GTAGames.nl
LonelyHowl

GTA IV Multiplayer werkt niet

5 berichten in dit onderwerp

Nadat ik patch 1.0.7.0 had geïnstalleerd, deed mn Games for Windows Live het niet meer. Ik heb hier me niet heel veel van aangetrokken, omdat ik toch alleen maar singleplayer speelde.

Maar nu wil ik wel multiplayer spelen, en is het Live scherm verdwenen (en ik kan hem ook niet openen via het hoofdmenu.)

Hierdoor kan ik ook geen filmpjes uploaden :cry:

Weet iemand wat het probleem kan zijn en hoe dit op te lossen is?

MvG,

Cvoges

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

Heb je toevallig XLiveLess geïnstalleerd? M.a.w. staat er een bestand genaamd xlive.dll in je GTA IV map? Dat zou de oorzaak kunnen zijn dat Games for Windows LIVE niet meer werkt. Als oplossing moet je het bestand xlive.dll even uit de GTA IV map verwijderen/verplaatsen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Uhm nou ja ik gebruik Simple Native Trainer.. Misschien ligt het daaraan? Nou in ieder geval, ik probeer het even uit ;)

[EDIT] Inderdaad xlive.dll maar ook xlive_d.dll ... Moet ik ook iets met die doen? [EDIT]

Bewerkt: door Cvoges

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Nou ja ik heb alleen xlive.dll verwijderd en nu doet de multiplayer het weer!

Bedankt!! :slotje:

Bewerkt: door Cvoges

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.