Jump to content
DeathIncorporated

Death Inc.: Nu ook voor PC en klaar voor GTA V!


Het heeft achter de schermen aardig wat tijd gekost, maar eindelijk is het zover. De forumclan Death Incorporated is klaar voor de komst van Grand Theft Auto V en in het bijzonder Grand Theft Auto Online! Maar daar blijft het niet bij. Zoals bekend heeft het forum het al een tijd lang moeten stellen zonder PC clan in de multiplayer: clans sectie. Daar is per vandaag een einde aan gekomen. Het team achter Death Incorporated is namelijk de afgelopen tijd op zoek gegaan naar nieuwe collega's om Clan Events te gaan verzorgen op het platform PC. En dat is niet zonder resultaat gebleven. Niemand minder dan de forumleden Bassieboy35, Cabyon en BoerTijger zijn ons team komen versterken!





Gloednieuwe Death Incorporated clan trailer

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Nu nog een mac-clan. :tu:

Zin om ook co-host bij Death Inc te worden? Dan mag jij de Clan Events op Mac verzorgen, mocht je je kunnen vinden in de taakomschrijving.

Dank voor de positieve reacties. Wellicht niet een heel actueel onderwerp nu, lid worden van een clan die GTA IV verzorgt op pc, maar reken erop dat V zeker z.s.m. aan de pc wordt toegevoegd! Dat kan Rockstar toch onmogelijk laten? :puh:

Overigens blijken er al enkele Death Inc.'ers ook voorzien te zijn van een pc versie, dus het aantal leden met pc staat al op 5. Who's next? :sigaar:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een kleine bump vanwege goed nieuws wat hoort bij dit bericht: het PC-team is inmiddels zover in touw dat vanavond het eerste Clan Event voor de PC op de privéblog voor PC leden staat aangekondigd! :tu:

Nog geen lid, vanavond wel meedoen? Meldt je dan snel in het Recruitment topic!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...