Jump to content
Joriz

#GTAV de officiële trailer!


Na diverse eerdere trailers en gameplay video's is het nu eindelijk tijd voor 'de officiële trailer'. In deze te gekke actietrailer wordt de wereld en het verhaal van GTA5 nogmaals kort getoond en ons duidelijk gemaakt dat we eindelijk een nieuwe Grand Theft Auto kunnen gaan spelen! De muziek achter de trailer is van de relatief onbekende indieband The Chain Gang Of 1974 met het nummer Sleepwalking.

Mochten jullie de trailer mee willen helpen analyseren dan kan dat op ons GTA5 Forum! Daarbij kan je de volgende GTAV screencaps gebruiken.

Grand Theft Auto V ligt op 17 september in de winkel voor Playstation 3 en Xbox 360. Mocht je nog geen console hebben voor GTAV dan kan je, indien je dat nog niet hebt gedaan, meedoen met de 10-jaar GTAGames.nl-actie en daarmee een Playstation 3 winnen!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Vind hem persoonlijk niets speciaals hebben tegenover de andere trailers. Al kan dat ook gewoon zijn doordat er al zoveel informatie is dat het niet meer zo interessant is.

Deze mening deel ik niet helemaal met je, waarschijnlijk is hij niet zo speciaal omdat hij niet 4 minuten of dergelijke duurt. Maar de beelden zijn heel mooi en geven een mooie samenvatting van GTA. Heist, politie, ontploffingen komen er allemaal in voor. Rockstar heeft een eer nette tvtrailer neergezet.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Zo te zien word dit wel weer het san andreas gevoel kwa missies. Vooral veel missies die fun zijn om te spelen ipv de serieuse/realistische opzet van gta iv die wat saai was om te spelen. Het is weer ouderwets over the top.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...