daarnaast heeft Swag-A-Lot ook nog interessante aanbiedingen voor de wat meer bewustere swaggers in de vorm van gekleurde hoedjes.Jazeker!

Didier Sachs

Het is er duur, het is er duur én het is er té duur. Drie redenen dus om naar de Didier Sachs te gaan. Dat het daarmee ook goed de gemeentekas (en dus ook onze salarissen) spekt is gewoon lekker meegenomen! Wie graag wat lekker zwart (of wit) draagt zit gegoten bij Didier Sachs.

Zip

Omdat 1 goedkope kledingwinkel met een domme naam niet genoeg is, hebben we er hier twee! Wat koop je bij Zip? Je doorsnee rommel die je ook bij een andere winkel zou kunnen vinden. Men zou deze winkel eerder een goedkope naam als "Gap" kunnen geven. Ow wait...

Partij 2: 4 + 4 = 8

yoq51AT.jpg

Wat voor kledingwinkels willen wij in V hebben en waarom?

180px-Perseus-GTA4-Exchangeexterior.jpg

Perseus

Perseus, nette kleding voor de volle portemonnee.

301px-Modo-GTA4-exterior.jpg

Modo

Fan van sporten, maar gruwel je van de belachelijk hoge prijzen van sportkleding? Modo is anders. Modo, modieus sporten voor een slank prijsje.

2j43log.jpg

Didier Sachs

Didier Sachs is één van de exclusiefste kledingwinkels welke hele dure en modieuze kleding verkoopt. Zodra je in deze winkel iets koopt weet je meteen al dat het helemaal in de mode is. Didier Sachs, for those with discriminating taste.

2z5m1w6.jpg

Modern Fashion

In deze filialen wordt als eerste de nieuwste mode binnengebracht en in de schappen gelegd. Ook is deze winkel één van de exclusiefste kledingwinkels waar aan de kleding een duur prijskaartje hangt.

14wxhrm.jpg

Gangsta Hoodies

Echte gangmembers scoren hun outfit bij Gangsta's Hoodies: kleurrijke kleding voor alle gangs!

You gotta like it, cause the hood gone love it!

Partij 4: 0 + 3 = 3

S&A

S&A is misschien wel de grootste keten van LS, hier kan je de schattigste kledinng voor je kindjes vinden, tot een strakke jeans voor jezelf. Het assortiment is enorm, maar de prijzen minimaal!

Kortom, in S&A vind je àlles wat je wilt.

S&M

S&M is nóg groter dan S&A. Van sportkleding tot handtassen, hier vind je letterlijk alles wat ook maar een tikje met mode te maken heeft. De prijzen zijn goed voor een jong gezin, en het assortiment is énorm.

Zack & Bones

Ben jij de jonge en hippe man? Dan is Zack & Bones ongetwijfeld iets voor jou! We verkopen bij Zack&Bones het hipste ondergoed, en nog veel meer, kortom, kom dus een kijkje nemen!

Sara

Jij ben de vrouw met klasse, Sara is dus iets voor jou! We verkopen de mooiste jurkjes, en de meest doordacht schoenen. Alles voor een vrouw dus, kom snel je paradijs bezoeken!

Seaman

Leef je op straat, en moet je het doen met een leefloon? Dan is er ook een winkel voor jou, de Seaman! Hier vind je alles aan een lage prijs. Van slipjes, tot Simpsonkousen. Natuurlijk heb je ook nog die mooie buitenlandse kassierster die met haar scheve tanden vriendelijk naar je zal lachen.

Kortom, kom een kijke nemen!

Ronde 5: (berekening: stemmen van de ronde + voorkeursstemmen)

Partij 1: 7 + 4 = 11

Rocket launcher

Waarom een rocket launcher? Dingen die dingen kunnen opblazen, zijn goed! Die irritante overbuurvrouw of je schoenmoeder bijvoorbeeld. Hoppa, BAM! Meteen de mond gesnoerd. Daarbij krijg je ook nog eens levensechte special effects en voelt de explosie lekker warm aan. Dat is van grote waarde, want de energierekeningen rijzen de pan uit. Profit, profit, profit!

AA-12

Aah, het speeltje van Luis Lopez. Met dit semi-automatisch dingetje schiet je iedereen overhoop, inclusief jezelf als je even niet oplet. Mooi om irrelevante persoontjes uit te weg te ruimen die je niet moet en die jou niet mogen. Gevolg is dat na een tijdje spelen jij en je AA-12 onafscheidelijk zijn. Zal je vriendin leuk vinden.

Dragunov

Tergend probleem in de stad is dat door die crisis enzovoort (ik ga er niet teveel over uitweiden, want 1) het interesseert je niet 2) je kent het verhaal al) bijna niemand zich wast. En dat is toch wel zo hygiënisch. Gelukkig helpt de Dragunov je een handje. Met deze kekke sniper kun je iedereen vanaf een afstandje het zwijgen laten opleggen en lekker laten wegrotten op de straat. Ja, dan stinken ze even wat harder maar uiteindelijk ben je dan toch helemáál van ze af. Dat is toch veel beter?

Minigun

Struikel jij net zoals bijna alle mensen in onze stad bijna over je eigen voeten omdat iedereen je vertelt dat alles sneller moet en je een klusje toch iets sneller wilt klaren? Gebruik dan alsjeblieft niet die Dragunov, maar pak je Minigun. Je moet wat wel dichterbij je doelwit staan om hem te doden, maar het is dan ook binnen een paar tellen gedaan. En het is snel en pijnloos (dat laatste hoop ik). Alles in overeenstemming met de heer dus.

AK-47

Je wapenuitrusting kan gewoon niet zonder dit wapen. Vele strijders overal op de wereld hebben dit type wapen al in de handen gehad en jij als wannabe-crimineel kan natuurlijk niet achterblijven. Het is goedkoop en als je die kogels uit je geweer schiet hoor je ook nog eens de stoere geluiden van jou schoten. Prachtig toch? Je zou er bijna voor doden. Ha-ha.

Partij 2: 1 + 4 = 5

yoq51AT.jpg

Welke wapens moeten terugkeren in GTA V?

CarbineIcon_%28GTA_IV%29.png

Carbine rifle

Een prima wapen voor heftige missies. In Three Leaf Clover kwam dit stevige geweer goed van pas, dus met het oog op de vele heists die we terug gaan vinden in GTA V zal dit wapen niet misstaan in je wapenwiel.

SMGIcon_%28GTA_IV%29.png

SMG

Iets kleiner en minder sterk dan de bovenstaande carbine rifle, maar absoluut niet minder functioneel. Dit compacte wapen zal vooral van pas komen bij de kleinere schietpartijen. Handig om te gebruiken tijdens het lopen of rijden.

CombatPistolIcon_%28GTA_IV%29.png

Combat pistol/Desert Eagle

Waar het reguliere, minder krachtige pistool ophoudt gaat de combat pistol, ook wel bekend onder de naam Desert Eagle, verder. Krachtig wapen, maar ook iets minder compact te gebruiken, aangezien dit wapen twee handen nodig heeft om tot z'n recht te komen. Maar dat betaalt-ie met de schade die hij levert dubbel en dwars terug.

Automatic9mmHUD.png

Automatic 9mm

Handig voor Lost-members, deze automatic 9mm (of de CZ-75 Automatic, voor de wapenexperts onder ons). Ligt lekker in de hand, is klein, maar kan handig gebruikt worden bij kleinere schietgevechten en/of drive-by's. Wellicht richt één kogel van dit gave wapen niet veel schade aan: het automatische deel zorgt er echter voor dat je je vijanden snel kunt trakteren op een enkeltje naar het hiernamaals.

TLADShotgunHUD.png

Combat shotgun

Tot slot, dit pareltje van een shotgun. De combat shotgun (of de Remington 1100 TAC 4) zoals gezien in de DLC van GTA IV. Dit stevige wapen zorgt er voor, net als zijn familie, dat je je vijanden ontdoet van hun leven en eventuele armor. Onmisbaar tijdens hevige schietgevechten!

Partij 4: 2 + 3 = 5

Master of Bullets

De M134, beter bekend onder de naam Minigun, is onmisbaar in Grand Theft Auto. Daardoor zal hij ook beschikbaar zijn in GTA V.

Met een vuursnelheid van 4.000 patronen per minuut is de M134 het meest vernietigde wapen die je kunt hebben. Binnen onze partij heeft hij daarom de naam ‘Master of Bullets’ gekregen. Ook in de volksmond van Los Santos zal dit wapen regelmatig zo genoemd worden.

Hoockler & Kock MP5K

Een machinepistool is altijd makkelijk. Het weegt niet veel (2kg leeg, 2,53kg geladen), je kunt hem eventueel in één hand houden en het heeft een vuursnelheid van 900 patronen per minuut. Dit wapen is voor de korte afstand ideaal, omdat het wapen wendbaar is door de voorgreep op het pistool.

Knuppel

In elke GTA aanwezig geweest, en ook weer aanwezig in GTA V; de knuppel. Dit (meestal) houten voorwerp is ideaal om jezelf te verdedigen zonder een vuurwapen te gebruiken. Een goede klap op het hoofd van je tegenstander en hij/zij ligt op de grond, al dan niet bewusteloos. Daarnaast is het een ideaal wapen om een ruit van een auto of woning in te tikken, zodat je snel in kunt breken.

AIFO’s

Een AIFO (Almost Indentified Flying Object), of drone, maakt zijn opwachting in GTA V. Je kunt in de wapenwinkels een AIFO kopen, om vervolgens met een afstandsbediening het apparaat te besturen. Met een AIFO kun je makkelijk een aanslag plegen waar je normaal niet kunt komen. Denk hierbij aan een overheidsgebouw of de kluizen van de banken in de stad. Een AIFO kun je tot ontploffing brengen, wat veel schade aanricht in de directe omgeving.

AK-47

De Hoockler & Kock is een korte afstandswapen, maar natuurlijk kan een lange afstandswapen niet ontbreken. Ook hier weer een oude bekende; de AK-47. Met een vuursnelheid van 600 patronen per minuut is dit wapen ook snel. Het wapen is op z’n best tot 350 meter afstand, maar heeft een bereik van 1.000 meter.

Dit waren de uitslagen van de rondes, de uiteindelijke uitslag:

Partij 1: 11 + 6 + 12 + 11 = 40

Partij 2: 7 + 6 + 8 + 5 = 26

Partij 4: 5 + 6 + 3 + 5 = 19

De winnaar lijkt me dan duidelijk, Partij 1 (Pwned., Phoenyxar en Cabyon) gefeliciteerd met jullie overwinning!

PContestWinnaar_zps44dc070b.png

http://i1189.photobucket.com/albums/z429/bassieboy35/PContestWinnaar_zps44dc070b.png

Uiteraard wil ik de deelnemers ook bedanken voor hun inzet en moeite!

PContestDeelnemers_zps11c336a9.png

http://i1189.photobucket.com/albums/z429/bassieboy35/PContestDeelnemers_zps11c336a9.png

Uiteraard zijn dat signatures van slechte kwaliteit. :D De punten zullen zo spoedig mogelijk worden doorgevoerd.

GTA V komt bijna uit, bij deze wens ik jullie veel plezier en wellicht tot het campagne voeren voor GTA VI!

P.s. Reacties graag in het Reactietopic.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...